Vind stratenmakers in De Meern

Op zoek naar stratenmakers in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in De Meern

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85112 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Leek allemaal prima. Totdat hij zijn geld had. Heel slordig gewerkt. Afval achtergelaten. Zou hij paar dagen later ophalen...moet nog gebeuren. Heeft grind en grond op gemeentegrond gestort terwijl hij dit ook zou afvoeren. Kapotte tegels gebruikt terwijl er genoeg over waren. Slecht snijwerk. Tegels liggen er niet goed in. Voegwerk is mislukt. Rampzalige ervaring en meneer heeft mij nu geblokt. Geen contact mee te krijgen. Trap er niet in. Echt schandalig. Ik overweeg stappen te ondernemen. Update: Joey zegt nu de klus niet gedaan te hebben. Maar ik heb alle screenshots van onze overeenkomst. En zelfs de vraag van hem of ik een review wilde plaatsen. Toch Joey. Maar dat wilde je toch liever niet. De reden laat ik nog even in het midden....all about money. Je kunt echt niet ontkennen dat jij deze klus gedaan hebt. Heb nog een foto toegevoegd. En zo heb ik er meer.
 • RS Bestratingen
  RS Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.65103 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Welkom op het profiel van RS Bestratingen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u een goed advies geven. Onze specialisaties zijn oa bestrating met alle steensoorten en onze ervaring hierin is ruim 26 jaar.hierop geven wij standaard een garantie.Wij staan voor een goede Prijs/kwaliteit verhouding en de klant-tevredenheid staat dan hoog in de vaandel. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet, Richard Schonewille

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super samenwerking. Niet alleen de planning van de klus, maar ook tijdens de uitvoering werd goed meegedacht. Fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden!
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Aslantas Bestrating
  Aslantas Bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Het werk dat we gedaan hebben is een garantie voor wat we zullen doen; Kwaliteit & Tevredenheid!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn tot mijn grote tevredenheid uitgevoerd. Abdi is een prettige en betrouwbare man om bestrating werk uit te laten voeren. Ik zal hem zeker aanbevelen voor deze klussen.
 • CAM Klusbedrijf
  CAM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  CAM Klusbedrijf. heeft ervaring met sloopwerkzaamheden , behang verwijderen, tuinen onkruid vrijmaken. Lampen ophangen tuinen leeg halen. Inboedel leeg halen schoonmaken. Diverse werkzaamheden in en rond het huis. Pas nog meerdere plafonds en muren gesloopt en behang verwijderd in het hele huis van een klant,boomstronken / tegels tuin verwijderd Schuren leeg halen. Ben in het bezit van een VCA. Ben ook in het bezit van eigen gereedschap. CAM Klusbedrijf zet zich geheel in voor u als klant en kijkt graag naar uw wensen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke mensen en waren snel klaar.
 • Van Dijk Dienstverlening
  Van Dijk Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  allround dienstverlener in de bouw, infra, groen en gww. Wij leveren goed werk voor een messcherpe prijs! Wij zijn volledig VCA gecertificeerd en hebben ervaring in ons vakgebied. Benieuwd of wij voor uw project een mooie prijs kunnen maken? neem dan contact met ons op. Van Dijk Dienstverlening, Woerden Tel. 06_27_38_80_43

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima dienstverlening, snelle reactie en graafwerkzaamheden goed en snel uitgevoerd.
 • Hoveniersbedrijf midden Nederland
  Hoveniersbedrijf midden Nederland
  Beoordeling: 2.6 van 52.655 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Hoveniersbedrijf midden Nederland is gevestigd in UTRECHT en is werkzaam in een straal van minimaal 25 kilometer rond de vestiging. Het bedrijf werkt voor particuliere klanten als klein zakelijkeklanten en is gespecialiseerd in werkzaamheden binnen de volgende disciplines: Aanleggen en opnieuw bestraten opritten Schuttingen plaatsen Specialist in (sier)bestrating Tuinaanleg en renovatie Ruim 30 jaar ervaring Mijn visie is u meer woongenot te geven. Ik help bijvoorbeeld met meedenken in uw wensen en mogelijkheden. Door deze samenwerking en mijn vakkundigheid kunt u genieten van een verzorgde strakke tuin en/of (sier)bestrating.  Ik kom graag een keer bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met mij op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Joop en Anouar hebben de klus goed uitgevoerd. Ze hebben zich flexibel opgesteld, wat ons heeft geholpen.
 • RSA klusbedrijf
  RSA klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Romano Amstelveen en ik ben in mei 2016 begonnen als ZZP-er. Ik ben de eigenaar van RSA Klusbedrijf. Ik heb 6,5 jaar werkervaring en ben gecertificeerd voor lassen, hout- en metaalbewerking. Variatie in het werk vind ik het leukst en ik ben een echte allrounder. U kunt mij o.a. inhuren voor bestrating, metselwerk, tegelwerk, laminaat leggen, hout- en metaalbewerking. auto reparaties . Ik ben een harde werker en vind precisie erg belangrijk. Ik ben liever iets langer bezig, dan dat ik iets afraffel. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Met vriendelijke groet, Romano Amstelveen RSA Klusbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Romano heeft goed meegedacht, is erg klantvriendelijk. Prima en prettige communicatie. De bestrating van ons tuinpad is goed uitgevoerd. Met een mooie oplossing voor een uitwaaierend uiteinde. We genieten volop van een prachtig tuinpad! Wat een verademing !!!
 • Richard Schoonderbeek Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in De Meern

  Richard schoonderbeek bestratingen regio Utrecht en verder

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben een veeleisende klant, maar Richard heeft mij geweldig geholpen. Echte vakman. Aanrader.
 • Gijsen tuinaanleg
  Gijsen tuinaanleg
  Beoordeling: 3.6 van 53.655 reviews
  Stratenmaker in De Meern

  Voor elke maat en budget een leuke tuin. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor het aanleggen,onderhouden ,en ontwerpen van elk soort tuin. Altijd gratis offerte

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle/prettige communicatie, op kort termijn vrijblijvende afspraak thuis kunnen maken om samen duidelijkheid omtrent de klus te creëren. Om kort daarna een gepaste offerte te krijgen. We hebben op kort termijn vervolgens een datum kunnen plannen voor de klus. Ondanks het weer op de klusdag zelf, hebben de mannen de klus netjes geklaard binnen de afgesproken tijd. Bij opleveren van de tuin was ik tevreden over het resultaat en is een mogelijk vervolgactie in de tuin ook al bespreekbaar gemaakt. Zeker iemand die ik aan kan raden en zelf ook weet te benaderen bij toekomstige klussen.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 247 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

Vind vakmensen bij jou in de buurt