Vind sloopbedrijven in De Meern

Op zoek naar sloopbedrijven in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in De Meern

 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Aardige mensen, duidelijke informatie en meedenkend over aanpak sloopwerkzaamheden. Werkzaamheden werd zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Ook advies gekregen hoe ik verder kan met verbouwing. Zoals voorafgaand afgesproken is werkzaamheden op tijd begonnen en afgeleverd. Top bedrijf 👍🏻
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95806 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heel blij mee! Tuin was echt een oerwoud nu weer helemaal netjes . Opa en Oma kunnen weer lekker zitten.
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • Duran Installatie B.V.
  Duran Installatie B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Wij zijn een all-round installatiebedrijf. Ik begon in 2002 met elektra installatiewerk, vanaf 2002 was ik werkzaam in de nieuwbouw. Mijn doorzettingsvermogen staat op een hoog niveau en mijn ervaring speelt een belangrijke rol. Duran Installatie B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Bent u op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf? Of misschien bent u op zoek naar een bedrijf dat uw volledige elektra kan installeren. Duran Installatie B.V. is uw partner voor alle elektra diensten. Wij leveren tegen uitstekende condities en zeer scherpe prijzen! A picture is worth a thousand words. Daarom laten we u liever een klein overzicht van de gerealiseerde projecten zien. Aantal projecten die Duran Installatie B.V. runt en gerund heeft: - 53 App. Barendrecht - 104. won. Berkel en Rodenrijs - 37. won. Sliedrecht - 135. won. Vleuterweide - 105. won. Vleuterweide - 50. won. Culemborg - 91. won. Barendrecht - 40 app 29 won. Gouda - 38. won. Zaltbommel - 11. won. Wijk Bij Duurstede - 23 app. Valkenswaard - 68 app + 5 won. Berkel Enschot - 37 app. Rosmalen - 70 app. Helmond (Waterburcht W7 Suytkade) - 33 app + 6 won. Mill - 29 won. Breda - 120 app. Bankier - 12 app. Waalwijk - 235 app. Eindhoven - 39 won en winkelunits. Rosmalen - 69 en 20 won. Plan '' Weverspoort '' Helmond. - 101 app. Leidsche Rijn - Woonzorgcentrum '' Eikenhuys '' De Wever Berkel-Enschot - Luxe woningen en appartementen plan '' Gasthuiskwartier '' - 50 app. Plan '' De Malvert '' Nijmegen - 167 app. Veenendaal - 94 app. + 17 won. Hof van Leeuwesteyn - 26 app. Millingen a/d Rijn Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de Elektrotechniek. Wij leveren alle elektrotechnische diensten zowel algemeen als collectief gebied. Ik geef u 100% garantie voor de werkzaamheden. De werkzaamheden die Duran Installatie B.V. vooral verrichten: -Stopcontacten plaatsen en verplaatsen -Elektra installaties van een nieuw huis vernieuwen -Utp en tel. kapel trekken -T.v kabel trekken -Keuken aanpassen elektra -Storing zoeken -Groepenkast vervangen -W.m en w.d aansluiten -Storingsdiensten -Service -Onderhoud -Keuren & Inspecties -Rondom alles wat met elektra te maken heeft. Beste opdrachtgever, Wij als erkend bedrijf willen u graag helpen. Wij werken al jaren met alle installaties en bieden je goede kwaliteit voor een lage prijs. Laat ons even langs komen en kijken wat er moet gebeuren, hoe het moet gebeuren en samen even oriënteren op de situatie. Kijken wat de beste optie is; misschien kunnen wij u helpen met de opdracht. Waarom Duran Installatie B.V.? -24/7 bereikbaar -Meer dan 20 jaar ervaring -Oplossing op maat -Installatie, reparatie en onderhoud -Gecertificeerde werknemers -Werkzaam in heel Nederland Offerte aanvragen? Voor elektra installaties heeft u een erkend elektricien nodig. Duran Installatie B.V. is een erkend elektrotechnisch bedrijf en levert hoogwaardige kwaliteit diensten, neem contact met ons op. Met vriendelijke groet, Duran Installatie B.V.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Prima geholpen en snelle service.
 • Wolf sloopwerken
  Wolf sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Enige jaren ervaring in sloopwerk Kleinschalige sloopwerken , oa keukens, badkamers, schuren en tuinhuisjes en leeghalen van panden en woningen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Doet wat hij zegt. Een aanrader
 • M Bossenbroek Tuinonderhoud
  M Bossenbroek Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85215 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  ik werk ruim 11 jaar voor me zelf ik doe tuinonderhoud , stobbenfrezen , versnipperen , onkruid borstelen ik heb ook een borstelmachine , , achterstallig tuinonderhoud , Bomen snoeien eventueel met hoogwerker hagen verwijderen en nieuwe haag planten , ik werk al 30 jaar in het groen ik heb dus veel ervaring in het werk ik heb niet een hele lange wachttijd om de klus te komen uitvoeren ik heb een borstelmachine voor het onkruid tussen de tegels te verwijderen en een stobbenfrees en een versnipperaar die door een brede deur past als het een rechte gang en dan door de keuken passen deze erdoor zo is er geen rommel door het huis te slepen en ook geen krassen door takken die je door het huis moet sjouwen misschien wild u de snippers wel gebruiken in de tuin ik werk met een big bag waar ik het snoeiafval mee weg haal zo blijft er geen smerige sleepsporen achter Ik snoei of rooi bomen met een boomklimmer eventueel met hoogwerker geen gehaast of slordig afraggen mooie snoeiwonden P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus zo kunnen we ook een prijs doorgeven of een goed advies geven van de klus hoe het beste het gedaan kan worden Als ik een prijs doorgeef en vind u het te duur of niet geïnteresseerd reageer niet in verband met advertentie kosten die we moeten betalen die van 5 euro tot wel 32 euro kosten Ook niet alleen een zonder tekst laat weten als u echt interesse heeft Ik hoop dat u er begrip voor heeft Als u geen foto,s op de adv staan is het moeilijk de situatie te beoordelen Ik plant bomen en hagen ik heb wat foto,s van bomen die ik recent heb geplant en wat een paar jaar geleden is geplant door mij planten is de beste tijd Tussen oktober en februarie

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Martijn heeft ons snel en goed geholpen met het afvoeren van de platen van een oude kas en andere spullen uit onze tuin. Vriendelijk en behulpzaam!
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95147 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  De eerste keer dat ik iemand die gaten heeft laten vallen vijf sterren geef :) flauw natuurlijk, maar we hadden een uitgezaagd gat in de muur nodig in ons nieuwbouwhuis, voor extra ruimte in de keuken. Dat moest op een specifiek moment gebeuren, omdat er daarna veel andere wzh waren gepland. Ondanks veranderingen in opleverdatum waren John (en zijn zoon) erg flexibel en vlot. De klus is goed uitgevoerd. Ook moest er een latei worden ingemetseld om de resterende muur te ondersteunen. Dit is allemaal netjes gelukt, en strak op tijd. Heel fijn!
 • Özisik Boor- en Freeswerk
  Özisik Boor- en Freeswerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Ozisik Boor en freeswerk Al ruime ervaring met diverse frees en boorwerkzaamheden. VCA-gecertificeerd. Waarom ozisik boor en freeswerk -Doelgericht -Scherpe prijzen -Kwalitatief -Goede service -Stofvrij Om verwarming, ventilatie, riolering, water- en elektraleidingen, kabelgoten aan te kunnen leggen, zijn doorvoeringen nodig in muren, vloeren en plafonds. We boren en frezen o.a in de volgende materialen. •Gibo wanden •Ytong wanden •Kalkzandsteen •Betonwanden •Betonvloeren •Stenenwanden •Cementdekvloeren

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Hij kon op hele korte termijn mij uit de brand helpen met het boren van gaten t.b.v. dozen. Dit was binnen een mum van tijd gedaan, zonder dat er veel puin bij kwam kijken. Hij kwam op tijd, heeft goed werk geleverd en deed alles voor een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden.
 • BosLeds
  BosLeds
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Voor diverse kleine klussen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk hard, netjes en ben beleefd. Wellicht kent u mij als Erik de klusjesman uit Een Jaar Van Je Leven van SBS6, waar ik aan mee heb gedaan van Augustus 2022 t/m Augustus 2023. Mijn werkgebied is een omtrek van 20km vanaf Waarder (tussen Bodegraven en Woerden).

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Goed en zeer snel geholpen
 • Rivado installatietechniek
  Rivado installatietechniek
  Beoordeling: 4.2 van 54.2531 reviews
  Sloopbedrijf in De Meern

  Ik ben Richard en eigenaar van Rivado, Ik werk al ruim 15 jaar in de installatietechniek en heb in die 15 jaar ruime kennis opgedaan op meerdere gebieden. Zo heb ik veel ervaring in het verleggen van water, cv en riolering leidingen. Het plaatsen van sanitair. En het onderhouden en installeren van luchtbehandelingssytemen. Voor complete badkamer en toilet renovaties kunt u ook bij mij terecht. Voor het aanpassen van water en riolering leidingen voor bijvoorbeeld een verbouwing van de keuken bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor het aanpassen van uw cv leidingen of verplaatsen van radiatoren kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor het periodiek laten reinigen van uw ventilatie systeem in uw woning of het vervangen van de ventilatiebox kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte. Dit draagt ook nog eens bij aan een gezonder klimaat in huis!

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Professional. On time. Recommended.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 538 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

Vind vakmensen bij jou in de buurt