Stukadoors uit Amersfoort vind je op Werkspot

Wil jij mooie, strakke muren in jouw nieuwbouwwoning in de Laakse Tuinen, het Hoefse Hout of de Stadsring? Of wil je juist je muren netjes afwerken in een monumentaal pand in De Koppel of het centrum van Amersfoort? Waar jouw woning ook staat, een stukadoor uit Amersfoort helpt je met elke stuc-klus. Zo weet een ervaren stukadoor uit de omgeving Amersfoort precies hoe je muren en plafonds netjes stuct met aandacht voor de karakteristieke kenmerken van jouw woning. Wil je ook direct een kleur op de muur? Geen probleem voor de echte professional.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Amersfoort

 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mehmet en collega hebben goed werk afgeleverd. Ze hebben het trappenhuis gedaan, wat altijd een uitdaging is. Ze hadden een positief ontspannen houding en gingen niet gehaast te werk. Degelijk vakmanschap.
 • Senol Klussenbedrijf
  Senol Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45118 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  SENOL KLUSSENBEDRIJF Welkom op het profiel van Senol Klussenbedrijf! MET ONZE 30 JAAR ERVARING EN VAKMANSCHAP GEVEN WIJ U TEVEREDENHEID EN PRIJS GARANTIE VOOR EEN BLIJE RESULTAAT. Onze primaire doel is niet alleen geld verdienen met de klussen . Wij geven onze visitekaartje af door het resultaat van onze werk en uitvoering. Onze uitgangspunt is dat wij relatie en netwerk aanleggen met tevereden opdracht gevers, dat van zelf mond op mond reclame maken voor onze bedrijf , door het resultaat van ons werk. We geven onze klanten advies met verstand van zaken. De Vriendelijkheid, respect en empatie voor onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Wat doen wij? - Binnen - en buitenschilderwerk - Schilderen van deuren en kozijnen - Sierpleister - Spagtelplutz - Stucwerk badkamer & toilet - Specialistisch werk Hoe gaan we te werk? Wij maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens komen we langs om de klus te bespreken en kennis te maken. Aan de hand van uw wensen en kosten maken wij een offerte. Zodra we een akkoord hebben, starten we met de klus. Als u bij oplevering tevereden met het resultaat, dan zijn wij pas klaar. Wat willen wij? Wij willen dat u tevereden bent met het resultaat. Dat u zal beseffen niet onnodig teveel hebt betaald voor de klus. Dat u merkt dat wij onze werk met passie en liefde doen. Het leveren van kwaliteit en goede service. Wij werken daarom alleen met materialen van goede kwaliteit en geven garantie voor onze werkzaamheden. Mededeling! Mocht de m2 hoger zijn dan gemeld of buiten afgesproken meting wordt de werkelijke gemeten m2 Als de m2 berekend. Als de m2minder is dan door u gemeten wordt dit gecorrigeerd. Zeer zeker betaalt u niet meer dan het nodig is. Heeft uw vragen of wilt u een vrijblijvende gesprek? Bel of mail ons. Wij zullen u naar alle eerlijkheid en geweten u een antwoord geven op uw vragen en wensen. Hopende op een kennismaking met u verblijven wij met vriendelijke groeten. Senol Klussenbedijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top service. In de avond aanvraag online gezet, volgende dag waren ze al aan het werk. Muur was rot en het stukwerk zou niet standhouden, samen heel de muur gestript van al het oude stukwerk. Het zijn eerlijke werkers die niet alleen doen wat er van hun gevraagd wordt, maar ook echt met je meedenken en uit zichzelf extra werkzaamheden hebben verricht om het allemaal strak te maken. Prijs en kwaliteitverhouding werkelijk super!!
 • De Klus Concurrent
  Beoordeling: 4.5 van 54.5543 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  De Klusconcurrent is het bedrijf voor het zorgvuldig uitvoeren van u klus. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de volgende klussen kunt u bij ons terecht: -laminaat leggen -Stucwerk -Toiletrenovaties -Airless spuiten -keukens -badkamerrenonvatie -aircomontage -isolatie woning Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Klus ging vlotjes! Goed werk verricht en we zijn blij met het resultaat
 • Emre Plaster & Paint
  Emre Plaster & Paint
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  Welkom op het profiel Emre Plaster & Paint klussenbedrijf Uw specialist op gebied van stuccen, sauzen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialeerd in: -stucwerk binnen (behangklaar en sausklaar) -sauzen(verven) -spachtelputz  - onderhoudswerkzaamheden verrichten Wij gaan zorgvuldig in op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. We werken secuur, netjes en leveren kwalitatief werk af.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Aardige mensen en keurig werk geleverd. :-)
 • Klussenbedrijf Nedzhipov
  Klussenbedrijf Nedzhipov
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  Klussenbedrijf Nedzhipov

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  De klus is super goed uitgevoerd. Veel oog voor de omgeving, zoals het schoon houden en na afloop schoonmaken van het huis. Niet alleen om het nieuwe muurtje heen, maar ook de gang en zelfs het zaagsel buiten werd opgeruimd. Het team was erg vriendelijk, professioneel en flexibel om terplekke nog wat aanpassingen te doen. We zijn erg blij met het muurtje en de manier waarop deze geplaatst werd en kunnen Canip en zijn team van harte aanbevelen.
 • M. Motyl
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stukadoor in Amersfoort

  schilder, timmerman, klusjesman, kleine huis reparaties en onderhoud.

  Laatste review:

  Gevel reparatie of behandeling -

  Mateusz heeft een aantal Spaanse lettertegels in mijn gevel geplaatst. Een precies werkje, dat hij erg netjes heeft uitgevoerd. Vriendelijke meneer, die keurig werk levert en netjes alles opruimt. Zeker aan te bevelen.
 • Amersfoort klussenbedrijf
  Amersfoort klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  Welkom bij Amersfoortse klussenbedrijf Wij zijn een bedrijf die staat voor een betrouwbaarheid, kwaliteit, creatief en natheid. We werken voor particulieren en als onderaannemer van bouwbedrijf. Passie voor ons vak en streven naar hoge kwaliteit zijn onze kenmerken. Dankzij een brede ervaring in Nieuwbouw, verbouw ,renovatie en restauratie staan wij klaar om de wensen in uw droomwoning te realiseren. We vinden dat kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met de klant is voor ons het belangrijkste uitgangpunt. U kunt bij Amersfoort klussenbedrijf onder andere terecht voor : Afbouw Systemen, Gipswerk, Decoratiewerk, Plafondwerk en tegelwerk . Heeft u vraag of een opmerking? U kunt ons bereiken via telefoon of email . We helpen u graag verder.

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Secuur uitgevoerde klus om twee koven te plaatsen rondom leidingen. Rekening gehouden met uitsparing rondom knop en afvoer warmte vanuit de koof. Denkt mee en houdt rekening met wensen klanten.
 • AMA Projecten
  AMA Projecten
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  AMA projecten VOOR KWALITEIT & SERVICE MOET JE BIJ ONS ZIJN Bent u op zoek naar een ervaren vakmensen in regio Amersfoort ? Wij zijn per direct beschikbaar! Voor al uw klussen groot of klein. Onze Diensten: • Elektrotechniek • loodgieters werk • Installatietechniek • Schilderwerk • Sloopwerkzaamheden • Stukadoorswerk • Timmerwerk • Vloeren leggen • Wanden plaatsen • Tegelwerk De kracht van ons bedrijf: - Binnen 2 dagen een afspraak voor een vrijblijvende offerte op maat - Indien gewenst start van de werkzaamheden altijd binnen 7 dagen in sommige gevallen per direct! - Alle specialisten onder 1 dak zodat wij alles zelf aan kunnen! - Hoge kwaliteit: onze vakmensen leveren de allerhoogste kwaliteit - Afspraak is Afspraak: met ons kunt u afspraken maken mochten er na het afronden van de klus onverhoopt problemen zijn? Laat het ons weten en we bieden u een uitstekende service - Kwaliteitscontrole: al onze werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Wij werken niet met onderaannemers, maar uitsluitend met eigen personeelsleden. Alle werkzaamheden worden gecontroleerd door onze uitvoerder alvorens ze worden opgeleverd - Moderne bouwstandaarden: wij beschikken over modern materieel en werken conform de nieuwste Nederlandse bouwstandaarden.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  De communicatie was erg fijn en snel. Binnen twee weken konden ze beginnen en we zijn super blij met het resultaat.
 • Klussenbedrijf Bedel58
  Klussenbedrijf Bedel58
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  Beste Lezer, Al 12 jaar ben ik een ervaren stucadoor die op verschillende locaties werkt. Sinds kort ben ik begonnen om voor mezelf te werken. In mijn omgeving hoor ik dat er tegenwoordig heel veel stucadoors (onervaren) zijn die klussen, omdat er veel vraag naar is. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat ik u kan garanderen op veel beter werk/resultaat. U zult geen spijt hebben van de gemaakte keuze wanneer u voor ons kiest. Wat Messi betekend voor voetbal, ben ik voor al uw stucwerk! Update: Sinds begin 2022 zijn wij gegroeid in de team. Wij werken op dit moment met 6 man. Hierdoor is het mogelijk om eventuele grote/meerdere opdrachten tegelijk aan te nemen. Onze klussers werken flexibel. Dit betekend voor u dat wij buitenom stucwerk ook tegelzetters hebben in de team die ons versterkt, maar ook verven en ongewenste dingen slopen doen we graag voor u! Vriendelijke groeten, Klussenbedrijf Bedel

  Laatste review:

  Stucwerk buiten -

  Deze mannen weten wat hard werken is. De klus is snel, goed en vakkundig uitgevoerd. Communicatie via whatsapp app verliep perfect. Duidelijke afspraken mee te maken. Wij zijn erg blij met de nieuwe look van ons huis.
 • C. Pos Afbouw
  C. Pos Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4535 reviews
  Stukadoor in Amersfoort

  C Pos Afbouw is een gespecialiseerde bedrijf in het stucwerk en plaatsen van scheidings wanden door middel van gips blokken. Wij komen altijd onze afspraak na, staan altijd garant voor ons werk en doen dit voor een scherpe prijs! Wij zijn allemaal VCA gecertificeerd en werken alleen met officieel erkende producten. Voor meer informatie, het opmaken van een offerte of een vrijblijvende afspraak inplannen om uw klus te bekijken! Telefoonnummer is niet juist, het lukt ons echter niet om dit aan te passen omdat dit vanuit werkspot gedaan moet worden Voor vragen of contact stuur gerust een bericht en er word dezelfde werkdag contact met u opgenomen

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Het werk is piccolo bello uit gevoerd. Echt TOP!!! De tijd afspraken is wel een dingetje.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 638 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Amersfoort

Gemiddelde prijzen stukadoor Amersfoort

Overweeg jij een stukadoorsbedrijf uit Amersfoort in te schakelen voor jouw klus? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten van de professional. Gemiddeld kost een stukadoor uit Amersfoort tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor stucwerk buiten betaal je iets meer. Houd in dat geval rekening met een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Zoals je ziet, zit er best een verschil tussen het minimale en het maximale bedrag dat je voor een goede stukadoor uit Amersfoort betaalt. Dit verschil is door verschillende zaken te verklaren. Zo speelt ervaring een rol, maar ook het aantal vierkante meters en het soort klus spelen mee. Wil jij de professional inschakelen voor jouw monumentale pand aan De Koppel? Dan krijgt de stukadoor vaak te maken met oude muren die eerst een behandeling nodig hebben voor er een frisse stuclaag op kan. Dit zie je terug in de prijs. Woon je juist in een nieuwere woning in Amersfoort Vathorst? Dan is de kans groot dat je vooral rechte wanden en plafonds hebt. In de regel is de stukadoor uit Amersfoort dan minder lang bezig. Dat resulteert in een lagere prijs per vierkante meter.

Soort stuc bepaalt de prijs

Naast de factoren die we zojuist hebben behandeld, is de prijs per vierkante meter ook afhankelijk van het soort stuc dat je kiest. Sierpleister en spachtelputz zijn bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan tadelakt of leemstuc. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal, maar ook de techniek van het stucen. Heb je een duidelijke voorkeur voor een bepaald soort stuc? Laat dit vooral weten aan de stukadoor uit Amersfoort. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, omdat de professional geen ervaring heeft met het soort stuc, of dat de prijs veel hoger uitvalt dan je eerst dacht.

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten stuc? In onderstaande artikelen vertellen we je meer over het soort stuc en de prijs.

Stukadoor Amersfoort gezocht? 

Ben je op zoek naar een professional bij jou uit de buurt? Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met stukadoors uit Amersfoort en omstreken. Voor een prijsvoorstel op maat is het slim om zoveel mogelijk informatie vooraf te delen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, de kwaliteit van de muren en of er een bepaalde deadline geldt. Het is altijd verstandig om foto's toe te voegen aan de oproep.

Hebben er verschillende stukadoors uit Amersfoort gereageerd op jouw klus? Dan kun je de stukadoor selecteren die het beste bij jouw klus past. De reviews van eerdere klanten maken je wegwijs. Zij laten je weten hoe de professional werkt en wat de expertise is van de stukadoor.

Andere vakmensen in Amersfoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur