Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Ridderkerk

 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Erg blij met het eindresultaat! De opdracht is netjes en vakkundig afgerond. Ook de communicatie verliep soepel zonder verassingen. Zeker een aanrader voor metselwerk binnen en buiten!
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3537 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  Klus niet gedaan, er is geen contact opgenomen na telefonische afspraak nog 4 dagen gewacht
 • Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot
  Metsel & Voegbedrijf F.S. Bot
  Beoordeling: 5 van 555250 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Geachte Heer/Mevrouw Dit jaar 2023 zit Fons 25 jaar in het vak 🙌🙌🙌 Er zijn zat metselaars / voegers, maar er is maar 1 Fons Bot 👌 Ik hoor u denken.. waarom reageert Fons op een klus die niks te maken heeft met metselen 🤔 Nou hieronder een uitleg daarover ✅ Als Fons met een gevel bezig is? Word hij ook vaak gevraagd om ook maar het schilderwerk te doen, want ja hij is toch bezig en na 20 jaar? Heeft die dat ook onder de knie 😃 Sinds Fons van school is gekomen is hij direct aan het metselen gegaan voor een aantal jaren voor diverse bedrijven, en altijd naar tevredenheid van beide partijen. Daarna is hij samen met zijn vader een goed lopende VOF gestart, en deze heeft 7 jaar uitstekend gedraaid. Nu is Fons in 2010 zijn eigen bedrijf gestart en deze loopt nu nog uitstekend. Fons Bot metselt nu inmiddels 24 jaar maar ook heel erg veel voorkomende timmerwerken doet hij al 24 jaar erbij en zijn werkzaamheden bestonden/bestaan voornamelijk uit: Schilderen ✅ Veel voorkomende timmerwerken ✅ Voegen Uithakken ✅ Metselen ✅ Voegen ✅ Lijmen ✅ Restaureren ✅ Tegels zetten ✅ Aanbouw/verbouw/nieuwbouw/Serre ✅ Bloembakken/Omheiningen ✅ Gevels impregneren ✅ Lateien plaatsen en vervangen ✅ Dus Fons is van vele markten thuis. Hij heeft alle voorkomende metselwerkzaamheden en timmerwerken al gedaan! Fons heeft gewerkt voor en met bedrijven als o.a : Bouwbedrijf van Ramesdonk te Heerhugowaard Gem Bot Aannemersbedrijf Te Heerhugowaard Aannemersbedrijf BJC bos, Te Heiloo Timmerwerken Marco Schouten, Te Heiloo Woningstichting den Helder, Te den Helder Bouwbedrijf van Lith, Te Beverwijk Bouwwerken A. Heijne en Zn. V.O.F, Te Beverwijk Grota Bouw V.O.F, Te Heemskerk Eric Nanne Timmerwerken, Te Heiloo Metsel- en Lijmbedrijf Roozendaal en Zonneveld Bouwbedrijf Casmond B.V KBK Bouw, Te Volendam Bouwbedrijf Zonneveld, Te Velsen-Noord Aannemersbedrijf Braak Velsen, Te Velsen-Noord Bouwbedrijf Martens & de Boer, Te Heemskerk Bouw en aannemersbedrijf M Tuinenbreijer, Te Nieuwe Wetering aannemersbedrijf Peter Alders, Te Velsen-Noord Nanne Bouw en Aannemersbedrijf, Te Heiloo Markant Bouw, Te Velserbroek Mooij Aanemersbedrijf, Te Heiloo Bouw en Aannemersbedrijf Heijne, Te Heiloo Bouwbedrijf A. Denslagen en Co BV, Te Amsterdam Fons Bot is al jaren een begrip in Noord-Holland en Brabant, de meeste kennen hem als een hele harde werker, die veel stenen weg kan leggen, en uitstekend kan voegen. Maar ook die heel erg veel kan kwa timmerwerken en alles wat daarmee te maken heeft En ook van vele markten thuis is dan alleen maar voegen en metselen! Maar ja wat wil je als je al 24 jaar mee draait in de bouw en oog hebt voor detail 😊 En hij is nog snel ook, maar wel zeer kieskeurig, als het er niet zo uitziet als hij wil, gaat hij net zolang door tot het goed is. Een metselaar van de oude stempel dus! Het is er met de paplepel ingegoten zeg maar! Dus zoekt u een goede ervaren metselaar? Of een timmerman? die nog snel is ook? neem dan snel contact met ons op! Vriendelijke groet Fons & Silvia Bot

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Eindelijk een bedrijf dat doet wat het zegt. Alle werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak uitgevoerd. Ook het uitvoeren van wat extra werk en advies is geen probleem voor Fons. Alles is van te voren goed doorgesproken. Gedurende werkzaamheden heeft Sylvia nog een aantal keer contact opgenomen om te vragen of alles naar wens verliep en of er nog problemen waren. Kortom prima service en gewoon doen wat er gedaan moet worden.
 • Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7543 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Kuperus Stucadoors- en Onderhoudsbedrijf staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar een echt familie bedrijf waarbij altijd garantie word gegarandeerd. De specialieteiten zijn stucen-latex spuiten-metselen en voegen.Ook al de diploma's zijn hier voor aanwezig het zit hem in de vingers!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Hele vriendelijke man die meedenkt, snel tijd maakt voor je en heel mooi werk verricht! Heel blij met beide klussen die gedaan zijn, dankjewel!
 • Metselbedrijf Verstraeten

  Nog geen reviews

  Metselaar in Ridderkerk

  Mijn naam is Janus Verstraeten en ik ben gespecialiseerd in Metselwerk. Ik ben een geschoolde metselaar niveau 2. Ik heb veel ervaring in de nieuwbouw, metselen en pointeren. Ik ben een zeer gemotiveerde werker die er altijd voor zorgt dat mijn muren netjes en foutloos worden gemetseld en met zorg afgewerkt. Mijn voorkeur gaat uit naar metselen per steen, dus liever niet op uurloon. Zo heeft u altijd een eerlijke prijs voor uw klus.

 • RM Multi services
  RM Multi services
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  RM Multiservices richt zich op bouw en verbouw in en rondom uw woning. Met ruim 20 jaar ervaring in meerdere disciplines in de bouw sector is RM Multiservices voor veel klussen inzetbaar.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Komt klus vooraf bekijken en maakt inschatting van werkzaamheden. Stuurt netjes offerte op en komt afspraken na. Neemt de tijd voor een goed resultaat en zorgt voor juiste materiaal. Zeer tevreden met resultaat! Zeker de moeite waard om in te huren
 • APG Klussenbedrijf
  APG Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Beste mensen, Welkom op Werkspot Klussenbedrijf Wij zij gespecialiseerd in: Gevels onderhoud & renovatie: Wij hebben meer dan 55 jaar werkervaring: en is VCA gecertificeerd. De werkzaamheden bestaan o.a.uit *Alle soorten voegen(knip-snijvoeg,platvol doorgestreken,teruggeleggen voeg en (borstelvoeg)enz *Uithakken/slijpen oude voeg *Gevelreiniging *Metselwerk(reparatie) *Impregneren (ze noemen mij ook in de volksmond de straalkoning) ook voor kleine sloopwerkzaamheden zoals: badkamers, keukens en binnen muren. Met vriendelijke groet, Klussenbedrijf P.M. van Aken

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wij raden APG klussenbedrijf (Piet & Mo) ten zeerste aan. Ze hebben de klus vakkundig vanaf het begin aangepakt. Wij hadden een lekkage in de erker waarbij de oorzaak moeilijk te achterhalen was. Piet en Mo hebben alle aandacht besteed om het probleem op te sporen en te verhelpen (gevel erker volledig op opnieuw gevoegd, lood bij balkon vervangen). De lekkage is volledig verholpen en de erker weer waterdicht en gereinigd. Omdat we zo tevreden zijn met deze klus hebben we tevens de gehele voor en zijgevel volledig laten zandstralen, voegwerk laten herstellen en impregneren. Na de klus is alles keurig opgeruimd, ramen gezeemd (ook van de buren) super netjes opgeleverd. We zijn zeer tevreden over de passie en vakkundigheid van de mannen alsmede het oog voor detail waar de meeste klussers afhaken. We raden Piet en Mo ten zeerste aan, wil je kwaliteit zoek dan niet verder.
 • Nc. Work Power

  Nog geen reviews

  Metselaar in Ridderkerk

  Nc. Work Power kan je helpen met je Metselaar klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Buitenmuur plaatsen, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Nc. Work Power om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  HVB Schoonmaak- & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95165 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Hallo, mijn naam is Harry Verbeucken. Ik ben sinds begin 2016 mijn eigen bedrijf HVB schoonmaak en onderhoudsbedrijf gestart waar ik tot heden heel tevreden over ben . Ik heb voorheen in dezelfde branche gewerkt waardoor ik inmiddels 8 jaar ervaring heb . Mijn focus ligt grotendeels op de schoonmaakwerkzaamheden en reparaties van pannen en bitumen daken. Dit varieert enorm van het reinigen van u dakgoot tot het gehele dak , van het vervangen van enkele pannen tot een geheel nieuw dak.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Netjes opgelost
 • BOON SERVICE & TECHNIEK
  BOON SERVICE & TECHNIEK
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Metselaar in Ridderkerk

  Optimaliseer uw vastgoed met onze deskundige diensten! Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om aan uw bedrijfspand of vastgoed te werken. Zoek niet verder! BOON SERVICE & TECHNIEK staat klaar om u te ondersteunen. Waarom kiezen voor BOON SERVICE & TECHNIEK? 1. Deskundigheid: Onze ervaren professionals begrijpen de complexiteit van vastgoedbeheer en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. 2. Efficiëntie: Wij streven naar operationele efficiëntie, waardoor uw bedrijf tijd en middelen bespaart. Van dagelijkse taken tot strategische planning, wij optimaliseren uw vastgoedonderhoud 3. Transparantie: Houd volledige controle met onze transparante rapportages en communicatie. Wij geloven in openheid en streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten. 4. Kostenbeheersing: Met onze slimme benadering van kostenbeheersing maximaliseren wij uw rendement op investeringen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze Diensten: - Onderhoudsbeheer - Algemene Kluswerken - Installatie en Reparatie - Isolatie- en Energie-efficiëntieverbeteringen - Noodreparaties - Maatwerkprojecten - Multidisciplinaire Samenwerking - Advies en Consultatie Kies voor BOON SERVICE & TECHNIEK en til uw bedrijf en of vastgoed naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw bedrijf of vastgoed kunnen versterken! Andere zijn u al voorgegaan!!

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Goede communicatie, kon snel, klus netjes uitgevoerd. Door creatieve oplossing werkt carousselkast weer prima.

4.6

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 110 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt