Op zoek naar een timmerman bij jou in de buurt?

Werkspot maakt het eenvoudig om een betrouwbare timmerman te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en kies uit vakmannen die interesse tonen in jouw opdracht. Probeer het gratis en vrijblijvend.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75743 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Henky is een vakman die zijn werk perfect doet. Vandaag om 10.00 uur afgesproken en hij was ruim op tijd. Badkamer raamkozijn is vakkundig gerepareerd en alles werkt weer naar behoren. Qua kosten viel het reuzen mee. Henk ontzettend bedankt voor alles. Wie weet tot de volgende keer!
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De meneer heeft alles heel goed gedaan. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat
 • baltus sloten service en montage
  baltus sloten service en montage
  Beoordeling: 4.5 van 54.5562 reviews

  Paul Baltus Slotenmaker, de specialist als het gaat om: - Cilinders en sloten - Meerpuntsluitingen - Service en onderhoud - Spoedservice - Inbraakschade herstellen - Beveiliging - Kluizen - Horren -buiten deuren plaatsen -binnen deuren plaatsen Wij hanteren de skg3 norm, geven garantie en werken volgens de richtlijnen van het politie veilig keurmerk. Vooraf een duidelijke uitleg van onze werkzaamheden en kosten. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Reviews ! ik krijg een -review dat ik geen gehoor geef aan een Afspraak. ook als slotenmaker moet ik naar spoed klus , als je dit zou overkomen wil je meteen hulp! ik focus meteen op deze klus en zal later zonder uitleg of gebeurtenis een nieuwe maken hopend op begrip hiervoor . als ik aan een dag klus bezig zou zijn verwijs ik de spoed naar mijn collega´s door .

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Professional, skilled and modest. It was difficult to find a time which would work, but the wait was worth it. Recommended.
 • AB Montage&Transport
  AB Montage&Transport
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews

  Wij zijn een montage bedrijf dat gespecialiseerd is in het monteren van Ikea meubels. 90% van wat wij monteren zijn de pax kasten maar ook andere meubels zoals, de malm, Brimnes, Hemnes en bedden. Kortom alles wat de IKEA verkoopt. Tevens doen we ook pax kasten vakkundig demonteren vervoeren en weer monteren Bij ons bent u uiteraard voordeliger uit. En u meubels worden vakkundig in elkaar gezet. Wij werken veilig en netjes. Ook voeren wij het karton af. Als wij klaar zijn zit u niet meer met zorgen over de afval daar zorgen wij voor u kunt meteen genieten van u meubels. Alvast bedankt Team AB-Montage&transport.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Vlot en netjes gewerkt!
 • Wand & Plafond Specialist
  Wand & Plafond Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85186 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Snel en proffessioneel gemaakt. Erg goede service, en binnen 1 dag kon het al geregeld worden! Zodra ik mijn plafond wil laten doen kom ik zeker terug bij deze partij!
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews

  Timmerman klussenbedrijf contact via Google

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  De klus werd snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Roshaan Montage-, Timmer & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.55295 reviews

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom uw huis!

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima.werk verricht! Redelijke prijs voor spoed in het weekend .
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Topper
 • Arga
  Arga
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews

  Hoi ik ben Turgay Altuntas, Mijn Werkzaamheden zijn sloopwerk, op maat meubels maken zowel binnen als buiten. Meubels montage zoals Ikea meubels pax kasten, tafels, zitbanken kantoor meubels enzo. En ook huishoudelijk hulp zoals gaten boren lampen op hangen planken, schilderijen aan muur hangen, deuren en kozijnen van binnen spuiten. Kom in contact en bespreek met mij uw klus. Los van alle klus werk begin ik binnenkort met verkopen van kantoor meubelen zoals directie bureaus, kantoor zit groepen en stoelen etc. Heel erg bedankt voor het bekijken van mijn profile. Met vriendelijke groet, Turgay Altuntas

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Quick response, excellent work, and fair pricing. I definitely recommend !
 • Monferland Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews

  Monferland bouw is een eenmanszaak (timmerman) gevestigd in 's-Heerenberg. Mijn werkzaamheden zijn, Renoveren, dingen installeren en nieuwbouw. Meer dan 30 jaar ervaring als Timmerman. Ik zie graag een klus met u tegemoet. Met vriendelijke groet, Monferland bouw

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Snel en vakkundig.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3662 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Een goede timmerman gezocht? Vind hem via Werkspot!

Het maken van een tafel of stoel, het plaatsen van een schutting, tuinhuis of vliering: wanneer je het leuk vindt om te klussen, zijn er heel wat klusjes in en om het huis die je zelf kan oppakken. Bij elke klus komt zijn eigen uitdaging kijken. Zo moet je bij een meubel zorgen voor voldoende stevigheid, terwijl je bij een tuinhuis ook goed moet nadenken over de fundering en het waterdicht maken van het dak. Wil jij geen omkijken hebben naar deze klussen en zeker weten dat je kwaliteit krijgt? Dan biedt een timmerman uitkomst. Plaats gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot en kom in contact met professionele timmerbedrijven.

Wat doet een timmerman?

Een allround timmerman kan je inzetten voor veel verschillende klussen. Je kan hem vragen om specifieke houten objecten te ontwerpen, maar hij is ook prima inzetbaar tijdens een grootschalige verbouwing. Ook voor het repareren en monteren van deuren, kozijnen, trappen en vensterbanken ben je bij een timmerman aan het juiste adres.

Deze timmerman kan zichzelf verhuren als zzp'er of in dienst zijn bij een timmerbedrijf. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden maakt het niet uit voor welke optie je kiest, doorgaans is een zzp'er wel iets goedkoper. Al loop je hierbij ook het risico dat je klus langdurig stilligt bij ziekte of vakantie.

Veelvoorkomende taken van een timmerman

 • Timmeren wand-, vloer- en dakconstructies
  Een nieuwe vloer, een nieuw dak of een extra tussenwand, voor al deze werkzaamheden kan je een timmerman inschakelen.
 • Plaatsen dakraam of dakkapel
  Ben je het zat dat het op zolder erg donker is? Of wil je juist meer ruimte? Dan kan een timmerman een dakraam of dakkapel plaatsen. Aangezien je wijzigingen aanbrengt aan de constructie is er in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Op de website van het Omgevingsloket check je of dit in jouw gemeente ook het geval is.
 • Meubelmaker
  Wil jij een uniek meubel in je woonkamer of heeft de antieke kast een beschadiging? In beide gevallen biedt een timmerman graag zijn diensten aan.
 • Werkzaamheden in de tuin
  Een timmerman is de aangewezen vakman voor het plaatsen van een schutting, het opbouwen van een tuinhuis of het plaatsen van een houten pergola. Kortom, het plaatsen van alle bouwwerken in je tuin, besteed je uit aan een timmerman.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een timmerman

Ben jij van plan om een timmerman in te schakelen, dan ben je vast benieuwd wat de gemiddelde kosten zijn en hoe je kosten kan besparen. Je vindt hier de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Wat kost een timmerman? 

De prijs die je betaalt voor een timmerman is afhankelijk van het soort klus, de omvang van de opdracht en het huren van extra materialen. Zo is het timmeren van een dakconstructie waarbij de timmerman ook een steiger moet huren een stuk duurder dan het plaatsen van een schutting. Naast de prijs voor de klus brengen de meeste timmermannen ook nog voorrijkosten in rekening. Gemiddeld betaal je voor een timmerman een bedrag tussen de € 50,- tot € 60,- per uur. Voor de kosten van een specifieke klus, bezoek je een van onderstaande pagina's:

Kan je kosten besparen? 

Je bent natuurlijk best bereid om te betalen voor vakmanschap, maar je wilt geen onnodige kosten maken. Daarom is het altijd goed om te kijken hoe je kan besparen op het inhuren van een timmerman. Zo kan het voordelig zijn om verschillende klussen te combineren, zodat je maar één keer de voorrijkosten betaalt. Ook kan het schelen wanneer je zelf de ruimtes goed opruimt waar de timmerman aan de slag gaat. Dit scheelt de timmerman tijd en jou dus geld.

Een andere optie is om zelf de materialen in te kopen, bijvoorbeeld tijdens een aanbiedingsactie in de bouwmarkt. Zorg dan wel dat je het juiste hout koopt.

Hoe weet je welk hout je moet kopen?

Besluit je zelf hout te kopen, dan is het belangrijk dat je het juiste hout kiest. Laat je in de bouwmarkt dan ook goed voorlichten over de unieke eigenschappen van de verschillende houtsoorten.

 • Hardhout is vooral geschikt voor buitenklussen, denk aan de schutting of het tuinhuis.
 • Steigerhoutkan je prima gebruiken voor het maken van meubels in de tuin.
 • Schrotenzijn geschikt voor het bekleden van een wand of plafond.
 • Vurenhout is in ruwe vorm geschikt voor het maken van een framewerk.

Timmerman gezocht? Vind hem via Werkspot

De werkzaamheden van een timmerman zijn erg divers, maar de meeste vakmannen hebben wel hun eigen specialisatie. Schakel jij een timmerman in voor meerdere klussen? Dan wil je waarschijnlijk een allround timmerman, terwijl je voor het wijzigen van de dakconstructie liever een timmerman met de juiste specialisatie inschakelt. Wat je vraag ook is, via Werkspot kom je in contact met de geschikte vakman.

Op Werkspot vind je ruim 3.000 timmermannen die ieder hun eigen profiel hebben. Op het profiel lees je meer over de werkzaamheden van de timmerman en de ervaring van eerdere klanten. Wil je in contact komen met de vakmannen? Plaats gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot.

Overige beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt