Vind dakdekkers in Utrecht

Op zoek naar dakdekkers in Utrecht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Utrecht

 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Konden snel langskomen voor een lekkende loodslab. Oorspronkelijk bedachte oplossing kon niet, maar direct alternatief bedacht. Netjes opgeleverd door te overplakken met plaklood.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel geholpen na melding van de lekkage, heel blij mee :)
 • BB dakonderhoud
  BB dakonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6565 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle en duidelijke communicatie. Klus snel ingepland en uitgevoerd. Redelijke prijzen. Probleem was na eerste keer niet helemaal opgelost (was ook niet helemaal mogelijk), maar ze zijn teruggekomen en hebben het kostenloos gefixt. Blij mee.
 • Dakbedrijf ‘t pannetje
  Dakbedrijf ‘t pannetje
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Dakbedrijf ‘t Pannetje helpt u graag met de beste service & kwaliteit! Gespecialiseerd in platte & hellende daken. Van onderhoud tot het leggen van een compleet dak. Wij zijn een jong bedrijf met alle ervaring aan boord gevestigd in Eindhoven, die klanttevredenheid op de 1e plaats zet. Wij denken altijd met de klant mee & zoeken naar de beste oplossing voor de aangewezen klus. 24/7 bereikbaar + snel ter plekke!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Fijne,snelle en correcte communicatie .Het perfecte bedrijf voor je dak reparaties! Ze zijn snel/beleefd en doen er alles aan om zo snel mogelijk je te helpen. Super service!
 • NH Daken
  NH Daken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Onze dakdekkers van NH daken B.V. zorgen voor vakwerk op hoog niveau. specialistisch en vakkundig werk door professionals op het gebied van alle soorten dakbedekking. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Sedumdak en zonnepanelen. NH daken B.V. is een landelijk opererend bedrijf. van kleine reparaties tot complete renovaties. Als u wilt vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap kunt u de dak werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan NH daken B.V. * Platte & hellende daken *Lood & zinkwerk * Onderhoud & valbeveiliging * Sedumdak & zonnepanelen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Perfect uitgevoerd, goede communicatie.
 • De Mosman Dakonderhoud
  De Mosman Dakonderhoud
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  De mosman dakonderhoud is een begrip in Utrecht en omgeving onze reviews liegen er niet om Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken Mede door ons team en onze vloot bestaande uit 5 service auto's 12 personeelsleden Zorgen wij dat onze klanten nooit onnodig moeten wachten of beloftes niet naar gekomen worden Kort om de mosman is een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om uw dak voor meer informatie kijk op Google op de mosman dakonderhoud

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Na aanleiding van een lekkage een advertentie geplaats op werkspot. Meteen de volgende ochtend vroeg werd ik gebeld voor een afspraak. Helaas zitten wachten en uiteindelijk gebeld of het misschien later zou worden. Meneer wist niks van de afspraak en vertelde mij niet te weten wie er zou komen. Maar vandaag kwam er niemand meer. Na een app gestuurd te hebben kreeg ik een vreemde excuses , geen vervangende afspraak of aanbieden van een oplossing. Mededeling er werken hier 17 medewerkers. Blijkbaar zijn afspraken en planning niet goed op orde. vervolgens werd ik geblokkeerd nadat ik hier een opmerking over maakte dat ik deze ervaring op werkstop ging delen.
 • Klusmanschap
  Klusmanschap
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Gespecialiseerd in: * Dakramen * Dakkapellen * Lichtkoepels * Lichtstraten * Rolluiken * Zonweringen/gordijnen *Dakconstructies * Dakrenovatie * Dakonderhoud * Pannendaken Hiernaast zijn we ook gespecialiseerd in : * Volledige zolderverbouwingen *Vlieringen * Wanden/ Plafonds / vloer / badkamers * Stucen * Schilderen * Electra * Reparaties Vergunnings vrije dakkapellen en serres. Garantie: Op alle gemonteerde Dakramen, Dakkapellen, Lichtkoepels

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Op zolder 1 Velux raam en 4x Velux dakkapel basis geplaatst. De zolder is onherkenbaar mooi geworden! Hussein is vriendelijk, behulpzaam, stipt op tijd, werkt netjes, geeft advies (dat ons duizenden euro’s heeft bespaart!), is vlot, flexibel! Kortom een echte vakman! Bedankt voor de mooie zolder.
 • Demakerallround
  Demakerallround
  Beoordeling: 4.1 van 54.1547 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Bij De Maker Allround Specialist bent u bij ons voor het juiste adres voor platte daken, pannendaken, schoorstenen en daklekkeges. Wij werken volgens de normen van VCA en zijn gecertificeerd om u een veilige oplossing te bieden. Wij hebben ruim 7 jaar ervaring en kennis om uw deskundig van dienst te zijn. Onze dakdekkers zijn breed inzetbaar en werken zowel aan daken bij woonhuizen als aan daken van kantoren. Wij zijn tevens 24/7 beschikbaar voor al uw spoedklussen! De specialist in en rondom al uw dakzaken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  nooit meer
 • Pareen Dakwerken
  Pareen Dakwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2513 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Graag offerte aanvragen via mijn web site Pareen dakwerken Spoed Reperatie platte/hellende daken 0️⃣6️⃣1️⃣2️⃣5️⃣5️⃣9️⃣3️⃣6️⃣3️⃣ Dakwerkzaamheden Dakramen plaatsen Nieuwbouw daken Renovatie daken Pannen/bitumen daken Goten schoonmaken Zie website voor alle info/offerte aanvragen

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  snelle reactie. geeft aan de hand van foto's inzicht in de toestand van je dak. maakt goeie afspraken over wat ie gaat doen. probleem is weer opgelost. afgelopen weekend regen en storm rond het huis. goed kunnen testen:geen lekkage meer. wel een beetje duur, maar het was het mij zeker waard.
 • KL Montage
  KL Montage
  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  KL Montage is een bedrijf dat al meer dan 21 jaar ervaring heeft. Wij bieden professionele en gespecialiseerde bouw-en installatiewerkzaamheden voor uw huis en kantoor – stopverf, schilderen, rendering, parket schrapen, de installatie van laminaat, houtrot repareren, behang opknoping enz. Manager van het bedrijf is Lazar Radnev. Installatie voor uw huis en kantoor, stukadoors-, schilder, plating, slijpen, timmerwerk,de installatie van laminaatvloeren, schrijnwerk, assemblage wallpapers en nog veel meer. Het bedrijf heeft professionele installatie teams die u de beste oplossing en diensten bieden. Onze installatie teams zijn geschoolde en ervaren specialisten met jarenlang ervaring in het leveren van de installatie werken van hoge kwaliteit die op de korte termijn gegarandeert kunnen worden. Wij werken met hoogwaardige materialen en producten die de hoge kwaliteit om onze dienstverlening te waarborgen. Wij hebben de nieuwste apparatuur om ons te helpen bij het verlenen van de diensten. KL Montage staat garant voor professionele behandeling van elke klant. Voor ons professionaliteit + kwaliteit is de formule voor succes en de tevredenheid van onze klanten.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel beschikbaar. Keurig en precies uitgevoerd! Netjes achtergelaten.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 817 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Utrecht

Informatie over dakdekkers uit Utrecht

Wanneer je dak lekt, levert dat ongemak op. Komt er water naar binnen via het dak? Dan is het een goed plan om een dakdekker in te schakelen. Kies ervoor om een professioneel dakdekkersbedrijf uit Utrecht en omgeving in te schakelen. Zo los je een eventueel lek zo snel mogelijk op. Bij Werkspot werken we met verschillende vakmannen uit de provincie Utrecht. We hebben altijd wel een goede dakwerker in ons bestand die je klus op kan pakken. We werken met professionals die stuk voor stuk ervaren en vakkundig zijn. Lekt je dak? Huur een dakspecialist uit Utrecht in via Werkspot. Dan wordt het ongemak op korte termijn verholpen.

Onze Utrechtse dakdekkers

Als je te maken hebt met een lekkage, is het prettig wanneer je een vakman uit de regio Utrecht in kunt schakelen, iemand die snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot. We zorgen dat je binnen afzienbare tijd diverse interessante offertes in je mailbox ontvangt. Dakdekkers uit Utrecht nemen werk uit handen en ontzorgen volledig. Ze verhelpen je lekkage, zorgen ervoor dat verstoppingen ongedaan gemaakt worden en dat je dak weer volledig waterdicht is. Soms moet er een compleet dak vervangen worden en ook dan staan onze dakwerkers voor je klaar. Dakdekkersbedrijven uit de regio staan in een mum van tijd op de stoep en dat is prettig wanneer de regen bij je naar binnen valt of je andere ongemakken ondervindt van een slecht functionerend dak. Werk je met een vakman uit de regio Utrecht dan scheelt dat overigens ook in de voorrijkosten en doorgaans hebben regionale dakdekkers een naam hoog te houden in hun omgeving. Dat betekent dus dat ze vaak nog even een tandje bijzetten. Ga voor een dakspecialist uit de regio Utrecht en huur een ervaren dakwerker in die zorgt voor duurzaam resultaat.

Topwerk met dakdekkers uit Utrecht

Wanneer dat project op het dak echt goed moet worden aangepakt, is het slim om, via Werkspot, een dakwerker uit Utrecht in te huren. We werken bij Werkspot namelijk louter met professionals. Onze dakdekkers zijn allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over de juiste verzekeringspapieren en doorgaans hebben de dakspecialisten ook nog eens enkele branche gerelateerde certificaten op zak. Naast al deze voorwaarden, controleren we onze vakmannen op basis van hun beoordelingen. Klanten kunnen via ons reviewsysteem laten weten hoe een samenwerking verliep, wij houden deze reacties scherp in de gaten. Gaat er iets mis? Grijpen we in. Het is voor ons dé manier om in het oog te houden of het werk van onze vakmannen uit Utrecht van het juiste niveau is en blijft. En omdat wij hier zo bovenop zitten, kun jij met een gerust hart een Werkspot vakman uit Utrecht inschakelen. Je lekkage wordt door onze dakdekker snel en effectief verholpen.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit Utrecht

Dakdekkers uit de regio Utrecht zijn goed inzetbaar indien je een lekkage hebt die snel verholpen moet worden. Maar er is meer dan acuut werk dat onze dakdekkersbedrijven voor je kunnen doen. Sluit je bijvoorbeeld een servicecontract af, dan komen onze vakkundige dakwerkers eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Daarmee wordt een eventuele toekomstige lekkage of slijtage voorkomen. Kleine beschadigingen kunnen namelijk direct gerepareerd worden. Daardoor voorkom je vervelende situaties in de toekomst. Bovendien scheelt het in de kosten op de lange termijn. Dus ook wanneer je een lekkage voor wil zijn, is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Utrecht via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Utrecht, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur