Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Groningen

 • Fix Dak
  Fix Dak
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Fix Dak is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Zwolle en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  We zijn heel blij dat we Ali en zijn collega hebben gevonden voor het verhelpen van verschillende lekkages in onze woning. De ene lekkage is inmiddels helemaal verholpen en bij de andere is het nog even zoeken, maar Ali en zijn collega zijn zeer betrokken en denken actief mee in het oplossen van het probleem! Super goed bereikbaar, reageert snel en heeft verstand van zaken. Zeker aan te bevelen :)
 • Montagebedrijf Westerkwartier
  Montagebedrijf Westerkwartier
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Inzetbaar voor compleet uitgevoerde bitumineuze platte daken. Inclusief eventueel het monteren van diversen soorten boeidelen en randafwerking.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goede afspraken kunnen maken, inclusief extra werkzaamheden. Tussentijds contact gehouden over dag en tijdstip van de werkzaamheden i.v.m. het weer. Dak is netjes afgewerkt. Na afloop van de werkzaamheden gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor een andere klus
 • Il grande
  Il grande
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Il grande is ervaren als Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter klus in Tynaarlo en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen over , Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Dakterras aanleggen, Vlonders plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Il grande om je klus te bespreken,

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Hij heeft Kordaat, snel en netjes op het plat dak van de garage nieuw dakleer gelegd.
 • HaGe dakonderhoud
  HaGe dakonderhoud
  Beoordeling: 3.6 van 53.6531 reviews
  Dakdekker in Groningen

  HAGE Dakonderhoud is een professioneel bedrijf met oog voor detail. Onze professionals met jarenlange ervaring gaan de daken op door heel Nederland. We gebruiken uitsluitend de beste materialen en de modernste technieken, ook geven wij altijd garantie op de werkzaamheden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. Al onze dakdekkers zijn gecertificeerd en hebben meerdere jaren ervaring. Mocht u meer willen weten, neem dan contact op met ons voor vrijblijvend advies!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Maart 2023 hebben wij de dakpannen laten vervangen en de schoorstenen laten voegen. Helaas blijkt nu dat het dak zeer slecht is neergelegd en op meerdere plekken lekt. Lood is niet aangeklopt en ipv nieuw lood hebben ze alles aangesmeerd met iets onduidelijks. Dakpannnen sluiten ook niet mooi aan. Ze zijn ook niet bereikbaar. Het heeft ons in totaal iets meer dan 18.000,- euro gekost. We hebben nu extra kosten van 3100,- euro. We hopen dat ze ons nog tegemoet gaan komen. Dus misschien wordt vervolgd.
 • Klussenbedrijf Maathuis
  Klussenbedrijf Maathuis
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Jong, flexibel allround bedrijf dat is gevestigd in groningen. Specialisatie in hovenierswerk en dak renovatie. Zeer meedenken en oplossingsgericht ingesteld.

  Laatste review:
  Ze denken mee en lossen het probleem snel en correct op! De service wordt gewaardeerd.
 • Visscher bouw Groningen
  Visscher bouw Groningen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Groningen

  Aanbouw, verbouw en renovatie. Dakconstructies, gevelbekleding en kunststof dakafwerkingen. Tevens onderhoud

 • Vovv
  Vovv
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Dakdekker in Groningen

  15 jaar ervaring. "VastgoedOnderhoud VanValkenburg, uw toonaangevende partner voor complete vastgoedoplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningen vanaf de grond, met een specifieke focus op Lekkage oplossen en alle andere Dakwerkzaamheden. Daarnaast of het nu gaat om gedetailleerd tegelwerk, nauwkeurig kit werkzaamheden ,Of nauwkeurig gelegd laminaat of een uitgebreide dakrenovatie, wij streven naar perfectie in elk project. Ons ervaren team staat garant voor hoogwaardige resultaten, van het kleinste detail tot de grootste constructieve uitdaging. Met VastgoedOnderhoud VanValkenburg bent u verzekerd van een betrouwbare partner die niet alleen bouwt, maar ook transformeert en onderhoudt met passie en precisie." Prijslijst van 2024 te vinden op de website.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Keurig en supersnel uitvoerde werkzaamheden aan buitenmuur en schoorsteen. Te weten voegen coaten.
 • Guan Timmerwerken
  Guan Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Hallo ik ben Guan. Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam als timmerman. Ik heb mijn timmerman papieren op zak en heb daardoor de nodige kennis om diverse klussen en verbouwingen tot mij te nemen. Ik ben werkzaam in de omgeving Groningen. Precies werken staat bij mij hoog in het vaandel. De beste eigenschap voor een goede timmerman. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Guan reageerde vlot via Werkspot. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we direct afspraken gemaakt voor het oppakken van de klus: het isoleren van onze keuken en bijkeuken. Guan was (samen met een collega) iedere dag op tijd en is een vlotte en nette werker. Ook is hij prettig in de omgang en behulpzaam. We zijn zeer tevreden en zullen hem zeker nog eens vragen voor een volgende klus. Bedankt Guan!
 • Klus en klaar
  Klus en klaar
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Groningen

  Klus en klaar is goed voor uw dakbedekking,plaatsen van een binnenmuur,het leggen van een vloer etc Voordat we beginnen horen we graag wat de bedoeling is en zorgen dan dat de klus vakkundig geklaard wordt.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Mijn verzoek was vervangen bitumen laag op twee dakkapellen op de 2e verdieping (ruim 20m2), en aanbrengen isolatie m.b.v. 8 cm dikke PIR platen ( 8 cm i.v.m. verkrijgen subsidie). De klus is zeer netjes uitgevoerd naar alle tevredenheid. Ze komen gemaakte afspraken snel en goed na. Efrem is degene die de klus aanneemt en coördineert en assistentie verleend aan de dakdekker. De uitvoering is gebeurd door een zeer ervaren dakdekker. De prijs is schappelijk en zeker concurrerend te noemen. Ik kan het klusbedrijf aanbevelen.
 • Dijkema Consulting
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Dakdekker in Groningen

  Jan , Jasper en collega Klaas samen ruim 70 jaar allround ervaring zijn thuis in : Betonrot, Installatiewerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Dak specialist, Tegelzetten, Badkamers in Groningen en omgeving. Ook voor Waterleiding en riolering werken , Wanden en deuren plaatsen, Vloer reparaties, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage(s) verhelpen, Vertrouwd met grote- en kleine klussen. Goede referenties ruim voorhanden ! Neem direct contact op met Jan of Jasper om je klus te bespreken, ons regulier uurtarief begint bij € 42,50 per uur exclusief BTW. Het is mogelijk een deel van de werkuren BTW vrij te factureren :-) Minimaal worden 4 uren per persoon in rekening gebracht. Kortom vertrouwd en goed werk door vakmensen.....

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Dijkema heeft goed werk afgeleverd voor de renovatie van onze badkamer. Van een oud schimmelhok getransformeerd naar een moderne en strakke uitstraling. De heren zijn meedenkend en leveren kwaliteit, nogmaals bedankt!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Groningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 74 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Groningen

Informatie over dakdekkers in Groningen

We werken bij Werkspot met dakdekkers uit Groningen die precies weten wat ze doen. Je kunt de klus op je dak gerust uitbesteden aan een betrouwbare dakdekker uit de omgeving Groningen. Ben je op zoek naar een vakman uit de regio die je lekkage verhelpt of iemand die je woning ontdoet van een verstopping? Plaats je klus op Werkspot en we koppelen je graag aan een dakdekker uit Groningen die goed aansluit op je klus. Schakel een dakdekker via Werkspot in en je kan weer vooruit.

Diverse dakdekkers uit Groningen

Moet je dak gerepareerd worden of is je woning in Groningen toe aan een compleet nieuw dak? Werkspot werkt met diverse goede dakspecialisten die geschikt zijn voor jou. Ga met een vakkundige dakdekker in zee wanneer je dak lekt of wanneer deze om een andere reden moet worden vervangen. De Werkspot-dakdekkers uit Groningen zorgen voor een keurig afgewerkt, duurzaam resultaat. Wanneer je besluit te werken met een vakman uit de regio bespaar je op de voorrijkosten en kan de betreffende dakdekker sneller ter plekke zijn. Naast dat een dakdekker uit de regio in een mum van tijd bij je voor de deur staat en een keurig resultaat aflevert, zorgt deze dakspecialist uit Groningen en omgeving er ook nog eens voor dat het project soepel verloopt. Zo hoef jij nergens naar om te kijken.

Je klus wordt effectief en efficiënt afgehandeld met dakdekkers uit Groningen

Wanneer je een dakdekker inschakelt via Werkspot reken je op vakwerk. Dat is terecht en daarom zien wij er streng op toe dat het via Werkspot uitgevoerde werk van een bepaald niveau is. Elke dakspecialist waarmee we werken, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, daarnaast beschikt elke vakman uit Groningen over een goede verzekering. Certificaten of keurmerken hebben de meesten ook op zak. Onze dakdekkers uit Groningen leveren dus goed werk af en we zorgen er via ons reviewsysteem voor dat dit zo blijft. Zien we negatieve reacties? Dan springen we in. Zo zorgen we ervoor dat je kan rekenen op een Groningense dakdekker die kwaliteit levert.

Dakdekkers uit Groningen zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Van een kleine lekkage tot een complete dakrenovatie of zelfs het vervangen van een dak; Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Maar ook wanneer je beschadigingen, verstoppingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen, zit je bij onze dakspecialisten uit Groningen goed. Met de meeste dakdekkersbedrijven kun je namelijk een servicecontract afsluiten, zo’n contract houdt in dat er eens in de zoveel tijd een dakdekker bij je langskomt om de staat van je dak te beoordelen. Is er klein onderhoud nodig, dan kan dat direct worden opgepakt. En dat voorkomt dat je op een later moment groots moet ingrijpen.

Wil je je dak in Groningen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Groningen, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Groningen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Groningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt