Vind loodgieters uit Eindhoven

Op zoek naar loodgieters in Eindhoven? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 260 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Eindhoven

 • Ruuds Klus Service

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews

  Loodgieterswerk Installeren van sanitair  Plaatsen van: - scheidingswanden - extra stopcontacten/schakelaars Verhuur/ Verkoop klaar maken: - Woning - Appartement

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Vriendelijke man met vakkennis. Heeft onze problemen goed verholpen en tevens advies gegeven. Aanrader.
 • All To Fix installatie

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 3.9 van 53.9532 reviews

  Ik ben een ervaren monteur. Ik heb 8 jaar op de bouw als installatie monteur gewerkt. Verder heb ik verstand van het aanleggen van kunststof leidingen. Dat is goedkoper dan koper tevens kan je daar geld en tijd mee besparen. Daarnaast bestaat mijn werkzaamheden ook uit: - vloerverwarming aanleggen, -gas leidingen aansluiten of aanleggen, -ketels aansluiten, -radiatoren ophangen en aansluiten, -inbouw reservoirs ophangen en aansluiten - water leidingen aanleggen ( warm en koud water) Voor andere werkzaamheden kunt altijd contact opnemen met mij; Shkeeb Nawobi

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Aardige man en de klus is goed geklaard.
 • klusbedrijf tiels

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews

  Klusbedrijf Tiels; Voor al u klussen groot en klein, in en om huis. Ik heb al een aantal jaren ervaring in; - totale badkamer/sanitair renovatie - loodgieters werk - electra - tegelzetter (wand en vloer)e - laminaat leggen - keuken plaatsen - overkappingen op maat plaatsen Maar ook het helpen met het ophangen van een rolgordijn, rolluiken, andere raam decoratie of een andere kleine klus in en om huis. Mocht u interesse hebben in een van mijn aangeboden diensten. Neem gerust contact op. Prijs varieert natuurlijk per klus.

  Laatste review:

  Gasleiding aanleggen of vervangen -

  Gewoon netjes werk geleverd. Na aanvraag snel kunnen uitvoeren voor een nette prijs.
 • Klusservice Helmond

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.4 van 54.4582 reviews

  Kluswerkzaamheden in en rondom huis? Klusservice Helmond, beschikt over 40 jaar ervaring in loodgieterswerk, tegelwerk, sanitair, rioloring, klein dakwerk etc. Ook werken we VCA gecertificeerd, dus wordt uw klus veilig afgewerkt.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Ik had een lekkage in de keuken waarvan ik niet wist waar het vandaan kwam. Ik was met spoed opzoek naar een loodgieter omdat een ander bedrijf had geannuleerd. Ik heb hierna een aanvraag geplaatst op werkspot en daar werd heel snel op gereageerd. Hij kwam ook meteen langs wat zeer fijn was omdat het water door de keuken stroomde. Hij heeft het probleem meteen opgelost, is kundig en legt dingen ook uit, betrouwbaar en vriendelijk. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!
 • BB-services

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

  Hallo Wij zijn gevestigd in Eindhoven en we werken voornamijk in regio Noord-Brabant. We hebben al jaren ervaring in het vervangen van CV-ketels, radiatoren, radiatorkranen, afstellen van uw CV (om het meest rendement uit uw ketel te halen met het minst verbruik) en kleine installatie werk(KIW). Daarnaast hebben we ook ervaring met kruipruimtes en rioleringen. Wij werken met kwalitatief hoog gereedschap en daarnaast presteren wij met expertise en servicegerichtheid. Wij vertrekken pas uit uw woning als het veilig is gemonteerd en u tevreden bent!

  Laatste review:

  Gasleiding repareren -

  Oude gasleiding is door Badr afgedopt. Hij kon direct na 1 dag al aan de slag en heeft goed werk geleverd!
 • Mofabo Service

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.1 van 54.154 reviews

  Mofabo Service Uw lach na onze service Wij van Mofabo Service staan met jarenlange ervaring in de bouw- en installatiewereld klaar voor u om uw werkzaamheden perfect uit te voeren. Door onze brede scala aan werkzaamheden kan Mofabo Service u dus altijd van dienst zijn! Wij werken netjes, secuur en doen ons uiterste best om het gewenste resultaat te behalen voor u. Heeft u een klus die uitgevoerd moet worden? Denk hierbij aan de volgende zaken: - Renoveren badkamer - Renoveren toilet - Loodgieterswerkzaamheden - Stucwerk (betoncire, tadelakt) - tegelwerk - Laminaat leggen - Voorbereidende werkzaamheden (bijv. voor uw nieuwe keuken) - Dakleer aanleggen - schilderwerk - elektra Hulp nodig bij andere werkzaamheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden waarbij Mofabo Service u een helpende hand kan bieden. Neem een kijkje op onze pagina’s: Facebook: Mofabo Instagram: Mofabo_service Stuur ons een berichtje met uw telefoonnummer en wij nemen contact met u op. Uw lach na onze service!

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Heel blij met het oplossen van mijn probleem. De mannen werken netjes en zijn vriendelijk en beleefd. Zeker een aanrader voor allerhand verbouwings-/renovatie-klussen waaronder dus ook leidingwerk
 • Genc Montage

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews

  Wij zijn een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al meer dan 12 jaar aan particulieren en bedrijven bouw en installatie werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Loodgieterwerkzaamheden - Installatie - Timmeren Met vriendelijke groet

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Aardige gast, reageert snel, werkt snel. Na een paar weken lekt er nog steeds niks 👍
 • IK VISIE VASTGOED B.V.

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Ikvisievastgoed is gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van woningen. Dit doen wij al sinds enige jaren. Sinds kort hebben we besloten om deze werkzaamheden ook uit te voeren voor particulieren. U kunt foto`s zien van de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd. De foto`s spreken voor zich. Elk bouwproject is anders. We begrijpen dat u niet dagelijks verbouwt. Wij doen dit dagelijks, dit is ons werk. Als u een verbouwing aan ons toevertrouwt, zult u 1 aanspreekpersoon hebben, die u in dit project begeleidt. Deze persoon zal u tijdens het bouwproject volledig ontzorgen. En dat voor een scherpe prijs. Als u kiest voor optimaal gemak, dan kopen wij ook de producten voor u in. U krijgt garantie op zowel de materialen als de bouwwerkzaamheden. We hebben een goed samenwerkingsverband als het gaat om keukens. Als u via ons een afspraak maakt met onze leverancier, kunt u rekenen op een door u gekozen keuken voor een hele mooie prijs. Als u liever zelf de spullen koopt, verzorgen we een vakkundige installatie. Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem contact met ons op.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Very pleased with the bathroom renovation work. The team was flexible in supporting the different needs , helped in arranging the purchase of all the parts and buying according to our needs. Also helped with returning parts to supplier when the dimensions were not correct. Work was done in the requested timeframes and was finished with good quality. Bathroom is now transformed from it's old state and overall we are very pleased. Thanks !
 • Aleks Solution

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Hoewel nieuw op de markt, kan ik als bedrijf een garantie geven voor een goed gedaan werk, wat kan worden bevestigd door tevreden klanten, Aleks Solution is de oplossing voor uw probleem

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Denkt mee in het vinden van de juiste oplossing om de afvoer van de wasmachine te repareren. Werkt netjes en nauwkeurig en volgens afspraak.
 • MARLIT Bouw & Installatietechniek

  Loodgieter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Bedrijf MARLIT Bouw & Installatietechniek is breed gespecialiseerd. U kunt me dan ook voor veel verschillende loodgietersklussen inschakelen:  Lekdetectie: opsporen en oplossen van lekkage,  Onderhouden en vervangen van kranen, wastafels, etc.,  Verstoppingen: verhelpen van verstoppingen in afvoer ,  CV storingen: plaatsen, vervangen en onderhouden van Cv-ketel, (gas gecertificeerd G1/G2/G3)  Verbouwing: een nieuwe badkamer, toilet of keuken MARLIT KLEINE KLUSSEN EN GROOTE PROJECTEN Ik werk graag met particulieren en ook met diverse aannemingsbedrijven met mijn diensten. Ik heb ervaring met zowel kleine huis-keukenklussen als met grootte projecten. Ik ben u dan ook van dienst bij een breed scala aan problemen: van een lekkende kraan tot een verstopte afvoer en tot een lekkende geiser. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen wanneer u gaat verbouwen. Wilt u een nieuwe badkamer of nieuwe tegels in uw keuken? Een ander toilet? Bedrijf MARLIT levert altijd vakwerk.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Een echte aanrader, vriendelijk en geweldig vakmanschap!

Populaire lokale loodgieters in Eindhoven

Informatie over loodgieters uit Eindhoven

Moet het complete leidingwerk worden aangelegd voor je woning in Bliksembosch Buiten of heb je juist een loodgieter nodig voor je lekkage in Tongelre? Werkspot werkt met vakmannen die de klus op professionele wijze voor je klaren. Ons netwerk van loodgieters in de regio Noord-Brabant helpt je graag bij verschillende riolering-, sanitair-, leiding- en verwarming klussen. We brengen je graag in contact met een vakkundige loodgieters die ervoor zorgt dat al het leidingwerk in huis volledig functioneert. Plaats wanneer je op zoek bent naar een loodgieter van niveau dus een opdracht op Werkspot. Je ontvangt vervolgens verschillende offertes van professionele, Eindhovense loodgieters en kiest zelf de loodgieter die het beste bij je klus past.

Deze Eindhovense loodgieters leveren vakwerk af

Een lekkage is vervelend en moet zo snel mogelijk, vakkundig verholpen worden, maar ook wanneer je sanitair moet worden aangesloten of je douche wat tegensputtert is het fijn om met een professionele loodgieter te werken. Werkspot werkt met echte vakmannen uit Noord-Brabant.
Wanneer je een lekkage in je woning in Strijp S hebt of je kraan in Woensel loopt niet lekker door, is dat erg onprettig. Dit soort onderdelen van je woning in Eindhoven horen goed te functioneren en dus doe je er verstandig aan om dit soort problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Huur een professional in via Werkspot, liefst een vakman uit de regio Eindhoven en je klus wordt snel geklaard. Zo’n loodgieter uit Noord-Brabant is snel ter plekke, rekent minder kosten dan een vakman uit een andere provincie en als kers op de taart heeft hij waarschijnlijk een naam hoog te houden in de regio. Schakel een Eindhovense vakman in via Werkspot en je kunt rekenen op doelgericht werk met oog voor detail. Dat resulteert uiteraard in een vakkundig resultaat dat weer even mee kan.

Schakel loodgieters uit Eindhoven in wanneer het echt goed moet zijn

Van lekkend bad, tot verouderde CV keter tot compleet nieuw leidingwerk; Huur je een vakman in via Werkspot, dan wordt de klus op hoog niveau geklaard. We werken bij Werkspot met loodgieters uit de regio Eindhoven. We werken met professionals die hun vak verstaan en snel doelgericht te werk gaan. We houden de kwaliteit van deze vakmannen uit Eindhoven overigens nauw in het oog. Dat doen we in eerste instantie door iedere vakman te vragen naar zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dienen onze Werkspot vakmannen hun verzekering op orde te hebben. Wanneer de vakmannen daadwerkelijk voor ons aan de slag gaan, bekijken we de beoordelingen die via ons reviewsysteem binnenkomen geregeld. Zo weten we wat voor werk er geleverd wordt en wanneer we al dan niet in moeten grijpen. Je kunt er dus op vertrouwen dat onze vakmannen op niveau werken, want is dit niet zo, dan springen we in. Huur een loodgieter uit Eindhoven in via Werkspot en er wordt doelgericht met oog voor detail gewerkt.

Waar kan ik een loodgieter uit Eindhoven voor inschakelen?

Loodgieters vrij anno 2018 vrij breed georiënteerd. Ze kunnen meer dan enkel je toilet ontstoppen. De loodgieters waarmee wij werken hebben doorgaans bijvoorbeeld ook ontzettend veel verstand van software. Dat is nodig omdat de CV ketels vandaag de dag daar grotendeels op draaien. Niet alleen met gereedschap, ook met techniek zijn deze mannen goed. Uiteraard kun je ook een loodgieter inschakelen wanneer je last hebt van een lekkage of wanneer er nieuw sanitair geïnstalleerd moet worden. Onze loodgieters zijn van meerdere markten thuis en staan graag voor je klaar.

Een loodgieter uit Eindhoven en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Eindhoven, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Eindhoven? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarmingsinstallatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur