Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind loodgieters uit Almere

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met loodgieters in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Almere en omstreken.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Almere

 • Nonstoppingsdienst

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.95178 reviews

  Op zoek naar een professionele loodgieter met transparante tarieven, die eerlijk is over zijn werk en ook nog eens werkt met hoge standaarden en hoogwaardige materialen? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die je zoekt! Met onze jarenlange ervaring als ontstopper en loodgieter hebben wij alle mogelijke scenario’s mee gemaakt. Hoe erg de situatie ook lijkt, Nonstoppingsdienst heeft altijd een oplossing! Mijn naam is Oktay. Met mijn opvallende busje (waar ik ook eerlijk mijn tarief communiceer) rijd ik met name in Noord en Zuid-Holland langs bedrijven en particulieren om hun snel van een verstopping of ander rioolprobleem af te helpen! Met mijn 24/7 service kunnen klanten mij altijd bereiken, ook als het zon of feestdagen betreft. Hierbij bied ik al mijn klanten vooraf een vaste prijs zonder verborgen kosten en zonder voorrij kosten. Bij mij zijn klanten verzekerd van vriendelijke service en volledige ontzorging. Over de jaren heb ik alle mogelijke verstoppingen en rioolproblemen gezien waar men serieus overlast van kan ervaren. Daardoor begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om snelle service te verlenen en heb ik Nonstoppingsdienst hier volledig op ingericht. Omdat een verstopping of rioolprobleem op zichzelf al vervelend genoeg is, zorg ik ervoor dat de klant achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Hierdoor weten steeds meer klanten Nonstoppingsdienst te vinden als betrouwbare ontstoppingspartner. Bij Nonstoppingsdienst kunt u terecht voor: - hoogwaardige rioolinspectie - Rioolprobleem - Het opsporen en verhelpen van een lekkage - Afvoer verstopping ontstoppen - Riool ontstoppen Ook voor u sta ik 24/7 klaar. Ik ben bereikbaar op mobiel om bij spoed direct in actie te komen. Blijf niet onnodig lang met een rioolprobleem of verstopping zitten en schakel Nonstoppingsdienst in! Graag tot snel! Vriendelijke groet, Oktay, Nonstoppingsdienst

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Klus supersnel uitgevoerd.
 • De Groot Rioolservice

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews

  de Groot rioolservice Ik ben boy de groot, sinds januari voor mijn zelf begonnen. 14 jaar militair geweest. Ik ga alleen voor het beste resultaat met de beste service. 24/7 bereikbaar.

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Hij is halverwege het werk vertrokken en liet vervolgens een week niks van zich horen. Uiteindelijk door Boy veel extra kosten moeten maken om ander werk uit te stellen en een nieuwe vakman te zoeken om het af te maken. Hij kwam me ook geenszins tegemoet in de kosten, ik heb geen geld teruggekregen.
 • AQUADRAIN rioolbeheer

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.75717 reviews

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Uitstekende service!
 • Almeer Installatie Techniek A.I.T.

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews

  Zoek niet verder al Uw installatie gemak onder één dak ! Even voorstellen,mijn naam is Ad Schimmel eigenaar van een eenmanszaak welke aangesloten is bij de ondernemersvereniging UNETO-VNI en dat o.a. een landelijk erkend installatiebedrijf is .De discipline's zoals elektrotechniek, gas en centrale verwarmingstechniek, water, riool, mechanische ventilatie en loodgieterstechniek beheersen we al meer dan 30 jaar,dus ervaring is ruimschoots aanwezig. Hopende u hiermee een duidelijke profielschets te hebben gegeven, wacht ik uw opdracht af. Met vriendelijke groet, Ad Schimmel

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Ad had keurig gemeld iets later te zijn. De kleine klusjes goed uitgevoerd en duidelijk uitleg gegeven. Vriendelijke service.
 • SOS Loodgieter

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.9 van 54.95104 reviews

  SOS loodgieter houdt zich bezig met het installeren van waterleidingen voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken, voor sanitair en rioleringen. Wij zorgen ervoor dat de leidingen, apparaten en installaties goed geïnstalleerd worden. Verder kunnen wij onder andere: •Afvoer ontstoppen •Gas en waterleidingen aanleggen/ verleggen •Installeren/ vervangen sanitair •Kitwerk •Lekkage repareren •Riool reinigen/ ontstoppen •Spoedwerkzaamheden Voor verbouwingen in Amsterdam en omgeving, waarbij er een loodgieter nodig is, kunt u ons benaderen. Wij hanteren scherpe tarieven in combinatie met hoogwaardige service.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Komt op een warme mooie zondagmiddag langs om de klus te klaren! Super bedankt
 • Epoxy Designs

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Vroeger was ik loodgieter en ben later omgeschoold naar lasser heb in de loop jaren mooie ervaringen opgedaan. Via werkspot werk ik samen met kameraden en renoveren we voornamelijk badkamers en bouwen we overkappingen en tuinhuisjes. Als hobby Maak ik vooral tafels met epoxy.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Nette gezellige mensen. Communicatie verliep zeer goed. Offerte was duidelijk en werd aangehouden. Problemen tijdens de verbouwing werden overlegd. Werd altijd hard doorgewerkt. Laatste afwerking was niet helemaal 100%, maar de eerder afwerking wel.
 • Klus-Montage Bedrijf Willem

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.5 van 54.55348 reviews

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Super snelle reactie en super snel gedaan. Duidelijke afspraken vooraf en alles perfect uitgevoerd. Absoluut een (hele aardige) vakman !
 • omerta-inafbouw

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews

  Na vele jaren ervaring in de praktijk met onder andere werkzaamheden als : Aanbouw/uitbouw,zolder,badkamer renovaties,keuken compleet installeren,Klussen ( van kasten in elkaar zetten tot volledige huis renovatie). Ook weten wij op een efficiënte manier aan het werk te gaan waardoor dat ook natuurlijk voor de klant een zeer rendabele prijskaart heeft.Voor elk soort opdracht kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, of het nou gaat om een kast in elkaar zetten of renoveren van uw huis voor ons is geen enkel klus te gek ! Zoekt u een echte vakman voor de beste prijs dan kunt u contact opnemen met Omerta-InAfbouw !!Omerta-InAfbouw biedt u alle vakmensen onder één dak.Aanbouw of verbouw? Dan bent u bij Omerta-InAfbouw aan het juiste adres Samen met ons team van vakmensen staan we graag voor u klaar. ZEER ERVAREN ZIJN IN HUN VAKGEBIED , ONS GEHELE TEAM BESTAAT UIT UITERST BEKWAME VAKLIEDEN DIE BEKEND STAAN DE KLUS SNELL ,EFFICIENT EN PROFESSIONEEL TE KLAREN Bel gerust voor vrijblijvend advies of een offerte. AANBOUW/UITBOUW PRIJS VANAF 50.000 WEES OOK REALISTISCH ! BADKAMER COMPLETE RENOVATIE VANAF 5000 COMPLETE WONING RENOVATIE GEVEN WIJ HOGE KORTINGEN . DE PRIJZEN LIJKEN HOOG MAAR VOOR EEN GROTE DEEL TERUG IN UW WONING EN DEZE KRIJGT DAN WAARDE VERMEERDERING .

  Laatste review:

  Douche of bad reparatie -

  De klus is snel en netjes uitgevoerd. Door een onverwachte tegenslag moesten ze improviseren, maar ze hebben het zeer professioneel opgelost.
 • Klusbedrijf Mario

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Plumber. New and repair badkamer, toilet and kitchen Floor heating, ketel

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Klusbedrijf Mario wil ik zeker aan bevelen. Ze hebben geweldig werk verricht, ruimen zoveel mogelijk achter zichzelf op. Goede afspraken, goede prijs. Echt een top vakman !!
 • Menno van Dijk Totaal Renovatie & Onderhoud

  Loodgieter in Almere

  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews

  Mijn naam is Menno van Dijk, eigenaar van Menno van Dijk totaal renovatie & onderhoud. Met mijn 58 jaar en 35 jaar ervaring in de bouwsector ben ik wat je noemt een oude rot in het vak. Ik ben een allrounder die alles tot in de puntjes voor u regelt. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn: - badkamer renovatie - toilet renovatie - wanden sauzen - wanden behangen - stucen - schilderwerkzaamheden Graag kom ik met u in contact om uw wensen te verwezenlijken. Ik denk graag met u mee en probeer altijd zo gunstig mogelijk in te kopen.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ik had alle specificaties in mijn post. Aan de telefoon bevestigde hij dat hij het had gezien. Maar wat hij installeerde was iets heel anders. Nu moet ik dubbel betalen aan de verhuurder om hetzelfde opnieuw op te lossen. Ik verwachtte dat hij het zou vervangen door een volledig nieuw product, maar toen ik goed keek, zag ik wat vuil dat bewijst dat hij een tweedehands product had meegenomen. Sinds de installatie kwamen er ook veel bugs opdagen. Het was ook mijn fout om niet goed te kijken voordat hij het huis verliet. Ik had het serieuzer moeten nemen. Nu heb ik geleerd.

Populaire lokale loodgieters in Almere

Informatie over loodgieters uit Almere

Hoe vind ik de juiste loodgieter in Almere?

De juiste loodgieter vinden in Noorderplassen, Muziekwijk Noord of de binnenstad van Almere lijkt moeilijker dan het is. Een goede loodgieter vinden in Almere is eenvoudig met Werkspot. Ons platform is zo ontworpen dat je vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen kan bekijken en vergelijken. Lees de omschrijvingen van onze loodgieters in Flevoland en bekijk foto's van hun werk. De reviews van anderen geven je een goed beeld van de kwaliteiten van onze loodgieters. Het plaatsen van je klusis kosteloos. Werkspot brengt je in contact met geschikte vakmensen uit regio Noord-Holland. Een loodgieter uit Almere heeft vaak een reputatie hoog te houden in de buurt. En dat bevordert de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij loodgieters uit Almere?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio Almere voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. De loodgieters die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in de gaten. Of je nu woont in Almere Haven, Almere Buiten, Almere Pampus of Almere Stad... wij vinden voor jou de beste match in je regio.

Waar kan ik een loodgieter uit Almere voor inschakelen?

Loodgieters uit Almere kan je bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen van radiatoren. Last van een lekkage of moet de CV-ketel gerepareerd worden? Wil je nieuw sanitair aan laten leggen in je woning of moet de spoelbak ontstopt worden? De meeste loodgieters zijn breed georiënteerd. Naast het plaatsen van sanitair en ontstoppen van wc’s, heeft de loodgieter anno nu vaak kennis op het gebied van techniek, denk hierbij aan computers. CV ketels draaien namelijk steeds vaker op software. Twijfel je of je een loodgieter nodig hebt? Vraag het onze specialisten gerust. Ze helpen je waar mogelijk. En kunnen zij de klus niet klaren, dan kennen zij zeer waarschijnlijk andere specialisten in Almere die jou kunnen bijstaan.

Wat kost het om een loodgieter in Almere in te huren?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Almere? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur