Vind stratenmakers in Ridderkerk

Op zoek naar stratenmakers in Ridderkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Ridderkerk

 • Raaf onderhoud

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Klusbedrijf Raaf. Werkzaamheden waar ik mij op richt zijn herbestrating van de bestaande bestrating in tuinen en het nieuw aanleggen van bestrating om en rond het huis. Werkgebied Rotterdam en omstreken. Het vak stratenmaker is al jaren een vakmanschap. Kennis en kunde aanwezig . Werkzaamheden die door mij zijn uitgevoerd hebben altijd een garantie termijn. Bedrijfsmotto: de klussen die ik oppak worden snel en vakkundig uitgevoerd. Vooraf kom ik vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken. Als er vanuit de opdrachtgever een akkoord komt om de opdracht uit te voeren, wordt de klus snel en vakkundig uitgevoerd.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Raaf Onderhoud is een snelle, betrouwbare, servicegerichte partij. Niets is de mannen te veel. Wij worden er blij van; ons straatwerk (grote, zware tegels) ligt er weer strak bij.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.5 van 54.55100 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik had een klus geplaatst omdat ik wat aanpassingen wilde in mijn tuin. Paar M2 grindtegels wilde ik weg en er een border voor in de plaats. Stukje terras is opgehoogd. Was zeer tevreden over deze klus (snel en netjes gedaan) dus gelijk een nieuwe afspraak gemaakt voor het afbreken van een houten schuurtje en een 2e border erbij. Dit kon een week later al. Met een week had ik een mooie tuin en ben er zo blij mee! Ook omdat het snel achter elkaar gedaan kon worden en al het afval (grindtegels en hout) is ook nog meegenomen. Superfijn want het was best veel. Arie komt nog een paar kleine dingetjes afmaken, alle vertrouwen in dat het goed komt. Heel blij mee en voor een volgende klus, bel ik Arie dus ;-).
 • Arkesteijn Bouw

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 3.6 van 53.653 reviews

  Stratenmaker

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ik ben met Arkesteijn Bouw in contact gekomen via Werkspot. Zij hebben voor ons de tuinaanleg met bestrating gedaan. (De beplanting willen wij later zelf doen.) De klus is inmiddels af. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop afspraken werden gemaakt en nagekomen. Uitermate beleefd en vriendelijk team. Vaardig en meedenkend. Snelle, harde werkers. Prachtig resultaat. Prijs past bij de kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over Kevin en zijn collega’s. Aanrader voor iedereen met een tuin - of bestratingsklus.
 • R. Rijsbergen Bestratingen

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews

  Rijsbergen Bestratingen is de stratenmaker voor particulieren en bedrijven In de dynamische regio rond Zuid Holland voert Rijsbergen Bestratingen (sier)bestratingsprojecten uit. De kracht van is de kwaliteit waarmee de projecten worden uitgevoerd, want als gepassioneerd stratenmakersbedrijf doet Rijsbergen Bestrstingen geen concessies aan de kwaliteit bij de uitvoering van opdrachten. Daarbij proberen wij ons te onderscheiden op de volgende onderdelen: Gedegen voorbereiding Goede ondergrond, de basis voor jarenlang plezier van je bestrating Snelle en soepele uitvoering met eigen materieel Vakkundige afschotbepaling voor een goede afwatering Adequate verdichting van het zandbed voor een duurzaam eindresultaat Strakke afwerking door stenen niet te knippen, maar met de bandenzaag te zagen Rijsbergen Bestrating ook voor de grote klussen! Vraag vrijblijvend een offerte aan Advies nodig of direct een offerte opvragen? Wij komen bij je langs om de situatie te bekijken en denken graag mee. Zo kunnen we je op juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. Bel vrijblijvend voor informatie of een afspraak. We staan je graag te woord.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer goed. Heel aardig, denken mee en zijn harde werkers!
 • Lavande aanleg & Tuin onderhoud

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.65250 reviews

  Lavande aanleg en tuinonderhoud is een allround hoveniersbedrijf,zowel voor Tuinaanleg,Ontwerp,Onderhoud & Renovatie/Boomverzorging van uw tuin. Verwijderen en onderhoud van bomen door klimmen met klimtuig Tuinafscheidingen zoals Schuttingen, rabat-deelschermen Composiet schermen Siersmeedhekwerken enz. Bouwkundige elementen(Pergola´s,Bakvormen,Trappen,Vlonders, Damwanden,Vijvers ,Gazon aanleg ,kunstgras Tuinonderhoud /ook voor maandelijks of halfjaarlijksonderhoud Rooi en zaagwerk incl..afvoeren en of versnipperen. Snoeien van vaste planten heesters,bomen Maaien en veticuteren van gazon Wieden en schoffelen Spuiten Wij zijn een klein all-round hoveniers bedrijf en kunnen u van dienst zijn voor kleine en grote ook projecten. Hebben wij u interesse gewekt vraag een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede en snelle offerte. Verwijderen bestaande bestrating en afvoer goed volgens afspraak. Levering van materialen goed verzorgd. Heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en communicatie. Alles volgens afspraak. Heel blij met het resultaat.
 • van Asperen Bestratingen

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews

  Uw tuin een nieuw gezicht geven ? of een hele nieuwe tuin , dat kan! Ik begrijp hoe belangrijk een aangename tuin is.! Met mijn creativiteit zal ik er alles aan doen om 100% vakmanschap te leveren. Mijn naam is Bas van Asperen, Wonend in Alblasserdam. Sinds december 2018 ben ik voor mijzelf begonnen, en werk al vanaf mijn 16e jaar in het vak, zodoende heb ik ervaring opgedaan bij AH hoveniers en Boudewijn hoveniers Ben in het bezit van mijn Hoveniers diploma niveau 2 . Geregeld neem ik tuinen aan, grote projecten, voor en achtertuinen of kleinere werkzaamheden. Ik ben er toe in staat om het perfecte plaatje af te leveren! Mijn werk gebied zal in en rond om Zuid- Holland zijn, maar het geeft natuurlijk niet als er een langer ritje op de planning staat! Neem gerust een kijkje op mijn website Vanasperenbestratingen Met vriendelijke groet, Van Asperen Bestratingen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Een uitsteken stratenmaker heeft onze tuin netjes betegeld. Jammer van het niet na komen van de mondeling gemaakte afspraken. Hij had 57 m2 aan legloon gerekend maar het bleek 48 m2 te zijn. Wij zouden niet moeilijk doen als ij een boompje zou planten en wat siergrit zou uit strooien aan de randen bij de boompjes en de fontein. Leek ons een ons een redelijk afspraak en compensatie het was hoogstens een paar uurtjes werk, ook had hij ons verteld dat hij er de hele week voor uit had getrokken. Helaas is hij deze mondelinge afspraak niet na gekomen. Hij is woensdag vertrokken en was hij klaar met het betegelen. Het blijkt maar weer eens dat je tegenwoordig alles zwart op wit moet zetten en dat er geen waarde aan een mondelinge afspraak wordt gehecht. Wij hadden het vermoede dat hij naast onze tuin nog een klus had aangenomen omdat het betegelen zo voorspoedig ging. De vervolg opdracht gaat hij niet krijgen, als alles naar wens was geweest had hij onze oprit ook mogen betegelen.
 • A-life Home & Garden

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews

  Welkom bij A-life home & Garden, Klussenbedrijf die alle voorkomende klussen in en om het huis voor u kan oppakken. Wij zijn een klein maar gespeliceerd bedrijf en hebben inmiddels al meer dan 5 jaar in ons vakgebied. Wat zijn de voordelen voor u? Als u ons inhuurt. * We geven garantie * We hebben geen negen tot vijf mentaliteit * we denken zo goed mogelijk mee en we geven altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden om te kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn? Neem dan met ons contact op via Werkspot! Wij helpen u graag verder namelijk Met vriendelijke groet, A-life home & Garden

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Werk is netjes uitgevoerd, naar tevredenheid. Prijs is schappelijk. Heldere communicatie, met Ricardo kun je prima afspraken maken. Zeer aan te bevelen.
 • J.F. Aannemers- & bestratingsbedrijf

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Hoi mijn naam is johan van de schilde. Ik ben 47 jaar en heb ruim 30jaar een aannemingsbedrijf .mijn specialiteit is bouw en verbouw en aanleggen van siertuinen en bestrating. Ik werk graag netjes en ik hou van tevreden klanten. Ik vraag geen betalingen voor af,altijd pas als de klant tevreden is. Wordt de factuur gestuurd. Ik wil graag altijd eerst langs komen voordat ik u een juiste en eerlijke prijsopgave geeft. Om achteraf mistanden te voorkomen. Met vriendelijke groet johan.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Super tevreden met het vakwerk van Johan. 80 m2 nieuwe bestrating keurig afgezet met verhoogde banden en 30 m2 verzakte bestrating opgehoogd en hersteld! Communicatie verliep soepel en Johan reageerde snel en komt afspraken na. Van harte aanbevolen!
 • JKukler Infra

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Het gaat om een jong bedrijf, die enorm veel werk verricht in het grondverzet en bestratingen van klein tot groot. Wij houden ons dagelijks bezig met vele uiteenlopende werkzaamheden zoals grondwerken, machinist op diverse graafmachines, en zo nog vele grondverzet machines, bestrating aanleggen en verwijderen, het rijden op traktoren en eventueel shovel/knikmops,en niet te vergeten het machinale straatwerk. Ook zijn wij veel actief in de aanleg en onderhoud van vele tuinen. Ik verhuur ook geregeld mensen door, neem als voorbeeld een grondwerkers/machinisten/stratenmakers/oppermann. Iedereen is in het bezit van de benodigde papieren zoals: GPI. VCA VOL. Asbest GPO. Bodemsanering A/B. BHV. Heftruck certificaat. Rijbewijzen behorend voor dit werk zoals, BE/CE.

 • DGinstallatie

  Stratenmaker in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews

  Stratenmaker

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede communicatie, snelle en duidelijke afspraken. Jongens staan open voor opmerkingen en corrigeren hun fouten meteen. Je moet de kwaliteit van het werk heel goed in de gaten houden, anders maken ze het snel en vies. Ik vond Karels houding ten opzichte van het werk, afspraken etc. goed, maar zijn assistent was negatief. Hij heeft veel tegels verpest.

Populaire lokale stratenmakers in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur