Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Utrecht

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Gekozen voor Roof Prestige. Zeer goede communicatie en uitmuntend werk. Een aanrader voor iedereen die zich wil onderbrengen voor zijn dak werkzaamheden.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoorsteenvegen-
  Snelle communicatie met deze vakmannen. Hebben de schoorsteen vandaag geveegd. Ze geven ook eerlijk advies.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7598 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactie naar het uitzetten klus hier op werkspot. Communicatie is vlot en zijn ze inmiddels al vrijblijvend langs geweest voor eerste oriëntatie en een vrijblijvende offerte. Duidelijk mensen met kennis van zaken en eerlijke mannen. De klus werd op korte termijn vakkundig uitgevoerd. We zijn erg tevreden en blij met resultaat.
 • D.A.M. Dakwerken
  D.A.M. Dakwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  D.A.M. Dakwerken is een vakkundig familiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van uw schoorsteen, het plaatsen van dakisolatie, het leggen van uw pannendak of het opsporen van een langdurige lekkage. Door onze jarenlange ervaring en het werken met een vertrouwd team komen we altijd samen met de klant tot een duurzame oplossing. D.A.M. Dakwerken is werkzaam door bijna heel Nederland en altijd bereikbaar voor spoedgevallen zoals stormschade of lekkage.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  De klus bestond uit een schoorsteenrenovatie. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en het werk was goed gedaan. De communicatie was ook prima!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Netjes en snel uitgevoerd. Een aanrader.
 • Teulings onderhoud
  Teulings onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Wij zijn experts in dakreparaties, -renovaties en -onderhoud bij Teulings Onderhoud. Bij daklekkage of spoedaanvragen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24-uursservice zorgt ervoor dat we u altijd snel een passende oplossing kunnen bieden. Wij analyseren de verwachtingen van onze klanten en bieden een duurzame oplossing voor uw project. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen met jarenlange ervaring. Onze specialisaties omvatten onder andere het leveren en aanbrengen van Bitumen en Pannen daken, nok vorst renovaties, schoorsteen renovaties evenals het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: wij maken enkel gebruik van hoogwaardige A-klasse materialen, wat resulteert in een perfect eindresultaat. Ons doel is om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, tegen vooraf afgesproken prijzen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan achteraf! Uw medewerking is hierbij essentieel; we hechten waarde aan transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Daarnaast wordt een review ook altijd gewaardeerd! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan paraat om u verder te helpen. Teulings Onderhoud, uw specialist voor werkzaamheden op het dak.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Op zich verliep het contact en de werkzaamheden goed. Kwamen op tijd, betaling achteraf. De lekkage leek verholpen, na een tijdje toch weer lekkage op dezelfde plek en op een nieuwe plek. Kwamen weer langs. Dit keer een vaag verhaal over nokvorsten vervangen. Inmiddels bij twee andere bedrijven offerte aangevraagd voor een complete dakrenovatie. Dakdekker 1 zegt: helaas is het werk dat pas gedaan is niet goed uitgevoerd. Dakdekker 2 is recht voor zijn raap: u bent opgelicht. Teulings heeft lood langs de schoorsteen vervangen en met kit vastgezet wat dus zo niet uitgevoerd hoort te worden en weer gaat zorgen voor lekkage in de toekomst. De bovenplaat van de schoorsteen hebben ze met verkeerd materiaal afgesmeerd. Kortom, alle werkzaamheden van Teulings moeten opnieuw worden uitgevoerd om definitief van lekkage af te raken. Mijn advies: ga op zoek naar een ander bedrijf!!
 • Reem dakbedekkingen
  Reem dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Allround dakdekker Mijn naam is Tim Wolfs en ben kort geleden gestart met mijn eigen dakdekkersbedrijf. Dit is gevestigd in Utrecht, maar mijn werkgebied is door heel Nederland. Op 16 jarige leeftijd, onderhand 20 jaar geleden ben ik begonnen bij een loodgietersbedrijf waar ik de basis van het vak meegekregen. Daarna heb ik overal waar ik werkte iets geleerd en ben ik me gaan specialiseren in daken, lood en zinkwerk. Ik ben in het bezit van een vakdiploma en heb diverse veiligheids certificaten. Ik heb onder andere de VCA Vol en brandveilig werken. Mijn bedrijf is goed verzekerd met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering inclusief het werken met open vuur. Zo komen we nooit voor vervelende verrassingen te staan. Mijn werkzaamheden zijn het reinigen, inspecteren, renoveren of vervangen van platte en hellende daken. Hiervoor gebruik voornamelijk bitumen en epdm. Ook het werken met lood en zink vallen onder mijn werkzaamheden. Dakgoten, regenpijpen of een schoorsteen in het lood zetten, alles op en naast het dak valt onder mijn specialisatie. U kunt mij het beste direct benaderen via mijn website die net zo heet als hier mijn profiel naam.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Geweldig. Wat een doorzettingsvermogen!
 • Centraal Dakservice
  Centraal Dakservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren door middel van een duidelijke vrijblijvende offerte over de conditie van uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Garantievoorwaarden Op de door ons geleverde en aangebrachte materialen bent u verzekerd van 10 jaar garantie met de beste garantievoorwaarden. Zoals een lekkage of door ons verkeerd aangebrachte materialen. Onder de garantie vallen niet de volgende punten: Door andere partijen uitgevoerde werkzaamheden Stormschade Scheefliggende dakpannen Brand en/of explosie Het onjuist behandelen van het dak denk dan aan het plaatsen van scherpe objecten op het dak en er overheen lopen met hoge temperaturen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Contact was goed, erg vriendelijk, wist wat hij deed, probleem snel gevonden en opgelost.
 • SKY Vastgoed Onderhoud.
  SKY Vastgoed Onderhoud.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  SKY Vastgoed Onderhoud SKY Vastgoed Onderhoud is uw allround dakdekker voor dakrenovatie,- onderhoud en reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in alle daken en voeren alle werkzaamheden uit. Ook zijn wij gespecialiseerd in : - Platte daken herstellen/renoveren - Hellende daken herstellen/renoveren - Pannen daken herstellen/renoveren - Bitumen dak bedekking - Isolatie dak/gevel/spouw - Schoorsteen reparatie/renovatie - Nokvorsten renovatie/reparatie - Dakgoot - Vogelwering plaatsen - Lood vervangen - lood pannen - Dak/gevel reinigen - Dakkapel plaatsen - Dakramen vervangen/plaatsen - Spoed lekkages Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen. Wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen. Wij werken met de beste vakmannen en kwaliteit van materiaal. Ook hebben wij 24 uur service voor spoed lekkages Wij stellen graag een offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met 2/5/10 jaar garantie. Bel of mail ons voor een dakinspectie of offerte. Met vriendelijke groet, SKY Vastgoed Onderhoud

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Snelle reactie op mijn klus en op dezelfde dag van het plaatsen van de klus nog geholpen. Na goed overleg is de lekkage vakkundig verholpen.
 • Bouwbedrijf Zeezand
  Bouwbedrijf Zeezand
  Beoordeling: 4.5 van 54.5594 reviews
  Dakdekker in Utrecht

  Bouwbedrijf ZeeZand staat klaar om al uw bouwwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Schoorsteen laten renoveren onder de naam bb dakonderhoud. 1600 euro betaald maar nu weer enorme lekkage aan de schoorsteen. In eerste instantie een kant van de schoorsteen helemaal vergeten en daar zijn ze voor terug geweest maar erg slordig. Volgens mij is de schoorsteen ook niet geïmpregneerd, wat een knoeiers. Er komt nu een bouwbedrijf om de schade te bekijken die door hen is aangericht. Trap er niet in.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1379 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Utrecht

Informatie over dakdekkers uit Utrecht

Wanneer je dak lekt, levert dat ongemak op. Komt er water naar binnen via het dak? Dan is het een goed plan om een dakdekker in te schakelen. Kies ervoor om een professioneel dakdekkersbedrijf uit Utrecht en omgeving in te schakelen. Zo los je een eventueel lek zo snel mogelijk op. Bij Werkspot werken we met verschillende vakmannen uit de provincie Utrecht. We hebben altijd wel een goede dakwerker in ons bestand die je klus op kan pakken. We werken met professionals die stuk voor stuk ervaren en vakkundig zijn. Lekt je dak? Huur een dakspecialist uit Utrecht in via Werkspot. Dan wordt het ongemak op korte termijn verholpen.

Onze Utrechtse dakdekkers

Als je te maken hebt met een lekkage, is het prettig wanneer je een vakman uit de regio Utrecht in kunt schakelen, iemand die snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot. We zorgen dat je binnen afzienbare tijd diverse interessante offertes in je mailbox ontvangt. Dakdekkers uit Utrecht nemen werk uit handen en ontzorgen volledig. Ze verhelpen je lekkage, zorgen ervoor dat verstoppingen ongedaan gemaakt worden en dat je dak weer volledig waterdicht is. Soms moet er een compleet dak vervangen worden en ook dan staan onze dakwerkers voor je klaar. Dakdekkersbedrijven uit de regio staan in een mum van tijd op de stoep en dat is prettig wanneer de regen bij je naar binnen valt of je andere ongemakken ondervindt van een slecht functionerend dak. Werk je met een vakman uit de regio Utrecht dan scheelt dat overigens ook in de voorrijkosten en doorgaans hebben regionale dakdekkers een naam hoog te houden in hun omgeving. Dat betekent dus dat ze vaak nog even een tandje bijzetten. Ga voor een dakspecialist uit de regio Utrecht en huur een ervaren dakwerker in die zorgt voor duurzaam resultaat.

Topwerk met dakdekkers uit Utrecht

Wanneer dat project op het dak echt goed moet worden aangepakt, is het slim om, via Werkspot, een dakwerker uit Utrecht in te huren. We werken bij Werkspot namelijk louter met professionals. Onze dakdekkers zijn allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over de juiste verzekeringspapieren en doorgaans hebben de dakspecialisten ook nog eens enkele branche gerelateerde certificaten op zak. Naast al deze voorwaarden, controleren we onze vakmannen op basis van hun beoordelingen. Klanten kunnen via ons reviewsysteem laten weten hoe een samenwerking verliep, wij houden deze reacties scherp in de gaten. Gaat er iets mis? Grijpen we in. Het is voor ons dé manier om in het oog te houden of het werk van onze vakmannen uit Utrecht van het juiste niveau is en blijft. En omdat wij hier zo bovenop zitten, kun jij met een gerust hart een Werkspot vakman uit Utrecht inschakelen. Je lekkage wordt door onze dakdekker snel en effectief verholpen.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit Utrecht

Dakdekkers uit de regio Utrecht zijn goed inzetbaar indien je een lekkage hebt die snel verholpen moet worden. Maar er is meer dan acuut werk dat onze dakdekkersbedrijven voor je kunnen doen. Sluit je bijvoorbeeld een servicecontract af, dan komen onze vakkundige dakwerkers eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Daarmee wordt een eventuele toekomstige lekkage of slijtage voorkomen. Kleine beschadigingen kunnen namelijk direct gerepareerd worden. Daardoor voorkom je vervelende situaties in de toekomst. Bovendien scheelt het in de kosten op de lange termijn. Dus ook wanneer je een lekkage voor wil zijn, is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Utrecht via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Utrecht, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Utrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt