Vind ontwerpers in Utrecht

Op zoek naar ontwerpers in Utrecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Utrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Utrecht

 • TNA bouwkundig tekenaar

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Als bouwkundig- en E-installatie tekenaar zorgt TNA voor kwalitatieve producten omtrent plattegronden, kleine en grote projecten zoals een opbouw, aanbouw, dakkapel, het uitwerken van installatie ontwerpen, verlichtingsinstallatie, begrotingen, installatie- en blokschema's etc. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Snel en mooi werk!
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35111 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Designia Soest

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De opdracht was perfect en zeer snel uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat
 • Joost van Wilgenburg

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Fijn dat je interesse toont in mijn werk. Ik ben sinds 2018 werkzaam als zelfstandige in de (ver)bouw en ontwerp. Daarnaast ben ik actief in de interieur- en meubelbouw. Ik lever betaalbaar vakwerk, met oog voor detail. Na het afronden van mijn opleiding tot bouwkundig ontwerper, besloot ik meer met mijn handen te willen werken. Sindsdien heb ik verschillende renovaties en verbouwingen uitgevoerd. Maar ook voor kleinere klussen ben ik beschikbaar. Mijn voorliefde ligt bij klussen waar ik m'n creativiteit in kwijt kan; de combinatie tussen ontwerp en uitvoering. Door het beheersen van deze beide vaardigheden, kan ik samen met de opdrachtgever tot een slimme oplossing komen. Ik ben sociaal en vriendelijk en een precieze werker. Want als je wat doet, moet het ook goed. Ik help u graag!

  Laatste review:

  Joost is vakkundig. Hij heeft de kast precies naar mijn wensen ontworpen. Ik ben heel blij met het resultaat. Dankjewel!
 • Studio Hilbrands

  Ontwerper in Utrecht

  Nog geen reviews

  Mijn naam is Danny Hilbrands, ik ontwerp en maak meubels. Ik probeer mijn klanten kring uit te breiden doormiddel van werkspot. Mocht u interesse hebben in de meubels en interieurs die ik heb gemaakt vraag dit dan gerust.

 • de kast Utrecht

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  (in English below) WELKOM BIJ de kast Utrecht I interieur & projecten We zijn er voor grote en kleine interieur ideeën. Van advies en ontwerp tot inkoop, behang- en schilderwerk en montage. Een accessoire of het juiste koffie tafeltje, wat tips op locatie of een volledig interieurproject inclusief schilderwerk en montage; we werken graag op basis van diverse mogelijkheden, zodat we je een aanbod kunnen doen dat goed past. Onze ervaring dekt alle interieurstijlen. Ruim 5 jaar werken we met een vast professioneel en betrouwbaar team. We zijn dealer van onder andere de interieurmerken Pomax, Lifestyle Home Collection, Light&Living, Colmore, Pot&Vaas, J-Line, Go'Round Interior en meer. Voorbeeld tarieven: - intake/inventarisatie op locatie €69 (max. 2 uur, ex. 21% BTW) - ons uurtarief is €38,75 (ex. 21% BTW) - verkoopstyling of fotostyling, vanaf €149 (ex. 21% BTW) Voor grote en kleine wensen; WELKOM. TEAM de kast Utrecht dekastutrecht voor Instagram en Facebook __________________________________________________________________ An accessory- or color restyle, finding the right coffee table or a complete interior project including painting and assembly; we like to work on the basis of various possibilities, so that we can make an offer that fits well. Our experience covers all styles. With our professional team and the right locations to find the nicest interior pieces and material we will reach your goal. In an accessible way and always with one contactperson. We are dealer of several interior brands like Pomax, Lifestyle Home Collection, Colmore, Light&Living, Leitmotiv and more. Example rates: - an intake/inventory on location €69 (max. 2 hours, ex. 21% VAT) - an hourly rate of €38,75 per hour (ex. 21% VAT) - salesstyling or photo styling from €149 For small and big wishes; WELCOME TEAM de kast Utrecht dekastutrecht for Instagram and Facebook

  Laatste review:

  Super leuke spullen en lieve, enthousiaste service!
 • Studi-JO

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Mijn naam is Jolien, ik ben eigenaar van Studi-Jo. Mijn interieurontwerpen zorgen er voor dat mensen samenkomen, zich thuis voelen, prettig kunnen werken en elkaar ontmoeten. Na een studie interieurarchitectuur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en na jaren als lead-designer bij een bureau voor interieurarchitectuur, ben ik Studi-JO begonnen. Ik ben aangesloten bij de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten) en ik heb ruime ervaring in het ontwerpen van maatwerkinterieurs in het hoge segment. Ik ontwerp woningen, restaurants, clubs, kantoorpanden en winkels. Mijn kennis van het gehele bouwproces zorgt dat ik focus op zowel het proces als detaillering en haalbaarheid van een concept. Ik ondersteun in alle fasen; vanaf de eerste schetsen en indelingen naar lichtplannen, leidingplannen, materialiseren en productietekeningen. Mijn aanbod: >>CAD-tekeningen (2D)<< Plattegronden Indelingsvoorstellen Badkamers Aanzichten Lichtplannen Leidingplannen Ontwerpen meubelmaatwerk (van walk-in kast tot bijzettafel) Productietekeningen meubel maatwerk >>3D visualisaties<< Met 3D visualisatie kunt u de spannende kleur, stof bank of andere toevoeging aan uw interieur al zien voordat er gebouwd is. Voor alle betrokken partijen is hierdoor duidelijk waar er naartoe gewerkt wordt. >>Materialisering/ los meubilair<< Moodboard in beeld en materiaal Kleurenplan Voorstel los meubilair Begeleiding bij de inkoop (apparatuur, meubilair, verlichting, stoffering) Hoe kan ik jouw project tot een succes maken? Neem contact op met Studi-JO!

  Laatste review:

  Ik ben heel blij met mijn kast! Ik had veel meer bergruimte nodig in mijn stadappartement en het zag er snel rommelig uit. Deze kast gaf superveel bergruimte en had echt een wow-effect!
 • pimp it right

  Ontwerper in Utrecht

  Nog geen reviews

  Mijn bedrijf ontwerpt en maakt interieur op maat. Hierin staan herbruik en duurzaamheid centraal. Wij pimpen uw interieur en gebruiken zowel mogelijk wat er al is en voegen toe wat nog mist. Heeft U bijvoorbeeld emotionele items die u graag wilt behouden maar die niet passen bij uw interieur, wij denken graag met u mee want wij houden wel van een uitdaging. Gespecialiseerd in creatieve oplossingen voor kleine ruimtes en bewerken van versleten en kwetsbare materialen tot meubels die weer jaren meekunnen.

 • Steffen Donker - Interieurarchitect

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Al tien jaar werk ik als zelfstandig interieurarchitect voor zowel bedrijven als particulieren. Frisse, inspirerende ideeën komen voort uit interesse in u als opdrachtgever en een fascinatie voor vormgeving, interieur, materialen, beleving en trends. Opdrachten behandel ik het liefst van de eerste schets tot de uitvoering, zo houdt ik het realistisch. Een haalbare planning en budget hoort daar uiteraard ook bij. tot ziens! vriendelijke groet, Steffen Donker

  Laatste review:

  Tevreden over de werkzaamheden
 • Gerard Smeenk - Bouwkundig Tekenaar

  Ontwerper in Utrecht

  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review

  Ik ben Gerard Smeenk, bouwkundig tekenaar van beroep. Welkom op mijn Werkspot pagina.

  Laatste review:

  Heel vriendelijk contact. Voor ons een kruisconstructie getekend om draagmuren te kunnen verwijderen. Komt zijn afspraken na en weet waar hij het over heeft. Wat mij betreft een aanrader.

Populaire lokale ontwerpers in Utrecht

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur