Vind domotica specialisten in Arnhem

Op zoek naar domotica specialisten in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Arnhem

 • Caminada Techniek

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  de internet kabel die gelegd moest worden bleek niet te werken. Mike bleef zonder meerkosten iets langer om het probleem even goed te vinden en het bleek in 1 van de UTP connectors te liggen die hij direct repareerde. Werkt nu al weken feilloos. Bedankt Mike!
 • Togan Elektrotechniek

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews

  TOGAN elektrotechniek, Ruim 17 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij doen alles betreft elektrotechniek. Werkzaamheden aan uw Woning, kantoorpand, keuken, badkamer, garagebox etc. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend! Wij denken mee met onze klanten! U bent voor uw werkzaamheden bij het juiste adres. Elektrawerk 220/380v ✅ Keukenelektra ✅ Ledverlichting ✅ Data/Telecom ✅ Leidingen frezen ✅ Voor eventuele storingen in uw installatie kunt u contact met ons opnemen!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Veel te duur voor slordig en overhaast werk.
 • Cornellsys computerhulp & service

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.5 van 54.5534 reviews

  Cornellsys fullservice ICT 15 jaar ervaring in kpn installaties. Electra, Domotica, Cameras, aanleg wifi en bekabelde netwerken. Wij kunnen u volledig ontzorgen ook leidingen in de muur frezen behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken de professionele apparatuur van runprotec om uw kabels in uw buis te trekken, zodat wij ook de situaties aankunnen waarbij anderen moeten opgeven. Professionele aanleg volgens huidige normeringen. In bezit van VCA vol en NEN 3140 vp certificering. Google Nest Pro gecertificeerd. We ontvangen soms aanvragen waarbij de klant al zelf materiaal heeft ingekocht. Kan natuurlijk, echter wij zien vaak dat die materialen van ondermaatse kwaliteit zijn met klachten als storingen achteraf tot gevolg. Als professional gebruiken wij alleen gecertificeerde producten om teleurstellingen voor u te voorkomen. uurtarief 45,00 incl BTW EXCl materiaal Onder de 30km geen voorrijkosten.

  Laatste review:

  TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren -

  Dit was de eerste keer dat ik zo iets gedaan heb maar deze heren reageerde heel snel op Mijn oproep. Belde snel terug en kon de volgende dag meteen langs komen en evt meteen de klus kunnen uitvoeren in overleg is dat ook gebeurd.
 • DRG Telecom & ICT

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Wij zijn een vlot fris en jong bedrijf die vooral werkzaam is in de ict en klein-elektra. Betalingen via pin of contant.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Netjes, snel en goede prijs.
 • S.O.S.Telecom

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het instaleren van producten van providers. Wij zijn begonnen in 2013 bij KPN, inmiddels ook bezig met ZIGGO. Wij trekken heel veel kabels voor klanten waaronder utp, coax, glas.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Voor het doortrekken van een ethernetkabel ben je hier aan het goede adres. Er Werd snel gereageerd op Mijn oproep. Vlot erna is het werk keurig afgerond. Prima communicatie en een schappelijke prijs. Een adres om te onthouden.
 • Buurmanbouw

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  BUURMANBOUW Al 15 jaar voeren wij diverse werkzaamheden uit tegen een concurrerend tarief. VERWARMING - Centrale Verwarming: Aanleg geheel of gedeeltelijk, Opheffen van diverse storingen - CV-ketel installatie en/of onderhoud : Nefit, Remeha, Intergas, Atag, Vaillant, Bosch, AWB, Junker en Agpo. - Veiligheids & Rookgasmetingen (voorkomt koolmonoxide-vergiftiging en kan het rendement van de ketel verhogen) - Stadsverwarming: Opheffen van diverse storingen en Waterzijdig Inregelen ELEKTRA - Aanleg of vernieuwing van elektriciteits-netwerk. Inclusief 3-fasen. - Groepenkast vervanging of uitbreiding - Laadpalen t/m 22kW UTP en ELEKTRONICA - Aanleg van UTP-verbindingen - Elektronica-reparaties THUISCOMFORT - Installatie van slimme technologische oplossingen die het leven vergemakkelijken, zoals: Video-intercom, Kookschakelklok, Afstandbedieningen, Ringleidingen, Beveiligingsinstallaties enz.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Uitstekend, vriendelijk, heldere communicatie en afspraken. Interessante en tevens leerzame dag. Met uiteindelijk goed resultaat uiteraard.
 • Gert-Jan Janssen Installateur met Energie

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Van jongs af aan wilde ik al elektricien worden. Net als m’n vader. Ik was altijd druk bezig met de meccanodoos. Na mijn opleiding elektricien ben ik mij via opleidingen en cursussen gaan verbreden in het installatievak en heb ik ook mijn loodgieters diploma gehaald. Na 15 jaar gewerkt te hebben bij verschillende installatiebedrijven durf ik mij wel ervaren te noemen en heb ik de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan. Kleine klus of grote klus, ik kies altijd voor kwaliteit. Ik ga voor de oplossing die het beste is voor U. Op de lange termijn. Uiteraard streef ik er naar om de voordeligste oplossing te bedenken. Afspraken die we maken kom ik na. En als er tijdens het proces iets verandert, communiceer ik daar direct over. Na het werk laat ik de boel weer opgeruimd achter. Wel zo netjes en transparant. Ik ben aangesloten bij branchevereniging Uneto VNI en ik ben door de KvNIL erkend als vakbekwaam installateur. Van het verhelpen van een lekkende kraan tot de aanleg van leidingwerk voor uw badkamer en van de reparatie van uw regenpijp tot het maken van de aansluiting voor uw vaatwasser. En heeft U een radiator die niet goed warm wordt of denkt U na over een nieuwe ketel? Ik kom graag bij U langs om de mogelijkheden te bekijken. Ook voor uw elektra opdrachten bent U bij mij aan het goede adres. Van het vervangen van de groepenkast tot de aanleg van sfeervolle tuinverlichting.

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Aardige man die zo te horen weet waarover hij praat. Reageert snel en levert en voert zijn klussen goed en snel uit. Absoluut een vakman op het gebied van installatie en elektriciteit die ik aanraad
 • Frank Lansink

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Voor alle klussen in en om het huis die in een dag of twee te doen zijn. Ik doe het klussen naast mijn 'normale baan' in de IT. Dit geeft mij de kans om met mijn handen te werken en mensen te helpen dus doe ik dit één a twee dagen per week erbij. Ik vind het leuk als je mee wilt werken er is tenslotte niks leukers en bevredigender dan aan je eigen huis werken. Dat hoeft natuurlijk niet in dat geval pak ik ook graag in mijn eentje je klus aan.

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Samen met Frank binnenmuur op zolder geplaatst. Electra doorgetrokken en verlegd, ramen geplaatst en deur gemaakt. Ontzettend goede maar ook vriendelijke vakman. Resultaat werken we zelf af maar mag er zijn! Een aanrader.
 • Chrismie Elektrotechnische Dienstverlening

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews

  ChrisMie Elektrotechnische Dienstverlening bied bedrijven en particulieren volledige ondersteuning in elektrotechnische en onderhoudswerkzaamheden. Bedrijven en particulieren kunnen ons inhuren. In 2015 is de grondsteen voor ChrisMie Elektrotechnische Dienstverlening gelegd. Wij leveren diensten in veel disciplines van de elektrotechniek. - Aanleg en uitbreiden van de elektrotechnische installaties - Groepenkasten plaatsen en beheren - Monteren en onderhouden van (nood) verlichting - Het aanleggen en uitbreiden van DATA netwerken (CAT5e en CAT6) - Patchkasten plaatsen en beheren - Beheren van brandmeldinstallaties - Het aanleggen van KNX (Domotica) installaties - Het inspecteren van rioolgemalen (elektrisch en mechanisch). - Het installeren van KNX Domotica. - Het zoeken van storingen in elektrotechnische installaties. Sinds 2015 Beheerder Brandmeldinstallaties. Het monteren en onderhouden van (nood) verlichting. Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek kunnen wij u vertellen welke mogelijkheden er zijn. Voordat wij een opdracht beginnen gaan wij met u in overleg welke werkzaamheden gedaan moeten worden en wat de eventuele kosten daarvan zijn. Afspraak is afspraak binnen ons bedrijf. Kwaliteit Wij leveren een goede kwaliteit en prijs verhouding. Garantie Wij geven de wettelijke garantie op de door ons geleverde producten en diensten!

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Uitstekend werk geleverd, fijne communicatie. Zeker aan te raden
 • oneDOMUS

  Domotica specialist in Arnhem

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Onze kracht zit in het plaatsen van domotica van systemen die naadloos aansluiten bij uw wensen. Met heldere communicatie en vakkennis weten wij telkens onze klanten tevreden te stellen. Dit doen wij met veel passie en plezier! Wij zijn een jong bedrijf met veel kennis en ervaring in automatisering. Graag nemen wij u mee in alle mogelijkheden van domotica en smarthomes.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Prima werk geleverd, werkt netjes en overlegt waar nodig. Zeker aan te bevelen.

Populaire lokale domotica specialisten in Arnhem

Andere vakmensen in Arnhem

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur