Op zoek naar een kozijnspecialist bij jou in de buurt?

Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe? Kom in contact met ervaren professionals. Plaats een klus en vind een geschikte kozijnspecialist.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten

 • JansDakVensters
  JansDakVensters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25189 reviews

  KERSTACTIE IN DECEMBER: BIJ AKKOORD OP OFFERTE IN DECEMBER 100 EURO BRUTO CASHBACK PER RAAM!!! VOOR MEER INFORMATIE NEEM CONTACT OP Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 30.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Ik had aangegeven spoed bij de klus; de week erna zat het raam er al in! Helemaal top! Niet poetsen maar lullen mentaliteit en wij zijn tevreden.
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75117 reviews

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Top service! 2 dakramen geplaatst en netjes opgeleverd!
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75678 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Goede communicatie en volledige informatie. Vriendelijk in de omgang en deskundig advies. Denkt met je mee en jaagt je niet onnodig in de kosten. Ons probleem naar volle tevredenheid opgelost.
 • Klussenbedrijf Emirking
  Klussenbedrijf Emirking
  Beoordeling: 4.6 van 54.65106 reviews

  Sahin, de houtrotspecialist, Een meester in zijn vak, Met zorg en precisie, Vervangt hij het verrotte hout. De tand des tijds vreet aan het hout, Het krijgt geen rust, geen genade, Maar Idris biedt uitkomst, Hij herstelt de schade. Met zijn vaardige handen, En zijn liefde voor het hout, Breekt hij het oude af, En zet het nieuwe op zijn plek. Hij geeft nieuw leven aan oude kozijnen, Die nu weer stevig en sterk zijn, En met zijn vakmanschap, Wordt het verleden weer van deze tijd. Sahin, de houtrotspecialist, Een tovenaar met hout, Hij vervangt het rotte door het nieuwe, En geeft de blik weer terug aan ons.

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Contact liep super snel. De klus was heel netjes, snel en goed uitgevoerd. Heel erg tevreden!
 • K.A. Infra
  K.A. Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4561 reviews

  K.A. Infra Bouw kan je helpen met je Timmerman klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Binnenwand plaatsen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Luiken repareren, Rolluik repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Het renoveren van ramen vergt een meer dan goed oog voor detail. Of de keuze valt op authentiek of eerder een moderne raamvariant de afwerking, samenhang met de rest van het onroerend goed is van groot belang. Van waterlijst tot kozijndrempel wij stemmen het allemaal voor u op elkaar af. Bij K.A. Infra hebben we naast uitstekende vakmensen ook enorm veel liefde voor goed vakmanschap. Dat komt onder andere naar voren door dat we weten hoe traditionele materialen het beste gebruikt kunnen worden en hoe we je dat moet combineren met innovatieve technieken. K.A. Infra, een naam om te onthouden! Wij zijn professionals met meer dan 23 jaar ervaring met renovatie en verbouwing van kleine klussen tot en met grote projecten. Wij zijn het adres voor Rotterdam en omgeving. Door directe communicatie met 1 Persoon die het hele traject met u begeleidt, kunnen wij an al uw wensen voldoen. Plannen doen wij samen met u en geedback is welkom. Wij denken met u mee met oog voor de wens van de opdrachtgever. Een offerte word snel gemaakt en ook hier geldt dat afspraak is afspraak. Dus duidelijk en geen verrasingen achteraf. Renovatie of nieuwbouw K.A. Infra Bouw zorgt altijd voor klassiek vakwerk. Neem direct contact op met K.A. Infra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Zeer snel in contact mee gekomen. Kon snel aan de slag. Dacht mee met het oplossen van kleine problemen gevonden tijdens de uitvoering van de opdracht. Uiteindelijke prijs was iets duurder dan in de offerte, maar dat kwam omdat er nog wat extra materiaalkosten in rekening moesten worden gebracht.
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Naar grote tevredenheid mijn dakraam geplaatst. Uitstekende afspraken gemaak en deze allemaal nagekomen. Zeer vriendelijke in de omgang en bereid om met de klant mee te denken. Ook nog eens een zeer gunstige prijs en kwaliteit verhouding. Absoluut aan te raden. (NB: op mijn eigen verzoek is er niet afgetimmerd, omdat ik nog aan het klussen ben in het verblijf)
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45387 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Marcel does his job really well. We installed a 55*78 skylight with him and it was perfectly done.
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85368 reviews

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Ik werd binnen een paar dagen geholpen. Goede en duidelijke communicatie, uitleg tijdens de opdracht en resultaat is goed. Ik kan Mardith Dienstverlening meer dan van harte aanbevelen!
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Meteen oorzaak van het probleem gevonden en opgelost
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Zeer vakkundig en netjes een andere deur geplaatst. Nick denkt goed mee en laat de werkplek ook weer netjes schoon achter. Hij stofzuigde zelfs de tegels in de tuin met zijn eigen bouwstofzuiger.

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1245 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Wat doet een kozijnspecialist

Een kozijnspecialist helpt bij het plaatsen van een nieuw kozijn ter vervanging van een oud kozijn of in een nieuw gebouwde woning. Het verschilt per kozijnspecialist of hij ook het kozijn zelf maakt of dat hij dat voor jou kan bestellen. Ook de wijze van afwerking, zoals het verven van het kozijn, is iets dat per vakman verschilt. Sommigen kunnen het schilderwerk wel voor je doen en bij anderen is dat geen optie. Bespreek daarom vooraf goed met de kozijnspecialist wat er wel en niet bij de klus is inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Taken kozijnspecialist

 • Maken van het kozijn
  Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. Ga je een kozijn vervangen, dan meet de kozijnspecialist eerst op wat de afmetingen van je huidige kozijn zijn. Je kan met hem dan direct je wensen voor een nieuw kozijn bespreken. Wil je deze bijvoorbeeld van hout, kunststof of aluminium? En wat voor soort glas wil je erin hebben? Dubbelglas of het meest duurzame HR +++ glas? Weet de kozijnspecialist wat voor kozijn er nodig is, dan maakt hij in sommige gevallen zelf dit kozijn voor jou. Een andere mogelijkheid is dat hij dit kozijn laat maken. Wel is het altijd zo dat je een kozijn via de kozijnspecialist kan kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om het kozijn op een andere manier aan te schaffen en de specialist alleen in te schakelen voor het plaatsen van het kozijn.
 • Kozijn plaatsen
  Een raamkozijn plaatsen is vaak een klus voor twee personen, vanwege het formaat en gewicht van een kozijn. Zit het kozijn op zijn plaats, dan zet de vakman het vast en zorgt dat er geen lucht of water je woning in kan komen.
 • Afwerken van het kozijn
  Ga je voor houten kozijnen, dan levert de kozijnspecialist deze vaak in de grondverf. Het aflakken van het kozijn zit meestal niet standaard bij de prijs inbegrepen. Met sommige kozijnspecialisten zijn hier wel afspraken over te maken. Wil je dat de kozijnspecialist ook het verfwerk voor zijn rekening neemt? Kijk dan wat er mogelijk is en maak hier duidelijke afspraken over.

Veelgestelde vragen bij het vinden van een kozijnspecialist

Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, heb je daar vast vragen over. De meestvoorkomende vragen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Wat kost een vakman?

De prijs die je betaalt voor het inschakelen van een kozijnspecialist verschilt enorm. Het is afhankelijk van het materiaal dat je kiest, het soort glas dat je erin wilt hebben en hoe groot het kozijn is. Daarom betaal je vaak een totaalprijs voor de gehele klus. Ga je over van hout naar kunststof bijvoorbeeld, dan wil je waarschijnlijk direct alle kozijnen laten vervangen. Gaat het om het herstellen van houtrot, dan is het vervangen van één raamkozijn vaak voldoende. Het is daarom verstandig altijd een prijsvoorstel voor jouw klus op te vragen. Om je een indruk te geven aan welke prijzen je kan denken, vind je hieronder prijsinformatie voor de verschillende typen kozijnen:

Wanneer raamkozijn vervangen?

Zijn je kozijnen beschadigd of verrot? Dan is vervangen in sommige gevallen een betere optie dan repareren. Is de schade al te groot, dan ben je vaak duurder uit als je kiest voor repareren dan voor een raamkozijn vervangen. Ben je niet zeker of je je kozijnen moet vervangen, laat er dan een vakman naar kijken. Hij kan je adviseren of repareren of vervangen de meest voordelige keuze is.

Een andere reden om je raamkozijn te vervangen, is omdat je er geen onderhoud meer aan wilt hebben. Houten kozijnen hebben regelmatig onderhoud nodig, zoals een frisse laag verf. Bij kunststof of aluminium kozijnen heb je er bijna geen omkijken naar. Reden voor veel mensen om de overstap naar kunststof of aluminium te maken.

Waarom een kozijnspecialist inhuren?

Heb je last van houtrot aan jouw raamkozijn of deurkozijn? Of voldoen jouw raamkozijnen niet meer aan jouw wensen? Dan kan je ze laten vervangen. Dat is een specialistische klus, die een kozijnspecialist graag voor je uit handen neemt. De vakman moet het kozijn allereerst goed op maat maken. Vervolgens moet je het kozijn er netjes in plaatsen, zodat je geen gaten en kieren krijgt waar de lucht doorheen komt. Een kozijnspecialist weet precies wat er bij deze klus komt kijken en kan jou adviseren over de beste optie voor jouw situatie.

Via Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met ervaren kozijnspecialisten. Plaats je klus online en het contact is zo gelegd. Vervolgens maak je op basis van prijs, profielinformatie en reviews van andere klanten eenvoudig jouw keuze.

Kom snel in contact met een kozijnspecialist bij jou in de buurt

Bij het vinden van een geschikte kozijnspecialist heb je al net zoveel mogelijkheden als bij het kiezen van een kozijn. Hoe maak je dan jouw keuze? Het begint bij het goed omschrijven van jouw klus, zodat je alleen van die vakmannen een reactie krijgt, die de klus ook echt kunnen uitvoeren zoals jij voor ogen hebt. Via Werkspot breng je jouw klus onder de aandacht van ruim 2.300 kozijnspecialisten, grote kans dat de vakman van jouw keuze erbij staat. Is het eerste contact gelegd, dan bekijk je eenvoudig de profielinformatie van de verschillende kozijnspecialisten. Ook kan je ervaringen van andere klanten lezen. Dat helpt je om de kozijnspecialist te vinden die jij zoekt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur