Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Groningen

Op zoek naar dakdekkers in Groningen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Groningen

 • Montagebedrijf Westerkwartier

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Inzetbaar voor diversen klussen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en fijne communicatie
 • Dakrenovatie Westra

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8574 reviews

  Dakpannen Renovatie Westra is een bedrijf dat zich alleen bezig houd met pannen daken We hebben daar voor ook een goed team van specialisten die hun vak goed verstaan Van alle renovaties tot aan nieuwbouw hebben wij ons jongens voor u klaar staan Vanaf het eerste contact voor een gepaste offerte tot aan het afronden van de klus het zelfde aanspreek punt maakt ons ook sterk Wij verzorgen de gehele renovatie van steiger tot aan alle materialen dus u werkt met 1 partij en alles word door Dak Renovatie Westra geregeld Vraag ook gerust voor uw dak een vrijblijvende offerte aan

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel tot een overeenkomst gekomen. Harm heeft op afstand via Google Earth een realistische offerte uitgebracht. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Doordat een andere klus uitviel, kon hij zelfs eerder bij ons terecht. Denkt mee over de planning. Zijn werknemers zijn niet zo spraakzaam maar nuchtere Friese harde werkers. Ze kwamen op tijd en waren eerder klaar dan gepland en hebben de opdracht super uitgevoerd. De boel iets netter achterlaten was prettig geweest (peuken, dakraam, scherven etc) maar dat is een detail. Prijs/kwaliteit is gewoon goed. Het is nog droog dus ik ga er vanuit dat het kwalitatief goed uitgevoerd is. Bedankt!
 • Installatietechniek Freerks

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5532 reviews

  Wij zijn vader en zoon Johan en John en we hebben samen een installatietechniek bedrijf en wij kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren, Gas- water-, lichtleidingen, Bitumen dakbedekking, Traditioneel koper en zinkwerk en allerlei installaties in en rondom uw huis of bedrijf. Johan is al 45 jaar werkzaam als zelfstandige installateur binnen een tweetal bedrijven geweest en John heeft 18 jaar ervaring in het installatiewerk. We zijn sinds 1 januari 2020 gestart met een gezamenlijke onderneming, het was altijd ons plan om samen één onderneming te hebben.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ze hebben bij ons het dak gerepareerd en een plafond in de douche vervangen. Afgelopen winter lekte het dak nog net zo hard. We hebben er nu een gecertificeerd bedrijf bijgehaald en die gaf aan dat het echt broddelwerk was. Ook het plafond is erg lelijk opgeleverd. Dikke kieren(2 cm) tussen plafond platen en wand. Moesten we zelf nog even kitten. Ook was er een punt van de gipsplaat gebroken waardoor de hoek van het plafond en beetje omhoog loopt. Erg slechte ervaring.
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6586 reviews

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Goede communicatie, denkt met je mee. Prima bedrijf!
 • Atema Installaties

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews

  Zoekt u een ervaren loodgieter/cv monteur. Neem dan contact met mij op. Ik ben Olaf Atema. Heb ruim 20 jaar ervaring als installatiemonteur voor grote en kleine klussen. Werk sinds 2012 als zelfstandige. Voor klussen op het gebied van: -Gas, water en riolering -Badkamers en keukens -Zink -Centrale verwarming -Dakbedekking -vele andere klussen Graag help ik u hiermee!

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie, probleem goed opgelost.
 • 2B daken

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Beste opdrachtgever, 2B daken is gespecialiseerd in het leggen en renovatie van daken. Wij zijn werkzaam in het noorden van Nederland. De klant staat bij ons voorop. Meedenken, persoonlijk contact, flexibiliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij staan voor ons werk. Wij werken met Technonicol. De producten van Technonicol zijn van hoogwaardige kwaliteit. Standaard zit er 10 jaar garantie op producten van Technonicol. Bij grote projecten biedt Technonicol in samenwerking met Alliance 20 jaar garantie. Naast platte daken bieden wij ook stalen dakpanplaten aan. Voor zowel verkoop als het plaatsen van de dakpanplaten kunt u bij ons terecht. Graag komen we met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Peter & Ep de Beer 2B daken

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  2B heeft een serieuze opname ter plekke gedaan en de werkzaamheden en probleem punten benoemd. Werkzaamheden zijn intussen, in volle tevredenheid, afgerond en binnen de gestelde tijd. Ondanks dat het weer toch wel tegen zat. Respect voor de vakman die dit toch maar heeft geklaard. Bedankt.
 • Marcodak

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  marcodak uw specialist in nieuwbouw renovatie en reparatie. met bijna 20 jaar ervaring. Op daken geef ik een garantie van 10 jaar. kortom bij daken groot of klein moet u bij marcodak zijn.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede vakman. Komt zijn afpraken na. Aan te bevelen!
 • Triple D

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 5 van 55524 reviews

  TripleD Klussenbedrijf verzorgt al langer dan 10 jaar alle wensen op het gebied van , platte daken , De locatie waar wij vanuit werken is gevestigd in Blijham, Groningen. Vanuit deze locatie bedienen wij onze klanten door Groningen Drenthe en Friesland . Mocht u een vrijblijvende offerte willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zeer vakkundig bedrijf die net een stapje verder gaat Ik heb het contact als zeer prettig ervaren Afspraken werden goed nagekomen En eindresultaat zijn we ook zeer blij mee Kan dit bedrijf van harte aanbevelen
 • MultiKlusBusXL B.V.

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews

  Met MultiKlusBusXL ben je op de goede weg! Heb je volop inspiratie en plannen maar ontbreekt het je aan kennis, tijd en de juiste gereedschappen om de klus te realiseren? Of heb je twee linkerhanden, een respectabele leeftijd of gewoon geen zin? Ik werk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en rij door heel Nederland (dus ook naar de Waddeneilanden) en ben je graag van dienst bij elke klus in-, om- en aan het huis of bedrijf. Geen klus is te klein... Van het leggen van vloeren of terrassen en het plaatsen van schuttingen, het ophangen van raambekleding en lampen tot en met het schilderen van kozijnen, muren en plafonds... van het betegelen van een muur, het monteren van een nieuwe keuken- of badkamerkraan tot en met het ophangen van een brievenbus, het schoonmaken van dakgoten of het wassen van ramen: MultiKlusBusXL is een professioneel en allround klussenbedrijf!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ge-wel-dig! Meneer De Vreeze heeft heel adequaat gereageerd op mijn klus en de opdracht is boven verwachting uitgevoerd. Er bleek meer stuk dan ik had verwacht; in overleg is de volledige schade hersteld en heb ik goed advies ontvangen.
 • HSS Bouw en Klusservice

  Dakspecialist in Groningen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  HSS Bouw en Klusservice is een eenmansbedrijf, met al ruim 30 jaar ervaring. De kracht van HSS Bouw is het kunnen uitvoeren van bijna alle soorten werkzaamheden. Zoals elektra, , loodgieterswerk, stukadoren, plaatsen van keukens, cv installatie, sanitair, schilderwerk, scheidingswanden (akoestisch/thermisch isolerend) enz. Ook vernieuwen van uw badkamer of toilet is geen probleem. Kortom, alles is bespreekbaar. Het voordeel als u voor mij kiest is dat u dan met 1 persoon te maken heeft. Bij grotere klussen kan ik een beroep doen op andere collega's. Als u kwaliteit en service belangrijk vindt, kiest u voor HSS Bouw en Klusservice.

  Laatste review:

  Perfect werk afgeleverd,geen nawerk ,legt goed uit en denkt mee. In mijn atelier kan ik nu heerlijk werken beveel hss bouw iedereen aan met vr gr p.veen

Populaire lokale dakspecialisten in Groningen

Informatie over dakdekkers in Groningen

Diverse dakdekkers uit Groningen

Moet je dak gerepareerd worden of is je woning in Groningen toe aan een compleet nieuw dak? Werkspot werkt met diverse goede dakspecialisten die geschikt zijn voor jou. Ga met een vakkundige dakdekker in zee wanneer je dak lekt of wanneer deze om een andere reden moet worden vervangen. De Werkspot-dakdekkers uit Groningen zorgen voor een keurig afgewerkt, duurzaam resultaat. Wanneer je besluit te werken met een vakman uit de regio bespaar je op de voorrijkosten en kan de betreffende dakdekker sneller ter plekke zijn. Naast dat een dakdekker uit de regio in een mum van tijd bij je voor de deur staat en een keurig resultaat aflevert, zorgt deze dakspecialist uit Groningen en omgeving er ook nog eens voor dat het project soepel verloopt. Zo hoef jij nergens naar om te kijken.

Je klus wordt effectief en efficiënt afgehandeld met dakdekkers uit Groningen

Wanneer je een dakdekker inschakelt via Werkspot reken je op vakwerk. Dat is terecht en daarom zien wij er streng op toe dat het via Werkspot uitgevoerde werk van een bepaald niveau is. Elke dakspecialist waarmee we werken, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, daarnaast beschikt elke vakman uit Groningen over een goede verzekering. Certificaten of keurmerken hebben de meesten ook op zak. Onze dakdekkers uit Groningen leveren dus goed werk af en we zorgen er via ons reviewsysteem voor dat dit zo blijft. Zien we negatieve reacties? Dan springen we in. Zo zorgen we ervoor dat je kan rekenen op een Groningense dakdekker die kwaliteit levert.

Dakdekkers uit Groningen zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Van een kleine lekkage tot een complete dakrenovatie of zelfs het vervangen van een dak; Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Maar ook wanneer je beschadigingen, verstoppingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen, zit je bij onze dakspecialisten uit Groningen goed. Met de meeste dakdekkersbedrijven kun je namelijk een servicecontract afsluiten, zo’n contract houdt in dat er eens in de zoveel tijd een dakdekker bij je langskomt om de staat van je dak te beoordelen. Is er klein onderhoud nodig, dan kan dat direct worden opgepakt. En dat voorkomt dat je op een later moment groots moet ingrijpen.

Wil je je dak in Groningen via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Groningen, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Groningen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Groningen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur