Vind ontwerpers in Diemen

Op zoek naar ontwerpers in Diemen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Diemen

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • Steun in Architectuur
  Steun in Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR richt zich met name op de particuliere sector. Of u een klein advies voor een badkamer of een hele renovatie wil, maakt niet uit; u krijgt altijd dezelfde aandacht. DIENSTEN: 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: bestaande en nieuwe situatie (situatie, plattegronden, gevels, doorsneden, details; daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen en Bouwbesluit-berekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning. Ook het indienen en communiceren met de gemeente voor het verkrijgen van de vergunning behoort tot de mogelijkheden. De constructieve gegevens worden, indien nodig, door een erkende constructeur aangeleverd. 2- ONTWERP: advies voor nieuw indeling, materialen, kleuren, inrichting voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders 3- UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes bij aannemers; directievoering tijdens de bouw 4- 3D VISUALISATIES KOSTEN: De kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project en kunnen in overleg met u worden besproken en bepaald. Om u toch een indicatie te geven van de verwachte kosten hebben wij hieronder een aantal voorbeeldbedragen opgesteld. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW 1- BOUWTEKENINGEN/BEREKENINGEN: aanbouw, uitbouw, dakopbouw, serre tot 15m2 - vanaf €550,00 dakkapel, schuur, garage tot 15m2 - vanaf €400,00 verbouwing in een monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €550,00 zonnepanelen plaatsen bij monument of beschermd stads- of dorpsgezicht – vanaf €350,00 2- ONTWERP: €50/uur 3- UITVOERING: €50/uur 4- 3D VISUALISATIES: €50/uur

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Gyana is erg behulpzaam en flexibel. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en deze vervuld. Ik raad haar zeker aan.
 • Innovation Valley Europe B.V.
  Innovation Valley Europe B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Diemen

  Bouwkundig adviesbureau. Gewoon Gezond Wonen levert de volgende diensten: Bouw advies Tekeningen Bouwaanvragen Bouwbegeleider Kwaliteit waarborgen - aanbesteding Energie prestatie advies 33 jaar ervaring in de bouwsector Gericht op de kwaliteit van wonen: Luchtkwaliteit, Natuurlijk verwarmen, Energiebalans. Gewoon Gezond Wonen, daar krijg je energie van.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Rik heeft ons geweldig begeleid tijdens het herstellen van de constructie.
 • Architectenbureau Stepan Rektorik
  Architectenbureau Stepan Rektorik
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Architectenbureau Stepan Rektorik Onze werkzaamheden: Architectonisch en bouwkundig ontwerp Bouwkundig advies Begroting van bouwkosten Omgevingsvergunningen Aanbesteding Toezicht en bouwbegeleiding

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na het goede contact en het uitbesteden van deze klus nog meer tekenwerk aan Stepan uitbesteed.
 • Groenstudio MOS
  Groenstudio MOS
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Ik ben een groene tuinontwerper. Tuinen van Groenstudio MOS zijn groen, creatief en modern. Een plek voor ontspanning, samen zijn, spelen, zonnen, plukken of moestuinieren en genieten van een natuurrijke omgeving. Ik maak complete ontwerpen, een aanpassing van de huidige tuin of een update van de beplanting. Een groene tuin heeft veel voordelen. Door het ontwerp aan te passen op de bodem en natuur eromheen slaat de beplanting goed aan en werkt mee met de omgeving. Hierdoor zal de tuin relatief onderhoudsvrij zijn. Een groene tuin is ook klimaatbestendig, zorgt voor verkoeling en geef water een plek. Groen is mooi om naar te kijken, zorgt voor een fijne sfeer maar zit ook vol leven wat zorgt voor een gezonde tuin. Ik kijk er naar uit om de mogelijkheden te bespreken en je droomtuin te ontwerpen. Neem direct contact op met Groenstudio MOS om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Merel designed our front & back garden. She listened to our wishes carefully and put all her knowledge to prepare for us a fantastic green garden. We were very happy with her designs. During the implementation of the gardens she constantly gave support to the construction company by explaining the designs in detail . We totally recommend Merel.
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Diemen

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Het was prettig schakelen met Thoby. In de offertefase dacht hij goed mee, waardoor we op een prima prijs uitkwamen. Vervolgens waren de constructietekeningen snel gemaakt en de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Binnen 2 weken hadden we een goedkeuring van de gemeente. Zeer positief dus.
 • Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Atelier voor Architectuur Oemrawsingh B.V.
  Beoordeling: 3.9 van 53.955 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Als oprichter van het Atelier voor Architectuur en het Technisch Tekenburo Oemrawsingh heb ik brede ervaring in de bouw- van ontwerp tot technische uitwerking. Naast ontwerp- en tekenwerk, bied ik de volgende producten: visualisaties, begeleiden vergunningstraject en constructierapporten.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Scherpe prijs. Snel werk geleverd, wijzigingen geen probleem. Zeker een aanrader. Bedankt Reshmi,
 • SHARP Architects
  SHARP Architects

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Diemen

  Sharp Architects is een bureau voor architectuur en stedenbouw, in 2011 opgericht door Elton Hoxhallari. Wij werken aan uiteenlopende opdrachten: Vooral woongebouwen maar ook publieke gebouwen, renovatie en private woningen. De visie van Sharp Architects is om gebouwen te ontwerpen welke in harmonie zijn met de omgeving, maar die ook goed gebruik maken van de ruimte en die slim ingericht zijn, zodat er een aangename leefomgeving wordt gecreëerd

 • Atelier Font
  Atelier Font
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Ontwerper in Diemen

  Atelier Font, Tuin- & Landschapsarchitectuur Wie zijn wij? Ik ben Gloria Font zelfstandig ondernemer, deskundig krachtig en werk met passie en liefde voor verschillende soorten projecten; Tuin Ontwerpen en Openbare Ruimte Ontwerpen, Speelplaatsen, Ontwerp van Kavels, en Ontwerpen van woningen. Al 13 jaar ben ik actief met verschillende soorten opdrachtgevers: Particuliere Opdrachtgevers en Overheidsinstanties in Nederland, ook ben ik actief op de Internationale markt, o.a. in Europa, Rusland en Zuid-Amerika. Wat doen wij? Bij Atelier Font kunt u terecht voor al uw vragen over Tuin- en Landschap gerelateerde projecten. Door intensief samen te werken kijken we wat het mooist, meest haalbare en functionele eindresultaat is wat gerealiseerd kan worden. Samenwerking en een goede communicatie in het planproces is voor ons erg belangrijk, we willen iets creëren waar u helemaal tevreden mee bent. Welke diensten leveren wij? - Tuin Schets - Tuin Ontwerp - Bestratingsplan - Beplantingsplan - Verlichtingsplan - Begeleiding en advies projecten - Grote projecten, o.a. openbare ruimte en stadstuinen Wat kost het? Atelier Font vindt het belangrijk dat een klant weet wat de Ontwerp kosten voor het project zijn. We bespreken dit graag bij u thuis/ of op kantoor. Het kan op uur basis of een totaal prijs worden afgesproken. Waar zijn wij gevestigd? We zijn gevestigd in Amsterdam.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Een echte aanrader, keurige mensen , alles naar wens Werken hard , en netjes en denken mee . adres is www.Treus-tuinen.nl
 • Roosenstruyck Real Estate B.V.
  Roosenstruyck Real Estate B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Diemen

  3D tekeningen Constructietekeningen

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Diemen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 49 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Diemen

Andere vakmensen in Diemen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur