Op zoek naar een timmerman bij jou in de buurt?

Werkspot maakt het eenvoudig om een betrouwbare timmerman te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en kies uit vakmannen die interesse tonen in jouw opdracht. Probeer het gratis en vrijblijvend.

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1835 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen

 • ETAZ Montage

  Beoordeling: 5 van 555104 reviews

  Uw aangeschafte kasten, bedden, banken, lampen, jaloezieën en/of gordijnen aan huis geleverd en direct gemonteerd hebben? Bij ETAZ Montage ben je aan het juiste adres. Met ruim 8 jaar ervaring met IKEA meubilair in huis zorgen wij voor een strakke en professionele montage van onder andere uw gepersonaliseerde PAX, Besta en Platsa kasten, met een vooraf afgesproken en scherp tarief. Ook met items van andere meubelzaken en gecustomiseerd meubilair kunnen wij goed uit de voeten. Het verpakkingsmateriaal wordt na de klus meegenomen en ingeleverd ten behoeve van recyclingsdoeleinden. Geen bus ter beschikking om uw artikelen op te halen bij IKEA of andere meubelzaken? Ook dit kan in overleg worden geregeld voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. ETAZ Montage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  IKEA PAX kast met 3 basis elementen snel en strak neergezet. Communiceert zeer prettig en snel. Aan te raden!
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Beoordeling: 4.6 van 54.65579 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Snel en betrouwbaar.
 • CC BOUW

  Beoordeling: 4.7 van 54.7542 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Het is altijd wat lastig om met een onbekend bedrijf in zee te gaan. Vooral omdat alle correspondentie via de app of mail verliep en het bedrijf niet eerst even langskwam om de klus " op te nemen" . Ook werd op de dag dat de klus werd uitgevoerd ( plaatsen nieuw Velux dakraam) pas gevraagd wat het adres was. Achteraf ben ik zeer tevreden. Keurig gewerkt, keurig alles opgeruimd en nagenoeg geen schade aan de aftimmering. Kortom aanbevelenswaardig bedrijf. En nee, dit is geen nep revieuw
 • JansDakVensters

  Beoordeling: 4.2 van 54.25114 reviews

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Maikel Jans, timmerman/voorman en al meer dan 20 jaar werkzaam in de bouw. Heb in me leven meer dan 10.000 Velux dakvensters verwerkt dus expert op het gebied van Velux dakvensters. Door mijn perfect aaneengesloten systeem kan ik dakvensters plaatsen voor een scherpere prijs met dezelfde kwaliteit! Maximaal 2 uurtjes voor 1 dakraam. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief aftimmering en eventuele kilometervergoeding buiten mijn straal van 25 kilometer om mijn vestigingsadres heen. Ik kan met recht zeggen: Ik ben de goedkoopste van Nederland! Ik hoop ook u licht te kunnen brengen en hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vertrouwen te hebben geven, Maikel Jans

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Goede ervaring en super snel. Twee dakramen zaten er binnen een dag in!
 • Bouwservice D. Snoeren

  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews

  Een jong en fris bedrijf waar geen uitdaging te groot voor is !

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Goede en snelle communicatie. Werk kon op details beter, maar over het algemeen goed en snel uitgevoerd.
 • K.A. Techniek

  Beoordeling: 4.6 van 54.65122 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, brandmeld en camerabeveiliging. Ook zijn we professionals in het plaatsen van zonnepanelen en het ophangen van zonneweringen. Wij denken met u mee. K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen -

  Zonnescherm gemonteerd binnen 2 dagen na contact!Netjes gewerkt zeker aan te raden!
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud

  Beoordeling: 4.3 van 54.35312 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zeer professioneel in omgang en afspraken en communicatie. Jammere was dat het raam best wel scheef zat, iets van 2 a 3 cm verloop op c.70 cm lengte totaal. Dat zie je net wel. Nog een paar keer gevraagd of hij er nog naar kon kijken maar dat is helaas niet meer gebeurd.
 • Clux montage

  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews

  Beste Klanten, We zijn een startende ondernemer die veel ervaring heeft met monteren en demonteren van meubels. u kunt ons Facebook pagina(Clux Montage) & instagram(Clux_Montage) bekijken voor meer inzicht op ons werkzaamheden. Graag bij directe aanvraag een prijsindicatie geven van de meubel(s). Indien u dat niet weet, graag duidelijk aangegeven om welke soort meubel het gaat zodat er zo snel mogelijk een prijsopgave voor u gemaakt kan worden. In de weekenden wordt er voorrijkosten in rekening gebracht. Voor den haag 10€ Voor delft, rotterdam schiedam, leiden 15€ Alle overige steden: 20€ Met vriendelijke groet, Clux Montage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar en hebben de kast netjes opgezet en alles goed achtergelaten. Zou hen zeker aanbevelen!
 • Wand & Plafond Specialist

  Beoordeling: 4.7 van 54.7588 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand of een wand van giboblokken in uw huis door geluidsoverlast of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - gibowanden monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - Schilderklare / behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Goed nagekomen afspraken. Secuur en netjes de klus uitgevoerd. Doen alles wat ze beloven. Fijn contact met Mario gehad. Mijn vrouw en ik zijn heel blij met het nieuwe plafond met de spots! Bedankt heren.
 • I.montage

  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews

  I.montage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Heel aardig, relaxte communicatie en de pax kast top in elkaar gezet. Tussentijds overleg over de hoogte van de planken.

Een goede timmerman gezocht? Vind hem via Werkspot!

Het maken van een tafel of stoel, het plaatsen van een schutting, tuinhuis of vliering: wanneer je het leuk vindt om te klussen, zijn er heel wat klusjes in en om het huis die je zelf kan oppakken. Bij elke klus komt zijn eigen uitdaging kijken. Zo moet je bij een meubel zorgen voor voldoende stevigheid, terwijl je bij een tuinhuis ook goed moet nadenken over de fundering en het waterdicht maken van het dak. Wil jij geen omkijken hebben naar deze klussen en zeker weten dat je kwaliteit krijgt? Dan biedt een timmerman uitkomst. Plaats gratis en vrijblijvend een klus op Werkspot en kom in contact met professionele timmerbedrijven.

Wat doet een timmerman?

Een allround timmerman kan je inzetten voor veel verschillende klussen. Je kan hem vragen om specifieke houten objecten te ontwerpen, maar hij is ook prima inzetbaar tijdens een grootschalige verbouwing. Ook voor het repareren en monteren van deuren, kozijnen, trappen en vensterbanken ben je bij een timmerman aan het juiste adres.

Deze timmerman kan zichzelf verhuren als zzp'er of in dienst zijn bij een timmerbedrijf. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden maakt het niet uit voor welke optie je kiest, doorgaans is een zzp'er wel iets goedkoper. Al loop je hierbij ook het risico dat je klus langdurig stilligt bij ziekte of vakantie.

Veelvoorkomende taken van een timmerman

 • Timmeren wand-, vloer- en dakconstructies
  Een nieuwe vloer, een nieuw dak of een extra tussenwand, voor al deze werkzaamheden kan je een timmerman inschakelen.
 • Plaatsen dakraam of dakkapel
  Ben je het zat dat het op zolder erg donker is? Of wil je juist meer ruimte? Dan kan een timmerman een dakraam of dakkapel plaatsen. Aangezien je wijzigingen aanbrengt aan de constructie is er in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig. Op de website van het Omgevingsloket check je of dit in jouw gemeente ook het geval is.
 • Meubelmaker
  Wil jij een uniek meubel in je woonkamer of heeft de antieke kast een beschadiging? In beide gevallen biedt een timmerman graag zijn diensten aan.
 • Werkzaamheden in de tuin
  Een timmerman is de aangewezen vakman voor het plaatsen van een schutting, het opbouwen van een tuinhuis of het plaatsen van een houten pergola. Kortom, het plaatsen van alle bouwwerken in je tuin, besteed je uit aan een timmerman.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een timmerman

Ben jij van plan om een timmerman in te schakelen, dan ben je vast benieuwd wat de gemiddelde kosten zijn en hoe je kosten kan besparen. Je vindt hier de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Wat kost een timmerman? 

De prijs die je betaalt voor een timmerman is afhankelijk van het soort klus, de omvang van de opdracht en het huren van extra materialen. Zo is het timmeren van een dakconstructie waarbij de timmerman ook een steiger moet huren een stuk duurder dan het plaatsen van een schutting. Naast de prijs voor de klus brengen de meeste timmermannen ook nog voorrijkosten in rekening. Gemiddeld betaal je voor een timmerman een bedrag tussen de € 50,- tot € 60,- per uur. Voor de kosten van een specifieke klus, bezoek je een van onderstaande pagina's:

Kan je kosten besparen? 

Je bent natuurlijk best bereid om te betalen voor vakmanschap, maar je wilt geen onnodige kosten maken. Daarom is het altijd goed om te kijken hoe je kan besparen op het inhuren van een timmerman. Zo kan het voordelig zijn om verschillende klussen te combineren, zodat je maar één keer de voorrijkosten betaalt. Ook kan het schelen wanneer je zelf de ruimtes goed opruimt waar de timmerman aan de slag gaat. Dit scheelt de timmerman tijd en jou dus geld.

Een andere optie is om zelf de materialen in te kopen, bijvoorbeeld tijdens een aanbiedingsactie in de bouwmarkt. Zorg dan wel dat je het juiste hout koopt.

Hoe weet je welk hout je moet kopen?

Besluit je zelf hout te kopen, dan is het belangrijk dat je het juiste hout kiest. Laat je in de bouwmarkt dan ook goed voorlichten over de unieke eigenschappen van de verschillende houtsoorten.

 • Hardhout is vooral geschikt voor buitenklussen, denk aan de schutting of het tuinhuis.
 • Steigerhoutkan je prima gebruiken voor het maken van meubels in de tuin.
 • Schrotenzijn geschikt voor het bekleden van een wand of plafond.
 • Vurenhout is in ruwe vorm geschikt voor het maken van een framewerk.

Timmerman gezocht? Vind hem via Werkspot

De werkzaamheden van een timmerman zijn erg divers, maar de meeste vakmannen hebben wel hun eigen specialisatie. Schakel jij een timmerman in voor meerdere klussen? Dan wil je waarschijnlijk een allround timmerman, terwijl je voor het wijzigen van de dakconstructie liever een timmerman met de juiste specialisatie inschakelt. Wat je vraag ook is, via Werkspot kom je in contact met de geschikte vakman.

Op Werkspot vind je ruim 3.000 timmermannen die ieder hun eigen profiel hebben. Op het profiel lees je meer over de werkzaamheden van de timmerman en de ervaring van eerdere klanten. Wil je in contact komen met de vakmannen? Plaats gratis en geheel vrijblijvend een klus op Werkspot.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur