Vind ontwerpers in De Meern

Op zoek naar ontwerpers in De Meern? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in De Meern

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in De Meern

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Wij hebben Mark ingeschakeld om te berekenen hoe de dakconstructie aangepast moet worden om het spantbeen te kunnen verwijderen. Communicatie ging snel en ook de berekening was snel binnen. Na telefonische toelichting was alles duidelijk voor mij en kon ik de uitvoerende partij inlichten.
 • TNA bouwkundig tekenaar
  TNA bouwkundig tekenaar
  Beoordeling: 4 van 54515 reviews
  Ontwerper in De Meern

  Als TNA Bouw voeren wij diverse werkzaamheden uit. Wij leveren tekeningen voor uw woning en kunnen u ook helpen met de vergunningsaanvraag. Ook doen wij badkamer, toilet, keuken renovaties in uw woning. Bekijk ons website!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  contact verliep snel en vriendelijk. tekening in één keer goed gekeurd. Prijs was ook schappelijk
 • Romee Interior Design
  Romee Interior Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in De Meern

  Ga je verhuizen, verbouwen of is je interieur toe aan een flinke make-over Als stylist, ontwerpster en technisch tekenaar help ik je graag verder om van jouw huis een thuis te maken! Door middel van een uitgewerkt stijlingsboek geef ik je alle tools om je droominterieur te verwezenlijken. Een goed en gestructureerd plan is essentieel om de verbouwing of herindeling goed te laten verlopen. Zo voorkom je miskopen en bespaar je jezelf een heleboel geld, tijd en stress. In het stijlingsboek vind je o.a. moodboards met stijl/kleuradvies, maar ook indelingsplannen, materialiseringstlijsten en realistische 3D modellen. En het leuke is ;Ik maak elk ontwerp uniek voor jou. Persoonlijk , origineel en praktisch! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en ik help je graag verder.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Professioneel en uitstekend werk geleverd.
 • Wegdam Bouwkundig Advies
  Wegdam Bouwkundig Advies
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Ontwerper in De Meern

  Wegdam Bouwkundig Advies is een eenmanszaak waarbij ik, Jules Wegdam, bouwkundig tekenaar ben van beroep. Daarbij maak ik gebruik van de nieuwste 3D tekensoftware zoals Revit, Allplan en sketchup. Daarnaast gebruik ik een render software (Lumion) om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er uiteindelijk wordt opgeleverd. Ik kan de wens dus vertalen naar een 3D model en van daaruit alle tekeningen aanleveren die nodig zijn om over te gaan tot het daadwerkelijke bouwen. Vraag gerust wat ik voor jou kan betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Opdracht niet uitgevoerd Na twee maanden wachten maar eens gemaild naar dit bedrijf. Jammer dat hij de privé problemen niet had laten weten, dan had ik daar begrip voor kunnen hebben. Maar niks horen, dat zet voor de klant geen zoden aan de dijk.
 • Designia Soest
  Designia Soest
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Ontwerper in De Meern

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Perfect resultaat voor de beste prijs! Wij hebben Designia de bouwtekening voor een uitbouw aan onze woning laten maken en Designia heeft de aanvraag bij de gemeente ingediend namens mij. Resultaat: een week later een positief besluit van de gemeente! Communicatie met Tayfur is snel en helder verlopen. Met de aanwezige informatie heeft Designia Soest binnen 2 weken de benodigde tekeningen voor mijn uitbouw gemaakt en heeft de aanvraag ingediend bij de gemeente Utrecht. Dat de aanvraag zo snel ook is goedgekeurd was een verrassing. (de bezwarentermijn gaat nog wel in, maar van de gemeente mogen we op eigen risico wel starten met de verbouwing). Dit betekent dat we veel sneller dan verwacht kunnen beginnen. Top service, goede communicatie en in vergelijking met alle andere aanbieders de beste prijs!
 • BN Aesthetic
  BN Aesthetic
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Ontwerper in De Meern

  Onder naam van BJØRN verzorg ik omgevingsvergunningen voor oa dakterrassen, uitbouwen, woning uitbreidingen, extra verdieping op een woning, nieuwbouw, transformatie en verbouw voor particulieren en ontwikkelaars. Ik werk voornamelijk in Utrecht en omgeving. Ik ben erg benieuwd waar mee ik u kan helpen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Bjorn van bouwen met Bjorn heeft voor ons de tekeningen voor een aanbouw gemaakt. Hoewel het plan mooi is, zijn we toch niet tevreden met zijn services. Dit heeft een aantal redenen: -Hij gaf niet meer thuis toen het tijd was voor de constructie berekening. Wij hebben daardoor iemand anders moeten inhuren, met bijbehorende kosten. Ook heeft onze verbouwing hier vertraging door opgelopen. -de tekening zelf was simplistisch en bevatte niet alle details die nodig zijn voor een aannemer om de plannen uit te voeren. - Ook ontbraken er details en zaten er incorrectheden in de tekeningen. Waaronder een deur op een plek waar geen ruimte is voor een deur. Problematisch dus. Al met al raden wij Bjorn dus niet aan.
 • Bouwadvies BvM
  Bouwadvies BvM
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Ontwerper in De Meern

  Ervaren Gepensioneerde Architekt-ontwerper en Bouwkundige met een ruime( lange) ervaring(Woningbouw-Ultiliteisbouw en in het Particulier Segment .In de Voorbereiding Fase (Voorlopig-Definitief Ontwerp) besteksuitwerking Tekeningen en Bouwaanvragen(WABO Vergunning). In de Uitvoeringsfase (Werktekeningen en bouwbegeleiding en project realisatie. Uitstekende referentie,s tevens op aanvraag van de Opdrachtgever.Mijn doelstelling is toch op bepaalde schaal werkzaam te blijven op het vakgebied .Sedert 08-05-jl heb ik mij toegevoegd/ingeschreven bij Werkspot. Mijn Bureau Activiteiten:Architektuur-Ontwerp-Teken en Bouwadvies en Begeleiding.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  30-07 eerste contact gelegd. Na een kleine 3 maanden geen voltooid tekenwerk geleverd, herhaaldelijk afspraken niet na zien komen. 6 keer een toezegging gekregen en niets gezien. Wij staan aan het begin van een verbouwing en stagneren nu op ontbrekend tekenwerk. Hadden wij dit eerder geweten waren wij eerder opzoek gegaan naar een andere architect.
 • liliumdesignadvise
  liliumdesignadvise

  Nog geen reviews

  Ontwerper in De Meern

  Ik heb ruim 20 jaar werkervaring als architect en civieletechniek adviseur met het engineeren van technische oplossingen voor diverse projecten van heel klein tot heel groot. Ik ben van overtuigd dat wij minimaal 50% van het gebruik van de ruimtes in huis of kantoor kunnen verbeteren. Dit kan alleen als er een juiste ontwerp, indeling en vorm aanwezig is. Ik help mensen om de ruimte optimaal te kunnen benutten/ gebruiken. Door een betere interieur te hebben, kunnen mensen meer genieten van de eigen bezettingen. Soms met een juiste indeling en kleine aanpassing binnen het huis krijgt men beter gevoel, ervaart optimaal gebruik van wat er staat. Het hoeft niet altijd heel duur te zijn maar wel netjes en juist ingericht. Gezien het feit dat veel mensen vanaf 2020 thuis werken is er veel vraag/ behoefte ontstaan aan juiste indeling, inrichting en het juiste gebruik van de ruimte. Ik help mensen om het gebruik binnenshuis optimaal te kunnen benutten zodat er een chique en gebruiksvriendelijke situatie ontstaat om het werk en privé in evenwicht te brengen.

 • Homemade architectuur
  Homemade architectuur
  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews
  Ontwerper in De Meern

  homemade architectuur architecten en interieurarchitecten Wij zijn een architecten- en interieurarchitectenbureau. Jarenlange ervaring gebundeld in een compacte samenwerking. Wij staan voor hoogwaardig, vakmanschap, origineel, korte lijnen. Licht, lucht en ruimte zijn het uitgangspunt van al onze ontwerpen. U als klant staat centraal! Zowel u als particulier en/of zakelijke klant.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  We hebben tekeningen laten maken door Marjolein van Homemade architectuur. Marjolein heeft ons enorm geholpen door tekeningen te maken die er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens zeer praktisch waren. Haar tekeningen geven exact weer wat wel en wat niet kan. Ze heeft dus niet alleen gekeken naar een mooi plaatje, maar ook gekeken of het te realiseren is. Daarnaast is ze flexibel en levert binnen de gestelde termijn en budget.
 • Power2green Coöperatie U.A.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in De Meern

  Revit (BIM) modelleur met meer dan 15 jaar (uitvoerende) ervaring in de bouw

4.3

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in De Meern, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 60 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in De Meern

Andere vakmensen in De Meern

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur