Vind timmermannen in Eindhoven

Op zoek naar timmermannen in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Eindhoven

 • Wand & Plafond Specialist
  Wand & Plafond Specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.85186 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Snel en proffessioneel gemaakt. Erg goede service, en binnen 1 dag kon het al geregeld worden! Zodra ik mijn plafond wil laten doen kom ik zeker terug bij deze partij!
 • Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Specialist op het gebied van boeiboorden, gevelbekleding, daklijsten en (het repareren van) goten. Jarenlange ervaring in de hout- en betonbouw. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, poorten, schuren, carports, tuinhuizen, aanbouwen etc. Zowel het plaatsen van de fundering als de wanden, kozijnen en het dak vallen onder onze werkzaamheden, op dat gebied zijn we echt allround. Zodoende hebben wij ook ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen van zowel dakbeschot als dakbedekking. Daarnaast werken we op projecten samen met verschillende dakspecialisten waardoor we alles op dit vlak aan kunnen bieden.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  De klus verliep vlot. Is op zichzelf goed gedaan, maar ik weet niet welke houtsoort is gebruikt Moet de lat nog geverfd worden of kan de lat tegen regen en zonneschijn?
 • SB Nederland
  SB Nederland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Verkoopt en onderhoudt kozijnen, rolluiken en deuren. Algemene renovaties, schilderen huizen en nog veel meer. Ik nodig u uit voor een succesvolle samenwerking

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Gracian, is very good at his job. He did the fixing of roller shutter with acute precision.
 • Zilla Onderhoud & Constructie
  Zilla Onderhoud & Constructie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Zilla Onderhoud & Constructie kan je helpen met klussen in Eindhoven en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Dak doorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Zilla Onderhoud & Constructie om je klus te bespreken, en vrijblijvend prijsopgave aan te vragen. Zie je in mijn mailbox!

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Goed werk afgeleverd!
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  YaYa heeft mijn deuren ingekort vanwege een hogere vloer. Hij heeft netjes gewerkt en de klus is naar tevredenheid geklaard.
 • Armarium interieur
  Armarium interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Welkom bij Armarium interieur, waar we vakmanschap en maatwerk combineren om unieke en functionele interieurs te creëren. Als experts op het gebied van interieurbouw zijn we gepassioneerd om ruimtes te transformeren en te optimaliseren. Of het nu gaat om commerciële projecten, zoals kantoren, winkels en horecagelegenheden, of residentiële projecten, zoals woningen en appartementen, wij streven ernaar om op maat gemaakte interieurs te realiseren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Ons ervaren team van vakmensen werkt nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen. We begrijpen het belang van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid, en passen onze expertise toe om ruimtes te optimaliseren en tegelijkertijd een aantrekkelijk design te creëren. Bij ons staat kwaliteit voorop. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke interieurs te realiseren. Van maatwerkmeubilair en kasten tot keukens, elk detail wordt met zorg en precisie uitgevoerd. Onze focus ligt op klanttevredenheid. We luisteren actief naar de wensen en behoeften van onze klanten en zorgen voor open communicatie gedurende het hele project. Of u nu een volledige interieurtransformatie nodig heeft of specifieke maatwerkoplossingen zoekt, Armarium interieur staat klaar om uw visie te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw interieurwensen kunnen vervullen en een ruimte kunnen creëren die zowel functioneel als esthetisch inspirerend is.

  Laatste review:
  Kitten-
  Ontzettend gedreven om een goed resultaat achter te laten. Zonder moeite wordt een kitnaad opnieuw aangelegd of met een dikkere/dunnere hoek. Resultaat is dus altijd zoals jij wenst. Aanrader!
 • SODA Klusbedrijf
  SODA Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Allround Klusbedrijf en is van alle markten thuis u vraagt het en wij maken het !!! Bel gerust voor een passende offerte en met alle plezier zorgen wij er dan voor dat de klus naar uw tevredenheid word uitgevoerd. Met vriendelijke groet Ferry Mostard

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ferry heeft de opdracht super uitgevoerd! Hij denkt mee voor de juiste oplossing en zegt het ook als iets niet haalbaar is. Heel fijn! Communicatie altijd goed verlopen en blij met deze echte vakman!
 • forX design
  forX design
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Namens forX design, alvast bedankt om ons in overweging te nemen in uw zoektocht naar de juiste vakman en kennis. Een ruimte die wat aandacht nodig heeft? Ik ondersteun bij het ontwerpen en bouwen van je droom inloopkast, een sfeervolle slaapkamer of een volledige make-over van je woonkamer, zodat je je weer thuis voelt. 1 aanspreekpunt, transparante prijzen en geen stress. Mocht u interesse hebben, neem even contact op via Werkspot of neem een kijkje op mijn website om meer projecten te kunnen bekijken. ------------------------- introductie ------------------------- Ik ben Jeroen Hol, werkzaam in de regio Eindhoven. Ik ben een bouwer. Mijn passie ligt bij het creëren en verbeteren van fysieke ruimtes en ervaringen met als doelstelling om (opnieuw) thuis te laten voelen. ------------------------- aanpak ------------------------- Een verbouwing of aanpassing in huis kan spannend zijn en een hoop geregel, het is toch je huis die je open stelt voor vreemden. forX design werkt zoals we dat zelf thuis ook zouden willen. Afspraken nakomen, rekening houden met de klant en natuurlijk alles netjes opleveren. We bespreken eerst goed de behoeftes en wensen om een compleet plaatje te krijgen van het te behalen resultaat, vanuit daar maken we een prijs inschatting om ook de haalbaarheid te toetsen. Geeft de combinatie van de aanpak en de prijs een goed gevoel, dan kunnen we stappen gaan zetten! ------------------------- waar bent u naar op zoek ------------------------- Bent u op zoek naar iemand die u kan begeleiden en helpen bij de renovatie van een kamer of verdieping in huis op kantoor, neem dan contact op met mij. Zoekt u een partij die u kan helpen om een wens/behoefte in huis om te zetten in een droomplek, forX design kan u daarbij helpen. U heeft een klus die van alles en nog wat nodig heeft; een ontwerp, praktische invulling en ook nog validatie wat er mogelijk is maar 1 aanspreekpunt en factuur. Ik wil graag met u samenzitten om uw gedachten door te nemen en te ondersteunen. Zoekt u een beunhaas om het zo goedkoop mogelijk te doen, dan ben ik helaas niet de geschikte kandidaat. Ik werk zorgvuldig, neem de tijd en denk mee voor de juiste prijs. ------------------------- skills ------------------------- Ik heb een hoop skills en ervaring binnen het verbouwen van ruimtes en verdiepingen, echter is mijn belangrijkste skill is dat ik goed weet wat ik niet kan. De onderdelen waar ik zelf goed in ben (ontwerp, begeleiding, houtbouw, installatie, oplevering etc) regel ik allemaal zelf, voor alle andere specialismen neem ik vakmensen mee die dit de hele dag door doen. Zo krijgen we het beste resultaat met 1 aanspreekpunt voor de klant. ------------------------- ervaring -------------------------- Dan de ervaring; natuurlijk mooie woorden allemaal maar u bent op zoek naar jarenlange ervaring. Die kan ik niet bieden - ik ben beginnende en inmiddels 5 jaar ervaring in het verbouwen van huizen, zowel bij mijzelf als bij buren en vrienden. Ik heb inmiddels alles gezien en de nodige ervaring op gedaan. Waar ik goed in ben en energie van krijg om mensen bij te helpen: een veranda bouwen, ensuite deuren maken, houtbouw, kamer opnieuw ontwerpen en inrichten, schuurinrichting, inloopkast etc. Ook ben ik actief in het opbouwen en ontwerpen van (tijdelijke) exposities ------------------------- interesse ------------------------- Mocht u interesse hebben, neem even contact op via Werkspot of neem een kijkje op mijn website om meer projecten te kunnen bekijken.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Wij zijn erg tevreden over Jeroen . Wij hadden een spoedklus , 3 schuifdeuren monteren op een rolsysteem in ons nieuwe huis . Jeroen reageerde meteen en kon zelfs al een dag erna langs komen . Hij heeft de deuren netjes gemonteerd ! Top 👍🏻 Vandaar de waardering van 5 sterren .
 • KlussenBerg
  KlussenBerg
  Beoordeling: 5 van 55550 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Mijn naam is John van den Berg. In 2017 ben ik KlussenBerg begonnen, daarvoor heb ik 20 jaar in de timmerbranche gewerkt. Vakmanschap: - Leggen van laminaat vloeren en plaatsen van plinten - Trappen maken en plaatsen en verder alles wat met een trap te maken heeft. - Kasten fabriceren en monteren - Zolder aftimmeren, wand plaatsen - Klussen in en om het huis Ik ben een vakman, werk nauwkeurig en een tevreden klant is waar het om gaat. Werk volgens afspraak Gebruik professioneel gereedschap en sta voor kwaliteit. Opdrachten voer ik uit voor zowel particulieren als bedrijven. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees mijn reviews en u bent overtuigd

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Heeft bij ons van een open trap een gesloten trap gemaakt, snel en mooi gedaan. Erg goed contact.
 • Klusbedrijf Boor en Hark VOF
  Klusbedrijf Boor en Hark VOF
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Eindhoven

  Hej! Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Waarschijnlijk heb je een klus liggen en ben je op zoek naar een paar handige harries, uhm hennies! Wij zijn 2 handige klusvrouwen mét 4 rechterhanden. We willen graag een helpende hand bieden bij klussen in en om het huis/tuin. Of het nu gaat om een plankje of lamp ophangen, (kleine) aanpassingen van de tuin, IKEA meubels in elkaar zetten, het verven van een trap, metselwerk, timmerwerk of grotere klussen, wij draaien daar onze handen niet voor om. Mocht je vragen hebben of een offerte aanvraag willen doen, kun je het formulier op deze pagina invullen en nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Daarbij willen we wel het volgende vermelden: Wij doen onze klussen op de fiets, dus opdrachten > 10 km van Eindhoven, nemen wij niet aan.

  Laatste review:
  Kitten-
  Met z'n tweeën alles goed gedaan en netjes achter gelaten. Prettig in de omgang en goede communicatie.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 403 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt