Vind dakdekkers in Hoogezand

Of je nu in het oudere deel van Hoogezand Foxhol woont, of in het nieuwere Zuiderpark of Woldwijck, je ontkomt niet aan het onderhouden van je woning als je hier met plezier wilt blijven wonen. Misschien heb je een daklekkage aan je huis in Hoogezand, of wil je dat juist voor zijn met preventief onderhoud aan je dak. Welke klus je ook hebt aan je dak, een dakdekker uit Hoogezand staat voor je klaar.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Hoogezand

 • AD Dakservice
  AD Dakservice
  Beoordeling: 4.3 van 54.3514 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Dakdekker/service voor hellende & platte daken Bent u van plan een eigen huis te (laten) bouwen of bent u toe aan vernieuwing van uw dakbedekking ( renovatie, onderhoud, reparatie) of twijfelt u hierover? Voor een gedegen advies en al uw onderhoud rond en op uw huis bent u bij AD Dakservice aan het juiste adres. AD Dakservice is een jong en innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het dakdekken en bouwen van dakconstructies. Wij leveren werk voor zowel platte als hellende daken en géén dakbedekking is ons te ingewikkeld. Met jarenlange ervaring zijn wij landelijk actief en hebben wij voor elk probleem een juiste oplossing. Het mooie is dat wij ons compleet aanpassen aan uw wensen. Ons doel is dan ook om uw wensen volledig te vervullen, waarbij er nadruk is op kwaliteit, snelle service en garantie. Vooraf gaan wij met u in gesprek om zo tot een gewenste richting te komen. Voordat wij aan de slag gaan controleren wij de totale dakconstructie en stellen wij samen met u een plan van aanpak op. Zo kunnen wij de kwaliteit, garantie, service en de tevredenheid waarborgen. Duidelijke communicatie en vakmanschap staat bij AD Dakservice hoog in het vaandel! Diensten AD Dakservice -Dak reparaties -Dak onderhoud -Dak isolatie -Schoorsteen renovatie -Dakgoten reparaties/reinigen -Vogelwering -Schoorsteenvegen -Zinkwerk Waarom AD Dakservice? Gratis Dak advies & Inspectie( Goed dak onderhoud kan pas na een grondige dak inspectie) -Klant staat centraal -Snel op locatie -Vakmanschap -Duidelijke communicatie -10 jaar Garantie -24/7 bereikbaar

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Het dak werd grondig geïnspecteerd alvorens er een offerte werd gemaakt. Vriendelijke mensen. Voeren het werk netje uit. Helaas moet ik de beoordeling bijstellen aangezien het bedrijf communicatief erg slecht te bereiken is bij problemen/ opmerkingen. M.a.w. er wordt totaal niet meer gereageerd op mijn berichten.
 • Klussenbedrijf Maathuis
  Klussenbedrijf Maathuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Jong, flexibel allround bedrijf dat is gevestigd in groningen. Specialisatie in hovenierswerk en dak renovatie. Zeer meedenken en oplossingsgericht ingesteld.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Maurice weet van aanpakken zowel in de communicatie, snelheid van reageren en uitvoeren van de klus èn schappelijk in de prijs. Hij heeft een mooie schutting geplaatst / gemaakt.
 • Vision totaalbouw
  Vision totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3542 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Visiontotaalbouw Wij zijn een jong, innovatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit op gebied van bouwklussen. Geen klus is ons te groot, alles is te maken! Klanttevredenheid staat bij ons voorop.Twijfel geen moment en stuur ons uw droom, zodat wij die waar kunnen maken.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Ze konden direct aan de slag en hebben alles direct afgerond.
 • Installatietechniek Freerks
  Installatietechniek Freerks
  Beoordeling: 4.4 van 54.4550 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Hallo, wij zijn vader en zoon Johan en John en we hebben samen een installatietechniek bedrijf. Samen met ons team van 3 mannen kunnen we de volgende werkzaamheden uitvoeren, Gas- water-, lichtleidingen, zonnepanelen, kleine verbouwingsklussen, Bitumen dakbedekking, Traditioneel koper en zinkwerk en allerlei installaties in en rondom uw huis, bedrijf of instelling. Johan is al 48 jaar werkzaam als zelfstandige installateur binnen een tweetal bedrijven geweest en John heeft 21 jaar ervaring in het installatiewerk. We zijn sinds 1 januari 2020 gestart met een gezamenlijke onderneming, het was altijd ons plan om samen één onderneming te hebben.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  denken mee en denken door en doen dan wat gedaan moet worden
 • De Multi klusser van het Noorden
  De Multi klusser van het Noorden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  ** Uw juiste partner voor kwaliteit en ** ** vakkundig advies ** Ik ben Danny van der waal , 33 jaar oud woonachtend in hoogezand . Na ruim 10 jaar ervaring te hebben in de bouwsector , heb ik toch besloten om voor me zelf te beginnen . Voor al uw klussen in en om uw woning , winkel of bedrijfspand kan ik uw van dienst zijn Door de jaren ervaring en samenwerking met diverse vakmensen,is er voor elke klus de juiste oplossing. Onze klussen lopen uiteen van : * installatiewerk,*loodgieterswerk,*timmerwerk,*schilderwerk,*stucwerk, * sloop & schoonmaakwerk,*renovatie & onderhoud badkamers,*afbouw, * nieuwbouw,*tuinaanleg & onderhoud. * Tot zelfs complete verbouwings. Als klusser sta ik prima mijn mannetje als het gaat om klussen, binnen of buiten . Tevens beschik ik over de precisie en finesse om iedere klus, hoe groot of klein deze ook is, tot een goed eindresultaat te brengen. Een eindresultaat waar u als klant zeker tevreden mee zult zijn en weer jaren van kan genieten. Mijn doel is om altijd een goede service richting u, de klant, te leveren. Tevens streef ik er altijd naar om een hoge kwaliteit werk te leveren tegen een concurrerende prijs, ik ben pas klaar als u tevreden bent met het eindresultaat! Alle klussen worden uitgevoerd in het breedste zin van het woord,met garantie op het uitgevoerde werk. De Multi klusser van het noorden is een erkend klussenbedrijf , ingeschreven bij de kvk & belastingdienst. ** Neem gerust contact op voor een ** ** GRATIS vrijblijvende offerte **

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Vriendelijke man, harde werker en lost onverwachte problemen op.
 • Montagebedrijf Westerkwartier
  Montagebedrijf Westerkwartier
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Inzetbaar voor compleet uitgevoerde bitumineuze platte daken. Inclusief eventueel het monteren van diversen soorten boeidelen en randafwerking.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Supersnel gerealiseerd. Prima werk afgeleverd.
 • Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Bijholt Uw Vastgoed Dokter
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Over Ons Diensten Wij zijn een non nonsens onderhoudsbedrijf, werken voor bedrijf en particulier en kunnen onderstaande werkzaamheden voor u uitvoeren voor het onderhouden van uw kostbaar onroerend goed ; Wij werken voor u in aanneemsom of op regie- basis. Binnen 30 km geen voorrijkosten Woning ontruimingen Schoonmaak Klein onderhoud Service onderhoud Schilderwerk binnen/buiten Electra werk Dak en zinkwerken Installatiewerk Riool ontstoppingen Beglazing Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Bijholt Vastgoed Dokter heeft bij ons een rookkanaal verwijderd, en daarbij het gat in het dak en plafond netjes dichtgemaakt en afgewerkt. De communicatie bij afstemming van de opdracht en vervolgens bij het inplannen van de klus verliep snel en prettig. De offerte was duidelijk en had een nette prijs. De werkzaamheden konden vervolgens snel na opdracht worden uitgevoerd. Kortom ik zou Bijholt zeker aanraden voor dergelijke klussen.
 • klussenbedrijf hr
  klussenbedrijf hr
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Klussenbedrijf hr werkt in de noordelijke provincies van Nederland. Alles op het gebied van bitumineuze platte daken. Zoals: Slopen, Isoleren en opbouwen, Constructie werk, Renovatie, Onderhoud en herstel. Er wordt altijd gewerkt met een A kwaliteit keuze materiaal. 10 jaar garantie!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Communicatie liep heel goed, we moesten een paar keer uitstellen vanwege het weer. Uiteindelijk is de klus helemaal netjes uitgevoerd door Rudy en Klaas. Ik ben er blij mee!
 • Dijkema Consulting
  Beoordeling: 4.1 van 54.1510 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Jan , Jasper en collega Klaas samen ruim 70 jaar allround ervaring zijn thuis in : Betonrot, Installatiewerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Dak specialist, Tegelzetten, Badkamers in Groningen en omgeving. Ook voor Waterleiding en riolering werken , Wanden en deuren plaatsen, Vloer reparaties, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage(s) verhelpen, Vertrouwd met grote- en kleine klussen. Goede referenties ruim voorhanden ! Neem direct contact op met Jan of Jasper om je klus te bespreken, ons regulier uurtarief begint bij € 42,50 per uur exclusief BTW. Het is mogelijk een deel van de werkuren BTW vrij te factureren :-) Minimaal worden 4 uren per persoon in rekening gebracht. Kortom vertrouwd en goed werk door vakmensen.....

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Dijkema heeft goed werk afgeleverd voor de renovatie van onze badkamer. Van een oud schimmelhok getransformeerd naar een moderne en strakke uitstraling. De heren zijn meedenkend en leveren kwaliteit, nogmaals bedankt!
 • Guan Timmerwerken
  Guan Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Hoogezand

  Hallo ik ben Guan. Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam als timmerman. Ik heb mijn timmerman papieren op zak en heb daardoor de nodige kennis om diverse klussen en verbouwingen tot mij te nemen. Ik ben werkzaam in de omgeving Groningen. Precies werken staat bij mij hoog in het vaandel. De beste eigenschap voor een goede timmerman. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Guan reageerde vlot via Werkspot. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we direct afspraken gemaakt voor het oppakken van de klus: het isoleren van onze keuken en bijkeuken. Guan was (samen met een collega) iedere dag op tijd en is een vlotte en nette werker. Ook is hij prettig in de omgang en behulpzaam. We zijn zeer tevreden en zullen hem zeker nog eens vragen voor een volgende klus. Bedankt Guan!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Hoogezand, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Hoogezand

Klussen die een dakdekkersbedrijf uit Hoogezand voor je kan uitvoeren

Is het dak van jouw woning in het Groningse Hoogezand toe aan een opknapbeurt? Liggen er dakpannen los of wil je juist verduurzamen en de overstap maken naar een groendak? De klussen die een dakdekker uit Hoogezand voor je kan uitvoeren zijn divers. Kort gezegd, kan deze professional alle klussen aan je dak uitvoeren. Maar dat zegt misschien niet zoveel. Daarom hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Benieuwd naar meer? Kijk dan eens op de overzichtspagina.

 • Plaatsen van een dakopbouw
 • Nokvorsten vervangen
 • Een dakdoorvoer maken
 • Dakgoten plaatsen of repareren
 • Een sedumdak plaatsen

Wat kost een dakdekker uit Hoogezand gemiddeld?

Voordat je een dakdekker uit Hoogezand aan het werk zet, wil je waarschijnlijk graag weten met welke kosten je rekening kunt houden. De kosten die je betaalt aan een dakdekkersbedrijf uit Hoogezand lopen echter nogal uiteen. Zo speelt mee wat je de dakdekker laat doen, welke soort dakbedekking je op je dak hebt liggen en of je een schuin of plat dak hebt. Voor een dakrenovatie aan jouw woning in Hoogezand betaal je bijvoorbeeld tussen de € 75,- en € 130,- per vierkante meter voor een schuin dak. Wil je dakpannen laten vervangen, dan kun je denken aan een bedrag van € 85,- tot € 150,- per vierkante meter.

Dakdekker uit Hoogezand gezocht?

Wil jij precies weten wat een dakdekker uit Hoogezand je gaat kosten? Vraag dan een prijsvoorstel op maat aan bij een betrouwbare professional. Die vind je snel en eenvoudig op Werkspot. Wij brengen je in contact met de beste vakmensen uit jouw regio. Je plaatst je klus eenvoudig online en geeft daarbij alle relevante details, zoals een omschrijving van de klus die je hebt, het soort dakbedekking en de staat van het dak. Zo krijgt de dakdekker een goed beeld van de klus en jij een realistisch voorstel.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoogezand

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt