Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind ontwerpers in Utrecht

Op zoek naar ontwerpers in Utrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Ontwerper

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Utrecht

 • 3/2 Engineering

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  3/2 Engineering is een klein team van ervaren constructeurs die met een nauw samenwerkingsverband bij elke situatie tot een geschikte uitwerking van uw ontwerp komen. Zo kunnen wij voor elke situatie u voorzien van constructief advies. Wij specialiseren ons in staal-, beton- en houtconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. Wij staan garant voor laagdrempelige communicatie, korte doorlooptijden en scherpe prijzen!

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Zeer snelle en grondige afhandeling van de vraag. Betrouwbaar rapport gekregen waar aannemer direct mee aan de slag kon.
 • StudioAR bouwkundig ontwerpbureau

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Studio AR geeft uw dromen vorm Een bouwproject is spannend en uitdagend, zeker als dit nieuw voor u is. Bouwkundig ontwerpbureau Studio AR maakt dit proces overzichtelijk en helpt u de juiste beslissingen te nemen. Altijd met uw dromen als uitgangspunt. Wij starten met een wit vel papier voor ons op tafel. Samen met u tekenen we uw wensen, ideeën en plannen steeds meer uit. Onze ambitie is om het beste resultaat voor u te creëren. U focust zich op wat voor u belangrijk is: de inrichting van uw woning of bedrijfspand… Wij regelen alle andere aspecten voor u, zoals ontwerp, techniek, kwaliteit, budget, planning, vergunning en desgewenst ook de aannemer. Studio AR is een bouwkundig ontwerpbureau dat zich vol passie inzet voor zowel de particuliere als de professionele markt. Graag ontdekken wij wat we voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Andries heeft de bouwtekening van onze aanbouw gemaakt. Zeer goed werk, betrouwbaar in afspraken, prettige communicatie en een goede prijs kwaliteit. Absoluut tevreden.
 • Obbad studio

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Creatief, Vernieuwend, persoonlijk en authentiek interieurs, verbouwingen en nieuwbouw projecten. Uw ontwerpen bouwkundig en technisch tot in de details uitgewerkt.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Jamal is een enorm fijne sparringspartner, die precies begrijpt hoe hij moeilijke beslissingen voor de klant kan versimpelen. Altijd bereikbaar & met goede ideeen. Mvg, Koen
 • New Gen Architecture

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Over New Gen Architecture New Gen Architecture is gespecialiseerd in het ontwerp en bouwkundig technisch uitwerking maken voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij bieden u ontwerp, bouwkundig technisch tekenwerk, bouwadvies en bouwbegeleiding aan. Omdat u tijdens uw nieuw- of verbouwplan één aanspreekpunt heeft van het begin tot en met de oplevering met ervaring van alle aspecten van het bouwproject zijn de ‘lijntjes’ altijd kort en is de communicatie duidelijk, transparant, flexibel en klantgericht.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Heel goed. Er wordt duidelijk en snel gecommuniceerd. Ook buiten kantooruren is dit geen probleem. Aanpassingen worden snel verwerkt. Ik had een 'spoed'klus, deze kon door extra moeite snel ingepast worden in hun planning. Keurige tekeningen gemaakt. Mooi op tijd hebben ze onze vergunning aangevraagd. Fijne en ontspannen samenwerking.
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35104 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Nooit meer! Bij Sebastiaan uitgekomen voor het berekenen en tekenen van een muurdoorbraak en verwijderen van een schouw. In de prijsopgave stond "Werkzaamheden kunnen uiterlijk 5 werkdagen na opdracht gereed zijn", klonk positief. Gelijk alles aangeleverd, een kleine maand later na diverse keren vragen naar status (zonder reactie) kreeg ik de tekeningen. Toen de aannemer met de tekeningen aan de slag ging bleek dat de schaal en dus ook berekening helemaal niet klopte. Omdat ik door moest en geen tijd had om weer een paar weken te wachten heeft de aannemer met gepaste spoed nieuwe berekeningen gemaakt. Door drukte is het contacten van Sebastiaan hierover en betaling even blijven liggen, dat valt mij te verwijten. Maar toen ik hem hierop wees kreeg ik gelijk het verwijt dat ik verkeerde tekeningen aangeleverd had, wat niet het geval was. Dat hij de tekeningen aanpaste, en ik dus wel kreeg waarvoor ik betaalde, was uit coulance... Onprofessionele en zeer klantonvriendelijke ervaring!
 • De Woning Ingenieur

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  DWI-Architecten is een onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd advies- en tekenbureau gevestigd in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatief-fase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouw- en aankoops-proces! Wij werken door héél Nederland. - Nu vrijblijvend adviesgesprek - Diensten: - Omgevingsvergunning aanvragen - Bestemmingsplan uitzoeken - Omgevingsvergunning tekening - Bouwkundige tekeningen - Constructieberekeningen - 3D ontwerp - Splitsingsvergunning - Juridische splitsingstekening - Bouwkundig consult - Bouwbegeleiding - Huurpuntentellingen - Bouwkundige keuringen - Opleveringsinspecties nieuwbouw - Meetrapporten conform NEN2580 - Projectontwikkeling - Transformatie - Vastgoedbeheer Kwaliteitszorg Al vanaf de oprichting van ons bureau staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Continue scholing van medewerkers, kennisuitwisseling tussen medewerkers en onderhoud van onze kennisdatabase zorgen ervoor dat met de laatste technieken wordt gewerkt en de laatste inzichten worden ingezet, zonder in experimenten te vervallen. Visie In een sterk veranderende bouwwereld wil DWI uitgroeien tot een belangrijke en een te respecteren speler in de Nederlandse wereld van bouwadvies. DWI ambieert een voortrekkersrol in het verbeteren van het imago van de bouwbranche waarin integriteit en transparantie leidend zullen zijn. Organisatie DWI is een onafhankelijk en landelijk werkend bureau voor bouwmanagement en advies. Onze specialisten hebben een eigen denk- en werkwijze met oog voor de mens, samenwerking, duurzaamheid en innovaties.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Reageert vlot en helpt uitstekend. Ook tijdens het bezoek professioneel en behulpzaam . Had de tekeningen snel binnen.
 • de kast Utrecht

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  (in English below) WELKOM BIJ de kast Utrecht I interieur & projecten We zijn er voor grote en kleine interieur ideeën. Van advies en ontwerp tot inkoop, behang- en schilderwerk en montage. Een accessoire of het juiste koffie tafeltje, wat tips op locatie of een volledig interieurproject inclusief schilderwerk en montage; we werken graag op basis van diverse mogelijkheden, zodat we je een aanbod kunnen doen dat goed past. Onze ervaring dekt alle interieurstijlen. Ruim 5 jaar werken we met een vast professioneel en betrouwbaar team. We zijn dealer van onder andere de interieurmerken Pomax, Lifestyle Home Collection, Light&Living, Colmore, Pot&Vaas, J-Line, Go'Round Interior en meer. Voorbeeld tarieven: - intake/inventarisatie op locatie €69 (max. 2 uur, ex. 21% BTW) - ons uurtarief is €38,75 (ex. 21% BTW) - verkoopstyling of fotostyling, vanaf €149 (ex. 21% BTW) Voor grote en kleine wensen; WELKOM. TEAM de kast Utrecht dekastutrecht voor Instagram en Facebook __________________________________________________________________ An accessory- or color restyle, finding the right coffee table or a complete interior project including painting and assembly; we like to work on the basis of various possibilities, so that we can make an offer that fits well. Our experience covers all styles. With our professional team and the right locations to find the nicest interior pieces and material we will reach your goal. In an accessible way and always with one contactperson. We are dealer of several interior brands like Pomax, Lifestyle Home Collection, Colmore, Light&Living, Leitmotiv and more. Example rates: - an intake/inventory on location €69 (max. 2 hours, ex. 21% VAT) - an hourly rate of €38,75 per hour (ex. 21% VAT) - salesstyling or photo styling from €149 For small and big wishes; WELCOME TEAM de kast Utrecht dekastutrecht for Instagram and Facebook

  Laatste review:

  Super leuke spullen en lieve, enthousiaste service!
 • Joost van Wilgenburg

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Fijn dat je interesse toont in mijn werk. Ik ben sinds 2018 werkzaam als zelfstandige in de (ver)bouw en ontwerp. Daarnaast ben ik actief in de interieur- en meubelbouw. Ik lever betaalbaar vakwerk, met oog voor detail. Na het afronden van mijn opleiding tot bouwkundig ontwerper, besloot ik meer met mijn handen te willen werken. Sindsdien heb ik verschillende renovaties en verbouwingen uitgevoerd. Maar ook voor kleinere klussen ben ik beschikbaar. Mijn voorliefde ligt bij klussen waar ik m'n creativiteit in kwijt kan; de combinatie tussen ontwerp en uitvoering. Door het beheersen van deze beide vaardigheden, kan ik samen met de opdrachtgever tot een slimme oplossing komen. Ik ben sociaal en vriendelijk en een precieze werker. Want als je wat doet, moet het ook goed. Ik help u graag!

  Laatste review:

  Joost is vakkundig. Hij heeft de kast precies naar mijn wensen ontworpen. Ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel!
 • pimp it right

  Ontwerper in Utrecht

  Nog geen reviews

  Mijn bedrijf ontwerpt en maakt interieur op maat. Hierin staan herbruik en duurzaamheid centraal. Wij pimpen uw interieur en gebruiken zowel mogelijk wat er al is en voegen toe wat nog mist. Heeft U bijvoorbeeld emotionele items die u graag wilt behouden maar die niet passen bij uw interieur, wij denken graag met u mee want wij houden wel van een uitdaging. Gespecialiseerd in creatieve oplossingen voor kleine ruimtes en bewerken van versleten en kwetsbare materialen tot meubels die weer jaren meekunnen.

 • Steffen Donker - Interieurarchitect

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Al tien jaar werk ik als zelfstandig interieurarchitect voor zowel bedrijven als particulieren. Frisse, inspirerende ideeën komen voort uit interesse in u als opdrachtgever en een fascinatie voor vormgeving, interieur, materialen, beleving en trends. Opdrachten behandel ik het liefst van de eerste schets tot de uitvoering, zo houdt ik het realistisch. Een haalbare planning en budget hoort daar uiteraard ook bij. tot ziens! vriendelijke groet, Steffen Donker

  Laatste review:

  Tevreden over de werkzaamheden

Populaire lokale ontwerpers in Utrecht

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur