Op zoek naar een kozijnspecialist bij jou in de buurt?

Zijn jouw kozijnen aan vervanging toe? Kom in contact met ervaren professionals. Plaats een klus en vind een geschikte kozijnspecialist.

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 725 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten

 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Beoordeling: 4.4 van 54.45346 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Na 5 maanden aan het lijntje gehouden te zijn wordt ik nu geghost door Marcel. Als ik met een ander nummer bel dan wordt er wel direct opgenomen….. Daarnaast heeft hij mij geadviseerd om het gootstuk terug te sturen omdat het niet het juiste zou zijn, maar nu ik dit verder heb onderzocht was het wel gewoon het goede en was het waarschijnlijk gewoon een trucje om afhankelijk te blijven of extra geld te verdienen. Wees gewaarschuwd.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Beoordeling: 4.6 van 54.65620 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Zeer gedegen kennis, eerlijke vakman.
 • JansDakVensters

  Beoordeling: 4.2 van 54.25142 reviews

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 10.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zou hem niet aanbevelen.
 • C.S.K klussenbedrijf

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  Hallo en welkom..!! >>Wie zijn wij?<< Een jong bedrijf die ruim ervaringen heeft opgebouwd en zich kunnen specialiseren in diverse werkzaamheden.. Wij voeren werkzaamheden aan bedrijven en particulieren.. >>Hoe gaan we te werk?<< We hebben een luisterend oor, maken duidelijke afspraken en denken wij met u mee en voeren de werkzaamheden uit op uw wens met precisie werk.. Hierbij gebruiken wij proffesionele apparaturen die er op dat moment nodig zijn. Zodra uw wens is voldaan, laten we alles schoon achter! >>Competenties?<< *Betrouwbaar *Klantgericht *Accuraat *integer *Sympathie Tevens spreken wij 100% Nederlands..!! Werkzaamheden die wij uitvoeren: ---------- RENOVATIE---------- Wij renoveren onder andere woningen, winkel- en bedrijfspanden.. Wij geven ze een opfrisbeurt of brengen het naar de originele staat.. Tevens doen we veel complete badkamer renovatie.. Dit allemaal doen we snel, goed en betaalbaar ---------- ONDERHOUD ---------- Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd worden. Om overbodig hoge kosten te voorkomen, is tijdig onderhoud plegen belangrijk. ------TIMMERWERKZAAMHEDEN------ uw deuren laten restylen? Een verlaagd plafond met spots? Koof/ombouw om uw saaie objecten? Kast op maat? Deur of kozijn ophangen? Etc. Etc. ------MONTAGE------ Meubel montage? Diversen montage? Andere werkzaamheden..? nou, samen komen we er vast wel uit.!! Alvast bedankt voor uw interesse, Tot snel.!! ibo C.S.K Klussenbedrijf Kvk: 74142305 -----------------------------------

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Ibo denkt goed mee en geeft duidelijk de opties aan van wat mogelijk is. Goede communicatie. Werkt netjes en heeft de klus naar onze tevredenheid gedaan. We bevelen hem aan.
 • CC BOUW

  Beoordeling: 4.6 van 54.6564 reviews

  specialist in dakramen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Nette en aardige mensen, geven uitleg waarom het zo of zo geplaatst moet worden. Werken snel en netjes
 • I.G. Service Westland

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Wij zijn een Westlands bedrijf dat nu 21 jaar bestaat. Het is een eenmanszaak, waarvan ik al 41 jaar in het vak zit. Ik maak ook kleine houtrot reparaties als blijkt dat bij het vervangen van glas het kozijn gedeeltelijk slecht is. kwaliteit en tevredenheid is voor mij belangrijk, daarom geef ik altijd 10 jaar garantie op het glas en het plaatsen van glas. Wij leveren en plaatsen alle glas soorten en adviseren altijd voor de best mogelijke oplossingen. Wij vragen geen aanbetaling, factuur wordt pas gestuurd naar dat de klant het werk heeft goedgekeurd en tevreden is.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima job!
 • Slegers Zonwering

  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews

  Hallo, Welkom op het profiel van Slegers Zonwering, ik ben Wim. Ik verzorg al mijn klussen met de nodige passie en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in: + Zonwering binnen/buiten + Rolluiken + Screens + Terrasschermen + Veranda zonweringen + Horren Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Wij zijn bijna 2 jaar bezig met werkspot en al heel veel mooie klussen mogen doen. Helaas door de aannemende drukte kunnen wij geen opdrachten meer aannemen. Alvast bedankt voor uw begrip. Groet,

  Laatste review:

  Rolluik repareren -

  Keurig op tijd kwam deze knappe monteur 😉mijn rolluik maken . Klantvriendelijk , Correcte communicatie, snel & diervriendelijk🐶. Wij zijn erg tevreden 👍
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf

  Beoordeling: 4.4 van 54.45258 reviews

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Roshaan levert mooi werk, werkt secuur, zorgt dat het rond de klus netjes blijft, is vriendelijk en communiceert uitstekend. Absoluut een aanrader!!
 • Zonweringaanhuis B.V.

  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews

  De Zonwering aan Huis formule Bij Zonwering aan Huis bepaalt u de prijs.......... Wilt u zelf meten of moeten de ervaren medewerkers van Zonwering aan Huis dit voor u doen? Wilt u dat wij het scherm langsbrengen of haalt u het op? Wilt u het zonnescherm zelf monteren of moeten onze monteurs dit voor u fixen? Zonwering aan Huis heeft een unieke formule in de Nederlandse zonwering. Dankzij een hele lage overhead en rechtstreekse levering van fabrikant aan consument zijn de prijzen die wij hanteren de laagste van Nederland zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Zonwering aan Huis levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten met CE keurmerk. Vele zonneschermen zijn daarnaast ook nog een keer TÜV gekeurd, dit is een zeer zware Duitse keuringinstantie zodat wij zeker weten dat wat wij leveren van hoogstaande kwaliteit is. Dit is ook de reden dat Zonwering aan Huis zonder blikken of blozen een no-nonsense garantie verstrekt van 5 jaar met garantiecertificaat.

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  Uitstekend werk (verplaatsen van een zonnescherm van 5 meter lang naar een verdieping hoger) verricht. Super snel, oude gaten gedicht en vriendelijke mensen. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Dank jullie wel.
 • Klussen met de Gouden Ster

  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  goede communicatie, uitstekend uitgevoerd, service met een glimlach!

Wat doet een kozijnspecialist

Een kozijnspecialist helpt bij het plaatsen van een nieuw kozijn ter vervanging van een oud kozijn of in een nieuw gebouwde woning. Het verschilt per kozijnspecialist of hij ook het kozijn zelf maakt of dat hij dat voor jou kan bestellen. Ook de wijze van afwerking, zoals het verven van het kozijn, is iets dat per vakman verschilt. Sommigen kunnen het schilderwerk wel voor je doen en bij anderen is dat geen optie. Bespreek daarom vooraf goed met de kozijnspecialist wat er wel en niet bij de klus is inbegrepen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Taken kozijnspecialist

 • Maken van het kozijn
  Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. Ga je een kozijn vervangen, dan meet de kozijnspecialist eerst op wat de afmetingen van je huidige kozijn zijn. Je kan met hem dan direct je wensen voor een nieuw kozijn bespreken. Wil je deze bijvoorbeeld van hout, kunststof of aluminium? En wat voor soort glas wil je erin hebben? Dubbelglas of het meest duurzame HR +++ glas? Weet de kozijnspecialist wat voor kozijn er nodig is, dan maakt hij in sommige gevallen zelf dit kozijn voor jou. Een andere mogelijkheid is dat hij dit kozijn laat maken. Wel is het altijd zo dat je een kozijn via de kozijnspecialist kan kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om het kozijn op een andere manier aan te schaffen en de specialist alleen in te schakelen voor het plaatsen van het kozijn.
 • Kozijn plaatsen
  Een raamkozijn plaatsen is vaak een klus voor twee personen, vanwege het formaat en gewicht van een kozijn. Zit het kozijn op zijn plaats, dan zet de vakman het vast en zorgt dat er geen lucht of water je woning in kan komen.
 • Afwerken van het kozijn
  Ga je voor houten kozijnen, dan levert de kozijnspecialist deze vaak in de grondverf. Het aflakken van het kozijn zit meestal niet standaard bij de prijs inbegrepen. Met sommige kozijnspecialisten zijn hier wel afspraken over te maken. Wil je dat de kozijnspecialist ook het verfwerk voor zijn rekening neemt? Kijk dan wat er mogelijk is en maak hier duidelijke afspraken over.

Veelgestelde vragen bij het vinden van een kozijnspecialist

Als je kozijnen aan vervanging toe zijn, heb je daar vast vragen over. De meestvoorkomende vragen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Wat kost een vakman?

De prijs die je betaalt voor het inschakelen van een kozijnspecialist verschilt enorm. Het is afhankelijk van het materiaal dat je kiest, het soort glas dat je erin wilt hebben en hoe groot het kozijn is. Daarom betaal je vaak een totaalprijs voor de gehele klus. Ga je over van hout naar kunststof bijvoorbeeld, dan wil je waarschijnlijk direct alle kozijnen laten vervangen. Gaat het om het herstellen van houtrot, dan is het vervangen van één raamkozijn vaak voldoende. Het is daarom verstandig altijd een prijsvoorstel voor jouw klus op te vragen. Om je een indruk te geven aan welke prijzen je kan denken, vind je hieronder prijsinformatie voor de verschillende typen kozijnen:

Wanneer raamkozijn vervangen?

Zijn je kozijnen beschadigd of verrot? Dan is vervangen in sommige gevallen een betere optie dan repareren. Is de schade al te groot, dan ben je vaak duurder uit als je kiest voor repareren dan voor een raamkozijn vervangen. Ben je niet zeker of je je kozijnen moet vervangen, laat er dan een vakman naar kijken. Hij kan je adviseren of repareren of vervangen de meest voordelige keuze is.

Een andere reden om je raamkozijn te vervangen, is omdat je er geen onderhoud meer aan wilt hebben. Houten kozijnen hebben regelmatig onderhoud nodig, zoals een frisse laag verf. Bij kunststof of aluminium kozijnen heb je er bijna geen omkijken naar. Reden voor veel mensen om de overstap naar kunststof of aluminium te maken.

Waarom een kozijnspecialist inhuren?

Heb je last van houtrot aan jouw raamkozijn of deurkozijn? Of voldoen jouw raamkozijnen niet meer aan jouw wensen? Dan kan je ze laten vervangen. Dat is een specialistische klus, die een kozijnspecialist graag voor je uit handen neemt. De vakman moet het kozijn allereerst goed op maat maken. Vervolgens moet je het kozijn er netjes in plaatsen, zodat je geen gaten en kieren krijgt waar de lucht doorheen komt. Een kozijnspecialist weet precies wat er bij deze klus komt kijken en kan jou adviseren over de beste optie voor jouw situatie.

Via Werkspot kom je snel en eenvoudig in contact met ervaren kozijnspecialisten. Plaats je klus online en het contact is zo gelegd. Vervolgens maak je op basis van prijs, profielinformatie en reviews van andere klanten eenvoudig jouw keuze.

Kom snel in contact met een kozijnspecialist bij jou in de buurt

Bij het vinden van een geschikte kozijnspecialist heb je al net zoveel mogelijkheden als bij het kiezen van een kozijn. Hoe maak je dan jouw keuze? Het begint bij het goed omschrijven van jouw klus, zodat je alleen van die vakmannen een reactie krijgt, die de klus ook echt kunnen uitvoeren zoals jij voor ogen hebt. Via Werkspot breng je jouw klus onder de aandacht van ruim 2.300 kozijnspecialisten, grote kans dat de vakman van jouw keuze erbij staat. Is het eerste contact gelegd, dan bekijk je eenvoudig de profielinformatie van de verschillende kozijnspecialisten. Ook kan je ervaringen van andere klanten lezen. Dat helpt je om de kozijnspecialist te vinden die jij zoekt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur