Vind isolatiebedrijven in Ridderkerk

Op zoek naar isolatiebedrijven in Ridderkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Ridderkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Ridderkerk

 • Kolev Klusbedrijf

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews

  Kolev Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant voorzetwanden kruipruimte),decoratie-plafond,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Harde werkers die de klus volgens planning en kwaliteit opleveren. Zeker een aanrader wanneer u meerdere soorten werkzaamheden uit te besteden heeft!
 • Service en Projecten C.V.

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in geluid isolatie en akoestiek. Kleine verbouwingen en onderhoud. wij zijn sinds 2000 werkzaam in de isolatie branche zowel geluid als thermische toepassingen. wij brengen producten aan zoals easycell ,isovlok cellulose isolatie vlokken tegen buren gerucht tussen de houten vloeren . Terbevordering van de binnen akoestiek verwerken wij "Dempex". En systemen van in2noise. Wij voeren onze werkzaamheden uit door geheel Nederland. Wij monteren en leveren akoestische wanden voor de doe-het-zelvers .met of zonder print. Wij kunnen ook geluid metingen en rapportages verzorgen. Wij voeren werkzaamheden uit voor verschillende leveranciers en kunnen dan ook de best geschikten materialen verzorgen. wij worden door veel gemeente aangevraagd om geluid of thermische oplossingen te verzorgen met duurzame materialen . Ons motto is : wij doen wat we zeggen en we zeggen wat wij doen. De eventuele offerte is vrijblijvend en gratis. Hopende op een prettige samenwerking met eventuele opdrachtgevers. Vriendelijke groet. Paul Westenberg

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Ik heb uiteindelijk de klus niet laten uitvoeren omdat het hele traject om tot een offerte te komen zeer onprofessioneel was. Communicatie en afspraken nakomen (mbt deze comm) was ronduit slecht.
 • van der Linden projecten

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 5 van 55513 reviews

  Secuur, vakspecialist, duurzaam, en alleen merkproducten die hun dienst hebben bewezen. C.V. leidingen aan en afvoer, schilderwerkzaamheden, timmerwerk, keukens en badkamers. Tarief per uur €45 excl.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Zeer betrouwbaar. Hele fijne ervaring.
 • Masiwa

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  We are a crew of professional carpenters with years and fields of experience. We offer customized designs according to the environment, health, occupation and budget. Our specialization is woodwork although we offer wide range of services, from renovation to decoration. We value fast and satisfactory work on time with understanding client's expectations.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Ibrahim Masiwa is een aardige en creative vakman. Hij heeft in onze klein en ingewikkelde jaren 30 kamer een prachtige inloopkast ingebouwd. We zijn blij met zijn werk, met de communicatie en flexibiliteit. Prijs was ook goed.
 • Jochem

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Nog geen reviews

  Ik ben jochem, electriciën van school uit, het loodgietersvak geleerd van een oude loodgieter, tegelen, metselen, kitten, timmeren en bezit nog meer vaardigheden. Jarenlang badkamers en keukens geplaatst voor van engelen en wooning. Gewerkt voor verschillende vastgoed eigenaars, woningen opknappen. Gevelreiniging heb ik ook gedaan, de benodigde steigers bouwde ik ook zelf op. Houtrot reparatie doe ik ook, zo kan ik wel even doorgaan. Ik werk rustig, netjes en degelijk. Ook denk ik met de klant mee over de beste oplossing.

 • De Schrijnwerkerij

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.1 van 54.157 reviews

  Hallo ik ben Vincent Dokman ben 59 jaar en heb de Schrijnwerkerij sinds 1993. Ik ben begonnen als meubelmaker en ben door de jaren heen gegroeid naar timmerwerken ,uit en aanbouw, deuren en ramen. Eigenlijk vreemd om te zeggen waar je goed in bent , kom mijn afspraken na denk mee met de klant en geef altijd gehoor bij garantie om eventuele problemen op te lossen. Ook vind ik het van belang dat de jongeren onder ons, het vak gebied leren van een oudere vakman vandaar dat ik leermeester ben geworden bij Fundeon en werk ik graag met leerlingen. Hiernaast hou ik de constructie van een huis in de gaten, zeker bij monumenten en bepaal dan in welke lijnen we het een en ander gaan maken. In een oud huis, gooi de waterpas maar weg bij wijze van spreken.

  Laatste review:

  Sloten plaatsen of repareren -

  Goede communicatie, flexibel en denkt goed mee. Zeker een vakman om te onthouden voor de toekomst!
 • Kuipers Projectrealisatie

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  De diensten van Kuipers Projectrealisatie bestaan uit timmer- en onderhoudswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Voor alle voorkomende bouw- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Maak een afspraak met ons en wij geven u deskundig en eerlijk advies. Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken. Kuipers Projectrealisatie is in 2012 opgericht en gevestigd in Alblasserdam.

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de communicatie. Duidelijke afspraken via de telefoon en mail. Tijdens het werk een update met foto's waardoor ik een goed beeld kreeg van de voortgang. Een echte professional die ik iedereen kan aanbevelen.
 • Isoleerwel B.V.

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews

  Graag stellen wij ons even aan u voor. Wij zijn Isoleerwel, een middel groot familiebedrijf werkzaam in de randstad. Persoonlijk contact, en eerlijk advies vinden wij erg belangrijk. Omdat wij verschillenden producten in verschillenden prijsklasse verwerken, hebben wij voor iedereen een passende oplossing. Mocht u vrijblijvend advies willen ontvangen, dan komen wij graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Aan de hand daarvan stellen wij voor u een offerte op. Voor meer informatie over onze diensten kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten Isoleerwel

  Laatste review:

  Overige klussen -

  We hadden al langere tijd last van een muffe (riool)lucht in huis. Ik wist niet goed of het grondwater hoog stond of dat er iets met het riool aan de hand was. Hierna de oproep geplaatst waar Vossestein op reageerde en aangaf vrijblijvend langs te willen komen om het probleem te bekijken. Hierop Wim Vossestein langs geweest en heeft een goed onderzoek ingesteld naar de problemen die waarschijnlijk een verstopping bleken te zijn. Een week later het riool onder de rook gezet en een verstopping verholpen. Er bleek een lek te zitten in een afvoerbuis in de tuin (plantenbak) waarop hij met versterking van 2 collega's de oorzaak heeft gevonden en verholpen. Netjes gewerkt, prima gasten en een nette prijs op de factuur, aanrader dus!
 • S.V.M. bouw & renovatie

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.6 van 54.6567 reviews

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. De betaling is bij ons achteraf. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Wij hebben onze toilet door SVM bouw & renovatie laten renoveren en hebben hier geen spijt van. De communicatie verliep soms wat moeilijk maar dankzij Google translate zijn we een heel eind gekomen. De monteur die bij ons was geweest ging netjes te werk en is een echte vakman. Nogmaals bedankt.
 • AFK Timmerwerken

  Isolatiebedrijf in Ridderkerk

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Rotterdam , 32 jaar ervaring, AFK TIMMERWERKEN professioneel , betrouwbaar , verricht mooi en netjes werk. En klanten blijven zeer tevreden 100% spoed werk mag aap sturen

  Laatste review:

  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen -

  Heel betrouwbare mannen van AFK Timmerwerken, die mooi werk hebben geleverd. Een nieuwe buitendeur plus een nieuw bovenraam geplaatst in een scheef bestaand kozijn, alles dubbelglas. Onderdorpel, tussendorpel en koplatten geplaatst. Het resultaat is heel netjes, alles geplamuurd en geschuurd en in de grondverf afgeleverd. Vriendelijke mensen die goed meedenken en helder advies geven.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Ridderkerk

Andere vakmensen in Ridderkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur