Stukadoor Amsterdam gezocht?

Woon je in een arbeiderswoning in Amsterdam Noord, in een nieuwbouwhuis op IJburg of in een portiekwoning in Zuidoost? Waar jouw woning ook staat: grote kans dat je eens in de zoveel tijd je wanden of plafonds opnieuw wilt laten stucen. Een verse stuclaag zorgt dat je huis er weer netjes uitziet. Een stukadoor uit Amsterdam kan deze klus voor je uit handen nemen. Zo hoef je zelf niet aan de slag en voorkom je veelvoorkomende fouten. Denk bijvoorbeeld aan het te snel laten drogen van de stuc, of juist te langzaam stucen. Kortom, wil jij echt vakwerk? Schakel dan via Werkspot een stukadoor uit Amsterdam in.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 777 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Amsterdam

 • Allround Multidiensten

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6589 reviews

  İk ben Ramazan Dağlar. İk werk al heel lang in de binnen en buiten de gebouw. Mijn bedrijf heet Allround Diensten. İk doe alle soorten klussen. Stucwerk, tegelen, schilderen en etc. İk werk met een goede kwaliteit en netjes. Schoon achterlaten is voor mij belangrijk. Voor mij is het ook belangrijk dat ik klanten kan tevreden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel erg tevreden met de geleverde kwaliteit! Met drie man hebben ze deze klus in drie dagen afgerond en daarna hebben ze alles netjes achtergelaten. Afspraak was snel gemaakt en werd ook nagekomen. Aanrader!
 • Creatief Stuc

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55533 reviews

  Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij maken vooraf een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ik hoop op een fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wat een harde werkers! Zondagavond contact via werkspot en maandag gelijk aan het werk. Binnen 1 dag is onze complete woonkamer van wanden tot het plafond strak gemaakt. Zeer tevreden en kom zeker bij ze terug voor een volgende klus!
 • Regenboog klussenbedrijf

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Bent u op zoek naar een Stukadoor en/of Schilder? Voor een grote of kleine klus? Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken en u van goed advies te voorzien. Dit advies kan via de mail, telefonisch of ter plekke met een bezichtiging. U kunt bij ons terecht voor : - Stukadoorswerkzaamheden waaronder: glad pleisterwerk op plafond en wanden, spachtelputz, spackspuitwerk, Italiaanse glanspleisters, beton-look en kaleien. - Buitengevel-isolatie en Buitengevel-stucwerk - Schilderwerken binnen en buiten Of wilt u uw huis opknappen/restylen? En ziet u op tegen al het geregel en gedoe? Laat ons dit van u overnemen. Uiteraard verzorgen wij de stukadoors-, schilder-, en afbouwwerkzaamheden zelf. Daarnaast hebben we een samenwerking met ervaren betrouwbare bedrijven die o.a. het timmerwerk, elektra en loodgieterswerk perfect kunnen uitvoeren. Voordeel voor u: slechts 1 persoon waar u afspraken mee hoeft te maken en alle werkzaamheden lopen vloeiend in elkaar over.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer positief ervaren, goede hardwerkende mannen. Snel en fatsoenlijk werk geleverd, onze badkamer kan niet beter! Alles netjes achtergelaten en opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden!
 • Sefatas

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews

  Op zoek naar een goede en betaalbare stukadoor? Ons stucwerk is betaalbaar en van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons terecht voor stucwerk voor uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, plafonds en andere muren in uw huis welke u gestuct wilt hebben. Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Amsterdam en hebben meer dan 7 jaar ervaring met zowel particulier als zakelijk stucwerk.

  Laatste review:

  Stucwerk buiten -

  Netjes werk geleverd, afspraak werd 1 keer verzet maar netjes in overleg.
 • Sena Stucadoors & Schildersbedrijf

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9565 reviews

  Ik ben Sena stucadoor uit Amsterdam heeft 20 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Sena stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Sena stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fijne Stucadoor! Flexibel en goed werk geleverd en kon op korte termijn de klus doen.
 • Sebostukwerk

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65107 reviews

  Welkom op het profiel dumluca Klussen bedrijf Uw specialist op gebied van Schilderwerk, Stucen, - en Onderhoudswerkzaamheden. U krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. Wat wij onder andere doen : - Stucwerk binnen en buiten - Sierpleister - Lijstwerk - Sausklaarmaken  - Schilderen binnen en buiten - Airless Latex - Wanden plaatsen - Verlaagde plafond(s) - Onderhoudswerkzaamheden - etc. etc. Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De heren konden op korte termijn maar moest toch de afspraak anderhalve week verzetten wat wat minder was maar het kon nog net voor ons. De kwaliteit van het werk was best goed maar niet perfect er zijn stukken bij waar het wat golfde dat niet weggeschuurd kon worden. De communicatie was echt heel lastig ze hebben zelfs een deel gestuukt wat niet gestuukt moest worden, toevallig wel blij dat het is meegenomen. Ze hebben het aantal vierkante meters teveel naar boven hebben afgerond wat ik niet zo netjes vond. Dus denk als je er bij blijft om het in de gaten te houden en strak onderhandeld dan kan ik ze wel aanraden.
 • Klussenbedrijf Jotun

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5568 reviews

  Jotun klussenbedrijf is een jong dynamische stukadoors- en schildersbedrijf dat zich kenmerkt door hoogwaardig en professioneel vakwerk. Wij werken met een ervaren team waarbij kwaliteit en garantie ons handelsmerk is! Voor het stuc- en schilderwerk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen en producten. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsmerken. Het huis wordt schoon opgeleverd. Wij werken met meerdere stukadoors en schilders, voor een snel en goed resultaat. Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring. Gespecialiseerd in: -Glad pleisterwerk -Sierpleister -Sauswerk -Latex spuiten -Plafond plinten -Lakverf (ramen en deuren) We denken mee met de klant en geven passend advies. Wij komen graag bij u langs om alles op te meten en vervolgens een offerte op te stellen, Geheel vrijblijvend! Vele opdrachtgevers waren u voor, zie recente reviews van klussenbedrijf Jotun. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De stukadoor heeft goed werk verricht. Hij kwam op het afgesproken tijdstip en heeft eerst alles netjes afgedekt. Daarna netjes en zorgvuldig de keukenmuur en koof gestuukt. Toen hij klaar was is alles weer netjes opgeruimd en meegenomen naar de auto. Kortom: een aanrader!
 • Ats bouw

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  Wij zijn al 10 jaar werkzaam met stucadoor. Wij staan voor u klaar . Vakkundig, snel en goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn. Voor al uw stucwerk neem gerust contact met ons op. Wij komen ook vrijblijvend en kosteloos bezichtigen!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De mannen van Ats bouw hebben netjes gewerkt! Strak stucwerk, en ook alles netjes afgeplakt en (relatief) schoon achter gelaten. Zeker een aanrader!
 • VLM Klussenbedrijf

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75138 reviews

  VLM Klussenbedrijf is met ruim 15 jaar ervaring een professionele partij die u volledig kan ontzorgen. Onze expertise zit op: - Stukwerkzaamheden: behangklaar of verfklaar - Verven: muren en plafonds - Schilderen: raam- en deurkozijnen En ook op veel andere vlakken kunnen wij u ondersteunen. Zodra het niet direct onze expertise betreft, zullen wij dat ook eerlijk aangeven en u daarbij duidelijk adviseren hoe u daar het beste mee om kunt gaan. VLM Klussenbedrijf in een aantal steekwoorden: klantvriendelijk / kwalitatief goed werk / garantie / afspraak=afspraak / duidelijke communicatie Wij kunnen snel schakelen en zorgen dat ook de spoedklussen binnen de gestelde termijn worden afgehandeld. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Binnen - en buitenwerk, strippen, stucen, schilderen en overig (meer)werk. Alles in overleg, vooraf een duidelijke en gratis offerte. Deel uw contactgegevens met ons via Werkspot en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Wij hebben een VCA certificaat en een aansprakelijkheidsverzekering. Indicatie kosten: Stukwerk: 16 euro per m2 inclusief materiaal Verfwerkzaamheden: 11 euro per m2 inclusief materiaal - altijd Sikkens verf Schilderwerkzaamheden: Raamkozijn: 150 euro / deurkozijn: 150 euro / inclusief deur: 250 euro Stuken - hoe wij te werk gaan: 1. Wij plakken alles goed af en bedekken uw vloer met stucloper; 2. Voorstrijken met voorstrijkmiddel; 3. Hoekprofielen, stucstopprofielen en gaasbanden plaatsen; 4. Stuken met de beste materialen van de beste merken; 5. Sponzen / afmessen – 2-3 herhalen voor een zeer glad resultaat; 6. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig bewerken; 7. Zo nodig insmeren met Brander voor onevenheden; 8. Alles goed schoonmaken; 9. Resultaat: zeer gladde muren ‘spiegelglad’ waar wij onze garantie op geven. Wij hopen spoedig voor u aan het werk te mogen. Vriendelijke groet, Vahip Yildirim Pol Erken

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel mooi stuc werk geleverd. Bedankt!
 • Stucspecialist Osman

  Stukadoor in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8565 reviews

  Stukadoor Bent u op zoek naar een stukadoor die voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan zorgen? Stucspecialist Osman helpt u graag! Wij weten als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat uw ondergrond goed is afgewerkt. Om uw wanden klaar te maken voor behangen of andere vormen van afwerking, is het belangrijk dat de ondergrond netjes is afgewerkt. Stucspecialist Osman is het stukadoorsbedrijf dat altijd voor u klaar staat. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen het maximale uit uw wanden en plafonds halen. Dat kan alleen als de basis; het stukadoorswerk, goed is. Wat doen we? Met onze 20 jaar aan werkervaring en al vele tevreden klanten doen wij vrijwel alles op het gebied van stukadoren. Denk aan spuitwerk, sauswerk, het zetten van lijsten, restaureren of het stukadoren van buitengevels. Geen vraag is ons teveel. Heeft u een speciale wens? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En ons stukadoorsbedrijf is om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een gunstige prijs.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vlot werk, mooi resultaat, aardige man en prima prijs/kwaliteit. Zeer tevreden en aan te raden

Populaire lokale stukadoors in Amsterdam

Stukadoor Amsterdam: gemiddelde prijs

Als je een nieuwbouwwoning wilt laten stucen, krijg je vaak een heel ander prijskaartje dan wanneer je een woning laat restaureren. De kosten van een stukadoor uit Amsterdam zijn namelijk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de klus. Bij een nieuwbouwwoning heeft de professional rechte wanden waar hij een flink aantal vierkante meters per uur kan stucen. Bij een oude woning ligt dit vaak anders. Dan is het stukadoorsbedrijf uit Amsterdam vaak ook veel tijd kwijt aan het opknappen van de wanden en plafonds.

Gemiddeld betaal je voor een stukadoor uit Amsterdam een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor buiten stucwerk betaal je vaak iets meer. Dan rekent de professional een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. Wil jij weten hoeveel een stukadoor uit Amsterdam kost? Kom via Werkspot in contact met vakkundige professionals en krijg een prijsvoorstel op maat.

Stucwerk Amsterdam: voor elke woning een oplossing

Stukadoor Amsterdam West

Woon je in een bovenwoning dichtbij het Vondelpark of heb je een opknapper gekocht in de Baarsjes of Bos en Lommer? En wil je voortaan kijken naar mooie, strakke muren? Vraag een stukadoor uit Amsterdam dan jouw woning onder handen te nemen.

Stukadoor Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord vind je wijken vol arbeiderswoningen, karakteristieke huisjes in het beschermd stadsgezicht en veel buurten met nieuwbouwwoningen. Welke woning in Amsterdam Noord jij ook hebt, een stukadoor uit Amsterdam draait zijn hand niet om voor het stucen van jouw wanden, plafonds of badkamer. Uiteraard passend bij jouw woning.

Stukadoor Amsterdam Oost

Bij nieuwbouwwoningen zoals op IJburg en Zeeburgereiland hebben veel mensen vaak het idee dat je hier beter niet kan stucen in verband met het sneller scheuren van het stucwerk. Dit is zeker een risico, maar met een ervaren stukadoor verklein je het risico enorm. Zo krijg je goed advies over het laten drogen van het stucwerk om scheurvorming te voorkomen. Komt er toch een scheurtje in de muur? Een stukadoor uit Amsterdam repareert het stucwerk snel.

Stukadoor Amsterdam Zuid

De statige panden in Amsterdam Zuid staan er vaak al eeuwenlang en dit heeft ook gevolgen voor het stucwerk. De stukadoor uit Amsterdam moet hier extra secuur te werk gaan. Vaak moeten de wanden en muur eerst gerepareerd worden voor er een nieuwe stuclaag wordt aangebracht. Een professional met vakkennis kan deze klus voor je uit handen nemen en geeft je garantie op het stucwerk. Dit geldt natuurlijk ook als je in een arbeiders- of etagewoning in de Pijp, Rivierenbuurt of Buitenveldert woont.

Stukadoor Amsterdam Zuidoost

De hoogbouw in Amsterdam Zuidoost maakt steeds meer plaats voor eengezinswoningen. Heb jij een etagewoning of eengezinswoning in Amsterdam Zuidoost bemachtigd en wil je mooi stucwerk op de wanden, zoals sierpleister, tadelakt of beton cire? Schakel dan een stukadoor uit Amsterdam in en geniet binnen de kortste keren van een frisse stuclaag.

Hoe vind je de beste stukadoor uit Amsterdam?

Als jij je wanden of plafonds wilt laten stucen, ben je niet alleen op zoek naar een goedkope stukadoor uit Amsterdam, maar juist naar een stukadoor die vakwerk levert. Op Werkspot vind je daarom uitgebreide reviews van klanten die de stukadoor eerder hebben ingeschakeld. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en de manier waarop de professional werkt. Daarnaast kan je er bij Werkspot op vertrouwen dat alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de benodigde verzekeringen hebben. Zo vind je met een gerust hart de beste stukadoor uit Amsterdam.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur