Vind glaszetters in De Meern

Op zoek naar glaszetters in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in De Meern

 • JDservicebedrijf
  JDservicebedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Al 25 jaar een ervaren glaszetter, sinds 2 jaar als eigen ondernemer begonnen Werkgebied regio utrecht in een straal van 30 km

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  We raden iedereen aan om samen te werken met Jonnie: hij is fijn en gemakkelijk in het contact, denkt mee, geeft uitleg, komt indien nodig meerdere keren langs om te meten/kijken, komt afspraken na en levert kwaliteit. Hij heeft bij ons een aantal ruiten en tuindeuren gezet. De volgende keer dat we weer nieuwe ruiten nodig hebben, bellen we Jonnie!
 • PY service
  PY service
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Glaszetter in De Meern

  PY service kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Gevelspecialist, Glaszetter klus in Wormerveer en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Cementdekvloer aanbrengen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Behangen kamer, Behang verwijderen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Sloopwerk algemeen, Glas zetten of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren, Douche of bad reparatie, Wand- of vloertegels repareren, Kitten, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met PY service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Tot 2 keer toe zijn afspraak last minute afgezegd. Wij gaan opzoek naar een ander
 • W Dekker-Onderhoud
  W Dekker-Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Gespecialiseerd in renovatie jaren 30 woningen, van enkel glas naar dubbel glas, Houtrot reparaties en kozijnen

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wesley reageert snel, geeft duidelijke offerte. Komt afspraken na en geeft goed advies. Werkt netjes en precies. Prettig in de omgang. Kortom: een vakman.
 • Mardith Dienstverlening
  Mardith Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.85336 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Ik ben een zeer gedreven en betrouwbare vijftiger voor alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan heb ik nu de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik ben zeer allround en geeft van te voren een duidelijke prijsopgave per uur of per klus om misverstanden achteraf te voorkomen.

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Punctueel, vakkundig, en zeer vriendelijk! Wij zijn erg tevreden! Veel dank voor de snelle service.
 • Diki bouwbedrijf
  Diki bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Glaszetter in De Meern

  ..

  Laatste review:

  Positieve ervaring met deze mannen. Enes en zijn broer werken hard en komen afspraken na. Mooie oplevering gedaan waar ik erg blij mee ben. Learnings uit mijn project: - bespreek en beschrijf heel goed wat er wel/niet in scope zit. Bij mij ontstond er discussie over het wel/niet in de prijs zitten van het plafond in het stucwerk. Er is op het moment van starten van het werk dan geen ruimte/tijd meer voor onderhandelingen. (Logisch) - tijdens het zetten van de keuken ontstond er een discussie met de keukenplaatsers over het niet haaks zijn van het stucwerk. Dit resulteerde in een meerprijs voor het plaatsen van de keuken. Dit was een vervelende situatie, maar heeft Diki netjes opgelost door direct te komen kijken en mee te delen in de extra kosten voor het meerwerk. Overall: Zeer tevreden, zou ze nog een keer uitnodigen.
 • Roycom Totaal
  Roycom Totaal

  Nog geen reviews

  Glaszetter in De Meern

  Ik plaats al 20 jaar kozijnen en glas ! Stalen puien Binnen en buiten puien Hardglas Isolatie glas Kistwerkzaamheden Monumentaal afstoppen

 • Hesco
  Hesco
  Beoordeling: 4.5 van 54.5583 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Hesco is een vakkundig en ervaren timmerbedrijf dat zich vooral richt op het leveren en plaatsen van houten trappen . Zou als het creëren van de trap gat in houten vloeren of betonen Mocht het zo zijn dat jullie een stale spil trap willen vervangen voor een houten vuren trap daar zijn jullie ook bij het juiste adres .,

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Hassan is zeer deskundig en voert zijn werk perfect uit. Hij houdt je op de hoogte en is goed in communicatie. Wel zo fijn want dan weet je waar je aan toe bent. Hij heeft de opdracht dan ook naar volle tevredenheid opgepakt!
 • SK Vastgoedonderhoud B.V.
  SK Vastgoedonderhoud B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Introductie SK Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf uit Utrecht en al sinds 1959 actief in het onderhoud van vastgoed. Van origine een schildersbedrijf maar om onze opdrachtgevers beter van dienst te zijn, is er een overstap gemaakt naar vastgoedonderhoud. Dit houdt in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen door ons uitgevoerd worden, wanneer nodig schakelen wij ervaren en professionele ketenpartners in. Hierdoor sluit SK Vastgoedonderhoud nóg beter aan bij de wens van haar opdrachtgevers en heeft u één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Missie De missie van SK Vastgoedonderhoud is het ontzorgen van de opdrachtgever, met volledige transparantie en de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Wij leveren onze diensten aan opdrachtgevers waarmee we een partnership nastreven en willen voorzien in de rendementsverbetering met als uitgangspunt; Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Kernwaarden • Vakmanschap Onze prioriteit ligt al meer dan 50 jaar bij het afleveren van een hoge kwaliteit met ongekende precisie, wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten waarmee wij duurzaamheid kunnen garanderen; • Flexibiliteit We doen er alles aan om aan de wensen van de opdrachtgevers te voldoen. Meer aandacht, zonder er meer voor terug te vragen, 24/7; • Open communicatie Geen ongename verassingen. Heldere duidelijke afspraken en één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. • Resultaatgericht Samenwerken (RGS) RGS leidt tot een efficiëntere samenwerking tussen SK Vastgoedonderhoud en haar opdrachtgevers. Het resultaat: lagere proceskosten, kortere doorlooptijden en grotere tevredenheid bij bewoners. Referenties Al onze beoordelingen zijn via Klantenvertellen zichtbaar. Na afronding van de werkzaamheden ontvangen de opdrachtgevers een digitaal beoordelingsformulier dat gepubliceerd zal worden op klantenvertellen en werkspot. Op dit moment scoren wij maarliefst een gemiddelde van 9,2 en 100% van onze voorgaande opdrachtgevers beveelt ons aan. Méér aandacht leveren op alle factoren dan de concurrentie. Dat is ons streven.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Sandrino en zijn team denken met je mee en hebben verstand van zaken. Ze zijn flexibel en gaan echt voor de afwerking tot in de puntjes. Fijne samenwerking en mooi resultaat, dank je wel!
 • H3-Cleaning
  H3-Cleaning
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Glaszetter in De Meern

  H3-Cleaning is een dynamisch en all-round dienstverlener op het gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten. Schoonmaken zit in het bloed. Met een ruime familie met samengeteld meer dan 36 jaar aan ervaring als facilitaire dienstverlener zijn de kneepjes van het vak al vroeg aangeleerd van oud naar jong. Dat valt ook terug te zien in de ‘drive’ binnen het bedrijf. Iedereen gaat er binnen H3-Cleaning vol voor om de ambities van het bedrijf te realiseren! Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een schone werkomgeving het beste in ieder naar boven kan halen, omdat het zorgt voor, veiligheid en plezier. Wat zal resulteren in betere prestaties. Eenvoudige of complexe opdrachten, een kantoor of fabriek, Op H3 Cleaning kunt u bouwen. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontzorgen. Onze gekwalificeerde medewerkers met tevens jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche maken zich de omgeving snel eigen. Zij zijn erin getraind hun werk uit te voeren binnen de normen en waarden van kwaliteit en veiligheid en zijn hier ook in gecertificeerd. Verder beschikken zij over een zeer pro actieve houding en zijn zeer gedreven hun werk hoogwaardig en professioneel uit te voeren om de klant te laten genieten van het verschil.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  prettige mensen, netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd. Heel tevreden.
 • Altijd Kraan
  Altijd Kraan
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Glaszetter in De Meern

  Ik ben Arnold Kraan en heb een opleiding genoten als meubelmaker. Na mijn schooltijd heb ik 23 jaar in de in- en verkoop bij diverse grote bouwmaterialenhandelaren gewerkt. Hierdoor heb ik een brede materiaalkennis en weet ik waar ik goede en betaalbare materialen vandaan kan halen. In 2014 hebben we een nieuwe woning gekocht en deze zelf ingericht met onder andere schuifdeurkozijnen, laminaat vloeren, kleding kasten, computerkast en een juweeltje van een buitenkeuken. Door deze verbouwing ben ik er achter gekomen dat mijn passie bij de interieurklussen en timmerwerk ligt en ben ik mijn eigen zaak gestart. Daarnaast kan ik ook mijn administratieve talenten inzetten voor particulieren en collega ZZP-ers. Van te voren bespreek ik het werk en wat ik er voor nodig heb. Ik geef een offerte met materiaal en werkuren dat een totaal prijs geeft. Als je van te voren duidelijk heb besproken wat je van elkaar verwacht geeft dat na afloop een tevreden klant. Betaling met uw pinpas is mogelijk. Altijd Kraan probeert "groen" te werken. Dat betekend dat de materialen die ik gebruik lokaal gehaald of bezorgd worden en dat de materialen verantwoord geproduceerd zijn. Ook probeer ik zo veel mogelijk mijn klussen lokaal te zoeken en deze met de elektrische bakfiets te bezoeken. Klussen in de binnenstad van Utrecht zijn voor mij dus ook goed te doen hierdoor.

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Supersnel, efficiënt, netjes en vriendelijk! (En flexibel want naast het ophangen van de lampen is ook nog snel een vloertje gelegd!)

Populaire lokale glaszetters in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur