Vind ontwerpers in Bodegraven

Op zoek naar ontwerpers in Bodegraven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Bodegraven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 50 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Bodegraven

 • VDM Engineering

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Goede communicatie en snelle levering van het gevraagde
 • B3D Architectuur B.V.

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  B3D Architectuur is een Architectenbureau, gespecialiseerd in Architectuur en interieurarchitectuur. Wij vragen weekelijks vergunningen aan bij verschillende gemeentes over het land. Het betreft allerlei ontwerpen zoals: Opbouw, aanbouw, dakkapel enz. Onze interieurafdeling bestaat uit 4 interieurarchitecten. Naast woningen, kantoren en restaurants werken we graag een ontwerp uit voor uw tuin. Kunnen we voor u ook iets betekenen? B3D is een BNA erkend bureau (Bond van Nederlandse Architecten)

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Top bedrijf. we hadden een lichtplan 2d ontwerp. de wensen konden uitgebreid worden besproken. communicatie was snel en duidelijk. eind restulaat was een mooi tekening met alles wat we wilden.
 • Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 4.3 van 54.3510 reviews

  Het bouwkundig tekenwerk voor uw verbouwingsplannen verdient de nodige aandacht. Calculatie en Tekenbureau Hoogenboom heeft diverse opdrachten afgehandeld in de verbouwing en is in staat u volledig van het vergunningsproces te ontzorgen. Met mijn ervaring in de calculatie kan ik u vertellen wat een prima prijs is voor verschillende werkzaamheden, ook kan ik u uitstekend advies geven wat betreft het ontwerp voor uw uitbouw.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Fijn Contact snel en goed afgehandeld
 • Goudkuil Bouwmanagement B.V.

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Met onze brede bouwkundige kennis bieden wij onze klanten in elke fase grip op hun bouwproces. We hebben een eigen ontwerp- en tekenbureau in huis dat mooie ontwerpen maakt voor bedrijven, instellingen en particulieren. Het grote voordeel van uw ontwerp door ons laten maken is dat onze bouwkundige kennis erbij inbegrepen is. We zorgen namelijk niet alleen voor een ontwerp dat qua uitstraling bij uw wensen past; we maken een ontwerp dat tevens bouwkundig staat als een huis en dat binnen het beschikbare budget gerealiseerd kan worden. Wie wil dat nou niet?

 • Verheul Engineering

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  Mijn naam is Stefan, woonachtig in Bodegraven (Zuid-Holland). Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als bouwkundig ingenieur. Na mijn studie ben ik mij bezig gaan houden met bouwkundige/constructieve en installatietechnische vraagstukken. Voor mijn werk teken ik dit allemaal in 2D/3D uit en ik vind het leuk om dit ook in mijn vrije tijd te doen. Ik heb ervaring in zowel utiliteitsbouw als in woningbouw (nieuwbouw en renovatie). Sinds kort heb ik mij ingeschreven onder de naam Verheul Engineering en word ik regelmatig ingehuurd voor tekenwerk. U kunt contact met mij opnemen voor onder andere: – Installatietekeningen (riolering, tapwater, sanitair, mechanische ventilatie, koeling, verwarming etc.) Evt ook elektra; – Bouwtekeningen nieuwbouw woningen; – Bouwtekeningen dakkapellen; – Bouwtekeningen uitbouw/verbouw; – Bouwtekeningen badkamers; – Bouwtekeningen keukens; – Constructieberekeningen. Ik kan er voor zorgen dat de tekeningen voldoen aan de eisen van de desbetreffende gemeente en deze kunnen gebruikt worden voor de vergunningsaanvraag van uw bouwproject. Staat er iets niet tussen of heeft u een vraag dan kunt u mij altijd mailen of bellen. Mvg Stefan

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Wij zijn zeer tevreden over het werk van Stefan. Hij informeert goed, werkt snel en is daarnaast zeer goed bereikbaar voor vragen en eventuele wijzigingen.
 • Ned-Ingenieursbureau

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • Studio Kats

  Ontwerper in Bodegraven

  Nog geen reviews

  StudioKats is ontstaan tijdens mijn studie aan de Academie van Bouwkunst (2012 - 2018), master Architectuur. Regelmatig werd mij gevraagd mee te denken over woonvragen, klein en groot. Van het slim indelen van een keuken tot het aanpassen van de indeling van een pas gekochte woning. Tijdens mijn vooropleiding – HTS Bouwkunde (2001 - 2004) – en eerste baan bij een bouwbedrijf heb ik voornamelijk kennis opgedaan van de technische kant van het bouwen. In mijn werk als architect heb ik nog steeds veel aan die technische achtergrond. Ik ben altijd nieuwsgierig naar verschillende materialen en kleuren en houd ervan om creatief bezig te zijn. De balans zoeken tussen techniek en schoonheid, zorgt altijd voor een spannend proces. Een nieuw thuis vinden kan een hele zoektocht zijn. Misschien zijn het huis en de tuin fantastisch, maar zie je zelf niet door het vergeelde bloemetjesbehang of de hopeloos ouderwetse kunststof schroten heen. Maar ook wanneer je heerlijk woont, kan het zijn dat je huis iets aan de kleine kant is geworden door gezinsuitbreiding of een verandering in je leefstijl. Door een slimmere indeling of een nieuwe aanbouw kun je meer ruimte vinden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Heb je een woonvraag, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen, ik denk graag met je mee. ~ Esther

 • Veenstede Vastgoedontwikkeling

  Ontwerper in Bodegraven

  Nog geen reviews

  wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines. - Het maken van kosten calculatie voor verbouw van woningen. - Het uitvoeren van verbouwingen in de ruimste zin van het woord. - Wij zijn een bouwbedrijf met 40 jaar ervaring in zowel renovatie als verbouw werkzaamheden. - Ons personeel heeft een bouwkundige opleiding en wordt geregeld bijgeschoold op het gebied van de nieuwste bouwkundige ontwikkelingen. - de projecten die worden uitgevoerd vallen onder onze CAR verzekering.

 • Studio BID

  Ontwerper in Bodegraven

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Studio BID is er voor iedereen die wil wonen, werken en leven in een interieur dat je past en verrast. Ik luister naar jouw woonwensen: Wat moet jou huis je bieden, welke sfeer spreekt je aan, van welke materialen houd je? Samen met jou vertaal ik deze wensen in originele oplossingen. Dit kan een kortdurend advies op lokatie zijn waarin ik al je woonvragen beantwoord, of een compleet advies voor het gehele huis, kantoor, etc. Een advies kan bv. bestaan uit een kleuradvies, indelingsadvies, verlichtingsontwerp, advies voor meubelen, gordijnen, vloeren en wanden, kleine verbouwingen , meubels op maat, etc. Dit wordt ondersteunt met een plattegrond, 3D ontwerp en materiaalbord. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Hartelijke groet, Marielle

  Laatste review:

  Studio Bid heeft ons geholpen met de bouw van ons nieuwe huis. Marielle heeft ons vele goede adviezen gegeven betredende de afbouw van ons huis. De sierlijsten om onze ramen, kleur van de binnen deuren(zwart) tevens ze heeft een schitterend lichtplan gemaakt. al met al zeer tevreden.
 • J.K. Hoogendoorn Bestrating&Onderhoud

  Ontwerper in Bodegraven

  Nog geen reviews

  Ik ben Jimmie Hoogendoorn, ik ontwerp en maak Website’s & Logo’s, Banners, ik ben een zeer ervaren designer van 19 jaar... dus ik ben niet al te duur ik werk op variabelen uren niet fulltime ik doe dit naast me eigen werk erbij ik ben zelf aannemer en stratenmaker ik verkoop hiernaast ook nog kleding en erotische producten. Ik ben zelf productief, creatief en heb een goed luisterende oor voor wat de klant precies wil en dit laat ik in vervulling gaan. Portfolio zien ? Stuur me even een berichtje.

Populaire lokale ontwerpers in Bodegraven

Andere vakmensen in Bodegraven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur