Vind hoveniers in Zeist

Op zoek naar hoveniers in Zeist? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zeist

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.9 van 54.95434 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  De betaling van de klus leverde wat strubbeling op doordat ik niet wist dat deze direct betaald moest worden of per link. In deze coronatijd heb ik geen contanten in huis en per link wil ik niet.
 • zwarte zee onderhoud

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.7 van 54.7580 reviews

  Ik ben een lange tijd ervaren als hovenier. Ik doe dit werk omdat ik het leuk vind, en om met goeie mensen in contact te komen, ook om mooie werk te leveren zodat iedere klant tevreden is... Annuleringskosten is 20% van het afgesproken bedrag

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Top! Komen afspraken na. Goed werk geleverd.
 • Spelt aanleg van tuinen en grondwerkzaamheden

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  ik werk sinds 2001 als zzp`er en heb ondertussen door heel nederland naamsbekendheid bij grote bedrijven opgebouwd en bij kleine particulieren klanten. mijn werk is van bestrating en snoeiwerk tot grondverzet met mijn eigen kleine graafmachine, aanleg van vijvers tot het maken van hekwerk. mijn referenties zijn grotere bedrijven in het grondverzet en straatwerk rondom nieuwegein en amsterdam. voor de particuliere tuinen is het rondom in de regio bijv. zeist, houten, vleuten, ede etc.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Zeer positief, goede kwaliteit en denkt heel goed mee met de klant in oplossingen en kostenbesparing. Zeer fijne ervaring!!!
 • Arnoud van den Heuvel Tuin & Onderhoud

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  Arnoud van den Heuvel Tuin & Onderhoud: Tuin onderhoud & aanleg in Bilthoven - De Bilt - Zeist en omstreken. Zoekt u een Hovenier of Tuinman in Bilthoven, De Bilt, Zeist? Neem contact op voor advies, informatie of een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Heel erg blij met het uitgevoerde werk door Arnoud. Snelle reactie, prettige communicatie, kwalitatief goed werk geleverd. Arnoud denkt mee, heeft mijn tuin omgetoverd tot een paradijsje.
 • Tuin- en Klusjesman Coco Guiran

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Tuin- en Klusjesman Coco Guiran bestaat sinds 2016.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Erg tevreden! Coco reageerde snel en kon snel langs komen. Hij was erg netjes en voorzichtig. Hij moest door het huis lopen om bij het balkon te komen, dus deed hij zijn schoenen uit (het regende) en lette hij goed op alle muren bij het afvoeren van het hek. Verder heeft hij het balkon na de klus weer opgeruimd en aangeveegd achtergelaten. Zeker aan te raden!
 • EcoVita Hoveniers

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  EcoVita hoveniers is een exclusief ecologisch hoveniersbedrijf gevoerd door de Biochemicus Victor Smit, die in Leiden is afgestudeerd op plantenvirussen. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve ecologische laagonderhoud tuinen. Wij zijn dankbaar voor het grote aantal directe aanvragen dat we krijgen. Daarom moeten we wel (o.a. ecologische) keuzes maken. Een directe aanvrage heeft daarom bij ons alléén zin als: - U vlak bij Soesterberg woont. (Binnen een (google) wegafstand van ongeveer 15 km.) - U bereid bent voor de ecologische benadering een significant hogere prijs te betalen. - U véél geduld heeft: bij ons duurt een volledige aanleg of renovatie gemiddeld vier tot zes SEIZOENEN. - U méér wilt dan alleen nieuwe bestrating of herbestrating. - U bereid bent naar alternatieven voor kunstgras te kijken: wij doen GEEN kunstgras. Mocht onze ecologische benadering u nog steeds aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om verder te lezen: Na de oprichting in 2010 bleek al snel dat er grote behoefte is aan een meer verantwoorde manier van omgang mét onze directe leefomgeving. Aangezien dit gepaard gaat met meer samenwerking mét de natuur, hetgeen beter werkt dan bestrijding van de natuur, is het bedrijf binnen enkele jaren een puur ecologisch geworden. U kunt ons inschakelen als wij een meerwaarde kunnen bieden in het ecologische aspect én als u bereid bent te betalen voor het luxere segment met laag onderhoud. Sinds het begin van Schop en Co in 2010 en ook na de omdoping tot Eco Vita Hoveniers in 2020, zijn onze ecologische laag-onderhoudstuinen alleen maar mooier en effectiever geworden zoals ook blijkt uit de referenties.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  fijn persoon om mee te werken, goede communicatie. Komt afspraken na. Poort hangt er weer goed in.
 • Londen @Work

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Ervaren vakman. Kwaliteit en service gegarandeerd. Grondwerk: grond-, straat-, riool- en sloopwerk. 31 jaar ervaring, diploma Machinist Grondverzet (MBO) , VCA gecertificeerd, mini, midi, rupskraan, shovel Straatwerk: herbestrating en nieuw, tevens tuinafscheidingen, pergola's, vlonders etc. Tuinaanleg- en onderhoud: samenwerkingsverband met hoveniersbedrijf Regio: Amersfoort, provincie: Utrecht

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Rene, is een echte vakman met veel ervaring. Hij neemt de opdracht direct serieus en vraagt goed door wat je wilt hebben. In ons geval heeft hij ook grondwaterpeil gecontroleerd en dat bleek nogal belangrijk. Alles keurig op tijd volgens afspraak, binnen budget en aan het einde netjes opgeruimd. Dat zie je niet vaak. Rene is een aanrader en hij doet ook andere tuinwerkzaamheden.
 • van Elswijk Klusbedrijf

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 4.5 van 54.55130 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is David van Elswijk en ik heb van Elswijk klusbedrijf bestratingen opgericht in 2013. Ik ben gespecialiseerd in bestratingen en sierbestratingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en herstel werkzaamheden. Hier heb ik 15 jaar ervaring mee. Voorheen voor een werkgever gewerkt en uiteindelijk besloten om voor mezelf te gaan. Mocht u interesse hebben kom ik graag met u in contact. Met vriendelijke groet, David van Elswijk van Elswijk Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Super blij met deze vakmannen! Bestrating gedaan precies hoe wij dat wilde! Heel mooi geworden! Wat een vakmanschap! En leuke jongens ook! Heel professioneel en vlot! Top!
 • Arnout Bos Boom- en Groenverzorging

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in boom- en tuinverzorging van A tot Z. U kunt hierbij denken aan: Bomen kappen Bomen snoeien Boomstronken verwijderen Tuinonderhoud Bomen/groen zijn belangrijk voor het milieu en maken vaak het decor van uw omgeving. Toch moeten ze soms verwijderd worden, bijvoorbeeld omdat ze te groot of ziek zijn. Wij bekijken dit zorgvuldig voordat we aan de slag gaan. Wij als hoveniers komen bij u langs om uw boom te kappen, ook op voor plekken die voor u onmogelijk lijken. Soms is snoeien al voldoende en is kappen niet nodig.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Het is niet uitgevoerd door Arnout, maar de Bomenkapper.
 • J.A.P. Poelstra

  Hovenier in Zeist

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  ik ben een jongen man die geboren is met een Hamer in ze handen , heb al ruim 10 jaar ervaring in klussen in en rond om het huis . of het nou om u tuin gaat of om u dak u kan bij mij terecht ! ik heb zelf ook een groot assortiment in bouwmateriaal dat verkoop & verhuren we ! mvg dirk Poelstra

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Ik ben zeer tevreden Communicatie was prettig en zowel bij het opnemen als het uitvoeren van de werkzaamheden kwam Dirk met goede adviezen. Verder was hij heel flexibel in de planning en was de offerte wat mij betreft zeer acceptabel. En, uiteindelijk het belangrijkste natuurlijk, het resultaat was ook zeer naar wens en bovendien nog een stuk sneller uitgevoerd dan oorspronkelijk gepland.

Populaire lokale hoveniers in Zeist

Andere vakmensen in Zeist

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur