Schilderen muren en evt houtwerk 1, 2 of 3 verdiepingen

Opdrachtnummer:
1680969
Type klus:
Binnenschilderwerk
Soort woning:
Ouder dan 2 jaar
Eerst bezichtigen:
Nee
Uitvoer datum:
2015-09-22

Gedetailleerde omschrijving:

Op 22 september krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Voordat we er in trekken willen we het graag van binnen laten schilderen in meer of mindere mate waarbij we afhankelijk zijn van budget en beschikbare tijd.

We hebben 2 weken (22 september t/m 7 oktober) om minstens de muren en het houtwerk op de begane grond te schilderen. We zouden graag ook de eerste en eventueel tweede verdieping laten doen.

Het huis is uit 1961 maar in 2000 volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De muren zijn strak en het houtwerk van de binnendeuren en kozijnen netjes. De muren zijn een paar jaar geleden nog geschilderd. De kozijnen van de buitenramen en deuren zijn van kunstof en worden niet geschilderd.

De begane grond:
- Te schilderen oppervlak muren: 83m2 in lichtgrijs. Specifieke kleur, verf wordt door ons aangeleverd.
- Te schilderen deuren: 2 dubbele deuren met glas, 3 vlakke binnendeuren. Allen met kozijnen. Wit
- Plinten rondom
- Optioneel: het plafond 50m2, wit.

Eerste verdieping:
- Te schilderen oppervlak muren: 103m2, waarvan 24m2 lichtgrijs en de rest wit
- Optioneel: 5 vlakke binnendeuren met kozijnen

Tweede verdieping:
- Te schilderen oppervlak muren: 109m2, wit.
- Optioneel: 3 vlakke binnendeuren met kozijnen
- Optioneel: Houten vide in slaapkamer 3

De plattegrond en foto's van het interieur van de huidige bewoners zijn bijgevoegd. We willen graag dezelfde kleur op de begane grond gebruiken en zullen deze ook aanleveren.

Op alle verdiepingen zijn kleinere ruimtes zoals wc's, bijkeuken, badkamers aanwezig. Deze zijn ook meegenomen in de m2's. De m2's zijn indicatief gebaseerd op de bijgevoegde plattegronden en naar boven afgerond. De witte latex kan ook door ons aangeleverd worden, niet noodzakelijk. De garage en kastenkamer worden niet geschilderd.

Graag een prijs per verdieping (incl afplakken, etc.) en een totaalprijs plus de haalbaarheid binnen de gestelde 2 weken. Alles dient op uiterlijk 7 oktober einde dag klaar te zijn.

Het is niet mogelijk het huis te bezichtigen voor 22 september.

Alvast dank voor de reacties.

14 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Royal Bouw en Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Caspar Schoenmakers

25-10-2015

We zijn super tevreden met het geleverde werk. Er is ruim 600m2 muren en plafonds gespoten met latex. Het meeste wit en een aantal accenten in groen/grijs. Daarnaast zijn 10 radiatoren, 20 deuren, alle plinten en 2 trappen gespoten met lak (wit).

Ons huis is als nieuw voor een hele nette prijs. Voor het eerst kennis gemaakt met latex en lak spuiten, en het resultaat is nog strakker dan met de roller/kwast. De klus is ongezien aangenomen ivm nieuw huis, iets dat lang niet iedere schilder doet.

Radek heeft meegedacht en advies gegeven over het kleurgebruik. Ons wensenlijstje werd tijdens de klus nog langer maar Radek was flexibel en heeft alles op tijd afgekregen, ook het meerwerk. Communicatie verliep altijd prettig en snel. Er is gewerkt met voor oog voor detail tijdens het afplakken en dat is te zien. Ook de ruim 300 pluggen/gaatjes van de vorige bewoners zijn netjes gevuld en nu onzichtbaar. We genieten nog elke dag van Radek's werk.

We raden Royal Bouw en Onderhoud absoluut aan.

PS De bijgevoegde foto's zijn van tijdens de werkzaamheden, de vloer was later aan de beurt.

5 bijlagen

Gerelateerde vakmannen