Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Op zoek naar een domotica specialist bij jou in de buurt?

Met domotica specialisten uit jouw regio, vind je altijd de juiste professional voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

Wat is je klus?

Domotica specialist

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten

 • Zoomontage

  Beoordeling: 5 van 555180 reviews

  Voor als de werkzaamheden bestaan uit: - Bekabeling Netwerk of televisie - Verlichting - Vervangen groepenkasten - Andere elektra werkzaamheden Kan in de avond of het weekend op afspraak

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Zeer goed werk afgeleverd!
 • M-ICT

  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Robert is duidelijk met afspraken en heeft de klus uitstekend uitgevoerd!
 • Caminada Techniek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Na gisteren een no show van een ander bedrijf contact opgenomen met Caminada ze waren er binnen een uur en binnen 10minuten was het probleem opgelost! Snelle service, erg vriendelijk, zeker een aanrader!
 • ISAV

  Beoordeling: 5 van 55578 reviews

  Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van acces points in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek te krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Koen reageerde snel en heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij werkt netjes en overlegt over de wijze waarop hij het wilde aanpakken.
 • Cornellsys computerhulp & service

  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews

  Cornellsys fullservice ICT 15 jaar ervaring in kpn installaties. Electra, Domotica, Cameras, aanleg wifi en bekabelde netwerken. Wij kunnen u volledig ontzorgen ook leidingen in de muur frezen behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken de professionele apparatuur van runprotec om uw kabels in uw buis te trekken, zodat wij ook de situaties aankunnen waarbij anderen moeten opgeven. Professionele aanleg volgens huidige normeringen. In bezit van VCA vol en NEN 3140 vp certificering. Google Nest Pro gecertificeerd. We ontvangen soms aanvragen waarbij de klant al zelf materiaal heeft ingekocht. Kan natuurlijk, echter wij zien vaak dat die materialen van ondermaatse kwaliteit zijn met klachten als storingen achteraf tot gevolg. Als professional gebruiken wij alleen gecertificeerde producten om teleurstellingen voor u te voorkomen. uurtarief 45,00 incl BTW EXCl materiaal Onder de 30km geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  klus bleek wat lastiger dan gedacht, maar prima uitgevoerd
 • Fentech

  Beoordeling: 5 van 55581 reviews

  Fentech is uw betrouwbare partner als het gaat om vakkundige elektrotechniek en beveiligingsinstallaties. Onze zorg is u te ontzorgen.Wij leveren daarom niet zomaar een technisch antwoord,maar brengen u comfort en veiligheid in uw woon- of werkomgeving. Fentech gaat over totaaloplossingen; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke domotica in uw gebouw wij leveren onze producten te allen tijde met grote deskundigheid accuratesse en een op maat gemaakt advies.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Great job! Fast & clean - good communication. Strongly recommending 👍🏻
 • MoNect

  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews

  MoNeCt’s motto is simpel, de klant bedienen zoals jij zelf ook bediend wilt worden. Geen praatjes maar alle eerlijkheid en duidelijkheid zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ben een jong en gedreven ondernemer die bouwkundig is afgestudeerd, ervaring op jonge leeftijd heb opgedaan in de aannemerswereld/woningbouw/ en diverse detacheringsbureaus. Daarnaast beschik ik ook over voldoende ervaringen binnen de elektrische installaties en op het gebiedt van domotica. MoNeCT is de specialist op het gebiedt van Timmerzaamheden/elektra/gas en domotica. Gecertificeerd monteur voorzien van de volgende documenten, Bouwkundige diploma Bei (elektra) Viag (Aardgas) Bhv Nen3140 Hfc Coax Vca Vol Om het optimaal resultaat te behalen maak ik gebruik van materiaal die over A-kwaliteit beschikt, daarnaast beschik ik over professioneel en gecertificeerd gereedschap die jaarlijks wordt gekeurd. Uiteraard zijn alle documenten op aanvraag aanwezig. Mocht ik uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet en neem contact met mij op. Met vriendelijk groet, MoNeCt

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snel, efficiënt en goed werk geleverd.
 • Glassmountain ICT

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Maarten gaat voor het beste/mooiste resultaat en geeft niet snel op wanneer er een onvoorziene moeilijkheid bij het werk komt kijken.
 • Digi Digi Support

  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews

  Tegenwoordig is voor vrijwel alles een adviseur te vinden. Maar een adviseur voor technische zaken? Die is er nog niet! Met Digi Digi Support als Technisch adviseur wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld, leveren we perfecte ondersteuning en daarbij wordt alles nauwkeurig aangelegd en weggewerkt. Alle technische zaken kunt u met een gerust hart uit handen geven. Daarbij is de DigiDigi adviseur gecertificeerd en gediplomeerd. Zo kunt u kwaliteit, duidelijkheid en tevredenheid verwachten! Maar wat kan Digi Digi Support allemaal voor u betekenen? Zie hieronder een lijst van voorbeelden! Automatisering van elektronische apparatuur(google home etc) Aanleggen, vervangen, bundelen of wegwerken van bekabeling Verwijderen van onnodige apparatuur en bekabeling Oriënteren, aanschaffen, installeren (nieuwe) apparatuur en uitleg geven Plaatsen draadloze deurbel met camera en scherm Aanleg camera systemen voor veiligheid Plaatsen van buiten verlichting Onderhouden van apparaten Advies en ondersteuning bij het aanvragen van internet/tv abonnement Opsporen en oplossen van storingen Optimaliseren van wifi netwerk Bouwpakketten van meubilair(ikea/leenbakker/jysk etc) in elkaar zetten Plaatsen van LED verlichting, LED strips of bestaande niet LED verlichting vervangen Inbouw stopcontacten vervangen/plaatsen Stroomvoorzieningen realiseren waar nodig Maar zelfs voor onderstaande voorbeelden kunt u DigiDigiSupport inzetten! Bouwpakketten van meubilair(ikea/leenbakker/jysk etc) in elkaar zetten Etc.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Super service,Mijn opdracht heel vakkundig uitgevoerd en zeer behulpzaam en sympathieke jongeman,een aanrader!!!!;
 • Stephan Yorks

  Beoordeling: 4.5 van 54.5512 reviews

  Wat ik doe installatie en onderhoud . - Kabels trekken door loze leiding - Databekabeling / Internet / UTP / Coax / Hdmi / Fiber / Phone - CCTV / IP Camera / HD-DVR - Video-Deurbellen en video-Intercom - VOIP / PBX / IP Telefooncentrales Voorrijkosten 50 euro. Installatiekosten 50 euro per uur. Plus materiaalkosten. De Prijzen zijn ex BTW.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Heel vriendelijk en werkt super netjes

Wat doet een domotica specialist?

Wil je meer woongenot ervaren en ben je benieuwd hoe technologie hierbij kan helpen? Dan schakel je een domotica specialist in. Deze vakman brengt je wensen en eisen in kaart en komt vervolgens met een systeem op maat dat hij foutloos en veilig installeert.

Taken van een domotica specialist

 • Advies op maat
  De vakman brengt jouw wensen in kaart en kijkt naar de huidige apparaten in je woning. Vervolgens komt hij met een advies welke mogelijkheden er zijn om jouw woning smart home proof te maken. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe apparaten, maar ook of er een aanpassing in de stoppenkast nodig is.
 • Installeren domotica systeem
  Na het bespreken van het advies, gaat de domotica specialist aan de slag met het daadwerkelijk installeren van het systeem. De totale prijs die je hiervoor betaalt, is afhankelijk van jouw wensen. Het koppelen van alleen de zonwering met de verlichting is eenvoudiger en daarom goedkoper dan een volledig smart home systeem met een alarminstallatie, audioapparatuur en verwarming die je op afstand kan bedienen.
 • Installeren apparaten
  Heb je al een eenvoudig domotica systeem en wil je nieuwe apparaten hierop aansluiten? Ook in dat geval biedt een domotica specialist uitkomst. Hij kan je nieuwe alarminstallatie of garagedeur installeren en aansluiten op het systeem.

Veelgestelde vragen over een domotica specialist  

Wat is domotica?

De term domotica is een samenvoeging van het Latijnse woord voor huis (doma) en de begrippen informatica, telematica en robotica. Bij domotica staat de techniek in en om het huis centraal waarbij het wooncomfort toeneemt. Zo is een zeer eenvoudige toepassing van domotica de installatie van een slimme thermostaat waarbij je op afstand de temperatuur in je woning regelt.

Wat kost een domotica specialist? 

De prijs die je betaalt voor een domotica specialist is afhankelijk van je specifieke wensen, maar gemiddeld kan je rekenen op een bedrag tussen de € 1.500,- en € 12.500,- euro. Bij de goedkoopste installatie kan je enkele apparaten bedienen en maak je gebruik van een B-kwaliteit installatie. Bij de duurste installatie heb je een uitgebreid systeem van A-kwaliteit. Voel je veel voor het comfort, maar zie je het niet zitten om direct veel te investeren? De vakman kan in dat geval beginnen met een beperkt systeem en hier op een later tijdstip nieuwe systemen aan koppelen.

Ben je benieuwd naar recente klussen op Werkspot in deze categorie? Bezoek onderstaande pagina's.

Hoe creëer je een smart home? 

Het bedienen van je lampen met je smartphone of het op afstand inschakelen van je temperatuur zijn de eerste stappen in het creëren van een smart home. Een echt slim huis krijg je pas als je alle apps van de afzonderlijke apparaten aan elkaar koppelt, je voorkeuren instelt en met een druk op de knop de slimme apparaten in je woning bedient.

Waarom een domotica specialist?

Alle apparaten in je woning bedienen met één systeem ligt voor iedereen binnen handbereik met een zogeheten domotica systeem. Zo kan je 's avonds met één druk op de knop de lampen uitdoen, de verwarming lager zetten en het alarm activeren. Of je systeem detecteert wanneer je je auto in de garage zet en doet het licht voor je aan. Voor het creëren van een smart home is kennis van techniek essentieel. Je moet de apparaten goed aan elkaar koppelen en verstand hebben van online beveiliging om te voorkomen dat hackers vrij spel krijgen. Wil jij een smart home, maar weet je niet waar te beginnen? Via Werkspot plaats je vrijblijvend een opdracht voor een domotica specialist die van jouw wensen werkelijkheid maakt.

Een smart home systeem is een uitkomst voor mensen met een beperking. Met een tablet, smartphone of handheld bedienen zij de elektrische apparaten in de woning. Maar ook liefhebbers van gadgets of huiseigenaren die van gemak houden, kunnen een domotica specialist inschakelen.

Zo vind je snel en eenvoudig een domotica specialist

Ben je op zoek naar een domotica specialist die jouw woning slimmer maakt? Via Werkspot vind je met één druk op de knop ruim 800 vakmannen die deze klus uit handen kunnen nemen. Je selecteert de vakmannen door gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot te plaatsen. Op basis van de reacties van geschikte domotica specialisten nodig je enkele vakmannen uit voor een prijsvoorstel op maat. Weet je niet meteen welke vakman je het beste kan uitnodigen? De reviews van eerdere klanten helpen je goed op weg.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur