Vind dakdekkers in Nijmegen

Op zoek naar dakdekkers in Nijmegen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Nijmegen

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75135 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Dit bedrijf kwam met een goede prijs en kon meteen aan de slag! Ze hebben met 4 man 3 schoorstenen gerenoveerd, nokpannen vervangen en de boel goed dichtgesmeerd. Deze mannen weten van doorwerken. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de goede communicatie. Hartelijk dank voor het prachtige vakmanschap!
 • Sinjeur Service
  Sinjeur Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Eerst zal ik beginnen met het voorstellen van mij en mijn bedrijf. Mijn naam is Ron Derks en ben de eigenaar van Sinjeur Service. De naam Sinjeur is onstaan door de namen van de kinderen van mij en mijn partner. Ik ben zelf afkomstig uit de bouwwereld en heb in verschillende beroepen mijn ervaringen opgedaan. ik heb ruim 35 jaar ervaring als dakdekker, zinkwerk heb ik de laatste jaren in geïnvesteerd om het onder de knie te krijgen. en heb daar inmiddels een leuke ervaring mee opgedaan, waardoor ik ook hier in ben gespecialiseerd. Sinjeur Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte bitumen daken en zinkwerk, denk hierbij aan zinken dakgoten zinken regenpijp erkers van zink enz enz.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Houdt zich aan afspraken en communiceert duidelijk en tijdig. Goed werk afgeleverd.
 • De Fretes VLOERISOLATIE
  De Fretes VLOERISOLATIE
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  De Fretes Vloerisolatie werkt uitsluitend met Hollands kwaliteitsproduct PIF / TONZON. De gepatenteerde thermoskussens hebben in vele duizenden huishoudens bewezen kou, tocht en een koude vloer effectief tegen te gaan. Bovendien bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. PIF / TONZON Vloerisolatie kan worden aangebracht onder houten of betonnen vloeren. Oók bij nieuwbouwwoningen met vloerverwarming scheelt het aanzienlijk als aan de onderzijde van uw vloer PIF / TONZON vloerisolatie wordt aangebracht. Door mijn familienaam te gebruiken verplicht ik mij om ALTIJD te zorgen voor SERVICE en 100% tevreden klanten. Ik ben PIF / TONZON-gecertificeerd en u krijgt 10 jaar garantie. Speciaal voor Werkspot, snelle service bij: GRATIS kruipruimte-vloerinspectie. Mijn collega en ik komen overal in Nederland. Met vriendelijke groet, Wesley De Fretes

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Inspectie verliep helder en snel. We wisten hierdoor waar we aan toe waren. Klus zelf vlot en netjes uitgevoerd. Heldere communicatie.
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Mijn naam is Dominique Meijers en eigenaar van DMB Meijers Bouw Mijn profiel bekeken en geïnteresseerd? Neem een kijkje op de website. En stuur mij via daar een bericht/mail dan reageer ik zo snel mogelijk terug op uw offerte aanvraag. dakwerk gelderland vindt u de website. Meer dan 10 jaar ervaring en actief sinds 2012 op het dak. Zowel nieuwbouw als renovatie klussen. Ook werken wij in meerdere ploegen, waarin het werkervaring verschilt van 4 tot 12 jaar. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Reageert snel, leverd snel en vakkundig, flexibel, en zeer pretig in omgang, zeer aan te raden.
 • Smaak
  Smaak
  Beoordeling: 4.5 van 54.5531 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  smaak dakkapellen en dakramen staat voor een scherpe prijs&kwaliteits verhouding Kwaliteit staat hoog in het vaandel Klein bedrijf wat inspringt op de wensen van de klant en probeert mee te denken naar de juiste oplossingen Persoonlijk contact Afspraak is afspraak Ons werk bestaat uit het maken/plaatsen van prefab dakkapellen van zowel hout als kunstof Het plaatsen van dakramen Plaatsen van kunstof kozijnen Plaatsen van rolluiken/screens ed Het aftimmeren van u geplaatste dakkapel en ook het totaal plaatje, wanden/kamers maken Electriciteit verleggen/stopcontacten Verwarming verleggen Het sausklaar opleveren van afgewerkte zolder Ook het stucen/sauzen van uw zolder is mogelijk Mvg Jochem smaak Smaak dakkapellen&dakramen

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Prima service. Netjes gemonteerde kantelramen. Goede prijs.
 • klusbedrijf daktü
  klusbedrijf daktü
  Beoordeling: 4.7 van 54.75272 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Wij zijn te bescheiden om het van de daken te schreeuwen: maar als u toe bent aan een nieuw dak voor uw woning of bedrijf, voor een waterdicht advies. daktu !Een gedreven ondernemer en dakenspecialist met een jarenlange ervaring. Met Daktü richtte hij een klein maar flexibel bedrijf op dat snel, betrouwbaar en vakkundig te werk gaat. gr william

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Duidelijke communicatie, goede afspraken, snelle en hard werkers, zeer tevreden!
 • D.F. Montagebedrijf
  D.F. Montagebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Welkom op de profielpagina van D.F. Montage, een allround montage/installatiebedrijf als het gaat om het aanleggen van nieuwe badkamers, badkamer renovatie, het plaatsen van sanitair, complete aanleg van CV installaties en al uw loodgieters en dakdekkerwerk. Door jarenlange ervaring opgedaan te hebben in alle disciplines die nodig zijn om ons een allround montage/installatiebedrijf te kunnen noemen, zijn wij nu daar, waar onze ambitie ligt. Onze Ambitie? Mooie kwaliteitsproducten leveren en tevreden klanten achter laten die voor ons reclame maken. Wij leveren en monteren alle bekende merken sanitair, badkamermeubels, tegelwerk, en Hoog Rendement CV ketels.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Dave heeft prima werk afgeleverd en dacht perfect mee. Aanrader!
 • LD Totaalonderhoud
  LD Totaalonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Hallo. LD Totaalonderhoud staat klaar voor al uw: Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en Onderhoud. Tot snel! Met vriendelijke groet roy claus LD totaalonderhoud.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Ik heb heel goede ervaring met deze aannemer . Het werk is perfect afgeleverd . De communicatie verliep goed en vriendelijk . De aannemer reageerde snel en maakte het werk af . Ik zou hem voor mijn volgende klus zeker weer vragen .
 • Klussenbedrijf René Wouters
  Beoordeling: 4 van 54514 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  We kunnen voor u een totale renovatie uitvoeren. Schilderwerk Stucwerk Tegelwerk Timmerwerk. Laminaat vloeren leggen Parket vloeren schuren en behandelen badkamer renovatie

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  René heeft 3 jaar geleden het buitenverf werk voor ons huis gedaan. Het af maken van deze klus kostte al wat zweet en tranen; afspraken qua tijd, die niet werden nagekomen, het sturen van leerlingschilders, die niet zo netjes werken. Daarnaast werden er maar halve dagen gewerkt. René belooft 6 jaar garantie en dat staat ook op Werkspot! Het is echter niet waar. Niet bij ons in elk geval. Verf begon hier en daar al te bladeren. Heb René hier op aangesproken en hij zou het regelen, het viel inderdaad onder de garantie. Na meerdere keren te appen voor een afspraak, omdat er een klein stukje slecht hersteld was wat René ook beaamde, heeft René nu maar besloten om gewoon niet meer te reageren en te doen alsof zijn neus bloed. Ik ben er zelf ook klaar mee en wil ook liever niet, dat hij meer komt. Een ‘vakman’ belooft zijn werk goed te doen, belooft zich aan afspraken te houden en belooft garantie. Geen van die beloften maakt hij waar.
 • Dak & Klusbedrijf 4All
  Dak & Klusbedrijf 4All
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Dakdekker in Nijmegen

  Dak & Klusbedrijf 4 All staat paraat voor, dak lekkages, achterstallig onderhoud, renovaties, timmer en schilder werkzaamheden op en rondom u huis. 4 All is een betrouwbare partner die u niet in de steek laat, wanneer de nood aan de man is. 4 All maakt vrijblijvend een gepaste offerte voor u. Op onze werkzaamheden word altijd een garantie van 10 jaar gegeven mits anders is overeengekomen.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snelle en kundige levering door Ruud, harde werker en communiceert duidelijk...scherp geprijst, komt afspraken na en levert gewoon.. Top! Zou een volgende klus hier zeker weer doen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 658 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Nijmegen

Informatie over dakdekkers in Nijmegen

Kies ervoor om met een professioneel dakdekkersbedrijf uit Nijmegen te werken en dat lek in je dak wordt spoedig verholpen. Ook op het moment dat je enkel te maken hebt met beschadigingen of slijtage op het dak óf wanneer je dak juist compleet vervangen moet worden, staan onze dakdekkers uit Gelderland voor je klaar. We werken bij Werkspot met vakkundige partijen op het gebied van dakdekken. Onze dakwerkers verstaan hun vak, bezitten de nodige kennis en kunde, communiceren helder en zijn bovenal betrouwbaar. Plaats je dak-klus dus op Werkspot en onze professionals uit Nijmegen en omgeving klaren je klus op professionele wijze.

De dakdekkers uit Nijmegen voor je op een rij

We koppelen je graag aan een vakkundige dakdekker wanneer je kampt met een niet langer goed functionerend dak. Heb je last van een lekkage, slijtage of beschadiging? Onze vakmannen uit Nijmegen staan voor je klaar. Wanneer je te maken hebt met een lek in het dak van je woning of wanneer je dak om een andere reden niet langer goed functioneert, doe je er goed aan om een dakdekker uit de omgeving van Nijmegen in te schakelen. Zo’n dakdekker uit de regio Nijmegen neemt werk uit handen en ontzorgt. Met name dat laatste is erg prettig want een slecht functionerend dak kan het nodige ongemak met zich meebrengen. Bij Werkspot kiezen we ervoor te werken met dakdekkers die een lek opsporen en dat snel verhelpen. Ook kunnen ze opgehoopt vuil voor je verwijderen of beschadigingen aan je dak repareren. Wat er ook moet gebeuren, onze vakmannen bekijken je dak met de lange termijn in het achterhoofd. Wanneer een vakman via Werkspot je woning verlaat, hoef je je over je dak voorlopig dus even geen zorgen te maken. Kies ervoor om te werken met een dakdekker uit de regio Nijmegen, dan kies je namelijk voor een dakwerker die snel ter plekke is. Dat is niet alleen prettig omdat je defect zo sneller opgelost wordt, het scheelt ook nog eens in de voorrijkosten. Ga voor een dakspecialist uit Gelderland en je kunt rekenen op vakwerk.

Dakdekkers uit Nijmegen leveren kwaliteit

Kies voor een dakdekker via Werkspot en je lekkage of ander mankement aan het dak wordt spoedig en effectief verholpen. We werken bij Werkspot namelijk alleen met professionele vakmannen, partijen die hun vak verstaan, dakdekkers die weten wat ze doen. Naast dat onze dakspecialisten zeer deskundig zijn, houden ze zich ook aan onze huisregels op het gebied van communicatierichtlijnen. Een dakdekker van Werkspot communiceert dus helder. Daarnaast staan de dakdekkers uit Nijmegen en omgeving allemaal ingeschreven bij de KvK, beschikken ze stuk voor stuk over de juiste verzekeringen en hebben de meesten ook nog eens één of meerdere certificaten dan wel keurmerken op zak. We houden onze dakspecialisten uit Nijmegen trouwens ook via ons reviewsysteem in de gaten. Ontvangt een dakdekker negatieve beoordelingen, dan pakken we dit met deze vakman op. Positieve reviews zijn fijn voor jou. Ze geven namelijk aan op welke dakspecialisten je kunt varen. Kies een vakman die goed past bij je project, wij zorgen ervoor dat de klus op hoog niveau geklaard wordt.

Hier kun je een dakdekker uit Nijmegen voor inschakelen

Kamp je met een lek, beschadiging of slijtage van je dak? Laat het een van onze dakdekkers uit Nijmegen repareren. Maar vergeet daarnaast niet aan om een dakspecialist eens in de zoveel tijd je dak te laten controleren. Wellicht is het zelfs een goed idee om een servicecontract af te sluiten met een dakdekkersbedrijf uit de regio Nijmegen. Wanneer je namelijk een dergelijk contract afsluit, controleert een professionele dakwerker je complete dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor worden beginnende mankementen vroegtijdig opgemerkt en kunnen ze direct gerepareerd worden. Dat voorkomt groot onderhoud in de toekomst en scheelt niet alleen qua ongemak, maar ook in de portemonnee maakt het een verschil. Wil je een grote ingreep dus voor zijn? Schakel ook dan een dakdekker via Werkspot in. Onze vakmannen helpen je graag.

Je opdracht in Nijmegen via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Nijmegen, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nijmegen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur