Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Rotterdam

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima geholpen. Laat goed zien wat er aan de hand is. Werkt netjes. Probleem is opgelost. Als er weer iets is bellen we hem weer.
 • Easy Ontstoppen
  Easy Ontstoppen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75141 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Wij van Easy Ontstoppen zijn operationeel in heel Nederland. Wij richten ons op het ontstoppen van uw riool. Wij doelen erop om alles zo easy mogelijk te laten verlopen. Ons motto is daarom ook: ''Zo easy kan het gaan!''

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Het kon niet beter. Beleefd, rekening houdend met de klant en probleem verholpen.
 • Cherwin’s loodgieter en rioolmonteur
  Cherwin’s loodgieter en rioolmonteur
  Beoordeling: 4 van 54528 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Voor het laten onstoppen, repareren en aanleggen van uw riolering door een vakman bent u bij mij op het juiste adress. Ook voor alle loodgieter werkzaamheden. De service is om U tegen te zeggen en op project wordt met garantie opgeleverd. De nodige certificaten en de vca zijn behaald, waardoor er veilig kan worden gewerkt. De materialen waarmee er gewerkt wordt, Worden regelmatig gekeurd, waardoor er ook perfect werkt kan worden opgeleverd.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Lieve en vakkundige man, die kan je zo inhuren!
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95243 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Mekki responded very quickly to my messages. He came the next day to repair a toilet flush and to install a water boilerr in the kitchen. Both jobs done quickly and well.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85297 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De klus (keukenkraan) was professioneel en snel uitgevoerd!👍
 • Ozzy Installatietechniek
  Ozzy Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Ozzy Installatietechniek, regio Zuid-Holland. Cv-monteur, loodgieter.

  Laatste review:
  Boiler repareren of onderhouden-
  Bedankt voor je werk! Heeft ons gered van een koud weekend! Mijn ketel die al heel lang niet meer onderhouden is. Helaas zorgde een waterlek door de pomp ervoor dat de elektronica kapot ging en vervangen moest worden, wat in eerste instantie werd geadviseerd. Fijn dat de nodige details onderhanden waren, de prijzen eerlijk zijn en perfect geïnstalleerd. Hij is erg aardig en professioneel. Betaling gebeurt via factuur.
 • Klusbedrijf aan de Maas
  Beoordeling: 4.9 van 54.95115 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Klusbedrijf aan de Maas kan je helpen met je klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Meubels monteren Traphek plaatsen Plinten plaatsen of vervangen Plinten afkitten Laminaat leggen Televisie ophangen Soundbar ophangen Ring deurbel installeren Schutting of hek plaatsen Kunst of voorwerpen aan muur ophangen Kattenluikje plaatsen Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen Raamdecoraties ophangen Badkamermeubels monteren Kranen vervangen Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen Kleine reparatie aan groepenkast Lamp ophangen Kitten Lekkage verhelpen Puin of meubilair afvoeren Gaten boren Verhuizen binnen hetzelfde gebouw Afzuigkap installeren of vervangen Diverse kleine klussen Neem direct contact op met Klusbedrijf aan de Maas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Dennis is erg vriendelijk en levert uitstekend werk. Hij denkt mee in oplossingen en heeft de werkzaamheden tijdens de uitvoering goed met ons besproken. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, service en zijn manier van communiceren. Volgende keer zeker weer!
 • Fayida
  Fayida
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Fayida staat bekend als een vooraanstaande badkamerspecialist in Zuid-Holland. Voor ons staat niet enkel de kwaliteit van ons werk centraal, maar ook de tevredenheid van onze klanten. Onze kernwaarden zijn heldere communicatie, het nakomen van afspraken en het leveren van onberispelijke kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in een loyale klantenkring die keer op keer voor ons kiest. We zijn gespecialiseerd in de complete renovatie van badkamers. Ons team, bestaande uit vier ervaren professionals, heeft gezamenlijk meer dan 100 jaar werkervaring. De kwaliteit van ons werk is duidelijk zichtbaar, zowel in het eindresultaat als in onze aanpak. Neem een kijkje in onze portfolio voor voorbeelden of zoek op 'Fayida' in Google voor aanvullende informatie en referenties. Onze transparante prijsstructuur, gebaseerd op een puntensysteem dat ook door gerenommeerde badkamerzaken wordt gebruikt, garandeert dat u nooit te veel betaalt. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u bij ons altijd een eerlijke prijs betaald. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en hopen u binnenkort te mogen begroeten als een tevreden klant van Fayida.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ik heb een kleine badkamer die enorm gedateerd was. Via Werkspot terecht gekomen bij Fayida en bij het intake gesprek klikte het meteen. Goede afspraken kunnen maken, zoals dat de werkzaamheden aaneengesloten zouden worden uitgevoerd binnen 2 weken. Ook hoefde ik niet lang te wachten, heel fijn. Ook de opgegeven prijs kwam overeen met wat ik uiteindelijk moest betalen. Ik heb mooie tegels uit kunnen zoeken, een glazen douchedeur, een badkamermeubeltje, vloerverwarming, een spiegel met verlichting en spotjes is het plafond. De badkamer is helemaal gesloopt en opnieuw opgebouwd. De werkzaamheden werden verricht door Ivan, met hulp van zijn vader. Hij was een echter vakman en netjes en betrouwbaar. Soms was communicatie wat lastig ivm de taal, maar hij wist zo goed wat hij deed dat dit eigenlijk ook geen probleem was. Ik kan niet anders zeggen dan dat er vakwerk is geleverd. Ik ben dan ook super blij en tevreden met mijn nieuwe badkamertje en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Ik ben zeer tevreden over het voorbereidende werk voor het aansluiten van mijn vaatwasmachine. De vakman leverde uitstekend werk, kwam op tijd en was zeer vriendelijk. Zijn professionaliteit en vriendelijke houding maakten de hele ervaring zeer positief. Ik zou deze vakman zeker aanbevelen aan anderen die een soortgelijke klus nodig hebben. Bedankt voor het uitstekende werk!
 • Mano Safety
  Mano Safety
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Loodgieter in Rotterdam

  -Voor de installatie, reparatie of onderhoud van uw vloerverwarming bent u hier op het juiste adres! -Vloerverwarming aanleggen met A-label materiaal infrezen stofvrij met nieuwste apparaten -Radiatoren vervangen en aansluiten -Loodgieters werkzaamheden -Riool ontstoppen service -Elektra en groepenkast vervangen of samen stellen 1 fase of 3 fase -Brandslanghaspels vervangen, keerklep vervangen met KIWA keurmerk en NEN 1006 volgens water werkblad 1.4G. -Offerte binnen 24 uur

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Dezelfde dag nog de pomp vervangen. Netjes alle leidingen schoongespoeld, keurig gewacht tot de vloerverwarming het weer deed. Zeer tevreden over deze 2 heren

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Rotterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1839 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Rotterdam

Informatie over loodgieters uit Rotterdam

Is de wc in je woning in Delfshaven, Hoogvliet of Rozenburg voor de zoveelste keer verstopt of heb je een nieuwe badkamer voor je huis in Spangen gekocht en ben je op zoek naar een specialist die het sanitair aanlegt? Werkspot is de juiste partij voor allerlei soorten sanitair-, riolering-, leiding- en verwarmingklussen. Bij Werkspot brengen we je in contact met deskundige loodgieters uit Zuid-Holland. Plaats gratis je klus op Werkspot en kom in contact met de juiste Rotterdamse loodgieters.

Hoe weet ik welke loodgieter uit Rotterdam geschikt is?

Een geschikte loodgieter vinden lijkt lastig, maar Werkspot helpt je daarbij. Filter bijvoorbeeld op loodgieters in jouw regio. Of het nu gaat om Hoek van Holland, Rozenburg, Overschie, Delfshaven of het stadscentrum. Vrijwel overal in Rotterdam hebben wij loodgieters beschikbaar voor jouw klus. Neem vrijblijvend en op je gemak de profielen van onze vakmensen door om te kunnen vergelijken. Bekijk foto's van eerder werk en lees de reviews van anderen. Deze kunnen doorslaggevend zijn. Zo heb je direct een idee van wat onze loodgieters in Rotterdam voor jou kunnen betekenen en welke kwaliteiten ze meebrengen. Jij hebt vervolgens de regie. Voeg vakmensen toe aan jouw selectie om met hen in contact te komen.

Voor welke klussen kan ik loodgieters uit Rotterdam inschakelen?

Je kan voor verschillende klussen rekenen op hulp van loodgieters uit Rotterdam. Ze kunnen niet alleen je toilet ontstoppen of nieuw sanitair plaatsen. Het vervangen of plaatsen van leidingwerk kent voor de loodgieter geen geheimen. Ook zijn ze inzetbaar wanneer je een lekkage hebt of een nieuwe CV ketel moet worden geïnstalleerd. Voor dit laatste hebben ze overigens ook de nodige kennis op het gebied van computers nodig. Aangezien CV ketels vaker en vaker op software draaien, moeten loodgieters de software goed beheersen. Tegenwoordig zijn loodgieters breed georiënteerd, maar weet je niet zeker of je een loodgieter of een andere vakman nodig hebt? Vraag een van onze loodgieters dan gerust om advies. Ze informeren je graag en kunnen je desnoods koppelen aan een vakkundige, Rotterdamse collega.

Leveren Rotterdamse loodgieters vakwerk?

Van toilet tot badkamer tot volledig nieuw leidingwerk: Je klus wordt op hoog niveau geklaard wanneer je met een Rotterdamse loodgieter via Werkspot werkt. We werken keer op keer met zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio, vakmensen die nauwkeurig te werk gaan en werkzaam in verschillende wijken, van Charlois tot aan Noord. We zorgen er vanuit Werkspot voor dat de kwaliteit hoog is en blijft. Dat doen we in eerste instantie door te controleren of onze Rotterdamse loodgieters ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast houden we de reviews goed voor je in de gaten en monitoren wij gedrag.

Wat kost het mij als ik een loodgieter in Rotterdam wil inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Rotterdam, kun je op zoek naar een loodgieter die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Rotterdam? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rotterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt