Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nijmegen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55597 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne mensen, vriendelijk. Dak ziet er goed uit. Eerlijke prijs
 • Bouga-dak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Plattedak en Hellemans werken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snel geholpen met de lekkage.
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85176 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en keurig geplaatst. Oude scherm meegenomen, super geregeld!
 • Sinjeur Service
  Sinjeur Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Eerst zal ik beginnen met het voorstellen van mij zelf en mijn bedrijf. Mijn naam is Ron Derks en ben de eigenaar van Sinjeur Service. De naam Sinjeur is onstaan door de namen van de kinderen van mij en mijn partner. Ik ben zelf afkomstig uit de bouwwereld en heb in verschillende beroepen mijn ervaringen opgedaan. ik heb ruim 35 jaar ervaring als dakdekker, zinkwerk heb ik de laatste jaren in geïnvesteerd om het onder de knie te krijgen. en heb daar inmiddels een leuke ervaring mee opgedaan, waardoor ik ook hier in ben gespecialiseerd. Sinjeur Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte bitumen daken en zinkwerk, denk hierbij aan zinken dakgoten zinken regenpijpen en erkers van zink enz enz.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede service en goed werk geleverd!
 • RNT isolatie & meer
  RNT isolatie & meer
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Wilt u ook besparen ? wij gebruiken voor de spouwmuur isolatie aminofoam Aminofoam een een lucht geblazen foam dat uiterst geschikt is van het isoleren en naisoleren van een woning. Omdat het foam vloeibaar de muur in gaat bereikt het alle naden en kieren die u niet ziet. Aminofoam heeft isolatiewaarde van 0.032 Brandklasse b2 ,Waterafstotend , vocht doorlatend Wij gebruiken pif voor vloeren daken en tussenwanden PIF isolatie is een folie die stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating combineert. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning reduceert. Ondanks een geringe dikte wordt een zeer hoge isolatiewaarde behaald. Vriendelijke groet Robin struijck Rnt isolatie & meer

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima werk. Aardige mensen
 • R.B klus-Timmerbedrijf
  R.B klus-Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4539 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Ik ben ZZPer mijn werkgebied is door heel Nederland en een deel Duitsland Ik doe van kleine klussen tot middelgrote klussen. Van dakpannen tot aftimmer werkzaamheden. Het plaatsen van keukens, laminaatvloeren, het afkitten van Badkamers en keukens, en het plaatsen van kozijnen. En deuren afhangen. En Velux Dakramen zetten. Ik ben een allround timmerman met diploma voor bouwtechniek, meubelmaker,en interieurbouw en ben in bezit van vca en de nodige verzekeringen. Verder doe ik met de klant de materialen door bespreken die ze nodig hebben. Ik kan kleine dingen bestellen maar laat de klant meestal de materialen bestellen puur om geen misverstanden te krijgen. En omdat dat ik geen opslag heb om spullen op te slaan. Mijn tarief is € 48,40 inclusief btw en exclusief voorrijkosten kijk gerust eens op m'n Facebook pagina Klus Timmerbedrijf ! Let op er kunnen algemene voorwaarden van kracht zijn.!

  Laatste review:
  Kitten-
  Snelle reactie. Goed en snel gewerkt. Tegels gekit.
 • FvE Dak- en Timmerwerken
  FvE Dak- en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Beste Klant, Mijn naam is Ferdinand van Embden. Eigenaar van bedrijven: FvE Dak/Gevel - en Timmerwerken. Gespecialiseerd in: - Renovatie/Nieuwbouw, Schoonmaak/Ontmossen , hellende daken. - Betummen/ EPDM daken - Schoorsteen reinigen/restauratie - Lood vervangen schoorsteen/ Schoorsteen renovatie - Gevel renovatie/ restauratie - Gevel impregneren - Gevel reinigen - Timmerwerk - Laminaat/ PVC vloeren En nog veel meer! Hulp nodig? Vraag om vrijblijvend advies! en u krijgt een vrijblijvende offerte! Alvast bedankt.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Komen afspraken na. Vooralsnog ziet alles er netjes uit. Vakkundig te werk (geeft duidelijk aan waarom sommige werkzaamheden beter nog even kunnen wachten, bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden). Aanrader.
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Een nieuw pannendak? Je schoorsteen verwijderen? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Kan de review niet verwijderen... nog geen klus uitgevoerd.
 • ADR Dakbedekking
  ADR Dakbedekking
  Beoordeling: 4.3 van 54.3542 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Hoi, ADR Dakbedekking is een onderneming met ruim 33 jaar ervaring ,wij zijn een kleine onderneming met gemiddeld 6 man personeel. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van dakrenovaties en nieuwbouw bitumen daken,EPDM en kunstof daken,pannendaken, singhels,lood ,zink en koperwerk,dak reparaties en nieuwbouw,dakgoten,timmerwerk zoals boeiboorden,velux dakramen en dakkapelen. Zie ons werk op Facebook,adrdakbedekking,voor een eerste indruk. Wij bieden: - 24 uur service, vrijblijvende offerte aanvraag, een scherp tarief en 15 jaar garantie op al onze werkzaamheden en materialen. GEEN voorrij kosten binnen een straal van ca. 25 km. WIJ HANTEREN GEEN VOORSCHOT VOORAF VOOR MATERIALEN ETC,BETALING ACHTERAF NA OPLEVERING EN GOEDKEURING VAN DE KLANT. ZIE AL ONZE PROJECTEN OP FACEBOOK PAGINA: ADR Dakbedekking

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Perfect uitgevoerde nokvorst vervanging. Deze mensen werken in hoog tempo en weten waar ze mee bezig zijn. Aanrader!!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1317 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nijmegen

Informatie over dakdekkers in Nijmegen

Kies ervoor om met een professioneel dakdekkersbedrijf uit Nijmegen te werken en dat lek in je dak wordt spoedig verholpen. Ook op het moment dat je enkel te maken hebt met beschadigingen of slijtage op het dak óf wanneer je dak juist compleet vervangen moet worden, staan onze dakdekkers uit Gelderland voor je klaar. We werken bij Werkspot met vakkundige partijen op het gebied van dakdekken. Onze dakwerkers verstaan hun vak, bezitten de nodige kennis en kunde, communiceren helder en zijn bovenal betrouwbaar. Plaats je dak-klus dus op Werkspot en onze professionals uit Nijmegen en omgeving klaren je klus op professionele wijze.

De dakdekkers uit Nijmegen voor je op een rij

We koppelen je graag aan een vakkundige dakdekker wanneer je kampt met een niet langer goed functionerend dak. Heb je last van een lekkage, slijtage of beschadiging? Onze vakmannen uit Nijmegen staan voor je klaar. Wanneer je te maken hebt met een lek in het dak van je woning of wanneer je dak om een andere reden niet langer goed functioneert, doe je er goed aan om een dakdekker uit de omgeving van Nijmegen in te schakelen. Zo’n dakdekker uit de regio Nijmegen neemt werk uit handen en ontzorgt. Met name dat laatste is erg prettig want een slecht functionerend dak kan het nodige ongemak met zich meebrengen. Bij Werkspot kiezen we ervoor te werken met dakdekkers die een lek opsporen en dat snel verhelpen. Ook kunnen ze opgehoopt vuil voor je verwijderen of beschadigingen aan je dak repareren. Wat er ook moet gebeuren, onze vakmannen bekijken je dak met de lange termijn in het achterhoofd. Wanneer een vakman via Werkspot je woning verlaat, hoef je je over je dak voorlopig dus even geen zorgen te maken. Kies ervoor om te werken met een dakdekker uit de regio Nijmegen, dan kies je namelijk voor een dakwerker die snel ter plekke is. Dat is niet alleen prettig omdat je defect zo sneller opgelost wordt, het scheelt ook nog eens in de voorrijkosten. Ga voor een dakspecialist uit Gelderland en je kunt rekenen op vakwerk.

Dakdekkers uit Nijmegen leveren kwaliteit

Kies voor een dakdekker via Werkspot en je lekkage of ander mankement aan het dak wordt spoedig en effectief verholpen. We werken bij Werkspot namelijk alleen met professionele vakmannen, partijen die hun vak verstaan, dakdekkers die weten wat ze doen. Naast dat onze dakspecialisten zeer deskundig zijn, houden ze zich ook aan onze huisregels op het gebied van communicatierichtlijnen. Een dakdekker van Werkspot communiceert dus helder. Daarnaast staan de dakdekkers uit Nijmegen en omgeving allemaal ingeschreven bij de KvK, beschikken ze stuk voor stuk over de juiste verzekeringen en hebben de meesten ook nog eens één of meerdere certificaten dan wel keurmerken op zak. We houden onze dakspecialisten uit Nijmegen trouwens ook via ons reviewsysteem in de gaten. Ontvangt een dakdekker negatieve beoordelingen, dan pakken we dit met deze vakman op. Positieve reviews zijn fijn voor jou. Ze geven namelijk aan op welke dakspecialisten je kunt varen. Kies een vakman die goed past bij je project, wij zorgen ervoor dat de klus op hoog niveau geklaard wordt.

Hier kun je een dakdekker uit Nijmegen voor inschakelen

Kamp je met een lek, beschadiging of slijtage van je dak? Laat het een van onze dakdekkers uit Nijmegen repareren. Maar vergeet daarnaast niet aan om een dakspecialist eens in de zoveel tijd je dak te laten controleren. Wellicht is het zelfs een goed idee om een servicecontract af te sluiten met een dakdekkersbedrijf uit de regio Nijmegen. Wanneer je namelijk een dergelijk contract afsluit, controleert een professionele dakwerker je complete dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor worden beginnende mankementen vroegtijdig opgemerkt en kunnen ze direct gerepareerd worden. Dat voorkomt groot onderhoud in de toekomst en scheelt niet alleen qua ongemak, maar ook in de portemonnee maakt het een verschil. Wil je een grote ingreep dus voor zijn? Schakel ook dan een dakdekker via Werkspot in. Onze vakmannen helpen je graag.

Je opdracht in Nijmegen via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Nijmegen, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Nijmegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt