Vind sloopbedrijven in Maarssen

Op zoek naar sloopbedrijven in Maarssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Maarssen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95764 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Boom is prima gesnoeid. Harde werker, geen makkelijk klusje in zijn eentje. Zeer tevreden!
 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555180 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton, bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. We hebben tevens een professionele timmerman in huis voor het bouwen van o.a. nieuwe vloeren, vlieringen en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Bert kon op op korte termijn deze klus oppakken. Sloop van de schoorsteen op het dak en zolderverdieping. In totaal 4 kuub aan sloopafval. Zeer keurig en snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Na plaatsing van de dakkapellen (door ander bedrijf), heeft Bert ook de zolder afgetimmerd, geisoleerd en gipsmuren geplaatst. Ondanks dat het veel werk was, prima uitgevoerd. Ook niet onbelangrijk, zeer vriendelijk en fijn in de omgang. Bedankt.
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.6 van 54.6576 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Leuke hardwerkende jongens. Ondanks dat het tegen zat toch de vloer er in een dag uit. Aanrader!
 • Wolf sloopwerken
  Wolf sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Enige jaren ervaring in sloopwerk Kleinschalige sloopwerken , oa keukens, badkamers, schuren en tuinhuisjes en leeghalen van panden en woningen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Wij zijn tevreden, Peter dacht met alles mee. Hij heeft de klus goed en snel uitgevoerd en komt afspraken na. We raden hem zeker aan.
 • GVD Schaaf Kunstenaar
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  In 2020 ben ik een klusbedrijf gestart, in de afgelopen jaren heb in veel voor aannemers gewerkt. Elektra aanleggen, timmerwerk en ook loodgieterswerk, van kleine tot grote klus. Via Werkspot ben ik opzoek naar eigen klussen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijn dat Geert op een kleine klus reageerde. Heeft goed werk geleverd en is vriendelijk. Leuning hangt er netjes bij.
 • ZH Firma Optic
  ZH Firma Optic
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  ZH Firma Optic voert vooral elektrotechnische werkzaamheden - (Laadpalen,werkschakelaars , installatie werk kabels trekken stopcontacten plaatsen ( kabels verlengen )telecommunicatie (glasvezel). Straatwerk , reparatie straatwerk (ingezakt tegelwerk herstellen) graafwerkzaamheden , sleuven graven. Elektrische installaties (meterkasten vervangen/uitbreien,Zonnepanelen installaties, alle merken keuze van de consument.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Zohair heeft bij ons een muuranker geplaatst om de bakfiets aan vast te zetten. De klus was snel en goed geklaard. Verder reageerde Zohair snel op berichten en was hij heel flexibel. Wij zijn erg tevreden.
 • D van Eck Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Ik ben David van Eck en ik ben een zzp’er uit het dorp Kockengen. Van jongst af aan ben ik al met mijn vader aan het timmeren en allerlei dingen aan het maken, zodra het kon ging ik uiteraard ook zoveel mogelijk met hem mee naar de bouw ( hij is timmerman bij een aannemers bedrijf ) . Na de middelbare school ben ik een bbl opleiding allround Timmerman niveau 3 gaan doen en fulltime in de bouw gegaan. Nu wil ik de ik de avonden en op zaterdag eigen klussen gaan doen op zzp basis om misschien in de toekomst te groeien met mijn bedrijf. Ik hoop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en prettige zaken met u te doen . Bel of stuur gerust een keer een aapje voor meer informatie

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  David is erg betrouwbaar en benaderbaar. Hij kwam alle afspraken na en dacht zelfs nog goed mee, dacht in oplossingen, creatief! Hij was niet onder de indruk van een kleine/grote tegenslag. Sowieso ook een fijne kerel in de omgang, erg aardig. Ook degene die hij meenam was sympathiek. Hij is erg sterk en heeft veel inzicht hoe iets moet gebeuren. Kortom, fijne klusman!
 • RRT Multiservices
  RRT Multiservices
  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  "Zoek je een betrouwbare en ervaren handyman? Zoek niet verder! Neem vandaag nog contact met me op, om te zien wat ik voor jou kan betekenen!"

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus is perfect naar wens uitgevoerd! Goede communicatie vooraf en tijdens en sneller gedaan dan ik had verwacht!
 • Manus van Alles
  Manus van Alles
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Beste mensen Als "Manus van Alles" doe ik alle kleine of middel grote klussen van in en rond huis. Dat kan zijn van een gootsteen ontstoppen, tv installeren, stekker of lamp vervangen. Gordijnrails ophangen, sloopwerk, verhelpen lekkage, klussen in de tuin, etc. Ook algemeen onderhoud aan uw school, kantoor of huis is natuurlijk mogelijk. Dit alle voor de kleine prijs van €. 37,50 p/u Vriendelijke groet! Manus (Mark) van Alles

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Erg vriendelijk en de klus was zo gepiept
 • Op maat
  Op maat
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Sloopbedrijf in Maarssen

  Allround timmerman met werkplaats. Voor alle voorkomende klussen zoals: kozijnen, deuren, renovatie, verbouw, dakkapellen en badkamers maak ik vrijblijvend een offerte. Ook relaties met loodgieter, schilder en stucadoor zijn aanwezig zodat een klus niet over meerdere schijven hoeft te gaan.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie, keurige offerte en een snelle, nette en professionele uitvoering van het werk.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Maarssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 363 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Maarssen

Andere vakmensen in Maarssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt