Vind hoveniers in Zeist

Op zoek naar hoveniers in Zeist? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zeist

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95734 reviews
  Hovenier in Zeist

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Contact verliep prima! Zowat Nog voordat ze geparkeerd waren was de helft al ingeladen. Harde werkers. Vriendelijk! Serkan als ik je in het vervolg nodig heb weet ik je te vinden!!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35169 reviews
  Hovenier in Zeist

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kwam een uur te laat en vertrok zonder te vragen of het in orde was. Boom half gesnoeid.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Hovenier in Zeist

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Spelt aanleg van tuinen en grondwerkzaamheden
  Spelt aanleg van tuinen en grondwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Hovenier in Zeist

  Mijn bedrijf bestaat sinds oktober 2001 in Zeist. Ik heb altijd alleen gewerkt, maar sinds 4 jaar werkt mijn vrouw mee in het bedrijf. Onze werkzaamheden zijn van snoeiwerk tot het compleet aanleggen van tuinen met straatwerk, beregening, gras en beplanting. Het bouwen van overkappingen, buitenverblijven en pergola's. Ook grondverzet en rioolwerkzaamheden doen we, wij zijn in het bezit van een eigen graafmachine. Mijn referenties zijn van klanten waar wij de tuinen hebben aan gelegd of andere werkzaamheden hebben verricht. Ons werkgebied is rondom in de regio zoals Zeist, Houten, Bilthoven, Doorn, Amersfoort etc.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle en duidelijke communicatie, denkt fijn mee en werkt super efficiënt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 • Kooij Tuinen
  Kooij Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Hovenier in Zeist

  Goede dag Allereerst begin ik met mijzelf voor te stellen ik ben Jitse kooij een hovenier uit Zeist. Ik ben al vanaf jongs af aan bezig in tuinen en heb hier ook mijn vak van gemaakt. na het afronden van mijn opleiding tot hovenier heb ik ervoor gekozen om als zzper aan de slag te gaan. Dit omdat het de vrijheid geeft in het aannemen van werk en de aanpak daarvan. U kunt bij mij terecht voor aanleg, onderhoud en houtwerk het leukste vindt ik het om dingen te maken waar mensen oprecht blij mee zijn omdat dit een toevoeging geeft aan hun tuin. Mocht mijn profiel u aanspreken dan hoop ik in de toekomst is voor u te kunnen betekenen. Groet, Jitse

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakwerk, snel en zeer vriendelijk. Jitse komt de afspraken na en levert echt prima werk. Houdt rekening met de klant. Echt een aanrader!
 • H. Veen Boomverzorging
  H. Veen Boomverzorging
  Beoordeling: 4.8 van 54.85161 reviews
  Hovenier in Zeist

  Veen Boomverzorging is gespecialiseerd in het planten, verzorgen, onderhouden en verwijderen van bomen. Ook verwijderen wij bomen d.m.v. klimtechnieken op bijzondere plaatsen. Ruime ervaring en kennis maakt dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, snel en kundig
 • EcoVita Hoveniers
  EcoVita Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Hovenier in Zeist

  EcoVita is een exclusief ecologisch hovenier voor laag onderhoud-tuinen binnen 20 km van Soesterberg. Wij hebben alleen uurprijzen (boven 55 Euro per uur) en geen vaste prijzen, behalve bij bomen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft daarom, behalve bij bomen, bij ons alléén zin als: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor ecologisch werk een significant hogere prijs te betalen. - U véél geduld heeft: bij ons duurt een volledige aanleg of renovatie gemiddeld vier tot zes SEIZOENEN. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. - Wij doen ook geen boomstronk-verwijdering. Dat vinden wij nooit nodig. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Biochemicus Victor Smit voert EcoVita. Hij is in Leiden afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, is het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment met laag onderhoud. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en ook na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laag-onderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Victor is een echte vakman met scherp oog voor ecologisch verantwoord onderhoud. Daarnaast heeft hij veel plezier in zijn werk, wat zorgt voor een fijne sfeer! Hij heeft de Prunus in onze achtertuin weer helemaal opgelapt en klaar gemaakt voor jaren mooie groei en bloei. Heel fijn was dat Victor rekening houdt met onze wensen en proactief suggesties doet voor het onderhoud in de toekomst. Ik zou Victor aan iedereen aanraden!
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Hovenier in Zeist

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  In de stromende regen en 4 graden heeft Roy gisteren onze schutting neergezet. Niet zo'n grote klus, gelukkig wilde hij het doen. Hij heeft netjes gewerkt. Vriendelijk in het contact.
 • Boomverzorging Midden Nederland
  Boomverzorging Midden Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Hovenier in Zeist

  Ik geniet van mijn werk en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Deze tuinmannen werken snel en vakkundig. Rob - de eigenaar denkt mee en is erg klantgericht en behulpzaam. Hij komt de afspraken na. We zijn erg tevreden!
 • Steunebrink Tuinen
  Steunebrink Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Hovenier in Zeist

  Ik ben Ronald en ik ben 37 jaar. ik werk graag buiten in tuinen en en een handige hovenier die veelzijdig inzetbaar is en van hard werken houdt. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakman, mooi bestraat en denkt goed mee! Zeer tevreden!

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zeist, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 937 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zeist

Andere vakmensen in Zeist

Vind vakmensen bij jou in de buurt