Vind nu een erkend bouwbedrijf in jouw regio

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de buurt voor jouw volgende project? Werkspot maakt het gemakkelijk om erkende bouwbedrijven in Nederland te vinden die klaar staan om jou te helpen. Het hele proces is gratis en geheel vrijblijvend. Plaats vandaag nog jouw klus online en onze vakmensen nemen contact met je op met een passend aanbod.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven

 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  I recently hired the A&T Totaalbouw for a bathroom and toilet renovation project. They transformed our outdated toilet to shower and installed new toilet. The team was professional, The works really have the good experience. I appreciate the person who has done the plumbing work, he is really smart and fast. the team is always on time. They completed the project scheduled time. Special thanks to Ahmad and Akram.
  Kom in contact
 • Szykman Services
  Szykman Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Welkom, we werken met renovatie- en renovatieprojecten: schilderwerken, structurele hervormingen, elektriciteit, sanitair en alle soorten interne en externe hervormingen. we wachten op uw contact. Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt het bedrijf over hooggekwalificeerde professionals. Site: szykmansservice Dank je, SZYKMANs Service

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Excellent work done bij Marcelo and his crew. Very friendly and professional. House looks like new :)
  Kom in contact
 • Riviera Design
  Riviera Design
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  Riviera Design is een professioneel fullservice bouwbedrijf in Den Haag voor al uw aanpassingen, veranderingen, verbouwingen en/of renovatie wensen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer of juist om het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, u kunt bij ons terecht voor kleinschalige tot uitgebreide projecten. Voor iedere klus geldt dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan! Elke opdracht wordt uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever, met een duidelijke planning, tegen een vooraf afgesproken prijs. Op deze manier weet u waar u aan toe bent ONZE KLANTEN PROFITEREN VAN: vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit, één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, één contactpersoon voor alle werkzaamheden, één heldere planning, één duidelijke prijs, samenwerking met een gerenommeerd binnenhuisarchitect voordelige inkoop van bouw-, sanitair-, elektro-, en installatiematerialen, gerichte service en nazorg. Riviera Design biedt een totaalconcept voor een ieder die toe is aan verandering of vernieuwing op het gebied van: Woningaanpassingen Verbouwingen Renovatie en restauratie Bestrating en tuinaanleg Buitenreclame en signing borden Interieur en exterieur Onderhoud en service

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het door Refai uitgevoerde werk was van zeer lage kwaliteit. Hij wilde dit werk duidelijk snel en met haast doen. Hij reageerde wekenlang niet op oproepen of sms'jes, waardoor we geen informatie meer hebben (behalf voor het sturen van de factuur, voor dat is ie zeker heel snel!). Om tijd te winnen stuurde hij ons vage berichtjes. Hij liet ons (met een baby) wekenlang achter in een huis met ontplofte stopcontacten, gevaar voor elektrische schokken en blootliggende vloerplanken. Hij vertelde ons niet wanneer hij terug zou komen. Het is nu meer dan twee maanden na een project waarvan hij zei dat het vijf dagen zou duren, en een groot deel is nog steeds niet klaar. Nu kwam hij niet meer naar ons huis om het werk af te maken. Het gekste was toen hij bij ons thuis kwam en ons 3 verschillende stukken hout liet zien die hij aan elkaar wilde lijmen om een drempel voor de deur te maken. Hij zei: 'je zult er niets van merken!'. Ik adviser om hem NIET voor werk in dienst te nemen.
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75496 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bennie is een zeer ervaren vakman en komt zijn afspraken na. Het werk is naar tevredenheid uitgevoerd.
  Kom in contact
 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
  Kom in contact
 • Konyev Energie-Effect
  Konyev Energie-Effect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews

  Aanemer Andriy Konyev. “Hello my name is Andriy I’m from Italy but born in Ukraine, for the last eight years I have been living in Amsterdam. From 2015 I started working with many construction companies as a worker ,but from 2020 I decided to work for myself. I have my own team: -VCA, BOUWBESLUIT -all kind off jobs. 🔑 language:English,Italiano,Ukraine,Polska,Dutch (10%).

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Diligent and fast execution, good communication
  Kom in contact
 • Bunbor Klusbedrijf
  Bunbor Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45102 reviews

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We zijn zeer snel en goed geholpen door Bunbor. Ze konden op zeer korte termijn komen kijken en we hebben snel daarna een offerte ontvangen. Na akkoord konden ze ook zeer snel beginnen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, nette vakmannen die hard en goed werken. Vanwege de taal is communiceren soms wat lastiger, maar gelukkig kun je elkaar met Google Translate prima begrijpen. Op het laatste moment was er vanuit onze kant iets gewijzigd, dit was geen enkel probleem en ook dat werd snel en netjes opgelost. Kortom, echte vakmannen die snel en goed werk leveren, aanrader!
  Kom in contact
 • De Spaan Afbouw
  De Spaan Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.45103 reviews

  **** Indien u uw contactgegevens deelt moeten wij hier voor kosten maken, daarom vragen wij beleefd om vooraf een vergelijk te doen en bij serieuze interesses in ons bedrijf contact met ons op te nemen. **** U zoekt natuurlijk betrouwbare vakmensen, dan bent u bij De Spaan Afbouw aan het juiste adres! Wij voeren onderstaande werkzaamheden uit met ruim 15 jaar ervaring, vakmanschap en nauwe betrokkenheid. Wij werken voor zowel particulieren als aannemers in de regio. Met ons team van 15 personen kunnen wij snel schakelen, spoedklussen zijn voor ons dan ook geen probleem! Onze werkzaamheden zijn: - stukadoorswerk - tegelwerk - kunststof kozijnen, aluminium en hout - badkamer renovaties - gietvloeren - vloerverwarming - schilderwerk binnen + buiten - buitengevels + isolatie - gipswanden en gipsplafonds - elektra & installatiewerk gecertificeerd - zandcement,- dekvloeren - h-balken constructies berekening en plaatsing - nieuwbouw en renovatie - zonnepanelen | ZonlichtDirect In Duiven aan ons kantoor bespreken wij graag uw bouwtekeningen en verbouw plannen, een bezoek op locatie kunt u ook inplannen. Ons kantoor is geopend op afspraak van ma t/m za tussen 08:00-20:00 Ieder project bezoeken wij altijd persoonlijk vooraf, wat u van ons mag verwachten: - heldere offertes - betrouwbare afspraken - vakwerk - betrokkenheid van begin tot eind - garanties en certificering - oplevering volgens afspraak - 100% klanttevredenheid Bekijk onze opgebouwde referenties en gerealiseerde projecten via onze website of instagram @despaanafbouw Wij helpen u dan graag verder Met vriendelijke groet en tot ziens, Murat Özmen Aanvoerder De Spaan Bouw| Renovatie |

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Murat en zijn mannen hebben top werk afgeleverd. Murat is een man met kennis en weet waar de over praat. Klus kon snel worden uitgevoerd en is super netjes gedaan! Echt een aanrader!!!
  Kom in contact
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5584 reviews

  Wij zijn een onderhoudsbedrijf die gespecialiseerd zijn in: - complete zolderverbouwingen; - plaatsen van dakkapellen; - aanbouw; - uitbouw; - opbouw; - stuk- en schilderwerk; - keuken monteren; - complete badkamer verbouwingen; - algemene verbouwingen; - en restauratie als onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Wij staan bekend om dat we onze afspraken nakomen, meedenken met de klant, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten. Dit maakt ons ook uw unieke aannemer. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Wij zijn zeer tevreden met de aanbouw van ons huis. Het team was professioneel, werkte snel en efficiënt, en hield zich aan de afgesproken tijdlijn en budget. De kwaliteit van het werk is uitstekend en de communicatie was altijd duidelijk en vriendelijk. We raden ABCS Services ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor bouwprojecten.
  Kom in contact
 • Constant bouwmij
  Constant bouwmij
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews

  Full renovatie of houses and apartament. 50Km around Amsterdam.U can find us on Facebook.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Wij hebben onze bovenverdieping door het team van Constant Bouwmij laten renoveren nadat wij een lekkage hadden op die verdieping. Het team heeft keurig netjes werk geleverd, ze zijn kundig en waren erg flexibel met al onze wensen en extra toevoegingen die wij tijdens de renovatie hebben gevraagd. Coco heeft de hele tijd met ons meegedacht in het proces, gaf goede tips over veiligheid, hij is punctueel en transparant. Je komt niet voor verrassingen te staan met Coco. Hij en zijn team hebben ons huis keurig netjes gerenoveerd, alles netjes afgewerkt en schoon werk geleverd. Wij raden ze zeker aan al onze vrienden en familie aan.
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 365 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Veelgestelde vragen over bouwbedrijven

Wat doet een bouwbedrijf?
Wat zijn de algemene kosten van een bouwbedrijf?
Wat zijn de voornaamste taken van een bouwbedrijf?
Hoe bepaal ik welk bouwbedrijf het beste is voor mijn project?
Zijn alle bouwbedrijven in Nederland verplicht geregistreerd te zijn?

Overige beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt