Vind dakspecialisten in Groningen

Ben je op zoek naar dakspecialisten in Groningen? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele dakspecialisten.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Groningen

 • Montagebedrijf Westerkwartier
  Montagebedrijf Westerkwartier
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  Inzetbaar voor compleet uitgevoerde bitumineuze platte daken. Inclusief eventueel het monteren van diversen soorten boeidelen en randafwerking.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prettige manier van omgang en goed en netjes gewerkt
 • BLAIY
  BLAIY
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  KvK nummer - 55763065 BLAIY klussen & afdichting staat garant voor kwalitatief goede oplossingen voor uw klus. Iets nog niet helemaal in orde? Dan komen wij gewoon terug. --- We speak Dutch, English and Spanish. Nosotros hablamos Holandés, Inglés y Español. --- Wij doen allround klussen en zijn gespecialiseerd in afdichtings- en isolatiesystemen. Denk daarbij aan: - kit bij bijvoorbeeld badkamer, keuken, vensterbank etc. - coating bij het beschermen tegen water. - isolatiesystemen van plafond en wanden. U heeft een korte telefonische kennismaking met Bea van Meerveld en zij stuurt u de beste match voor uw klus.

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Andrés is een prettig persoon. Hij werkt zorgvuldig en vindt kwaliteit belangrijk. Ook overlegt hij goed en komt op tijd. Al met al prima. Hij kiest niet voor snelheid maar wil het gedegen doen.
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Beoordeling: 4.6 van 54.65118 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Plaatsen lichtkoepel, plaatsen afwatering en boren van 3 gaten met diamantboor. Klussen netjes en vakkundig uitgevoerd. De gaten kwamen er last-minute bij en hadden prioriteit, werden er zonder problemen bijgevoegd ondanks dat e.e.a. hierdoor uitliep.
 • JTK Klus en Onderhoud
  JTK Klus en Onderhoud
  Beoordeling: 3.8 van 53.8513 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  Een jong en innoverend bedrijf met een blik op de toekomst. Ik ben iemand die in oplossingen denkt. Daarom neem ik liever 5 minuten extra de tijd om het in 1 keer goed te doen dan dat er later nog meer werk aan zit om het op te lossen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snelle en harde werkers die zich aan de afspraak houden. Mooi werk geleverd zodat kennissen van mij ook om hun gegevens gevraagd hebben.
 • K.H. Construction

  Nog geen reviews

  Dakspecialist in Groningen

  K.H. Construction kan je helpen met je Dakspecialist klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met K.H. Construction om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • KlusHof
  KlusHof

  Nieuw op Werkspot

  Dakspecialist in Groningen

  KLUSHOF is al sinds 2016 actief in Amsterdam, Sinds kort is KLUSHOF ook actief in Groningen. Onder de werkzaamheden vallen onderander; - Aannemer - Timmerman - Loodgieter - Tegelzetter - Stucadoor - Schilder - Dakdekker Neem contact met mij op en ik help u graag verder.

 • Sonnema Dakbedekking
  Sonnema Dakbedekking
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  Werk gebied noordelijke 3 provincies Regio achtkarspelen kollumerland en dantumadeel Opleiding afgerond in allround dakdekker Komo gecertificeerd 12 jaar garantie op afgeleverde producten Motto : een goed advies is het halve werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Jacob is direct en zonder poespas, op een hele prettige manier. Pakt door, denkt mee, en komt met eigen initiatieven. Ik had lekkage door een dak van een dakkapel. Deze was goed te benaderen via een kantelraam op zolder. Wel erg hoog. Andere bedrijven kwamen met offertes, inclusief hoogwerkers van 2600,- tot 4000,- euro!!!!! Jacob gaat gewoon door het zolderraam en bleef onder de 1000 euro!! Nokvorsten en lood rond de schoorsteen meegepakt! Dak ziet er weer pico bello uit. Ik ben ontzettend tevreden. Ik woon in een huis van 100 jaar oud. Ik verwacht nog wel meer lekkage op andere plekken. Ik bewaar zeker Jacob zijn contact gegevens. Bedankt Jacob en yuri! Voor een meer dan prima reparatie!
 • Vertrouwd Vastgoedbeheer en Onderhoud
  Vertrouwd Vastgoedbeheer en Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  Kwaliteit staat voorop bij Vertrouwd vastgoedbeheer. Onze uitstekende dienstverlening, persoonlijke aandacht voor iedere klant en betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Wilt u nieuwe kozijnen, inbraakbeveiliging of heeft u ruimtegebrek, is uw badkamer of toilet gedateerd, is u woning toe aan een nieuwe verflaag. voor alle verbouwingsplannen binnen uw woning kunt u bij ons terecht. Dit zijn belangrijke zaken maar vaak ook een kostbare uitgave. Uiteraard wilt u zo'n geval natuurlijk ook de grootst mogelijke zekerheid dat alles vloeiend en foutloos verloopt. Wij verzorgen, indien u dat wenst voor u het complete pakket. Tijdens het bouwproces heeft u één vast contactpersoon! Zo kunt u er van op aan dat de communicatie optimaal is en het hele bouwproces vloeiend verloopt. Met behulp van diverse onderaannemers zoals; loodgieters, schilders, elektriciens, dakdekkers etc. maken wij er een compleet geheel van. Met vriendelijke groet, Vertrouwd vastgoedbeheer en onderhoud

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Doen hun naam eer aan. Te vertrouwen harde werkers. Eerlijk stel mannen met hart voor de zaak.
 • ABD Bouw en Onderhoud B.V.
  ABD Bouw en Onderhoud B.V.
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Dakspecialist in Groningen

  .

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Wij herkennen ons totaal niet in de andere review. Harm, Jan en Bas hebben uitstekend werk verricht en de samenwerking en communicatie was prettig en duidelijk. De badkamer is betegeld en alles geïnstalleerd. Alle elektra en lampen zijn aangesloten. Er is ook erg schoon gewerkt.
 • Maralti

  Nieuw op Werkspot

  Dakspecialist in Groningen

  Maralti is een kleine klusbedrijf. Het klussen doe ik jarenlang naast mijn andere werkzaamheden. Dit doe ik vanuit passie. Als ik een klus uitzoek vind ik het heel belangrijk dat ik creatief kan zijn en dat het uitdagend is. Ook al die je iets 1000 keer is elk ervaring anders en valt er altijd weer wat nieuws te leren. Ook vind ik het belangrijk dat er een klik is met de opdrachtgever. Ik wil ook het gevoel hebben dat ik iemand heb geholpen. En ik vind het altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. Maar naast al dat zweverige sta ik natuurlijk ook met beide benen op de grond. Ben een kundig en betrouwbaar allround klusser. Lachend door het leven maar heel serieus met het werk. Ik werk meestal in mijn eentje maar als er een leuke grote klus is kan ik altijd hulptroepen inschakelen. Heb een groot netwerk van betrouwbare vakmannen van verschillende disciplines om mij heen. Zoals gezegd redelijk wat ervaring opgebouwd over de jaren heen door alle klussen die ik gedaan heb of aan heb meegedaan zoals; Renovatie complete woning, muziekstudio bouwen, basis elektra, meubilar (zwevend bed, kast op maat), schilderwerkzaamheden, met beleid slopen, tuinonderhoud, tegelwerk, verhuizen, kitten, afwerking noem maar op. Heb jij een leuke klus die mij aanspreekt en denk jij dat wij een leuke match zullen zijn? Dan hoor ik graag van jou! Met vriendelijke groet, Alex Maralti Jij blij, wij blij!

Populaire lokale dakspecialisten in Groningen

Informatie over dakdekkers in Groningen

We werken bij Werkspot met dakdekkers uit Groningen die precies weten wat ze doen. Je kunt de klus op je dak gerust uitbesteden aan een betrouwbare dakdekker uit de omgeving Groningen. Ben je op zoek naar een vakman uit de regio die je lekkage verhelpt of iemand die je woning ontdoet van een verstopping? Plaats je klus op Werkspot en we koppelen je graag aan een dakdekker uit Groningen die goed aansluit op je klus. Schakel een dakdekker via Werkspot in en je kan weer vooruit.

Diverse dakdekkers uit Groningen

Moet je dak gerepareerd worden of is je woning in Groningen toe aan een compleet nieuw dak? Werkspot werkt met diverse goede dakspecialisten die geschikt zijn voor jou. Ga met een vakkundige dakdekker in zee wanneer je dak lekt of wanneer deze om een andere reden moet worden vervangen. De Werkspot-dakdekkers uit Groningen zorgen voor een keurig afgewerkt, duurzaam resultaat. Wanneer je besluit te werken met een vakman uit de regio bespaar je op de voorrijkosten en kan de betreffende dakdekker sneller ter plekke zijn. Naast dat een dakdekker uit de regio in een mum van tijd bij je voor de deur staat en een keurig resultaat aflevert, zorgt deze dakspecialist uit Groningen en omgeving er ook nog eens voor dat het project soepel verloopt. Zo hoef jij nergens naar om te kijken.

Je klus wordt effectief en efficiënt afgehandeld met dakdekkers uit Groningen

Wanneer je een dakdekker inschakelt via Werkspot reken je op vakwerk. Dat is terecht en daarom zien wij er streng op toe dat het via Werkspot uitgevoerde werk van een bepaald niveau is. Elke dakspecialist waarmee we werken, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, daarnaast beschikt elke vakman uit Groningen over een goede verzekering. Certificaten of keurmerken hebben de meesten ook op zak. Onze dakdekkers uit Groningen leveren dus goed werk af en we zorgen er via ons reviewsysteem voor dat dit zo blijft. Zien we negatieve reacties? Dan springen we in. Zo zorgen we ervoor dat je kan rekenen op een Groningense dakdekker die kwaliteit levert.

Dakdekkers uit Groningen zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Van een kleine lekkage tot een complete dakrenovatie of zelfs het vervangen van een dak; Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Maar ook wanneer je beschadigingen, verstoppingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen, zit je bij onze dakspecialisten uit Groningen goed. Met de meeste dakdekkersbedrijven kun je namelijk een servicecontract afsluiten, zo’n contract houdt in dat er eens in de zoveel tijd een dakdekker bij je langskomt om de staat van je dak te beoordelen. Is er klein onderhoud nodig, dan kan dat direct worden opgepakt. En dat voorkomt dat je op een later moment groots moet ingrijpen.

Wil je je dak in Groningen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Groningen, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Groningen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Groningen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur