Vind loodgieters uit Nijmegen

Op zoek naar loodgieters in Nijmegen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Nijmegen

 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle communicatie en heel goed geholpen. Denkt extra mee en komt afspraken na. Bedankt Harry!
 • Staqx
  Staqx
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Altijd op zoek naar een goede klusjesman geweest? - Heeft u geen tijd? - Heeft u niet het juiste gereedschap? - Heeft u er gewoon geen zin in? Stop met zoeken! U bent bij mij aan het juiste adres. Ik ben een allround klusser met een groot en breed technisch inzicht, die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Ik doe alle binnen/buiten huis klussen met veel zorg en aandacht. Ik werk voornamelijk in Nijmegen en omstreken.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Wij zijn erg tevreden met de werkzaamheden van Ben. Hij is bij onze jaren 60 woning een nieuwe keuken aan het plaatsen en het vergt wat creativiteit om een standaard keuken mooi passend te maken. Wat fijn dat Ben hier graag in mee denkt in wat eventuele mooie oplossingen zijn en is hierbij erg prettig in de communicatie. Verder komt hij gemaakte afspraken na en wil hij graag goed werk afleveren. Hij doet wanneer nodig een stapje extra zodat het net weer wat mooier oogt. Aankomende vrijdag is pas de oplevering maar wilde toch nu alvast een plaatje van de werkzaamheden delen.
 • Campfort Bouw
  Campfort Bouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2587 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Campfort Bouw bestaat uit een team van vakmensen met jarenlange ervaring. Zo kunnen we als één bedrijf specialistische kennis inzetten. Hierdoor kunnen we niet alleen betere kwaliteit en sneller doorlooptijden aanbieden, maar ook scherpere prijzen.  Wilt u meer informatie over onze diensten of werkwijze? Neem dan gerust contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Samen met Joep overlegd hoe en waar de wc te plaatsen. Buitengewone prettige kerel , vakman, zal zeker in de toekomst deze firma aanbevelen. Mvg Peter -Paul
 • Zonstar
  Zonstar
  Beoordeling: 5 van 555132 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ibrahim is een vakman. Geeft heel goed advies, werkt netjes, komt afspraken na en is prettig in de omgang. Blij met het afgeleverde werk. We vragen hem een volgende keer zeker!
 • Folmer loodgietersbedrijf
  Folmer loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95412 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Mijn naam is Richard Folmer en ben zzp-er in de installatietechniek. Heb 10 jaar ervaring in dit vak en ben dit jaar in januari 2018 voor mezelf begonnen. Mijn vakgebieden in de installatietechniek zijn toilet,water en gas installaties,riool,centrale verwarming,ventilatie.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, komt afspraken na en werkt netjes
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Remco heeft naar volle tevredenheid afvoer gerepareerd, precies zoals vantevoren afgesproken. Zou hem zeker aanbevelen.
 • Riocare
  Riocare
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Riocare is gespecialiseerd in het ontstoppen, onderzoeken en vernieuwen van riolering. Op basis van twaalf jaar ervaring nemen wij elk probleem omtrent riolering en afvoer uit handen van onze opdrachtgevers. We komen voor de dag met een jonge en dynamisch team, kwalitatief goed materieel en we hanteren een laag starttarief. Bij Riocare bent u altijd verzekerd van een oplossing en krijgt u standaard 3 maanden garantie op de door ons verholpen verstopping!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Zeer fijne ervaring. Kwamen vrij vroeg zoals gevraagd, dachten mee, communiceerde goed en leverden uitstekend werk af. Een aanrader!
 • Lotfi Installatietechniek
  Lotfi Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  20 jaar ervaring als loodgieter/ installatie monteur.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Uitstekend vakman en goede communicatie
 • Bounouh dynamic
  Bounouh dynamic
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Loodgieter in Nijmegen

  Werkzaamheden in elektra loodgieter en vloeren leggen

 • Maras Klussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Loodgieter in Nijmegen

  Maras Klussen is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Loodgieter nodig hebt in Nijmegen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Laminaat leggen, Vloer verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, snelle prijsopgaaf en snel beschikbaar. Goed werk geleverd. Hoewel een kleine klus toch erg fijn dat het gedaan is want nu kan de keuken er in 👍 Ook vriendelijke persoon

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 635 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Nijmegen

Informatie over loodgieters in Nijmegen

Heb je een nieuwe badkamer en moet het sanitair geïnstalleerd worden? Of is er sprake van een lekkage in je woning? Werkspot werkt met een selectie loodgieters uit de regio Nijmegen die dit soort problemen voor je kan oplossen. Binnen onze selectie vakmannen is altijd wel een loodgieter te vinden die je klus resultaatgericht en met oog voor detail voor je uitvoert. Plaats dus gerust eens een klus op Werkspot, bepaal op basis van verschillende offertes met welke loodgieter je wil werken en laat de loodgieter van je keuze de klus voor je uitvoeren.

loodgieters uit Nijmegen

Wanneer je te maken hebt met lekkages of verstoppingen, het sanitair in je woning moet vervangen worden of je bent aan een nieuwe CV ketel toe, is het een goed idee om een professionele loodgieter uit de omgeving van Nijmegen in te huren.Je ontdoet je het liefst zo snel mogelijk van de ongemakken in huis. Heb je bijvoorbeeld te maken met een lekkage of een verstopping, dan kun je daar het beste een professionele loodgieter uit Nijmegen voor inschakelen. Zo’n loodgieter uit Gelderland gaat efficiënt en effectief te werk. Wanneer de loodgieter in kwestie vertrekt, blijf je met een tevreden glimlach achter, dat is het idee. Kies je voor een vakman uit de regio, dan worden er minder voorrijkosten gerekend en bovendien is je loodgieter uit Nijmegen snel ter plekke. Dit kan zeker prettig zijn wanneer er na afloop toch nog wat aangepast moet worden. Kies dus voor een loodgieter uit Nijmegen, huur deze in via Werkspot en je mag uitgaan van een professioneel resultaat van niveau.

Met een loodgieter uit Nijmegen mag je rekenen op vakwerk

We staan bij Werkspot voor kwaliteit. Wanneer je een professionele loodgieter uit de omgeving Nijmegen in huis haalt, moet het resultaat goed zijn. We werken met vakkundige, zelfstandige loodgieters die nauwkeurig en doelgericht werken. Vanuit Werkspot controleren we onze vakmannen via meerdere wegen. We vragen onze loodgieters uit Gelderland of ze bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven en uiteraard moeten onze vakmannen beschikken over een verzekering. De meeste vakmannen hebben mooie certificaten of keurmerken. Tot slot houden we de kwaliteit van de klussen uitgevoerd via Werkspot nauwlettend in het oog via ons transparante reviewsysteem. Dit maakt dat je kunt vertrouwen op vakwerk door de Nijmeegse vakmannen via Werkspot. Huur een loodgieter via Werkspot in en je huis is straks weer tip top in orde.

Voor de volgende klussen huur je een loodgieter uit Nijmegen in

Wanneer je een lekkage hebt of je go zit verstopt, is het duidelijk: Het is verstandig om in dit geval een loodgieter te bellen. Maar denk vooral ook aan een loodgieter indien je woning toe is aan nieuw leidingwerk, nieuwe sanitair of een nieuwe CV ketel. Onze loodgieters uit Nijmegen hebben niet alleen verstand van techniek, maar ook van software. CV ketels draaien hier namelijk steeds vaker op en dus moeten loodgieters anno 2018 breder geschoold zijn. Twijfel je of je klus geschikt is voor een loodgieter? Vraag een Werkspot vakman naar zijn mogelijkheden. Kan de vakman de klus zelf niet oppakken, dan kan deze je vaak wel koppelen aan een collega ondernemer. Hoe dan ook staan onze loodgieters uit Nijmegen graag voor je klaar.

Een loodgieter uit Nijmegen en omgeving via Werkspot inhuren?

Nu je een idee hebt van de verschillende loodgietersbedrijven in Nijmegen, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele loodgieter in Nijmegen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het vervangen van sanitair, toilet renovatie of verwarming installatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nijmegen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt