Vind ontwerpers in Maarssen

Op zoek naar ontwerpers in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 65 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Maarssen

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Mark kan snel werken en schakelen en levert niet alleen een constructieberekening of -tekening aan. maar verdedigt deze ook bij de Gemeenten en bespreekt deze met de aannemer. Als er nog vragen zijn, beantwoordt hij ze. Ook als het weken later is.
 • Romee Interior Design
  Romee Interior Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Maarssen

  Ga je verhuizen, verbouwen of is je interieur toe aan een flinke make-over Als stylist, ontwerpster en technisch tekenaar help ik je graag verder om van jouw huis een thuis te maken! Door middel van een uitgewerkt stijlingsboek geef ik je alle tools om je droominterieur te verwezenlijken. Een goed en gestructureerd plan is essentieel om de verbouwing of herindeling goed te laten verlopen. Zo voorkom je miskopen en bespaar je jezelf een heleboel geld, tijd en stress. In het stijlingsboek vind je o.a. moodboards met stijl/kleuradvies, maar ook indelingsplannen, materialiseringstlijsten en realistische 3D modellen. En het leuke is ;Ik maak elk ontwerp uniek voor jou. Persoonlijk , origineel en praktisch! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en ik help je graag verder.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Professioneel en uitstekend werk geleverd.
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 3.9 van 53.9512 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  Als TNA Bouw voeren wij diverse werkzaamheden uit. Wij leveren tekeningen voor uw woning en kunnen u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Ook doen wij badkamer, toilet, keuken renovaties in uw woning. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Started in February and delivered in October and that even i am not sure if Municipalty will ask for more changes. To give an idea i just shared drawing from neighbour and he literally copy pasted designs from the neighbour drawings, Rather than delivering assignment he ws more into make him money. Please this company is big NO, Dont look at the cheaper price, you will be disappointed at the end. Rather go and find some quality drawing guy who can actual deliver some value. If i could give -Ve review i would hv preferred that
 • Wegdam Bouwkundig Advies
  Wegdam Bouwkundig Advies
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  Wegdam Bouwkundig Advies is een eenmanszaak waarbij ik, Jules Wegdam, bouwkundig tekenaar ben van beroep. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste 3D tekensoftware zoals Revit, Allplan en sketchup. Daarnaast gebruik ik een render software (Lumion) om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Ik kan de wens dus vertalen naar een 3D model en van daaruit alle tekeningen aanleveren die nodig zijn om over te gaan tot het daadwerkelijke bouwen. Vraag gerust wat ik voor jou kan betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Opdracht niet uitgevoerd Na twee maanden wachten maar eens gemaild naar dit bedrijf. Jammer dat hij de privé problemen niet had laten weten, dan had ik daar begrip voor kunnen hebben. Maar niks horen, dat zet voor de klant geen zoden aan de dijk.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Perfect resultaat voor de beste prijs! Wij hebben Designia de bouwtekening voor een uitbouw aan onze woning laten maken en Designia heeft de aanvraag bij de gemeente ingediend namens mij. Resultaat: een week later een positief besluit van de gemeente! Communicatie met Tayfur is snel en helder verlopen. Met de aanwezige informatie heeft Designia Soest binnen 2 weken de benodigde tekeningen voor mijn uitbouw gemaakt en heeft de aanvraag ingediend bij de gemeente Utrecht. Dat de aanvraag zo snel ook is goedgekeurd was een verrassing. (de bezwarentermijn gaat nog wel in, maar van de gemeente mogen we op eigen risico wel starten met de verbouwing). Dit betekent dat we veel sneller dan verwacht kunnen beginnen. Top service, goede communicatie en in vergelijking met alle andere aanbieders de beste prijs!
 • VOS Architectuur
  VOS Architectuur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maarssen

  Vos Architectuur helpt u met het realiseren van uw wensen. Een allround architectenbureau met focus op materiaal en beleving. Vanuit de ruimtelijke beleving en ruimtelijke context worden gebouwen gevormd die op meerdere niveaus de relatie opzoeken. Door uitgebreide bouwkundige kennis worden vernuftig mooie details ontworpen die het ontwerp afmaken. Afhankelijk van de schaal van uw project werkt Vos Architectuur samen met een netwerk van collega ontwerpers en constructeurs, installateurs en aannemers. Mocht u zelf beschikken over mensen in uw netwerk gaan we graag nieuwe samenwerkingen aan. We maken graag vrijblijvend kennis met u. Groet, ir. Koen Vos M.Arch Projectarchitect / oprichter Vos Architectuur P.S. Wegens het verdienmodel van Werkspot vraag ik u enkel contact met mij op te nemen in geval van serieuze interesse.

 • SEAMM
  SEAMM
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  Ik ben een Ontwerper en Timmerman. Graag maak ik voor jou de klus helemaal in orde! Bij voorkeur vlieg ik een opdracht creatief aan door te bepalen wat uw wens is en met u een ontwerp-schets te maken. En hiermee een mooi uitziend en effectieve oplossing te bieden. Wij werken met een team van 5 man, met nog twee timmermannen/vakmannen en twee meubelmakers. Wij pakken ook houten vloer en wandafwerkingen op. Dit ook voor keukens en badkamers. Mijn achtergrond zit in de fabricage van meubels en werktuigen. Ik heb ook een diploma als ingenieur. Sinds 2015 is SEAMM opgericht. Dit geeft voor mij en collega's een mooie praktische uitdaging. Heel graag bied ik garantie voor het product en het geleverde werk. Daarbij wil ik een verwachtte leeftijd vermelden op het gebruikte materiaal.

  Laatste review:

  Pergola of tuinhuis plaatsen -

  Zeer prettig in communicatie. Volledig naar wens uitgevoerd
 • Mark Gijsbers Architectuur
  Mark Gijsbers Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Maarssen

  Ik ben een ervaren architect die het leuk vind om slimme en mooie toevoegingen aan woningen te doen. In mijn portfolio zie je gebouwde resultaten en ruimtelijke studies van mijn hand. Ik adviseer graag bij op- en aanbouwen en kan met beelden laten zien hoe de uitbreiding eruit gaat zien.

  Laatste review:

  Prettige gesprekken gevoerd, goede ontwerp suggesties gedaan en volgens afspraak en netjes tekeningen geleverd
 • Power2green Coöperatie U.A.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maarssen

  Revit (BIM) modelleur met meer dan 15 jaar (uitvoerende) ervaring in de bouw

 • Re-Touch Design
  Re-Touch Design
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Ontwerper in Maarssen

  Re-Touch Design, gevestigd in Utrecht, is een jong en dynamisch bedrijf, die zich zowel in de binnenhuis architectuur als in de grafische branche diverse creatieve ontwerpen en concepten ontwikkeld. Wij willen elk project op de kaart zetten, door de styling, het ontwerp en het interieur haarfijn op elkaar aan te laten sluiten. Door onze creativiteit en kwaliteit hoog te houden, creëren wij unieke en onvergetelijke ontwerpen en sferen voor uw project. Wij zorgen hiernaast ook voor korte lijnen binnen ons bedrijf, waardoor de communicatie tot u informatief en helder blijft. Bent u geïnteresseerd geworden? Neemt u dan gerust contact met ons op, voor een op maat gemaakte offerte.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Ze waren heel vriendelijk over de Whatsapp en over de telefoon .

Populaire lokale ontwerpers in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur