Vind loodgieters uit Almere

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met loodgieters in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Almere en omstreken.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Almere

 • Klusbedrijf MSZ
  Klusbedrijf MSZ
  Beoordeling: 4.9 van 54.9589 reviews
  Loodgieter in Almere

  Klusbedrijf msz Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Meerdere monteurs met allen een eigen specialisme en direct inzetbaar. Gecertificeerde loodgieter. Al het werk wat word uitgevoerd zit garantie op.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  MSZ was great! He was very flexible, and accepted my changing of the visit timing several time. When he came to the house, he was very professional and did a very good job as well as cleaned-up when he is done. A very pleasant person!
 • Hofjes Riolering
  Hofjes Riolering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7574 reviews
  Loodgieter in Almere

  Mijn bedrijf bestaat uit garantie als het gaat om riolering ontstoppen, jaren lange ervaring maakt mij de top monteur die ik ben. Om mijn eigen bedrijf een boost te geven begin ik hier op werkspot.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Goed contact, vaste prijs en snel ontstopping verholpen. Super fijn!
 • SF-Techniek
  SF-Techniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Loodgieter in Almere

  Hoi ik ben de eigenaar van SF-techniek. En ben in het dagelijks leven al 17 jaar loodgieter/cv monteur (zzp-er). Ik hou van afspraak is afspraak en denk graag mee met de klanten. Bekijk mijn reviews Ik kan allerlei werkzaamheden tot in perfectie uitvoeren, -kranen vervangen, -radiatoren vervangen of plaatsen , -leidingwerk repareren of nieuw aanleggen van uw CV Installatie -Lekkages repareren -Toilet, wasbakken, afvoeren plaatsen. - Tig lassen, autogeen lassen. Kortom alles wat in het vak voorkomt

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Stefan is een bekwame jongeman, vriendelijk, prettig in de communicatie en verstaat zijn vak. Hij is behulpzaam, denkt goed mee, en legt goed uit wat er moet gebeuren en hoe dit werkt. Nette prijs, hard werkend en vakkundig! Hij was ruim op tijd en kwam al zijn afspraken na, heeft ons zeer goed geholpen, vaardig, vlot en bekwaam! 7 radiators afgekoppeld en 1 radiator afgedopt. En toen er een extra klusje bleek te zijn met de gaskraan, was hij bereid langer te blijven om ons ook hierbij te helpen, al bij al, extra service!! Hij doet zijn werk goed, denkt goed mee, eerlijk tegen zijn klanten en zeer netjes en vriendelijk in de omgang. Wij zijn uiterst tevreden met Stefan zijn werk en hulp! Over een aantal weken hebben wij opnieuw hulp nodig aan de cv verwarming en zullen wij absoluut Stefan opnieuw contacteren. Een ieder die op zoek is naar een betrouwbare vakman die kwaliteit levert, en behulpzaam is, zou ik SF Techniek aanbevelen!
 • A-one Riolering Dienst
  A-one Riolering Dienst
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Loodgieter in Almere

  Mijn bedrijf is een nieuwe bedrijf als een zzp man, ik kreeg mijn ervarengen als een loodgieter en riooleringen verstopper van RRS, ik Ben gespecialisserd in alle soorten verstopingen, keuken gets Afvoer, toilet , Grondleiding, wasmaschine Afvoer, douche afvoer, Hemel water Afvoer, sanibreuyou verstoping, Cv boiler Afvoer ,standleidinggen ,camera inspectie en kruipruimte leidingen reparaties ,Ik heb 4 jaar ervaringen.ik geef 3 manden garantie voor alle opdrachten. Nul zes acht vier een twee zeven negen een negen

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Snel ter plaatse en super uitvoering!
 • Almeer Installatie Techniek A.I.T.
  Almeer Installatie Techniek A.I.T.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65109 reviews
  Loodgieter in Almere

  Zoek niet verder al Uw installatie gemak onder één dak ! Even voorstellen,mijn naam is Ad Schimmel eigenaar van een eenmanszaak welke aangesloten is bij de ondernemersvereniging UNETO-VNI en dat o.a. een landelijk erkend installatiebedrijf is .De discipline's zoals elektrotechniek, gas en centrale verwarmingstechniek, water, riool, mechanische ventilatie en loodgieterstechniek beheersen we al meer dan 30 jaar,dus ervaring is ruimschoots aanwezig. Hopende u hiermee een duidelijke profielschets te hebben gegeven, wacht ik uw opdracht af. Met vriendelijke groet, Ad Schimmel

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We zijn ontzettend blij met de professioneel manier waarop onze kleine klus door Almeer Installatie Techniek is gedaan. Het is erg mooi geworden.
 • LLS Installatie Techniek
  LLS Installatie Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Loodgieter in Almere

  Ik ben Luwichi Suart. Ik zit al 24 jaar in het loodgieter vak, waarvan 18 jaar in dienst bij een loodgieter /sanitaire installatiebedrijf. Sinds maart 2018 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming genaamd; LLS Installatie Techniek. Netjes en resultaatgericht werken is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben makkelijk in de omgang en denk altijd in oplossingen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima geholpen. Vriendelijke jongen. Ook nog geholpen met een andere klus. Netjes werk afgeleverd.
 • Klussenbedrijf Kramti
  Klussenbedrijf Kramti
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Loodgieter in Almere

  Klussenbedrijf Kramti Werkgebied door heel Nederland. Gespecialiseerd in lekkage detectie/leidingwerk herstel/ badkamer renovatie. Gecertificeerde loodgieter. Op al het werk dat word uitgevoerd zit garantie.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Veel pauzes, slordig werk, verkeerde materialen gebruikt, veel te veel uren gemaakt op een simpele klus.
 • Roosmijn Techniek B.V.
  Roosmijn Techniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Loodgieter in Almere

  Bent u op zoek naar een erkend vak bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontzorgen u van A tot Z LETOP WIJ GEBRUIKEN WERKSPOT OM DE LOZE UREN OP TE VULLEN! HELAAS GAAN WIJ AMSTERDAM NIET MEER IN DIT DOOR DIVERSE MAATREGELEN DIE GETROFFEN ZIJN DOOR DE GEMEENTE AMSTERDAM, DIT MAAKT HET VOOR ONS MOEILIJKER BEREIKBAAR! Uw voordeel als wij reageren op uw klus, weet u zeker dat er een echte vakman bij u aan belt. Wij geven ook nog eens garantie op alles wat wij doen. Wat doen wij allemaal binnen de Roosmijn Techniek Groep B.V Tegelen, electra, stucadooren, timmeren, loodgieterswerk, airconditioning, warmtepompen, zonneboilers, zonnenpanelen, meterkasten, meubelmontage, lampjes op hangen en veel meer... zo laten we u kennis maken met ons bedrijf. Lees al onze reviews en verbaas je over onze kwaliteit en vakmanschap!!! VOOR KOELTECHNIEK, AIRCO SYSTEMEN, WARMTEPOMPEN EN ZONNENPANELEN EN ELEKTROTECHNIEK ZIJN WIJ GEDIPLOMEERD EN GECERTIFICEERD!!!! Wij zijn gecertificeerd: VCA vol, f-gassen comform eu richtlijnen NeN 1010 NeN 2010 NeM 3110 en zijn wij ook nog eens een erkend vak en leerbedrijf. Wij zijn bezig met onze klimaat showroom met diverse modellen airco's zonnenpanelen en de nieuwe nanoex technologie! Kunstof kozijnen, ook daar hebben we voorbeelden van staan! Wie weet spreken we elkaar gauw of kom eens koffie drinken in Almere bij ons op kantoor. Wel even bellen van te voren wie weet zijn we net even weg. Wij zoeken volop vak mannen en vrouwen ook voor kantoor werkzaamheden, weet u iemand of bent u het zelf een vakman of vrouw neem dan zeker eens contact op. ONZE ACTIVITEITEN BINNEN DE ROOSMIJN TECHNIEK GROEP! Meubel-montage Stuctechniek Aircoservicegooiland Aircoservicebollenstreek Nanoex Jarozonnenenergie Electro Techniek-Loodgieterswerk- Aircosystemen-Warmtepompen-Koel techniek-Zonnepanelen-Montage-Keukens-Vloeren-Sloten-Cv onderhoud-verstoppingen-Camera inspectie en veel meer zie onze website Roosmijn Techniek BV

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  De bekabeling van de zonnepanelen was niet juist aangelegd. Ze hebben het direct en zeer deskundig verholpen. Het contact was prettig en duidelijk. Zeker een aanrader!
 • Klusbedrijf MANZ
  Klusbedrijf MANZ
  Beoordeling: 5 van 555123 reviews
  Loodgieter in Almere

  Jouw wensen! Wij realiseren. Klusbedrijf MANZ vertegenwoordigt de volgende beroepen; ● Elektricien ● Loodgieter ● Timmerman ● Tegelzetter ● Aannemer Neem direct contact met ons op om jouw klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Vriendelijke groeten, Klusbedrijf MANZ Renovatie - Verbouw - Onderhoud

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Prima, flexibel en hij heeft de klus goed geklaard. Hij kon ook last minute komen dus dat was heel mooi
 • Emir installatiebedrijf
  Emir installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Loodgieter in Almere

  Ik, Onur Eke, ben 34 jaar en heb in 2022 mijn bedrijf Emir installatiebedrijf opgericht. Ik zit al 15 jaar in dit vak en verricht vooral werkzaamheden zoals: - Installeren van water-, gas-, en rioolleidingen; - Monteren van sanitairvoorzieningen zoals kranen, wc’s, badmeubels en dergelijke; - Plaatsen en installeren van radiatoren en cv-ketels, - installeren van vloerverwarming. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden. U krijgt garantie op de door mij verrichtte werkzaamheden. Mocht u onverhoopt toch tegen een storing of probleem aanlopen als gevolg van mijn werkzaamheden, dan zullen daar bij terugkomst uiteraard geen kosten voor berekend worden. Heeft u een klus? Mail gerust, ook als uw klus hierboven niet vermeld staat. Mocht ik onvoldoende kennis hebben van bepaalde klussen, dan zal ik u daar altijd over informeren.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Top service. We konden snel een afspraak maken en kwam exact op tijd.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1943 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Almere

Informatie over loodgieters uit Almere

Is je leidingwerk toe aan vervanging, wil je een nieuwe CV ketel installeren of moeten er leidingen ontstopt worden? Huur een loodgieter uit Almere in via Werkspot. Ons platform biedt een ruime selectie loodgieters uit Flevoland: specialisten die hun vak verstaan. Kies de beste vakmensen voor je opdracht en reken op vakwerk in je woning.

Hoe vind ik de juiste loodgieter in Almere?

De juiste loodgieter vinden in Noorderplassen, Muziekwijk Noord of de binnenstad van Almere lijkt moeilijker dan het is. Een goede loodgieter vinden in Almere is eenvoudig met Werkspot. Ons platform is zo ontworpen dat je vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen kan bekijken en vergelijken. Lees de omschrijvingen van onze loodgieters in Flevoland en bekijk foto's van hun werk. De reviews van anderen geven je een goed beeld van de kwaliteiten van onze loodgieters. Het plaatsen van je klusis kosteloos. Werkspot brengt je in contact met geschikte vakmensen uit regio Noord-Holland. Een loodgieter uit Almere heeft vaak een reputatie hoog te houden in de buurt. En dat bevordert de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij loodgieters uit Almere?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio Almere voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. De loodgieters die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in de gaten. Of je nu woont in Almere Haven, Almere Buiten, Almere Pampus of Almere Stad... wij vinden voor jou de beste match in je regio.

Waar kan ik een loodgieter uit Almere voor inschakelen?

Loodgieters uit Almere kan je bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen van radiatoren. Last van een lekkage of moet de CV-ketel gerepareerd worden? Wil je nieuw sanitair aan laten leggen in je woning of moet de spoelbak ontstopt worden? De meeste loodgieters zijn breed georiënteerd. Naast het plaatsen van sanitair en ontstoppen van wc’s, heeft de loodgieter anno nu vaak kennis op het gebied van techniek, denk hierbij aan computers. CV ketels draaien namelijk steeds vaker op software. Twijfel je of je een loodgieter nodig hebt? Vraag het onze specialisten gerust. Ze helpen je waar mogelijk. En kunnen zij de klus niet klaren, dan kennen zij zeer waarschijnlijk andere specialisten in Almere die jou kunnen bijstaan.

Wat kost het om een loodgieter in Almere in te huren?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Almere? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Almere

Vind vakmensen bij jou in de buurt