Vind loodgieters uit Almere

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met loodgieters in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Almere en omstreken.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Almere, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1019 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Almere

 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Almere

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • D Fix-it Loodgietersbedrijf & Onderhoud
  D Fix-it Loodgietersbedrijf & Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Loodgieter in Almere

  Zoekt u een loodgieter of dakdekker. Ik heb ruim 17 jaar ervaring. Mijn werkzaamheden zijn Verstoppingen. Lekkage onderzoek (lekdetectie) Onderhoud boiler-cv ketel. Gas lekkage onderzoek. Loodgieterswerk. Dakwerkzaamheden. Kranen plaatsen. Verwarmingplaatsen. Sanitairplaatsen. Riolering plaatsen. Kortom een echte loodgieter. Tot snel op de klus!!!!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Snelle communicatie. Kwam meteen langs en repareerde het lek gelijk. Werkt netjes en goed. Heel tevreden met het resultaat.
 • Everard Van Den Hoven
  Everard Van Den Hoven
  Beoordeling: 4.8 van 54.85869 reviews
  Loodgieter in Almere

  Gespecialiseerd in de aanleg van BUITENKRANEN en BUITENSTOPCONTACTEN. Vaste prijzen incl. btw en materiaal. Zie website Daarnaast aanleg/aanpassen leidingwerk (water, afvoer, elektra) voor keuken, vaatwasser, wasmachine, Amerikaanse koelkast. Aanleg van elektra aanleg o.a. stopcontacten in meterkast, berging, schuur, overkapping, enz. Verricht geen freeswerk in beton en graaf- en straatwerk in de tuin.. Inplannen meestal binnen één week na akkoord. Garantie 1 jaar. Betaling, met factuur, na oplevering werkzaamheden. U kunt mij ook direct (per mail of telefoon) benaderen. Everard van den Hoven

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Goede informatie. Op tijd. Volgens afspraak. En heel netjes uitgevoerd!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25298 reviews
  Loodgieter in Almere

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  kwam op tijd, heeft het werk vakkundig uitgevoerd, en na afloop alles netjes opgeruimd.
 • RJA Techniek
  RJA Techniek
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Loodgieter in Almere

  RJA techniek is een installatie bedrijf voor al uw loodgieters, cv en airco installatie werkzaamheden. Ik ben al 30 jaar werkzaam in de installatie techniek. Heb 27 jaar gewerkt bij een werkgever en ben sinds drie jaar ZZP-er. Heb alle relevante opleidingen gedaan, zoals MTS installatie techniek, f-gassen Stek opleidingen en VCA. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden heb ik mijn vaardigheden op peil gehouden door de nodige cursussen en opleidingen te volgen.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Reageert erg snel en is duidelijk. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Hij werkt netjes en denkt met je mee. Voor een volgende klus ben je weer welkom.
 • AQUADRAIN rioolbeheer
  AQUADRAIN rioolbeheer
  Beoordeling: 4.7 van 54.75852 reviews
  Loodgieter in Almere

  AFVOER VERSTOPT??? Wij helpen u graag van dit ongemak af. Wij reinigen uw leiding met professionele ontstoppingsapparatuur en als het nodig is dan inspecteren wij deze ook voor met een rioolcamera . Blijkt na controle van uw afvoer dat er een groter probleem aan de hand is dan puur een verstopping dan geven wij u graag advies over vervolg stappen in deze. Uiteraard lossen wij dit, na opdracht van u gekregen te hebben, voor u op. Kortom, u kunt voor al uw riolering problemen bij ons terecht. Na de onderhoudswerkzaamheden zorgen we er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Onze standaard is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Snel reageerd, prima prijsafspraken en vriendelijk in omgang. Echte professional!
 • Loodgietersbedrijf AM
  Loodgietersbedrijf AM
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Loodgieter in Almere

  Loodgietersbedrijf AM kan jullie helpen met loodgieter, tegels, stukadoor en CV ketels.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Hele fijne communicatie en perfect en snel werk geleverd. Zeker een aanrader! Als ik nog een keer een probleem heb weet ik bij wie ik moet zijn.
 • Klus-Montage Bedrijf Willem
  Beoordeling: 4.5 van 54.55380 reviews
  Loodgieter in Almere

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Ik kan Willem aanbevelen, prettige vakman die op tijd komt en afspraken na komt. Ben er blij mee, tot een volgende keer.
 • P.A. Bouw
  P.A. Bouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Loodgieter in Almere

  We zijn gespecialiseerd in: nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Wij werken met kwalitatieve en duurzame materialen en vinden het bij iedere klus, hoe groot of klein, erg belangrijk dat uw wensen voorop blijven staan. Wel denken wij graag met u mee over de beste mogelijkheden voor uw woning

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Uiteindelijk werd de verbouwing die we voor ogen hadden uitgebreider dan we hadden bedacht. P.A. Bouw hebben we als aannemer zo goed als de gehele verbouwing laten doen. Dit is netjes gedaan, goede communicatie en als er dingen achteraf toch anders moesten werd dit netjes opgelost. Er werd goed meegedacht en alle dagen hard gewerkt. Zeer tevreden met het resultaat!
 • Damen Verwarming
  Damen Verwarming
  Beoordeling: 4.8 van 54.85147 reviews
  Loodgieter in Almere

  Installatiebedrijf voor centrale verwarming (eenmanszaak) Ketelvervanging Complete  cv-installatie Alle werkzaamheden aan de cv installatie Service en onderhoud aan cv ketels Service en onderhoud aan geisers Service en onderhoud aan (moeder)haarden Sanitair Water werkgebied; Flevoland Noord-Holland Zuid-Holland Utrecht   34 jaar ervaring Leverancier van Atag, Intergas, Remeha, Nefit

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Aardige man en snel klaar met verwijderen CV ketel

Populaire lokale loodgieters in Almere

Informatie over loodgieters uit Almere

Is je leidingwerk toe aan vervanging, wil je een nieuwe CV ketel installeren of moeten er leidingen ontstopt worden? Huur een loodgieter uit Almere in via Werkspot. Ons platform biedt een ruime selectie loodgieters uit Flevoland: specialisten die hun vak verstaan. Kies de beste vakmensen voor je opdracht en reken op vakwerk in je woning.

Hoe vind ik de juiste loodgieter in Almere?

De juiste loodgieter vinden in Noorderplassen, Muziekwijk Noord of de binnenstad van Almere lijkt moeilijker dan het is. Een goede loodgieter vinden in Almere is eenvoudig met Werkspot. Ons platform is zo ontworpen dat je vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen kan bekijken en vergelijken. Lees de omschrijvingen van onze loodgieters in Flevoland en bekijk foto's van hun werk. De reviews van anderen geven je een goed beeld van de kwaliteiten van onze loodgieters. Het plaatsen van je klusis kosteloos. Werkspot brengt je in contact met geschikte vakmensen uit regio Noord-Holland. Een loodgieter uit Almere heeft vaak een reputatie hoog te houden in de buurt. En dat bevordert de kwaliteit van het werk. Bovendien zijn de voorrijkosten laag.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij loodgieters uit Almere?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio Almere voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. De loodgieters die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in de gaten. Of je nu woont in Almere Haven, Almere Buiten, Almere Pampus of Almere Stad... wij vinden voor jou de beste match in je regio.

Waar kan ik een loodgieter uit Almere voor inschakelen?

Loodgieters uit Almere kan je bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen van radiatoren. Last van een lekkage of moet de CV-ketel gerepareerd worden? Wil je nieuw sanitair aan laten leggen in je woning of moet de spoelbak ontstopt worden? De meeste loodgieters zijn breed georiënteerd. Naast het plaatsen van sanitair en ontstoppen van wc’s, heeft de loodgieter anno nu vaak kennis op het gebied van techniek, denk hierbij aan computers. CV ketels draaien namelijk steeds vaker op software. Twijfel je of je een loodgieter nodig hebt? Vraag het onze specialisten gerust. Ze helpen je waar mogelijk. En kunnen zij de klus niet klaren, dan kennen zij zeer waarschijnlijk andere specialisten in Almere die jou kunnen bijstaan.

Wat kost het om een loodgieter in Almere in te huren?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Almere? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Andere vakmensen in Almere

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur