Stukadoors uit Amersfoort vind je op Werkspot

Wil jij mooie, strakke muren in jouw nieuwbouwwoning in de Laakse Tuinen, het Hoefse Hout of de Stadsring? Of wil je juist je muren netjes afwerken in een monumentaal pand in De Koppel of het centrum van Amersfoort? Waar jouw woning ook staat, een stukadoor uit Amersfoort helpt je met elke stuc-klus. Zo weet een ervaren stukadoor uit de omgeving Amersfoort precies hoe je muren en plafonds netjes stuct met aandacht voor de karakteristieke kenmerken van jouw woning. Wil je ook direct een kleur op de muur? Geen probleem voor de echte professional.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Amersfoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 730 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Amersfoort

 • Cam Schildersbedrijf

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden w w w . c a m s t u k a d o o r . n l 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden w w w . c a m s c h i l d e r s b e d r i j f . n l 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden w w w . c a m b o u w b e d r i j f . n l (whatsapp zie website) Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 16,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Goed schilderwerk beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand… Slecht schilderwerk zorgt voor schade, ontsiert en is een doorn in het oog… Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze stuc- en schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, schilderwerk voor binnen, of bijzonder schilderwerk zoals aan monumentale panden, altijd goed uit de verf. Maakt schilderwerk onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Bij CAM verzorgen we meer dan binnen- en buitenschilderwerk alleen. Ook stucwerk, tegelwerk, behangen en kleine timmerwerken pakken we voor je aan. CAM Schildersbedrijf verzorgt én ontzorgt bij schilderwerken, gladstucwerk en sierstucwerken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Very good done. Walls are very smooth and they did the work very quick. In addition, they also did two ceilings which look amazing. Recommendable. I hope they get a lot of work because they work very good.
 • Emre Plaster & Paint

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews

  Welkom op het profiel Emre Plaster & Paint klussenbedrijf Uw specialist op gebied van stuccen, sauzen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialeerd in: -stucwerk binnen (behangklaar en sausklaar) -sauzen(verven) -spachtelputz  - onderhoudswerkzaamheden verrichten Wij gaan zorgvuldig in op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. We werken secuur, netjes en leveren kwalitatief werk af.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Great experience! Emre and his team are very helpful, communicative and have done a wonderful job with my apartment! Competitively priced and great quality work. I would not hesitate to recommend Emre or to use him again for work in the future :)
 • Stucadoorsbedrijf Eny

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn companyon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vorige klus liep uit, maar werd snel opgelost door volgende werkdag te komen.
 • SSB Klussenbedrijf

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews

  vakgebied van ons bedrijf is stucwerk(binnen en buiten), schilderen (binnen en buiten) en kleinschalig reparatiewerk. Wij werken landelijk maar voornamelijk in en omgeving Almere Amsterdam en Utrecht. In bezit van een VCA certificaat. Graag mij contacteren voor klussen waarbij geen offerte nodig is. Voor klussen onder 30 m2 hanteren wij geen m2 tarieven. hou aub hier rekening mee! Contacteer mij aub niet in geval van; - contact met meerdere stucadoors.! -behang en monteren - contact om te orienteren ipv laten stuccen, want elke contact kost mij geld terwijl ik daaraan niets verdien.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie, goed vakwerk!!! Wij zijn heel tevreden. Yazuv heeft prima vakwerk geleverd, mooi strak gestucte trapopgang
 • Karen Behangersbedrijf

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Welkom bij Karen Behangersbedrijf. Mijn naam is Karen Hayrapetyan, man van 34 jaar afkomstig uit Armenië. Ruim 9 jaar gespecialiseerd in alle soort behang. Of het nu gaat om dat ene wandje met een patroon of uw gehele woning met renovlies bij mij bent u aan het juiste adres. Wilt u uw wanden laten behangen door een renovlies behanger? Bij mij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een uitstekende service. Ik maak uw wanden strak en glad alsof het gestuct is. Tevens doe ik kitten en sausen van renovlies. Ik kan het materiaal aanleveren, maar u mag het materiaal ook aanleveren. De voordelen van renovlies behang Renovlies behang is vandaag de dag erg populair. Best logisch, want het is de oplossing om uw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Zonder dat het te veel moeite kost. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestuukte muur. Het voordeel van renovlies behang ten opzichte van stucwerk is dat u nooit last zult hebben van scheuren. Daarnaast is het kras- en stootvaster, goedkoper en sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is renovlies behang ook een stuk sterker. Vraag gerust een vrijblijvend offerte aan. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ik lever en garandeer kwaliteit en ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Zie mij FB Karen Behangersbedrijf voor foto’s en recensies. Met vriendelijke groet, Karen Behangersbedrijf Karen Hayrapetyan

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Zeer secuur werk geleverd. Tot in detail afgewerkt, een echte aanrader!!
 • Ml klusflex

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Ik ben eigenaar van ML klusflex. Na jaren voor een baas te hebben gewerkt en veel ervaring opgedaan(Aantoonbare werkervaring als stukadoor), ben ik voor mezelf gestart. Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van: • Stukken • Spagtel en Schilderwerk • Tegels leggen (muur en vloer) • Bouwwerk • Metselwerk • Laminaat Wat kunt u van mij verwachten: • werk met passie en aandacht voor detail waarbij vakmanschap voorop staat • Aandacht voor het eindresultaat • dienstverlenend ingesteld • Eigen rijbewijs en vervoer • In bezit van VCA-diploma • In bezit van eigen handgereedschap Met vriendelijke groeten, Ml klusflex

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mohammed is een aardige gozer, werkt hard en secuur. Ik moest m bijna verplichten even pauze te nemen voor een bakkie koffie haha! Nadat de klus geklaard was heeft ie alles perfect netjes en schoon opgeleverd. Ik ben dik tevreden!
 • Adrian Mancas Klusbedrijf

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews

  Uw thuis, mijn passie! Uw huis is belangrijk voor u. Of het uw eigen woning is of een huurwoning, het is uw thuis. Ik wil in uw Thuis goed werk leveren. In goed overleg en binnen de mogelijkheden van uw budget. U kijkt anders naar uw Thuis dan ik. U wilt graag een frisse nieuwe badkamer. Ik wil dat de leidingen goed liggen, de tegels strak op de rechte wand zitten en dat de stopcontacten veilig zijn aangelegd. Daar word ik blij van. Ik wil dat u lang plezier heeft van uw nieuwe badkamer en blij bent met het resultaat. Dat is mijn passie. Mijn werkwijze is als volgt. Eerst kom ik bij u langs om de situatie te bekijken en samen met u de mogelijkheden en wensen te bespreken. Vervolgens krijgt u van mij een vrijblijvende offerte. Als u besluit mij de opdracht te gunnen, komen we een startdatum overeen en ga ik aan de slag. Tijdens het werk houden we overleg. Dit staat bij mij voorop: - goed bereikbaar - goede afspraken - geen verrassingen achteraf Voor alle werkzaamheden in en om uw woning bent u bij mij aan het juiste adres. - badkamer en toilet - stucen - tegelzetten - sanitair - etc. etc. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens in uw Thuis, Adrian Mancas.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Adrian heeft de achterwand van onze keuken super strak en glad gestuct. Hij kwam eerst langs om vrijblijvend een offerte te maken, gaf een goeie (transparant uiteengezette) prijs en maakte op zeer korte termijn wat tijd voor onze klus. Hij is bovendien erg vriendelijk en werkt schoon en met degelijke materialen. We zijn al met al zeer tevreden, en kunnen deze vakman warm aanbevelen!
 • Stucspecialist Osman

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  Stukadoor Bent u op zoek naar een stukadoor die voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan zorgen? Stucspecialist Osman helpt u graag! Wij weten als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat uw ondergrond goed is afgewerkt. Om uw wanden klaar te maken voor behangen of andere vormen van afwerking, is het belangrijk dat de ondergrond netjes is afgewerkt. Stucspecialist Osman is het stukadoorsbedrijf dat altijd voor u klaar staat. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen het maximale uit uw wanden en plafonds halen. Dat kan alleen als de basis; het stukadoorswerk, goed is. Wat doen we? Met onze 20 jaar aan werkervaring en al vele tevreden klanten doen wij vrijwel alles op het gebied van stukadoren. Denk aan spuitwerk, sauswerk, het zetten van lijsten, restaureren of het stukadoren van buitengevels. Geen vraag is ons teveel. Heeft u een speciale wens? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En ons stukadoorsbedrijf is om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een gunstige prijs.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed werk geleverd! Osman kon al snel aan de klus beginnen, wat voor ons erg fijn was. Dacht ook goed mee tijdens het stucen van het plafond (met oude stuc en oud afdekplaatje wegwerken). Goede communicatie, al met al heel tevreden!
 • A&T Totaalbouw

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima werk afgeleverd. Komen afspraken na, doen niet moeilijk. Goede communicatie. Ze konden snel aan de slag en in 2 dagen klaar. Werken netjes.
 • SKR stukadoors & afbouwen

  Stukadoor in Amersfoort

  Beoordeling: 4.2 van 54.2581 reviews

  Heeft u vragen, neem dan gerust contact op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen mag natuurlijk ook.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Stenly en z'n mannen zijn zeer vriendelijk, denken mee, vakkundig en zijn erg snel! Het resultaat is zeer strak en ze hebben alles erg netjes achtergelaten. Topgasten. Zou ze iedereen aanraden.

Populaire lokale stukadoors in Amersfoort

Gemiddelde prijzen stukadoor Amersfoort

Overweeg jij een stukadoorsbedrijf uit Amersfoort in te schakelen voor jouw klus? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten van de professional. Gemiddeld kost een stukadoor uit Amersfoort tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor stucwerk buiten betaal je iets meer. Houd in dat geval rekening met een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Zoals je ziet, zit er best een verschil tussen het minimale en het maximale bedrag dat je voor een goede stukadoor uit Amersfoort betaalt. Dit verschil is door verschillende zaken te verklaren. Zo speelt ervaring een rol, maar ook het aantal vierkante meters en het soort klus spelen mee. Wil jij de professional inschakelen voor jouw monumentale pand aan De Koppel? Dan krijgt de stukadoor vaak te maken met oude muren die eerst een behandeling nodig hebben voor er een frisse stuclaag op kan. Dit zie je terug in de prijs. Woon je juist in een nieuwere woning in Amersfoort Vathorst? Dan is de kans groot dat je vooral rechte wanden en plafonds hebt. In de regel is de stukadoor uit Amersfoort dan minder lang bezig. Dat resulteert in een lagere prijs per vierkante meter. 

Soort stuc bepaalt de prijs

Naast de factoren die we zojuist hebben behandeld, is de prijs per vierkante meter ook afhankelijk van het soort stuc dat je kiest. Sierpleister en spachtelputz zijn bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan tadelakt of leemstuc. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal, maar ook de techniek van het stucen. Heb je een duidelijke voorkeur voor een bepaald soort stuc? Laat dit vooral weten aan de stukadoor uit Amersfoort. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, omdat de professional geen ervaring heeft met het soort stuc, of dat de prijs veel hoger uitvalt dan je eerst dacht. 

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten stuc? In onderstaande artikelen vertellen we je meer over het soort stuc en de prijs.

Stukadoor Amersfoort gezocht? 

Ben je op zoek naar een professional bij jou uit de buurt? Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met stukadoors uit Amersfoort en omstreken. Voor een prijsvoorstel op maat is het slim om zoveel mogelijk informatie vooraf te delen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters, de kwaliteit van de muren en of er een bepaalde deadline geldt. Het is altijd verstandig om foto's toe te voegen aan de oproep.

Hebben er verschillende stukadoors uit Amersfoort gereageerd op jouw klus? Dan kun je de stukadoor selecteren die het beste bij jouw klus past. De reviews van eerdere klanten maken je wegwijs. Zij laten je weten hoe de professional werkt en wat de expertise is van de stukadoor.

Andere vakmensen in Amersfoort

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur