Vind keukenmonteurs in Maarssen

Op zoek naar keukenmonteurs in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Maarssen

 • Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
  Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Ik ben iemand die 24 jaar bij een keuken/meubelmakerij heeft gewerkt. Ik heb daar de ervaring opgedaan om kasten en keukens en tal van andere meubels te fabriceren en te plaatsen. Tevens heb ik daarbij alle nevenwerkzaamheden uitgevoerd zoals kleine tegelprojecten en verplaatsen van leidingen en stopcontacten/schakelaars. Ik ben sinds 1 januari 2024 de uitdaging aangegaan door voor mijzelf te beginnen. Ben je op zoek naar een Keukenmonteur, Elektricien, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Maarssen bij Keukenmontage & Klusbedrijf Hamertje Tik terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Keuken plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Meubels (de)monteren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Prettig in de communicatie, werkt snel en is deskundig
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Goed, op tijd, snel werk.advies: eerst goed Nederlands leren
 • Multi Service DS
  Multi Service DS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75107 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Multiservice DS is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf specifiek gericht op (DS-) Elektrotechniek en (DS-) Keukenvoorbereiding. Met ruim 18 jaar ervaring en uitstekende klantbeoordelingen zorgen wij er voor dat ook uw klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Heel tevreden over DS Multiservice. Darren heeft mijn keuken perfect voorbereid op plaatsing van een nieuwe keuken. Elektra, leidingwerk, verwijdering oude keuken is allemaal netjes en vlot gedaan. Darren is vriendelijk, werkt hard en ontzorgt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
 • Danso Goods
  Danso Goods
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  De zon als bron zonnepanelen Jouw #1 bedrijf in duurzame zonne-energie

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  All great, I really recommend Camille!!
 • jas&co
  jas&co
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  32 jarige keuken professional. Ik ben werkzaam als zelfstandige bij een keuken vernieuw bedrijf, dus ik kan helpen met het plaatsen van nieuw apparatuur, reparatie van keukenkasten, plaatsing van nieuwe fronten, een nieuw keukenblad en andere zaken. Hoor het graag! Met vriendelijke groet, Jasper

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snel een afspraak kunnen maken en helemaal tevreden over de afhandeling.
 • ElektrOdijk
  ElektrOdijk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85139 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Elektrotechnisch installatiebedrijf. Speciaal gericht op de kleine utiliteit, renovatie en de particuliere markt. Ook gespecialiseerd in de aanleg van centraal stofzuigsystemen. ElektrOdijk werkt samen met de volgende bedrijven / personen: - NERO Bouw Bunnik - Jaco Gijsbertsen Loodgieter - Hans Bosch betonboringen - Benaissa (stukadoor) - Roy van Wijnbergen (stukadoor) - Ali Aslan (stukadoor)

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  De klus werd snel en netjes uitgevoerd. Alles in overleg en denkt goed mee.
 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95306 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Vlot de afspraak nagekomen. Aardige (oude) man. Had het goed en snel geregeld. Aan te bevelen.
 • Totabouw
  Totabouw
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Keukenmonteur in Maarssen

  Totabouw is een bouwbedrijf die alle bouw werkzaamheden zoals Keuken installatie, keukenvoorbereidingen, elektra en loodgieters werkzaamheden, tegelwerken, stukadoorswerken, badkamers, isoleren van woningen en interieurs/ maatwerk. Van een kleine klus tot een groot project wij doen alles met ons vaste netwerk van professionals. wij zijn gespecialiseerd in montages van alle typen keukens en de voorbereidende werkzaamheden van de keukens.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Open en duidelijke communicatie en vakwerk afgeleverd binnen de afgesproken tijd en volgens de offerte. Totabouw heeft vakwerk afgeleverd. Zeer tevreden
 • Stedenburg Totaal Bouw
  Stedenburg Totaal Bouw

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Maarssen

  Stedenburg Totaal Bouw is uw ideale partner als u een Installatiebedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Maarssen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Aannemer, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Klus en Montagebedrijf de Kruijf
  Klus en Montagebedrijf de Kruijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Keukenmonteur in Maarssen

  Klus en montagebedrijf de Kruijf is een veelzijdig klusbedrijf gestart in 2016. Wij hebben kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij uitvoeren: -Badkamer en toilietrenovatie's -aanbouw of verbouw werkzaamheden -parket vloeren leggen of renovatie -Laminaatvloeren -Traprenovatie -aanpassingen aan elektra -enz.

  Laatste review:
  Ynse de Kruijf heeft van ons diverse opdrachten aangenomen en uitgevoerd. Van inbouwkasten op zolder, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, inbouw keukenwand en inbouw woonkamerkast tot een cinewall. Door mee te denken, de flexibiliteit van Ynse en een fijne communicatie zijn de opdrachten naar wens uitgevoerd. Ynse is een harde werker en laat zich niet uit het veld slaan door technische uitdagingen. In financieel opzicht was Ynse ook helder, zowel qua vooraf gecalculeerde kosten als eventuele bijkomende kosten. Al met al ontzettend tevreden over de inzet en vakkundigheid van Ynse! Aanrader!

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 341 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt