Vind gevelspecialisten in Amsterdam

Op zoek naar gevelspecialisten in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Amsterdam

 • WDL Vastgoed
  WDL Vastgoed
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Specialist in :betonrot , compleet balkonherstel ,epoxyvloeren , scheuren in gevel en beton, gevelherstel, vochtbestrijding en schilderwerkzaamheden. Meer dan 20 jr ervaring.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Erg snel langs gekomen. Denkt mee nu nog de timmerman
 • GKMN Montage
  GKMN Montage
  Beoordeling: 3.9 van 53.9526 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Ervaren aannemer op het gebied van gevelmontage en voeg/kit/impregneer projecten. Alle collega’s spreken Nederlands, hebben een VCA, en professionele uitstraling. Al ons materieel en gereedschap is van A-Merken. Een offerte is altijd eerlijk maatwerk. Wij hebben een Bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering om eventuele risico’s op het werkvloer te dekken. GKMN Montage Aannemingsbedrijf, Projectbouw en Infra. Wij bieden altijd 100% garantie op onze diensten en werkzaamheden. Trefwoorden: voeg, kitten, gaten boren, impregneren installatie, stucen, beton boren, kit herstellen, zandstralen, buiten stucen

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Top werk!
 • Almaci Stukadoor
  Almaci Stukadoor
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Ik ben net lid geworden van werkspot U kunt er zeker van zijn dat ik u een zeer redelijke prijs en kwalitatief hoogstaand vakmanschap zal bieden voor de klus die u wilt laten klaren. Ik wil dat je contact met me opneemt om je mijn werk te laten zien en te bewijzen dat ik een echte professional ben. ALMACI STUKADOOR

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Goed werk geleverd. Goede prijs. Klus snel geklaard. Kwamen afspraken na. Alles netjes achtergelaten.
 • Gevel Techniek
  Gevel Techniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar iemand die gespecialiseerd is in Zonnepanelen? Of gevelonderhoud? Dan staan wij voor u klaar, heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeer netjes werk afgeleverd. Zelfs de ramen bij de muren hebben ze schoongemaakt vanwege het stof. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Komt zijn afspraken na
 • Kjd onderhoudsschilder
  Kjd onderhoudsschilder
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Ik ben koen 49 jaar .Schilder met ruim 15 jaar ervaring. Ik werk in een straal van 50 km vanaf Amsterdam. Ik werk markt conform de prijs . Ik Ben Eerlijk, transparant en betrouwbaar. En kom mijn afspraken na . Ik werk alleen met de beste producten(sikkens) en geef daarom ook garantie op het schilderwerk . Het motto is : De kroon op uw werk

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Netjes, kundig en volgens afspraak
 • Catalin Klussenbedrijf
  Catalin Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Als je op zoek bent naar een Schilder in Amsterdam, dan kan Catalin Klussenbedrijf je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  We zijn erg tevreden met het schilderwerk. Catalin levert vakmanschap. Hij is verder flexibel, betrouwbaar en vriendelijk.
 • Vloerisolatie Direct B.V.
  Vloerisolatie Direct B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  "Vloerisolatie Direct is een gespecialiseerd bedrijf in vloerisolatie, vochtbeheersing en kruipruimte ventilatie. Kwaliteit, persoonlijkheid en goed contact staan bij ons op de eerste plaats. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat we de tijd nemen om goed te kijken naar uw situatie. We komen eerst bij u langs voor een (vrijblijvende) inspectie en werken deze vervolgens uit om u daarna een goed en betrouwbaar advies te geven. Hierbij kijken we niet alleen naar het isoleren, maar vooral ook naar de gehele vochtbeheersing in zowel de kruipruimte als rond het huis, als ook naar schimmels, bacteriën en stankoverlast. Na de inspectie zullen we met u bespreken wat de beste aanpak is om te isoleren en eventuele vochtproblemen op te lossen."

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Ik sprak met George over mijn situatie met vocht. Hij was erg behulpzaam. Hij legde veel details uit over de algemene schimmelgroei en over mijn specifieke situatie. Hij gaf me goede begeleiding bij het zelf oplossen van het huidige probleem en hoe ik in de toekomst contact met hem op kon nemen als de situatie aanhield. Veel dank!
 • Klusbedrijf TG
  Klusbedrijf TG
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Goeiedag mensen, ik ben Tomas Gebenini. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!. Ben nu dus al 3 jaar volledig zelfstandig bezig maar ervoor altijd voor werkgevers/bedrijven gewerkt. maar wou toch altijd wat meer zelf regelen. Nu dat ik er ook daadwerkelijk een tijdje mee bezig ben, dacht ik van laat mij werkspot ook maar is proberen! Als uw woning van binnen of buiten geschilderd moet worden bent u aan het juiste adres en kom ik graag kijken. Mijn motto is dat ik pas tevreden ben wanneer de klant tevreden is!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Super vriendelijk, snelle communicatie en topwerk afgeleverd! Ontzettend tevreden met het eindresultaat. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Fem Sulima
  Fem Sulima
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Gevelspecialist in Amsterdam

  Zuid En Noord Holland Algemene renovaties. Gespecialiseerd in balkons ,gevels en schoorstenen

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Fem heeft de reparatie aan onze gevel goed en snel uitgevoerd.

4.7

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 433 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt