Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Ridderkerk

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 55575 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Jay is een uitstekende vakman die duidelijk uitleg geeft van het probleem . Goed werk geleverd en probleem snel opgelost , dit hadden we eerder moeten weten . Bij een evtentuele volgende klus vragen we hem weer !!!!
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Na een telefoontje is hij direct het raam komen inspecteren en de volgende dag was hij al terug met het juiste onderdeel. Na een uurtje was het gepiept. Erg fijn!
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Mijn naam is AndersonThomas. Ik ben gespecialiseerd in Velux dakramen. Bij mij kunt u terecht voor verschillende typen dakramen waardoor Anderson Dakvensters & Raamdecoraties kan inspelen op iedere woonsituatie. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u Anderson Dakvensters & Raamdecoraties

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hij is wel een 5 ster waarde. Hij heeft 2 ramen geplaatst bij ons. Na de eerste contact heeft hij in paar dagen offerte opgesteld, na akkoord van de offerte, netjes een afspraak gemaakt en op de afgesproken dag op juiste tijdstip gekomen. 2 ramen netjes geplaatsten, alle vuilnis mee genomen, extra materiaal die nodig was ook mee genomen. We zijn wel tevreden. Een aanrader, afwerking gaan we zelf doen.
 • Dejavu Veranda
  Dejavu Veranda
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Dejavu Veranda kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Delft en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Dejavu Veranda om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Netjes gewerkt en zelfs geholpen met opruimen. Vriendelijk en vakkundig.
 • A.R.A. Bouw
  A.R.A. Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Ik ben een all-round timmerman en heb ook 20 jaar ervaring in de interieurbouw

  Laatste review:
  Hor plaatsen of vervangen-
  Aardige man. Correct en vriendelijk. Echter tot 2x toe opbouwkader te kort afgezaagd voor plaatsen rolhordeur. Na tweede poging maar ( met tegenzin ) geaccepteerd. Als excuus geen rekening betaald. Voor mij geen tweede keer meer. Helaas.
 • JDJ montagediensten
  JDJ montagediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  JDJ Montagediensten is een eenmanszaak. gespecialiseerd in zonwering met een aantal jaar ervaring. Werken altijd netjes met de juiste materiaal. We luisteren goed naar wat de klant hun wensen zijn, geven daar de juiste en passende adviezen daarvoor. We proberen altijd mee te denken naar de juiste oplossingen. Verschillende kleuren, verschillende materialen, verschillende prijsklassen. Wij gaan niet weg als het niet naar wens is. JDJ Montagediensten staan altijd voor u klaar

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  snelle reactie, duidelijk overleg en goede afspraken.
 • Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren
  Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren
  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Groenewegen Aluminium Ramen en Deuren heeft ruim 50 jaar ervaring in het fabriceren, monteren en onderhoud van aluminium ramen en deuren. Buiten het fabriceren, monteren en repareren van aluminium en kunststof ramen doen wij ook reparatie aan zonwering en bijkomende timmerwerkzaamheden, slotenservice en mechanische inbraakbeveiliging. Gespecialiseerd in het repareren van kozijnen voor opdekdeuren, denkend aan uitgescheurde of loszittende paumelle (scharnieren) Ook voor de deuren hebben wij een oplossing. Wij repareren deze kozijnen regelmatig en hebben hiervoor in eigen productie een vervangend onderdeel vervaardigd met een ingeperste stalen draadbus ter vervanging van het huidige systeem, ook voor gescheurde sluitplaten hebben wij een vervangend onderdeel. Met deze methode is het kozijn sterker dan voorheen en kan het nog probleemloos jaren mee. Door de jarenlange ervaring kunt u rekenen op een deskundig advies, vakmanschap en een correcte uitvoering, zie hiervoor ook mijn reviews. Door de platte organisatiestructuur zijn er korte lijnen van opdracht naar uitvoering en is de prijs prestatie verhouding gunstig te noemen. Met vriendelijke groet, Ruud Groenewegen. .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Zeer ervaren deskundige man, klus professioneel uitgevoerd.
 • De Raad Glas
  De Raad Glas
  Beoordeling: 4.8 van 54.85529 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Wij zijn de trotse winnaars van de Werkspot vakman van het jaar verkiezing 2014 en 2015 in de categorie glaszetten. Wij zijn een ervaren glaszettersbedrijf, waar de klant nog echt koning is. Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine glasrenovatie projecten. Wij leveren en plaatsen onder andere: -Isolatieglas -HR++ isolatieglas (met subsidie) -Enkelglas -Gelaagdglas -Draadglas -Keukenachterwanden -Spiegels -Brandwerendglas -Kogelwerendglas -Kattenluikjes in isolatieglas. Dus voor een offerte op maat, bel de Raad.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Goede service, goede prijs, goede aftersales
 • AFK Timmerwerken
  AFK Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Rotterdam , 34 jaar ervaring, AFK TIMMERWERKEN professioneel , betrouwbaar , verricht mooi en netjes werk. En klanten blijven zeer tevreden 100% spoed werk mag aap sturen

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  AFK Timmerwerken heeft 2 buitendeuren (balkon) met veel vakmanschap opnieuw gesteld en de scharnieren vervangen. De deuren sluiten sluiten nu weer prima. Heb een tevens een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende klus in de garage (scheidingswand plus vliering)
 • The Box
  The Box
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Ridderkerk

  Geachte klant, Ik ben John Kuiper en heb een klusbedrijf genaamd The Box. Ik voer allerlei klussen in en om het huis graag voor u uit. Ik luister goed naar uw wensen en denk graag mee over de mogelijkheden. Ik hecht er veel waarde aan om mijn offertes transparant en zo duidelijk mogelijk op te stellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak, en als er iets onduidelijk is van u of mijn kant, dan vind ik het belangrijk om daarover goed te communiceren. Ik hoor graag van u Hieronder een recensie: Hi John, Zoals je weet ben ik onwijs tevreden over jouw nette en vakkundige werkwijze. Ook het meedenken in oplossingen vond ik prettig... en het nakomen van je afspraken (op tijd aanwezig zijn, etc.). Daarnaast ben je ook een vriendelijke persoon... wel zo gezellig. Ik zou je bij een volgende klus zeker weer benaderen. Echter laat ik nooit een recensie op internet achter, omdat ik het niet prettig vind dat dan mijn e-mailadres en profielfoto (of te wel persoonlijke gegevens) zichtbaar zijn. Als het schrijven van jouw recensie niet zonder weergave van mijn persoonlijke gegevens mogelijk is, dan doe ik het liever niet. Voel je echter vrij om mijn bovenstaande opmerkingen te gebruiken als een reactie van een klant.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Heel professionele werk, houding ook, snel gereageerd en gelijk een snelle afspraak gemaakt en met wederzijds plezier fantastisch afgemaakt, zorgvuldig, wijnig rotzooi en ook nog een prettige gesprek met veel goede adviesen. Dhr. Kuiper een echte aanrader, goedkoper dan elders, een echte Mens een echte heer💐👏👍

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 583 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Ridderkerk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Ridderkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt