Vind stratenmakers in Bodegraven

Op zoek naar stratenmakers in Bodegraven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Bodegraven

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85126 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tuin is mooi betegeld snel gedaan !😊 Mij is blij👍👍 Hele aardige man!!
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Johan denkt goed met je mee en doet nog wat extra's. Heel fijn als je zelf net niet het overzicht hebt of als je je nog bedenkt. Flexibiliteit is daarbij belangrijk en dat wordt geboden. Zijn collegas zijn vrolijke gasten die flink door werken. Afwerking mag soms iets netter maar de klus wordt sowieso geklaard binnen de gewenste tijd.
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professioneel, vriendelijk in de omgang en werkt erg netjes. Echt een aanrader !
 • B.T. Agterof
  B.T. Agterof
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Wij zijn gericht en gespecialiseerd op het gebied van grondwerk, zoals graaf werkzaamheden en het transporteren van grond

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Bernardo benaderde de klus op de juiste manier, namelijk om eerst ter plekke te komen kijken. Alles is op een hele prettige manier verlopen! Hij denkt goed mee, komt met oplossingen en komt alle afspreken keurig op tijd na en dit alles voor een nette prijs! Ik zal hem zeker weer benaderen, als ik een klus heb!
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Contact met Marcel verliep prettig en vlot. We kwam al snel tot goede afspraken. Die afspraken werd ook keurig nageleefd. Terras werd gelegd door Richard en Rick. Opnieuw goede en prettige contact met vakmannen die efficiënt de klus klaarde. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en resultaat.
 • De Bree Terras- & Tuinaanleg
  De Bree Terras- & Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Werkgebied regio Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Nieuwerbrug, Zwammerdam, Boskoop, Waddinxveen, Zevenhuizen, Kamerik, Woerden en Alphen aan den Rijn. Het aanleggen van complete tuinen. Van straatwerk, groenborders, vlonders tot schuttingen, overkappingen en beschoeiingen. De Bree Terras- & Tuinaanleg is in het bezit van verschillende certificaten en opleidingen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Verliep heel soepel, ging snel, goed werk afgeleverd
 • Grundmann Grondwerk Sierbestrating Tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Altijd in voor een uitdaging. Werkt met eigen middelen. Houtwerk Straatwerk Sierbestrating Grondwerk Erfafscheidingen We maken de tuin zoals de klant dat wilt. Zzp'er uit Bodegraven Grundmann grondwerk sierbestrating tuinaanleg

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede kwaliteit. Denkt goed mee. Komt met goede ideeen. Aanrader!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65208 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus is netjes uitgevoerd, kon zelfs nog wat onverwacht afval ook meenemen.
 • DR Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Heb je een Hovenier nodig in Alphen aan den Rijn of omgeving? DR dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting instaleren, Bomen verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jong bedrijf die de klus uitermate goed heeft uitgevoerd. DR Dienstverlening is een aanrader voor al uw tuinwerkzaamheden. Bij mij was dat de bestrating opnieuw leggen.
 • Alles Buiten
  Alles Buiten
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stratenmaker in Bodegraven

  Alles Buiten heeft meer dan tien jaar ervaring in tuin en buitenruimte. Wij proberen samen met u altijd tot een mooi eindresultaat te komen. Klant en kwaliteitsgericht.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snel en vakkundig geholpen

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Bodegraven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 448 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Bodegraven

Andere vakmensen in Bodegraven

Vind vakmensen bij jou in de buurt