Vind ontwerpers in Amsterdam

Op zoek naar ontwerpers in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Amsterdam

 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  FOS Engineers hebben het geweldig gedaan! Heel vlot en dik in orde voor de vergunning die ik aangevraagd heb.
 • Deap Bouwvisie
  Deap Bouwvisie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  Kenmerk van Deap Bouwvisie is dat de tekeningen nauwkeurig, gedetailleerd en erg goed uitvoerbaar zijn.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Fijne communicatie, flexibel en meedenkend!
 • Klus Montagefabriek
  Klus Montagefabriek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  ———————————- P.S directe aanvragen kunt u ook doen via onze vernieuwde webpagina klusmontagefabriek ———————————- Beste klant, Met ruim 15 jaar ervaring in Ikea keukens en interieur nemen wij graag uw zorg uit handen. Wij werken met strenge richtlijnen en follow me rules die IKEA op de keukens installatie eist om de garantie te waarborgen. Klanten krijgen garantie op onze werkzaamheden. Wat wij doen/ onze specialisme; - IKEA keuken installatie expert - IKEA icm fronten o.a Baboon, Reform, Noremax, Houtmerk, KNOET, K-14 - Keuken installatie overige merken en leveranciers; o.a kvik, nobilia, hornbach,en overige duits keukens. - Keuken service werkzaamheden Met vriendelijke groet, Team KMF

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Extreem goed uitgevoerd. Deskundige vakman die heel precies werkt. Alles werd twee keer nagemeten en er werd veel tijd besteed aan waterpas krijgen van alles. Heeft veel ervaring met IKEA keukens en kent de producten uit het hoofd. Zo bouwt hij snel alles zorgvuldig in elkaar. Prettig contact ook. Er werd zelfs nog even geappt dat men 10 min later zou aankomen, dan afgesproken tijdstip. Alle karton en plastic werd ook netjes opgeruimd. Daarna nog een finale inspectie van de keuken, waarbij sommige laadjes toch nog 1 mm bijgesteld werden om het helemaal perfect te krijgen. Ik ben zeer tevreden.
 • Zantec
  Zantec
  Beoordeling: 4.7 van 54.75299 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  De Klussenbus Zantec is al 11 jaar een vertrouwd begrip in Haarlem en wijde omgeving. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met specialisten op alle vakgebieden biedt Zantec een totaaloplossing voor alle klussen. Dus kunt u uw complete klus met een gerust hart toevertrouwen aan Hans. Gespecialiseerd in Ikea-keukens.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Very professional, thinks in terms of solutions and also delivers!
 • JH Keukenmontage
  JH Keukenmontage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  JH Keukenmontage is een bedrijf die professioneel keukens plaats. Met uiterst zorg en geduld bouwen we uw keuken van A tot Z. Ik ben gevestigd in Volendam als zzp'er. Mijn werkgebied is zo'n 40 km in omstreek. Wij doen ook de service die bij de keuken hoort mochten er spullen ontbreken, dit is allemaal in een prijs van te voren vast gelegd. Wij plaatsen alle soorten keukens van goedkope tot dure keukens. Keukens plaatsen, daar zijn we goed in! Keukens wrappen doen wij ook!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Via werkspot bij JH Keukenmontage terecht gekomen in de zoektocht naar iemand die de laatste werkzaamheden kon afronden. Julian is prettig in de omgang en communicatie. Hij weet wat hij doet en heeft oplossend vermogen. Zo heeft hij een niet-passende lade toch kunnen vermaken en hem passend gekregen. Top :)
 • Alberto Doncato
  Alberto Doncato
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  Ik ben Alberto Doncato, freelance architect en interieurontwerper woonachtig in Amsterdam sinds 2015. Ik heb meer dan 8 jaar ervaring in de Nederlandse architecturale omgeving. Ik ben bedreven in interieurontwerp, architectuur, projectmanagement, 2D/3D tekeningen (ook voor vergunningen) en visualisaties. Nog even over mij: ik ben een nieuwsgierige, dynamische ontwerper en zit nooit vast aan de 'easy fix'. ''Ik ben een harde werker, leer snel en wil graag mijn vakkennis uitbreiden. Ik geniet van verschillende aspecten van de architectuurpraktijk, met name: ontwerp, interieurontwerp, technische tekeningen, 3D-modellering en visualisaties.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  I was delighted to work with Alberto! He created a design proposal for my whole apartment at a very good price, and was open to work with what I wanted to keep/incorporate, to offer different price range options for furniture and to adjust the furniture items after discussing the proposal. It was easy to work with him and very happy with the result!
 • Resaklus
  Resaklus
  Beoordeling: 4.7 van 54.75303 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  RESAKLUS Totaalonderhoud en klusbedrijf Ik ben Rene Bouwmeester . Ik doe Laminaat en houten vloeren leggen, Keukens plaatsen, tegelwerk, stucwerk en wanden plaatsen . We doen al 20 jaar Ikea keuken montage we hebben daar ruim ervaring in. We kunnen u keuken vanaf het begin begeleiden. Wij leveren ook op maat gemaakt raamdecoratie zoals rolgordijnen vouwgordijnen lamellen,luxaflex en duoroll. Met vriendelijke groet, Rene Bouwmeester (resaklus)

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  René heeft een super strakke keuken voor ons geplaatst! Een echte vakman!
 • Dinja Becker
  Dinja Becker
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  Op zoek naar professioneel interieuradvies bij jou thuis? Ik help je graag! Mijn naam is Dinja Becker, een enthousiaste en gedreven interieurontwerper in Amsterdam. Ik ontwerp niet alleen stijlvolle ruimtes, maar zorg ook voor een efficiënt ingedeelde inrichting, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Ik bied advies op maat aan voor het ontwerpen van een volledig interieur, maar kom ook al voor slechts €100 één uur bij jou thuis met mijn kleurenstalen om jouw vragen over bijv. kleuren, meubels of raamdecoratie te beantwoorden.

  Laatste review:
  Al enige tijd wilde ik graag meer kleur in mijn woonkamer maar het lukte steeds niet om knopen door te hakken. Toen ik het interieuradvies aan huis van Dinja voorbij zag komen, greep ik mijn kans en schakelde ik haar hulp in! Ik wist niet zo goed wat ik van de sessie kon verwachten maar ik was aangenaam verrast. Dinja was goed voorbereid, luisterde goed naar mijn wensen en binnen een klein uurtje lag er een kleurenplan klaar voor mijn woonkamer. Ik kan niet wachten om het plan te gaan toepassen, bedankt Dinja!
 • TTarc
  TTarc
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Amsterdam

  I'm a registered architect designer with a construction group with more than 15 years of experience in building

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg snel en professioneel. Duidelijk communicatie en afgesproken prijs
 • Jad Bouw & Renovatie
  Jad Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Amsterdam

  Kvk-86530178 JAD bouw & renovatie is een jong bedrijf en verniewend op het gebied binnen bouw- en renovatiebedrijf. We willen het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar huis te maken zoals zij ervan willen genieten. Dit doen we door het afronden van projecten van hoge kwaliteit aan bieden tegen betaalbare prijzen. In 2022 zijn we gestart met JAD bouw & renovatie. In deze relatief korte tijd hebben we een tevreden klantenbestand opgebouwd en een uitgebreid portfolio met werkzaamheden. Door hoogstaande kwaliteit binnen het afleveren van het werk, onze directe manier van werken en ons uitgebreide netwerk van bekwame en gemotiveerde werknemers. Hanteren we een nietszeggende aanpak, zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en zijn flexibel wanneer dat nodig is. We begrijpen dat de keuze om een project te realiseren een grote beslissing is, een beslissing die meer vereist dan foto's op de website. Neem daarom contact met ons op om ideeën over vernieuwing, overige ideeën en dromen te bespreken.

  Laatste review:
  Abdel is een rustige jongen die goed meedenkt en alles perfect heeft uitgevoerd. Keuken zit er prachtig in. We gaan hem zeker voor meer klussen vragen.

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 104 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt