Vind elektriciens in Arnhem

Op zoek naar elektriciens in Arnhem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Arnhem

 • Togan Elektrotechniek
  Togan Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Elektricien in Arnhem

  TOGAN elektrotechniek, UW ERKENDE INSTALLATEUR OP HET GEBIED VAN ELEKTROTECHNIEK! Ruim 17 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij doen alles betreft elektrotechniek. Werkzaamheden aan uw Woning, kantoorpand, keuken, badkamer, garagebox etc. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend! Wij denken mee met onze klanten! U bent voor uw werkzaamheden bij het juiste adres. Elektrawerk 220/380v ✅ Keukenelektra ✅ Ledverlichting ✅ Data/Telecom ✅ Leidingen frezen ✅ Voor eventuele storingen in uw installatie kunt u contact met ons opnemen!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Een afspraak was snel gemaakt en de klus is keurig en perfect uitgevoerd.
 • IC3T
  IC3T
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Elektricien in Arnhem

  IC3T is een allround installatiebedrijf, gespecialiseerd in Elektra, Domotica en Data. IC3T adviseert, voert uit en biedt desgevraagd onderhoud en service.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Het was een erg prettig bezoek. Hij communiceert helder en komt afspraak na. Een prima aanrader.
 • MAG Elektrotechniek
  MAG Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Elektricien in Arnhem

  MAG Elektrotechniek is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven. Wij lossen al uw elektrotechnische problemen op en maken uw wensen waar. Hierbij letten wij goed op kwaliteit. Voor dat we aan de opdracht beginnen, bespreken we eerst duidelijk wat er precies moet gebeuren. Aan het einde van de opdracht wordt altijd met u doorgenomen of alles naar wens is. MAG Elektrotechniek maakt al uw elektro klussen in orde: -Groepenkasten vervangen -Groepen bijplaatsen -Fornuisgroep plaatsen -Fornuis stopcontact plaatsen (Perilex) -Stopcontacten plaatsen/vervangen -Binnenverlichting (lampen ophangen) -Tuinverlichting -Extra groepen voor buiten bv. jacuzzi, terrasverwarming, buitenkeuken of gewoon een extra stopcontact -Storingen oplossen Groepenkasten vervangen/plaatsen: Voor het vervangen/plaatsen van een nieuwe groepenkast hanteren wij prijzen vanaf €475,- -4 groepen (1 fase) €475,- -6 groepen (1 fase) €525,- -8 groepen (1 fase) €575,- -9 groepen (3 fase) €675,- -12 groepen (3 fase) €750,- *Voor een fornuisgroep betaald u €35,- extra *Bij complete herindeling van de groepen worden er extra kosten gerekend.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus verliep erg soepel. Ontzettend aardige man en uitstekende service. MAG Elektrotechniek dacht met ons mee om hoge kosten in een later stadium te voorkomen. Echte aanrader!
 • iotict
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Elektricien in Arnhem

  Electra Smarthome Netwerk utp Coax (ziggo) Ict support

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Supersnelle reactie via werkspot en na telefonisch contact werd er diezelfde dag nog een afspraak gemaakt en was aan het einde van de dag de job gedaan :). Tevens gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat extra vragen te stellen waarbij we ook vriendelijk te woord werden gestaan, dus helemaal top! Bij een volgende klus weten we bij wie we aankloppen :).
 • Kostik Elektrotechniek
  Kostik Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Arnhem

  Kostik Elektrotechniek, bij Kostik Elektrotechniek bied ik hoogwaardige elektrische diensten tegen een eerlijke prijs. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van elektrische installaties, reparaties en onderhoud, kunt u op mij vertrouwen voor professionele en betrouwbare service. Bij mij staat veiligheid voorop, daarom werk ik volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) en de NEN 1010 norm. U krijgt vooraf altijd een heldere en betrouwbare prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten of om een afspraak te maken.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Was snel beschikbaar, opdracht uitgevoerd zoals omschreven.
 • AMA Witgoed Reparatie
  AMA Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 4.1 van 54.1568 reviews
  Elektricien in Arnhem

  AMA Witgoed Reparatie is uw professionele reparateur aan huis voor al uw witgoed. Denk aan koelkasten, vriezers, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Tevens geeft AMA Witgoed Reparatie garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Probleem direct opgelost
 • Staqx
  Staqx
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Elektricien in Arnhem

  Altijd op zoek naar een goede klusjesman geweest? - Heeft u geen tijd? - Heeft u niet het juiste gereedschap? - Heeft u er gewoon geen zin in? Stop met zoeken! U bent bij mij aan het juiste adres. Ik ben een allround klusser met een groot en breed technisch inzicht, die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Ik doe alle binnen/buiten huis klussen met veel zorg en aandacht. Ik werk voornamelijk in Nijmegen en omstreken.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus goed geklaard. Radiator netjes weer verplaatst. Aantal electra klusjes goed uitgevoerd.
 • Solar World Solution B.V.
  Solar World Solution B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Elektricien in Arnhem

  Solar world solution BV: wij zijn een bedrijf dat in zonnepanelen, meterkasten, baterijen voor Zonne energie doet en elektra in en rond het huis 🏡 Alles installeren volgens Norm en NEN. Vanaf medio oktober starten we ook met laadpalen. Van montage tot verkoop! Vanaf 2024 scoop12 inspecteur voor keuringen van uw zonnepanelen

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijn contact, netjes volgens afspraak en net werk.
 • Ferr Elektro
  Ferr Elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Elektricien in Arnhem

  Elektrotechnische installaties zoals het hoort Wij werken met een korte agenda, dus er is altijd snel plek! Veiligheid, afspraken nakomen, en oog voor de wensen van de klant. Ik ben ruim 10 jaar werkzaam in de elektrotechnische sector en mijn specialisatie bevind zich in Woningbouw, renovatie en utiliteit. Groepenkasten, zonnepanelen, renovatiewerkzaamheden, nieuwbouw, en nog veel meer. Alles word netjes voor U gemaakt.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fantastisch geholpen
 • L.U.K Elektrotechniek
  L.U.K Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Elektricien in Arnhem

  13 jaar werk ervaring in de elektrotechniek, nieuwbouw tot renovaties. Voor een gestructureerd en discipline gericht werk bent u op het juiste adres. Voor meer beeldvorming check mijn instagram/ facebook.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Heel aardige man zeer behulpzaam is goed in ze werk ben super tevrede over de servers die hij leverd echt een aanrader

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Arnhem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 553 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Arnhem

Populaire diensten

Andere vakmensen in Arnhem

Vind vakmensen bij jou in de buurt