Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Zeist

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  super nice, professional and skilled. they were here within 2 days to fix everything. amazing.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.6 van 54.6557 reviews
  Dakdekker in Zeist

  - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Naar dat ik de klus online heb gezet is er direct contact opgenomen in de ochtend. Service is supersnel.
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7590 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  We hebben een lekkage aan het platdak van onze schuur laten repareren en wat aanpassingen gedaan aan de afvoer om het in de toekomst te voorkomen. Het zijn professionele mensen die goede kwaliteit hebben afgeleverd. De tijdsinschattingen waren goed op orde en alles werd netjes opgeruimd. Hoewel ze aan de duurdere kant zaten naar verhouding met andere offertes kozen specifiek voor Dakbeheer DB vanwege hun flexibiliteit, het goed meedenken over hoe het bij de verzekering verhaald zou kunnen worden en hij de tijd nam voor de inspectie.
 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Flexibele planning, snel contact Snel en netjes gewerkt
 • AVR Daktotaal
  AVR Daktotaal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Welkom op ons profiel AVR Daktotaal is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op en rondom het dak. Dit doen we door middel van een team dat bestaat uit vakmensen die jarenlange ervaring hebben die voor kwaliteit, service en klantvriendelijk gaan. We bieden gratis en vrijblijvend een dakinspectie aan. Betrouwbaar & Goed Snelle Service Gespecialiseerd in dakwerk

  Laatste review:
  Ik had last van een lekkage in een van mijn kamerverhuur panden. Het bedrijf heeft uitstekend werk geleverd bij het vernieuwen van de dakbedekking en het oplossen van de lekkageproblemen. Ze zijn zeer betrouwbaar en hebben alle afspraken keurig nagekomen. In het verleden heb ik met andere bedrijven samengewerkt voor mijn andere panden, maar dat liep helemaal mis met beloftes die niet werden waargemaakt. Dit was absoluut niet het geval met dit bedrijf. Ik kan het met een gerust hart aanbevelen aan anderen in mijn omgeving.
 • VIP Dakservice
  VIP Dakservice
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Zeist

  VIP DAKSERVICE staat voor kwaliteit, vakmanschap, top service, eerlijk prijzen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Het was een grote klus die sowieso kostbaar zou worden, dus het was spannend om een vakman te kiezen en daar volledig op te vertrouwen. George en zijn collega's van VIP hebben die zorgen weggenomen en ons het vertrouwen teruggegeven dat er dus wel eerlijke en hardwerkende bouwbedrijven zijn. George communiceert prettig en volledig. Ook in de periode tussen het tekenen van de offerte en de start van de klus. Toen een onderdeel even tegenviel in de prijs, hebben we dat eerlijk en redelijk voor beide kanten opgelost. VIP is bijna een maand lang bij ons bezig geweest, en ik kan eigenlijk niets bedenken dat beter of anders had gemoeten. En qua prijs waren ze zeker niet de duurste. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Het is elke dag fijn om thuis te komen met dit uitzicht. Kortom: ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
 • Dakonderhoud Gloudemans
  Dakonderhoud Gloudemans
  Beoordeling: 4 van 54527 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Actief als dak / schoorsteen specialist. Voor uw lekkages, dak renovaties en dak reparaties bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn altijd snel ter plekke en bieden altijd de beste oplossing voor uw probleem.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snel en vriendelijk geholpen, ik zal hem de volgende keer weer bellen
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer tevreden. De heren waren op tijd. Alles netjes verwijderd en opgeruimd achter gelaten.
 • Reem dakbedekkingen
  Reem dakbedekkingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Allround dakdekker Mijn naam is Tim Wolfs en ben kort geleden gestart met mijn eigen dakdekkersbedrijf. Dit is gevestigd in Utrecht, maar mijn werkgebied is door heel Nederland. Op 16 jarige leeftijd, onderhand 20 jaar geleden ben ik begonnen bij een loodgietersbedrijf waar ik de basis van het vak meegekregen. Daarna heb ik overal waar ik werkte iets geleerd en ben ik me gaan specialiseren in daken, lood en zinkwerk. Ik ben in het bezit van een vakdiploma en heb diverse veiligheids certificaten. Ik heb onder andere de VCA Vol en brandveilig werken. Mijn bedrijf is goed verzekerd met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering inclusief het werken met open vuur. Zo komen we nooit voor vervelende verrassingen te staan. Mijn werkzaamheden zijn het reinigen, inspecteren, renoveren of vervangen van platte en hellende daken. Hiervoor gebruik voornamelijk bitumen en epdm. Ook het werken met lood en zink vallen onder mijn werkzaamheden. Dakgoten, regenpijpen of een schoorsteen in het lood zetten, alles op en naast het dak valt onder mijn specialisatie. U kunt mij het beste direct benaderen via mijn website die net zo heet als hier mijn profiel naam.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Tim kon direct langskomen om klus te bekijken en te bespreken. Door regen en ondanks groot doorzettingsvermogen lukte het op originele dag niet. Hij is nog hetzelfde weekend gekomen om op de enige droge dag in de maand de klus keurig te doen. Dak ziet er zeer netjes en keurig afgewerkt uit. Daarnaast heeft hij ook de afwatering zonder meerprijs nagelopen. Uitstekend werk tegen een zeer scherpe prijs, zeer aan te bevelen!
 • Bouwbedrijf Zeezand
  Bouwbedrijf Zeezand
  Beoordeling: 4.5 van 54.5591 reviews
  Dakdekker in Zeist

  Bouwbedrijf ZeeZand staat klaar om al uw bouwwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel contact, werkzaamheden zijn snel uitgevoerd. zeer vriendelijk en wij kregen ook heel snel reactie op vragen die wij tussen door hadden. Zeer tevreden!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Zeist, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1159 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Zeist

Informatie over dakdekkers uit Zeist

Wanneer je dak lekt, levert dat ongemak op. Komt er water naar binnen via het dak? Dan is het een goed plan om een dakdekker in te schakelen. Kies ervoor om een professioneel dakdekkersbedrijf uit Zeist en omgeving in te schakelen. Zo los je een eventueel lek zo snel mogelijk op. Bij Werkspot werken we met verschillende vakmannen uit de provincie Utrecht. We hebben altijd wel een goede dakwerker in ons bestand die je klus op kan pakken. We werken met professionals die stuk voor stuk ervaren en vakkundig zijn. Lekt je dak? Huur een dakspecialist uit Zeist in via Werkspot. Dan wordt het ongemak op korte termijn verholpen.

Onze dakdekkers uit Zeist

Als je te maken hebt met een lekkage, is het prettig wanneer je een vakman uit de regio Zeist in kunt schakelen, iemand die snel ter plekke is. Plaats je klus op Werkspot. We zorgen dat je binnen afzienbare tijd diverse interessante offertes in je mailbox ontvangt. Dakdekkers uit Zeist nemen werk uit handen en ontzorgen volledig. Dakdekkersbedrijven uit de regio staan in een mum van tijd op de stoep en dat is prettig wanneer de regen bij je naar binnen valt of je andere ongemakken ondervindt van een slecht functionerend dak. Werk je met een vakman uit de regio Zeist dan scheelt dat overigens ook in de voorrijkosten en doorgaans hebben regionale dakdekkers een naam hoog te houden in hun omgeving. Dat betekent dus dat ze vaak nog even een tandje bijzetten. Ga voor een dakspecialist uit de regio Zeist en huur een ervaren dakwerker in die zorgt voor duurzaam resultaat.

Topwerk met dakdekkers uit Zeist

Onze dakdekkers uit Zeist staan allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over de juiste verzekeringspapieren en hebben branche gerelateerde certificaten op zak. Naast al deze voorwaarden, controleren we onze vakmannen op basis van hun beoordelingen. Klanten kunnen via ons reviewsysteem laten weten hoe een samenwerking verliep, wij houden deze reacties scherp in de gaten. Het is voor ons dé manier om in het oog te houden of het werk van onze vakmannen uit Zeist van het juiste niveau is en blijft.

Laat de klus klaren door dakdekkers uit Zeist

Dakdekkers uit de regio Zeist zijn goed inzetbaar indien je een lekkage hebt die snel verholpen moet worden. Maar er is meer dan acuut werk dat onze dakdekkersbedrijven voor je kunnen doen. Sluit je bijvoorbeeld een servicecontract af, dan komen onze vakkundige dakwerkers eens in de zoveel tijd je dak bekijken. Daarmee wordt een eventuele toekomstige lekkage of slijtage voorkomen. Kleine beschadigingen kunnen namelijk direct gerepareerd worden. Daardoor voorkom je vervelende situaties in de toekomst. Bovendien scheelt het in de kosten op de lange termijn. Dus ook wanneer je een lekkage voor wil zijn, is Werkspot de partij voor jou.

Je opdracht in Zeist via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Zeist, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zeist

Vind vakmensen bij jou in de buurt