Stratenmakers in Dordrecht

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Dordrecht. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Dordrecht

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Dordrecht

 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel geholpen, maar bestrating is alleen recht gelegd en nauwelijks opgehoogd, waardoor bestrating schuin afloopt. Heeft aangegeven e.e.a. op te lossen, maar nooit meer wat van gehoord.
  Kom in contact
 • Milan Skrobich
  Milan Skrobich
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Milan Skrobich kan je helpen met je Stratenmaker klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Bestrating verwijderen/afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met Milan Skrobich om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel snel en top geholpen. Is echt een aanrader. Als ik in de toekomst nog iets in de tuin wil doen, stuur ik hem weer een bericht.
  Kom in contact
 • Peter Verheul Tuinen
  Peter Verheul Tuinen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2567 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Ik ben 22 jaar werkzaam als zzper Tuinontwerper ,uitvoerder en hovenier Ik maak o.a Escherachtige tuinontwer,met optische illusies,Natuurtuinen,beplantingsplannen, tuin renovatie,bestratingen,vijvers ,vlonders,snoeien,gazon aanleg,enz.Ik gebruik geen gif,kunstmest en hou van ecologisch tuinieren. Ik heb een mbo opleiding tuinaanleg,ontwerp en aanleg gedaan en 30 jaar ervaring. Mijn drijfveer is het blije gezicht van een tevreden klant te zien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel en keurig bestrating hersteld voor een schappelijke prijs!
  Kom in contact
 • Jacco`s Bouw en Tuin
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Stratenmaker, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Hardinxveld-Giessendam bij Jacco`s Bouw en Tuin terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Wand- of vloertegels zetten, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinontwerp... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jacco is een harde werker met verstand van zaken, behulpzaam en werkt heel secuur en netjes. Hij heeft onze klus fantastisch geklaard en wij zijn super blij met hem. Ik had hem ook gevraagd om even naar de deur van de inbouwkoelkast te kijken omdat deze uit zijn lagers is gelopen en nadat bleek dat de lagers kapot zijn, ging hij gelijk op internet op zoek naar nieuwe en heeft deze gelijk besteld om ze te vervangen zodra hij ze heeft ontvangen. Ik kan hem zeer zeker van harte aanbevelen, je krijgt er geen spijt van om met hem in zee te gaan. Dankjewel Jacco voor je al je hulp!
  Kom in contact
 • J.A. Stam dienstverlening
  J.A. Stam dienstverlening
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  J.S dienstverlening

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Verstaan hun vak en leveren goed werk af. 3 tuinen laten uitgraven, zand storten en aantrillen. Werken snel en ruimen de rommel altijd op.
  Kom in contact
 • De TuinTovenaar
  De TuinTovenaar
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Beste bezoeker! Ik ben Eduard Vink en heb voor Staatbosbeheer, een boomkweker en verschillende hoveniers gewerkt, tot ik besloot dat ik het ook zelf kon! Ik ben voor mezelf begonnen en doe dit met veel plezier. Tuinen die ik aanleg zijn altijd met een Ecologische visie, natuurlijk in samenspraak met u. Neem gerust contact met mij op! Groet, Eduard De TuinTovenaar

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed op tijd. Alles uitgevoerd, kan wellicht nog een beetje kennis bijschaven.
  Kom in contact
 • R. Heuvelman b.v.
  R. Heuvelman b.v.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Ik ben Ruud 22 jaar 5 jaar actief in de gww (grond, weg & waterbouw)sector en ben opzoek naar opdrachten om in het weekend of avonden door te kunnen gaan, Doe deze werken dagelijks bij mijn bedrijf. Ik hecht waarden aan dat er een goede communicatie is en afspraken nageleefd worden, Ben zelf ook heel erg van eerst samen om te tafel overleggen en kijken hoe we het gaan aanpakken voor dat we de klus beginnen en zeker niet alles over te telefoon, gewoon persoonlijk zoals het hoort. Een goed luisterend oor voor wat de klant wil.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ruud en z'n collega hebben netjes werk geleverd. Ondanks een tegenslag in de ondergrond hebben ze een oplossing bedacht en de bestratingsklus netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • DB Infratechniek
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  DB Infratechniek is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Papendrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Jan-willem is een echte vakman. Werkt secuur, gaat voor een goed en mooi resultaat en denkt mee. Absoluut een aanrader om zaken mee te doen.
  Kom in contact
 • Hans Timmers Straatwerk
  Hans Timmers Straatwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55174 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Voor al u bestrating , sierbestrating , tuinaanleg , tuinonderhoud . Moet u bij mij zijn niet duur. Doe als goed in overleg met de klant zo dat jullie te vreden zijn . doe dit werk al meer dan 10 jaar . Het is hard en zwaar werk maar wel mooi werk .

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Rustige man met eigen werktempo,maar harde werker.Afspraken komt na,klus geklaard voor een aantrekelijke prijs
  Kom in contact
 • Titan Klussenbedrijf
  Titan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Dordrecht

  Titan klusbedrijf Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt ze afspraken na daar hou ik van twee parkeerplaatsen gemaakt zit er goed uit.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 373 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Dordrecht

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt