Op zoek naar een domotica specialist bij jou in de buurt?

Met domotica specialisten uit jouw regio, vind je altijd de juiste professional voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

4.7

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 202 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten

 • Glassmountain ICT

  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Perfect houd zeer prima aan de afspraak. Het is werk is prima afgeleverd.
 • micro-IT

  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews

  - Camera beveiliging systemen / HIKVISION - Alarmsystemen / AJAX - Intercom systemen - Data bekabeling / patch panelen - WiFi verbetering - Slimme verlichting - Netwerk beveiliging /advies 10+ jaar ervaring

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Scherpe prijs, prima werk geleverd.
 • M-ICT

  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews

  M-ICT is een specialist op het gebied van ict. Naast dat wij verschillende cloud diensten leveren verzorgen wij ook uw bekabeling. U kunt bijvoorbeeld denken aan data/ internet (utp) en televisie (coax) ook voor uw bewaking of camera systeem kunnen wij de bekabeling voor u verzorgen. Wij leveren uitstekende service tegen een concurrerende prijs.

  Laatste review:

  Alarmsysteem installeren of vervangen -

  Komd afspraken niet na en zegt elke afspraak af
 • ISAV

  Beoordeling: 5 van 555147 reviews

  SPELREGELS WERKSPOT Zodra u als opdrachtgever uw contactgegevens deelt betaalt de vakman een leadprijs aan Werkspot Beste potentiële klant, Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, service en onderhoud van de volgende technieken: - audio - video - televisie - elektra - data (netwerk) - domotica - camera beveiliging - warmtebeeld foto’s Wij delen onze kennis en passen deze toe bij zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken over: - het aansluiten van uw verlichting - storingen in elektra - het vervangen en vernieuwen van schakelmateriaal - het aanleggen van data (netwerk) bekabeling (Cat5e - Cat6 - Cat6a - Cat7) - het doormeten van uw data bekabeling (lengte + kwaliteit kabel etc. - RJ45 connector codering) - de installatie van accespoints in uw huis of bedrijf - het aansluiten en op orde brengen van uw audio & video - het ophangen van uw TV of Beamer - het tv signaal (CAI) op de juiste plek krijgen - het wegwerken van bekabeling - de veiligheid in en om uw huis of bedrijf - hulp met configuratie en beveiliging van uw WiFi router - het slimmer maken van uw woning - solderen of krimpen van connectoren op kabels - het ophangen van objecten aan alle soorten wanden of plafond - warmtebeeld foto en film (thermisch) Wij werken uitsluitend met professioneel gereedschap en zorgen ervoor dat er stofvrij wordt gewerkt. ISAV heeft diverse diploma’s waaronder in de ICT en elektrotechniek. ISAV is gespecialiseerd en gediplomeerd in netwerkbekabeling. ISAV is VCA gecertificeerd en in het bezit van VOG. Wij hebben jaren lange ervaring in het werken bij de overheid zoals defensie, politie en diverse overheidsinstanties. Het opruimen van de werkplek en een duidelijke omschrijving van de gedane werkzaamheden zijn altijd inbegrepen bij de verrichte werkzaamheden. Wij zijn nette en betrouwbare heren die op een zeer breed vlak technisch aangelegd zijn. Wij vervangen geen meterkasten. Wij kunnen alle overige elektrotechnische werkzaamheden doen tot aan de meterkast. Wij kunnen alle soorten data bekabeling werkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen elk soort audiovisuele opdracht uitvoeren bij particulieren en bedrijven. Wij doen aan iedere vorm van kabel management: het netjes en op orde maken van bekabeling bij particulieren en bedrijven. Wij installeren IP camera systemen bij particulieren en bedrijven. Dit is inclusief de configuratie van de IOS of Android App. Wij zijn ingeschreven bij de KVK. Wij zullen uw klus naar alle eerlijkheid en op professionele wijze uitvoeren. Met vriendelijke groet, Koen Voorbij ISAV

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke communicatie. betrouwbaar en goed.
 • G.R. ter Steeg

  Beoordeling: 4.5 van 54.5538 reviews

  Setel-Securty Wij zijn installateur van alarm en camera en intercom systemen zowel voor de particulier als zakelijke gebruiker. Samenwerkingspartner van Securitas, Beveiligd Nederland waar we ook werkzaamheden voor uitvoeren. Vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Den haag en Heerlen, maar andere plaatsen zijn natuurlijk ook van toepassing. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00/17.30. Niet op Zondag. U kunt ook een berichtje sturen.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  G R ter Steeg heeft de klus voor een scherpe prijs aangenomen. Na montage vertoont onze nieuwe intercom helaas na een maand al defecten. Gezien de prijs hadden we geen wereld product verwacht maar dit is wel erg teleurstellend. G.R. ter Steeg is helaas voor ons via geen enkel medium te bereiken. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan. Erg jammer en geen nette manier van zaken doen.
 • Flits Computer Service

  Beoordeling: 4.6 van 54.6516 reviews

  Ben gecertificeerde vakman in het gebied van data en coax kabel en Wifi. VCA in het bezit voor veiligheid. Heb gewerkt voor grootste Provider van Nederland als storings monteur voor internet en televisie, onder internet problemen zitten ook wifi problemen. ben expert in wifi en het aanleggen van utp internet kabels. Data en Coax kabel ervaring. daarbuiten ben ook goed in electra zoals stopcontacten en lampjes ophangen.

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Was snel klaar en zei dat hij niks kon doen. Geen flexibiliteit over prijs afspraak. Te duur voor wat hij heeft gedaan.
 • Caminada Techniek

  Beoordeling: 4.7 van 54.7566 reviews

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Prijs en kwaliteit is prima. De problemen die er waren zijn keurig opgelost. Prettige persoon om mee samen te werken
 • Connective Solutions

  Beoordeling: 5 van 55562 reviews

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Duidelijke afspraken en keurig kabels getrokken in ons nieuwbouwhuis met in de woonkamer een dubbele coax/utp aansluiting en naar kantoor een dubbele utp. Tevreden met hoe de klus is opgepakt en met de communicatie vooraf. Uiteindelijk hadden we op de dag zelf direct internet en tv wat zelf is aangesloten. Voor een eventuele volgende klus zal ik Kevin zeker weer contacten.
 • FIX-IT Digital

  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews

  Fix-IT Digital helpt je met elektrotechnische-en domotica installaties of onderhoud. Netwerken van vaste en mobiele telefonie, data en domotica zijn namelijk niet meer los van elkaar te zien. Ik heb een master in Informatica en een COMPTIA A+ certificaat. Mijn werkgebied is breed met o.a. Licht-, KNX, Audio en Video, Data-, WIFI, CCTV en beveiligingsinstallaties. Ik leg ook kabels aan want thuis gebruik je soms liever een kabel dan WiFi !

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Super geholpen en ook erg snel! Top service
 • pc-xs B.V.

  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews

  PC-XS B.V Wij concurreren niet op prijs maar op service en kwaliteit, alle kabels door ons aangelegd en gemonteerd worden bij oplevering getest met professionele test apparatuur waarbij wij ook het precieze aantal meters aan u kunnen aantonen zodat u enkel betaald voor wat u daadwerkelijk krijgt. Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in O.a. Installatie en levering camera systemen Officieel dealer AJAX Security Systems ( Alarm ) UTP bekabeling aanleggen en afmonteren Coax kabel aanleggen en afmonteren Router aansluiten Complete aansluitingen van uw internetprovider. Volgens NEN3110 een stopcontact aanleggen in uw meterkast t.b.v. internet Uitbreiden c.q. verbeteren WIFI signaal. Uiteraard leveren wij ook alle materialen hiervoor . N.B. Indien u als klant zelf materiaal heeft aangeschaft zijn wij enkel en alleen verantwoordelijk voor de aansluiting.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Perfecte kwaliteit van het werk

Wat doet een domotica specialist?

Wil je meer woongenot ervaren en ben je benieuwd hoe technologie hierbij kan helpen? Dan schakel je een domotica specialist in. Deze vakman brengt je wensen en eisen in kaart en komt vervolgens met een systeem op maat dat hij foutloos en veilig installeert.

Taken van een domotica specialist

 • Advies op maat
  De vakman brengt jouw wensen in kaart en kijkt naar de huidige apparaten in je woning. Vervolgens komt hij met een advies welke mogelijkheden er zijn om jouw woning smart home proof te maken. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe apparaten, maar ook of er een aanpassing in de stoppenkast nodig is.
 • Installeren domotica systeem
  Na het bespreken van het advies, gaat de domotica specialist aan de slag met het daadwerkelijk installeren van het systeem. De totale prijs die je hiervoor betaalt, is afhankelijk van jouw wensen. Het koppelen van alleen de zonwering met de verlichting is eenvoudiger en daarom goedkoper dan een volledig smart home systeem met een alarminstallatie, audioapparatuur en verwarming die je op afstand kan bedienen.
 • Installeren apparaten
  Heb je al een eenvoudig domotica systeem en wil je nieuwe apparaten hierop aansluiten? Ook in dat geval biedt een domotica specialist uitkomst. Hij kan je nieuwe alarminstallatie of garagedeur installeren en aansluiten op het systeem.

Veelgestelde vragen over een domotica specialist  

Een gemiddelde huizenbezitter komt niet dagelijks in contact met de term domotica specialist, maar in een samenleving waar robotisering aan de orde van de dag is, is de verwachting dat we in de toekomst steeds vaker een dergelijke vakman nodig hebben. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over dit beroep.

Wat is domotica?

De term domotica is een samenvoeging van het Latijnse woord voor huis (doma) en de begrippen informatica, telematica en robotica. Bij domotica staat de techniek in en om het huis centraal waarbij het wooncomfort toeneemt. Zo is een zeer eenvoudige toepassing van domotica de installatie van een slimme thermostaat waarbij je op afstand de temperatuur in je woning regelt.

Wat kost een domotica specialist? 

De prijs die je betaalt voor een domotica specialist is afhankelijk van je specifieke wensen, maar gemiddeld kan je rekenen op een bedrag tussen de € 1.500,- en € 12.500,- euro. Bij de goedkoopste installatie kan je enkele apparaten bedienen en maak je gebruik van een B-kwaliteit installatie. Bij de duurste installatie heb je een uitgebreid systeem van A-kwaliteit. Voel je veel voor het comfort, maar zie je het niet zitten om direct veel te investeren? De vakman kan in dat geval beginnen met een beperkt systeem en hier op een later tijdstip nieuwe systemen aan koppelen.

Ben je benieuwd naar recente klussen op Werkspot in deze categorie? Bezoek onderstaande pagina's.

Hoe creëer je een smart home? 

Het bedienen van je lampen met je smartphone of het op afstand inschakelen van je temperatuur zijn de eerste stappen in het creëren van een smart home. Een echt slim huis krijg je pas als je alle apps van de afzonderlijke apparaten aan elkaar koppelt, je voorkeuren instelt en met een druk op de knop de slimme apparaten in je woning bedient.

Waarom een domotica specialist?

Alle apparaten in je woning bedienen met één systeem ligt voor iedereen binnen handbereik met een zogeheten domotica systeem. Zo kan je 's avonds met één druk op de knop de lampen uitdoen, de verwarming lager zetten en het alarm activeren. Of je systeem detecteert wanneer je je auto in de garage zet en doet het licht voor je aan. Voor het creëren van een smart home is kennis van techniek essentieel. Je moet de apparaten goed aan elkaar koppelen en verstand hebben van online beveiliging om te voorkomen dat hackers vrij spel krijgen. Wil jij een smart home, maar weet je niet waar te beginnen? Via Werkspot plaats je vrijblijvend een opdracht voor een domotica specialist die van jouw wensen werkelijkheid maakt.

Een smart home systeem is een uitkomst voor mensen met een beperking. Met een tablet, smartphone of handheld bedienen zij de elektrische apparaten in de woning. Maar ook liefhebbers van gadgets of huiseigenaren die van gemak houden, kunnen een domotica specialist inschakelen.

Zo vind je snel en eenvoudig een domotica specialist

Ben je op zoek naar een domotica specialist die jouw woning slimmer maakt? Via Werkspot vind je met één druk op de knop ruim 800 vakmannen die deze klus uit handen kunnen nemen. Je selecteert de vakmannen door gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot te plaatsen. Op basis van de reacties van geschikte domotica specialisten nodig je enkele vakmannen uit voor een prijsvoorstel op maat. Weet je niet meteen welke vakman je het beste kan uitnodigen? De reviews van eerdere klanten helpen je goed op weg.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur