Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Amersfoort

Op zoek naar hoveniers in Amersfoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Amersfoort

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.95378 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Alles keurig uitgevoerd conform afspraak. Aanrader!
 • Vosman Tuinen

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Mijn naam is Sander Vosman, ik ben de eigenaar van Vosman Tuinen. Wij specialiseren in Tuin onderhoud (borders opschonen/ bomen snoeien en verwijderen). Het hele jaar zijn wij beschikbaar ook in de winter werken we door. Ons motto is altijd om het beste advies te geven aan de klant en zodanig de tuin te verbeteren iedere keer dat we langs komen met de wens van de klant op eerste plaats. Onze complete werkzaamheden zijn: -Tuinonderhoud -Renovatie -Aanleg -Boomverzorging -Schutting plaatsing (en reparatie) - Winter werkzaamheden (sneeuw, blad, dakgoten,Kerstverlichting)

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima ervaring. Aardige gasten bovendien. Snel beschikbaar. Heldere communicatie. En bovendien alles keurig opgeruimd. Zeer aan te bevelen.
 • Veenroos

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews

  Veenroos Tuinonderhoud nodig? Veenroos zet een optimaal resultaat neer! Ons hoveniersbedrijf Veenroos, uit Amersfoort, maakt voor u een mooie tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van tuinadvies, het ontwerpen van tuinen en uiteraard ook in tuinonderhoud. Ons bedrijf staat bekend om zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap wat betreft tuinonderhoud. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met al u vragen over tuinonderhoud. Wanneer u een tuin door ons laat aanleggen begint het voor u. Tuinonderhoud is erg belangrijk, daarom maken wij een goed onderhoudsplan. Wij adviseren u op het gebied van tuinonderhoud. Ook voeren wij zelf het tuinonderhoud uit. Dit mag een mooie tuin natuurlijk nooit ontbreken. Er zijn vele mogelijkheden waar wij over adviseren. Ook helpen wij bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van tuinonderhoud.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Groenbeheer en Faciliteitsmanagement Laar & Partners BV

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.3 van 54.35112 reviews

  Geachte Klant, De Firma Laar is een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in 3 verschillende activiteiten: - Groenbeheer Laar is gespecialiseerd in tuinontwerp, aanleg, onderhoud, beplanting,bestrating enz. - Faciliteits Management Laar is gespecialiseerd in bouwactiviteiten: verbouwingen, renovatie, binnenafbouw, sloopwerkzaamheden kortom alles wat met de bouw heeft te maken. -Laarwoods BV is gespecialiseerd in het leveren en bouwen van boshuizen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede ervaring. Tuinoad moest verhoogd en verbreed worden. Afspraken waren helder. Mooue tegels geleverd voor extra terras. Goed werk geleverd! Zeer tevreden.
 • Jeroen Snijders Klus- en Hoveniersbedrijf

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Een klusbedrijf voor alle klussen in en rondom het huis en tuin. Van kleine klusjes zoals een inbouwkast maken, tuinpad opnieuw bestraten tot grote klussen zoals het plaatsen van een keuken of badkamer of het aanleggen van een complete tuin. Steeds meer mensen besluiten hun huis verbouwen in plaats van te verhuizen. Hiermee wil ik inspelen op deze markt. Ik wil in overleg met mijn klanten kijken wat ze zelf kunnen doen en waarvoor ze mij nodig hebben zodat een verbouwing niet onnodig duur hoeft te zijn. Het voordeel dat ik heb ten opzichte van jonger personeel is mijn levens- en werkervaring.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Jeroen heeft onze tuin afgegraven, oude tegels verwijderd en een mooi gedeeltelijk verhoogd terras gelegd met grote tegels. Harde werker, wij zijn erg tevreden over zijn werk en hebben een goede vaste prijs afspraak kunnen maken met Jeroen.
 • Boom Tuinonderhoud

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews

  Wilt u een van het volgende: - onderhoud van uw tuin, - renovatie van uw tuin, - beplanting, - gazon aanleg, - snoei bomen met een hoogte van ongeveer tot zes meter, - plaatsing van groen dak? Dan bent u bij Boom Tuinonderhoud aan het juiste adres! Mijn naam is Arie van den Boom en ik knap uw tuin met veel passie en plezier op. Met professioneel gereedschap ga ik te werk, daarnaast wordt ook alles netjes voor u afgevoerd. Met mijn hulp heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Graag verwijs ik u naar mijn reviews om de positieve ervaringen met Boom tuinonderhoud te ervaren. Ook geïnteresseerd in een mooie tuin? Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking, neem gerust contact met mij op! Groene groet, Arie van den Boom Boom Tuinonderhoud

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Aardige, hardwerkende hoveniern die alles netjes heeft gemaakt en achter gelaten!
 • Londen @Work

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Ervaren vakman. Kwaliteit en service gegarandeerd. Grondwerk: grond-, straat-, riool- en sloopwerk. 31 jaar ervaring, diploma Machinist Grondverzet (MBO) , VCA gecertificeerd, mini, midi, rupskraan, shovel Straatwerk: herbestrating en nieuw, tevens tuinafscheidingen, pergola's, vlonders etc. Tuinaanleg- en onderhoud: samenwerkingsverband met hoveniersbedrijf Regio: Amersfoort, provincie: Utrecht

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Rene reageerde snel en kwam met bij de eerste afspraak direct voorbeelden van de producten die hij gebruikt. Het werk kon binnen de gewenste periode gepland en uitgevoerd worden. Hij heeft de werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd met een perfect resultaat. Wij zijn zeer tevreden.
 • Hoveniersbedrijf Westeneng

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Ik ben een zelfstandige hovenier met daarnaast ervaring in de hulpverlening. Sinds 15 jaar heb ik een eigen bedrijf met vaste klanten die het fijn vinden om te weten waar ze aan toe zijn met mij. Ik vind het prettig om samen met de klant te kijken wat zijn of haar wensen zijn en dan in overleg te kijken naar wat er mogelijk is. Als een klant niet tevreden is, kom ik hier gelijk op terug en probeer te blijven afstemmen. Omdat ik géén vast personeel heb en al een eigen klantenkring, kan ik snel reageren en inspringen op de vraag van de klant. Mijn uurloon is afhankelijk van de afstand en het werk dat gedaan moet worden, maar zit beduidend onder het algemeen geldende tarief van een hovenier, dit komt ook omdat ik vaak wel een hulp meeneem die zorgt voor het opruimen en afvoeren van het tuinafval. Graag maak ik een afspraak met u voor een oriënterend gesprek. Met vriendelijke groet, Kees Westeneng

  Laatste review:

  Bomen of struiken planten -

  Vriendelijk en flexibel. We hadden haast en we zijn buitengewoon goed geholpen om het op tijd te fixen. Voor onze klus (met spoed een haag van 4 m plaatsen) een schot in de roos.
 • Garden Enjoy

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews

  Garden Enjoy is een hoveniersbedrijf te Bunschoten-Spakenburg dat gespecialiseerd is in het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Van stratenmaker tot tuinman, of alleen onderhoud in uw tuin, hier bent u aan het goede adres. Ons klantenbestand bestaat uit zowel particuliere klanten als bedrijven en ons werkgebied bestaat voornamelijk uit: Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Zeewolde. Maar uiteraard is verder weg ook niet uitgesloten, u kunt altijd contact met ons opnemen. Wilt u een complete nieuwe tuin aanleggen met bijvoorbeeld; siertegels, klinkers, pergola’s, borders met beplanting, een mooie waterpartij of wilt u alleen een gedeelte van de bestaande straat renoveren en/of ophogen? Bij Garden Enjoy is alles mogelijk, wij passen ons aan op uw wensen. Van het ontwerp tot en met de uitvoering hiervan bent u hierbij betrokken!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Komt basale afspraken over te leveren materialen niet na. Verzuimt grond aan te trillen voor tegelwerk met een dramatisch slecht resultaat. Heeft tegels dusdanig slecht en slordig gezaagd en schots en scheef gelegd en niet water pas en schuinaflopend naar het huis toe in plaats van ervanaf dat alles overmoet. Liegt gaandeweg over gemaakte afspraken in de klus. Weigert vervolgens het werk af te maken en te herstellen zonder meer dan 100% betaling. De schade veroorzaakt door Dennis van Garden Enjoy is ongekend. Dan heb ik nog niet eens meegenomen dat zijn shortcuts in het werk en adviesen mij ontzettend veel extra werk heeft gekost om het op te lossen. Mocht je toch in zee gaan: zorg dat alles zwart op wit staat en neem mondelinge afspraken op tape op. En voor tegelwerk....neem iemand anders
 • Mastenbroek Tuinen

  Hovenier in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Gerrald Mastenbroek heeft snel gereageerd. Kwam telefonisch betrouwbaar over. Hij kon na een paar dagen al aan de slag. De klus is goed uitgevoerd en omdat ik er zelf niet was, heeft hij foto,s verstuurd en hebben we ook nog telefonisch contact gehad. Uit eigen beweging zag hij elders in de tuin ook tegels die omhoog zijn gekomen en die heeft hij ook hersteld. Hier heb ik geen foto,s van maar Gerrald komt uiterst betrouwbaar over dus dat zie ik binnenkort. Kortom: betrouwbaar snel vakkundig!

Populaire lokale hoveniers in Amersfoort

Andere vakmensen in Amersfoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur