Vind glaszetters in De Meern

Op zoek naar glaszetters in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in De Meern

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren. Onze monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven u alle advies over glas wat precies bij u woning of winkel zal passen. Hr+++ Hr++ Hr+ Hr Enkelglas Triple glas Veiligheidsglas Vacuümglas Enzovoort ….. Het opmeten is vrijblijvend gratis samen met de offerte. de prijs geven wij direct bij het opmeten door. Heeft u een +/- maat dan kunnen wij de prijs ook telefonisch doorgeven. Heeft u vragen kunt u ons gerust een bericht sturen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Contact was snel gelegd. Klein klusje, snel uitgevoerd
 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 3 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vrijblijvende offerte ontvangen, bezoek en inmeten thuis van 96 ramen waarvan een groot aantal lek. Vervanging van HR+ naar HR++ glas. Prettige kerel om zaken mee te doen, eerlijk, rustig en een vleugje humor. De klus in 3 dagen geklaard. Adviezen en verbeterpunten besproken gedurende de plaatsing. Ook de extra mannen die kwamen helpen waren zeer prettig! Kortom, stop maar met zoeken. Dit is de juiste vakman! Chris en Ingrid Brink (Kapel Avezaath).
 • Diki bouwbedrijf
  Diki bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Glaszetter in De Meern

  ..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Great work, very satisfied. Everything was precisely cut and fit properly. Finishing was also great quality
 • Glasservice den Hartog
  Glasservice den Hartog
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Glaszetter in Midden Nederland. Al 12 jaar werkzaam als glaszetter en ervaring in alle soorten en maten.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erg goed. Alles keurig geregeld en mooi werk geleverd. Komt afspraken na en levert goed werk voor een mooie prijs. Top👍
 • AL-BADI DAKKAPEL-SPECIALIST
  AL-BADI DAKKAPEL-SPECIALIST

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in De Meern

  AL-BADI DAKKAPEL-SPECIALIST: Voor het vakkundig uitvoeren van. - dakkapellen -gevelbekleding -kunststof kozijnen -elektra -timmerwerk -schilderwerk -aan en afvoer water -lekkages opsporen en oplossen Heb een 20 jarige ervaring op het bouwen en verbouwen van huizen. Werk al jaren met huiseigenaren om de huizen naar wens te verbouwen. Ben een zzp’er allround timmerman/meubelmaker ,die een grote zzp genoten kan in huren mocht de klus groot zijn. Bij mij bent je in goede handen als het om huizen gaat.

 • Hesco
  Hesco
  Beoordeling: 4.5 van 54.5592 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zo als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres ., Maar ., Een deur vervangen of een wandplaatsen Of een bouwkundig klusje ook goed om er tussen te zetten

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Hassan is zeer deskundig en voert zijn werk perfect uit. Hij houdt je op de hoogte en is goed in communicatie. Wel zo fijn want dan weet je waar je aan toe bent. Hij heeft de opdracht dan ook naar volle tevredenheid opgepakt!
 • SK Vastgoedonderhoud B.V.
  SK Vastgoedonderhoud B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Introductie SK Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf uit Utrecht en al sinds 1959 actief in het onderhoud van vastgoed. Van origine een schildersbedrijf maar om onze opdrachtgevers beter van dienst te zijn, is er een overstap gemaakt naar vastgoedonderhoud. Dit houdt in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen door ons uitgevoerd worden, wanneer nodig schakelen wij ervaren en professionele ketenpartners in. Hierdoor sluit SK Vastgoedonderhoud nóg beter aan bij de wens van haar opdrachtgevers en heeft u één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Missie De missie van SK Vastgoedonderhoud is het ontzorgen van de opdrachtgever, met volledige transparantie en de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Wij leveren onze diensten aan opdrachtgevers waarmee we een partnership nastreven en willen voorzien in de rendementsverbetering met als uitgangspunt; Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Kernwaarden • Vakmanschap Onze prioriteit ligt al meer dan 50 jaar bij het afleveren van een hoge kwaliteit met ongekende precisie, wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten waarmee wij duurzaamheid kunnen garanderen; • Flexibiliteit We doen er alles aan om aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. Meer aandacht, zonder er meer voor terug te vragen, 24/7; • Open communicatie Geen ongename verassingen. Heldere duidelijke afspraken en één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. • Resultaatgericht Samenwerken (RGS) RGS leidt tot een efficiëntere samenwerking tussen SK Vastgoedonderhoud en haar opdrachtgevers. Het resultaat: lagere proceskosten, kortere doorlooptijden en grotere tevredenheid bij bewoners. Referenties Al onze beoordelingen zijn via Klantenvertellen zichtbaar. Na afronding van de werkzaamheden ontvangen de opdrachtgevers een digitaal beoordelingsformulier dat gepubliceerd zal worden op klantenvertellen en werkspot. Op dit moment scoren wij maarliefst een gemiddelde van 9,2 en 100% van onze voorgaande opdrachtgevers beveelt ons aan. Méér aandacht leveren op alle factoren dan de concurrentie. Dat is ons streven.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Sandrino en zijn team denken met je mee en hebben verstand van zaken. Ze zijn flexibel en gaan echt voor de afwerking tot in de puntjes. Fijne samenwerking en mooi resultaat, dank je wel!
 • W&J Totaalonderhoud
  W&J Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Na vele jaren gewerkt te hebben voor een bedrijf, heb ik er zelf een geopend. Sinds 2009 bestaat W&J Totaalonderhoud. Ik ben gespecialiseerd in schuifwandkasten, lambriseringen, paneel deurkasten, radiatorbekleding, tafels, kasten, tv-meubels, en alle meubels volgens jullie en/of mijn ontwerp. Ook kunt u bij ons terecht als uw huis verbouwd of gerenoveerd moet worden. Het vervangen van jullie oude deuren en kozijnen met nieuwe zijn uiteraard ook geen probleem voor het bedrijf. Daarnaast kan ik de door mij gemaakte meubels naar wens van de klant schilderen. Wanneer uw huis behoefte heeft aan schilderwerk aan de buitenkant of binnenkant, is dat geen probleem voor ons.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ivan is een absolute vakman. Een echte meester met hout en een aanrader voor mooi timmerwerk. Hij werkt stipt, nauwkeurig, rustig en netjes. Goed overleg en goede ideeen. Hij is bij ons altijd welkom en zeker een aanrader! Ivan heeft bij ons gedaan: kozijnen en vensterbanken in jaren 30 stijl inbouwkasten balkenplafond en nog veel meer
 • H3-Cleaning
  H3-Cleaning
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Glaszetter in De Meern

  H3-Cleaning is een dynamisch en all-round dienstverlener op het gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten. Schoonmaken zit in het bloed. Met een ruime familie met samengeteld meer dan 36 jaar aan ervaring als facilitaire dienstverlener zijn de kneepjes van het vak al vroeg aangeleerd van oud naar jong. Dat valt ook terug te zien in de ‘drive’ binnen het bedrijf. Iedereen gaat er binnen H3-Cleaning vol voor om de ambities van het bedrijf te realiseren! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een schone werkomgeving het beste in ieder naar boven kan halen, omdat het zorgt voor, veiligheid en plezier. Wat zal resulteren in betere prestaties. Eenvoudige of complexe opdrachten, een kantoor of fabriek, Op H3 Cleaning kunt u bouwen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontzorgen. Onze gekwalificeerde medewerkers met tevens jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche maken zich de omgeving snel eigen. Zij zijn erin getraind hun werk uit te voeren binnen de normen en waarden van kwaliteit en veiligheid en zijn hier ook in gecertificeerd. Verder beschikken zij over een zeer pro actieve houding en zijn zeer gedreven hun werk hoogwaardig en professioneel uit te voeren om de klant te laten genieten van het verschil.

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Aardige mannen die voortvarend aan de slag gingen om de vloerbedekking te verwijderen. Vooral Arie, harde werker :). Even een tegenvaller omdat een stekker vervangen moest worden. 1.1/2 uur vertraging. Maar ja, ik heb de tijd. Toen ze vertelde dat ze klaar waren heb ik een opmerking gemaakt over het grote aantal resten van de, onderzijde, van de vloerbedekking die achterbleven. Volgens mij heb ik een groot bedrag betaald voor het verwijderen van de vloerbedekking, inclusief de onderkant. Maar volgens meneer was dat niet het geval. Alles wat machinaal verwijderd kan worden telt. De rest: jammer dan. Geen trek in discussies, dus met z'n drieën een verfkrabber gepakt en 4 uur later waren alle tapijtresten ( waar ik voor betaald heb ) verwijderd. Had gewoon geen trek in een discussie. Hierbij een foto van de dames die het werk van de heren hebben afgemaakt
 • Altijd Kraan
  Altijd Kraan
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Ik ben Arnold Kraan en heb een opleiding genoten als meubelmaker. Na mijn schooltijd heb ik 23 jaar in de in- en verkoop bij diverse grote bouwmaterialenhandelaren gewerkt. Hierdoor heb ik een brede materiaalkennis en weet ik waar ik goede en betaalbare materialen vandaan kan halen. In 2014 hebben we een nieuwe woning gekocht en deze zelf ingericht met onder andere schuifdeurkozijnen, laminaat vloeren, kleding kasten, computerkast en een juweeltje van een buitenkeuken. Door deze verbouwing ben ik er achter gekomen dat mijn passie bij de interieurklussen en timmerwerk ligt en ben ik mijn eigen zaak gestart. Daarnaast kan ik ook mijn administratieve talenten inzetten voor particulieren en collega ZZP-ers. Van te voren bespreek ik het werk en wat ik er voor nodig heb. Ik geef een offerte met materiaal en werkuren dat een totaal prijs geeft. Als je van te voren duidelijk heb besproken wat je van elkaar verwacht geeft dat na afloop een tevreden klant. Betaling met uw pinpas is mogelijk. Altijd Kraan probeert "groen" te werken. Dat betekend dat de materialen die ik gebruik lokaal gehaald of bezorgd worden en dat de materialen verantwoord geproduceerd zijn. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn klussen lokaal te zoeken en deze met de elektrische bakfiets te bezoeken. Klussen in de binnenstad van Utrecht zijn voor mij dus ook goed te doen hierdoor.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Supersnel, efficiënt, netjes en vriendelijk! (En flexibel want naast het ophangen van de lampen is ook nog snel een vloertje gelegd!)

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 128 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

Vind vakmensen bij jou in de buurt