Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind isolatiebedrijven in Den Haag

Op zoek naar isolatiebedrijven in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Isolatiebedrijf

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Den Haag

 • Service en Projecten C.V.

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in geluid isolatie en akoestiek. Kleine verbouwingen en onderhoud. wij zijn sinds 2000 werkzaam in de isolatie branche zowel geluid als thermische toepassingen. wij brengen producten aan zoals easycell ,isovlok cellulose isolatie vlokken tegen buren gerucht tussen de houten vloeren . Terbevordering van de binnen akoestiek verwerken wij "Dempex". En systemen van in2noise. Wij voeren onze werkzaamheden uit door geheel Nederland. Wij monteren en leveren akoestische wanden voor de doe-het-zelvers .met of zonder print. Wij kunnen ook geluid metingen en rapportages verzorgen. Wij voeren werkzaamheden uit voor verschillende leveranciers en kunnen dan ook de best geschikten materialen verzorgen. wij worden door veel gemeente aangevraagd om geluid of thermische oplossingen te verzorgen met duurzame materialen . Ons motto is : wij doen wat we zeggen en we zeggen wat wij doen. De eventuele offerte is vrijblijvend en gratis. Hopende op een prettige samenwerking met eventuele opdrachtgevers. Vriendelijke groet. Paul Westenberg

  Laatste review:

  Geluidsisolatie -

  Duidelijke communicatie, scherpe prijs en de klus snel en netjes afgerond.
 • ESS Brandpreventie

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  Wij zijn uit origine een Brandpreventief bedrijf, waarbij we kunnen denken aan het brandwerend afdichten/isoleren van verschillende sparingen, leidingen en doorvoeringen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, thermische isolatie en akoestische isolatie. We werken door heel Nederland heen. Alle werkzaamheden worden achteraf nagelopen en gekeurd, indien niet geschikt voor een goedkeuring dan worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Bij brandwerende werkzaamheden worden goedkeuringsstickers toegepast en een logboek bijgehouden en samengesteld. Wij hebben en breed scala aan isolatiemateriaal. (uitsluitend kwalitatief materiaal). We komen vrijblijvend langs om uw klus te bezichtigen, u te informeren over keuze mogelijkheden van verschillende isolatiematerialen en een prijsindicatie te geven. Met vriendelijke groet, ESS Isolatie

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  De klus is later gestart dan eerst afgesproken. Wel netjes hiervan op de hoogte gehouden. Goed en hard gewerkt verder. Wel duurder dan andere offertes. Kwaliteit moet beter zijn, hier kan ik nog niks over zeggen omdat het net geplaatst is.
 • Kolev Klusbedrijf

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  Wij zijn een Klusbedrijf met ruim personeel en veel ervaring in verschillende soorten werkzaamheden.Deze zijn uiteenlopend van schilderen,isolatie(zolderisolatie-binnenkant spouwmuur kruipruimte),decoratie-desing,stuken,elektra werk,loodgieters tegelen etc.Compleet renovatie is mogelijk. Daarnaast zijn wij in het bezit van compleet gereedschap om de werkzaamheden uit te voeren,en komen wij vooraf graag vrijblijvend bij u langs voor offerte.De afspraken die wij u maken zullen zorgvuldig worden nageleefd.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Emil en Zeker hebben voortreffelijk werk geleverd. Vanaf het initiële contact tot de oplevering was alles volledig naar ons zin. We hebben een totaalprijs afgesproken en daar is niet vanaf geweken. De klus betrof isolatie, afgipsen, elektra verleggen, lichtpunten aanleggen en alles infrezen. De mannen hebben A-kwaliteit materiaal gebruikt en A-kwaliteit arbeid geleverd. Ze werken hard, zijn stipt op tijd en maken volle dagen. Ik heb alles grondig gecontroleerd en de mannen hebben echt niks over het hoofd gezien. Al met al Zeker een aanrader! ;)
 • Iso-Insta Expert B.V.

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  ISO Expert is een jong en klein bedrijf die zich richt op het gebied van Spouwmuur isolatie en Dak Isolatie. Onze jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote(re) isolatiebedrijven, maar vooral ook onze overtuiging dat het altijd beter kan, maakt ons een gedegen gesprekspartner, adviseur en uitvoerder. Certificeren volgens Insula Certificatie - BRL 2115: Thermisch na-isoleren van spouwmuren met in-situ minerale wolvlokken - BRL IC-170: Thermisch na-isoleren van in- en uitwendige HSB-constructies met inblaas isolatiemateriaal ISO Expert, Expert in isolatieoplossingen

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Goede en snelle communicatie. Fijn bedrijf om mee te werken die het vak serieus nemen en het werk netjes en zorgvuldig uitvoeren. Zeker een aanrader.
 • O.T Isolatie

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  U wilt uw huis isoleren? Maar wat is nu de beste isolatie voor uw woning? Wat levert voor u de meeste energiebesparing op? Vaak een lastige keuze! Voor het isoleren van uw huis heeft ons isolatiebedrijf een breed assortiment isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie en geluidsisolatie. Wij helpen u graag bij de keuze van een isolatie systeem, dat het beste bij de situatie van uw woning past. Alleen dan bent u 100% tevreden met uw woning isolatie! Daar gaat het u (en ons) tenslotte om! Ook voor alle onderhoudswerkzaamheden aan uw gevel.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Echt een aanrader, vriendelijk en meedenkend vakmannen. Spouwmuur isolatie geplaatst en ventilatieroosters.
 • Bouwbedrijf The Limit

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews

  Actief met de uitvoering van nieuw- en verbouwprojecten voor de particuliere maar ook de zakelijke klant. Bij ons kunt u terecht voor o.a. : renovaties, aanbouw/opbouw, pleisterwerken, (geluid) isolatie, en timmerwerken.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Sem is een aardige jongen en hij heeft zijn zaken goed voor elkaar. We kregen harde werkers over de vloer, en zowel planning, prijs als resultaat waren prima in orde. Dit bedrijf bellen we een volgende keer zeker weer, en ik heb The Limit inmiddels ook aanbevolen bij vrienden.
 • Betonherstel en coating tunis

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Beste heer/mevrouw, Bent u per direct of binnenkort op zoek naar een specialist in betonwerkzaamheden, kom dan in contact met ons bedrijf: "Betonherstel & coating Tunis" De naam zegt het al, wij zijn sterk in betonwerk en alles wat erbij komt kijken. Betonherstel & Coating TUNIS is gevestigd in Den Haag en inzetbaar door heel Nederland. Betonherstel en coating Tunis heeft jarenlang ervaring met o.a.: - betonreperatie; - betoncoating; - balkonrenovatie; - kelderafdichting; - putten boren en plaatsen; - dilatatievoegen; - injecteren; - sloopwerk. Kijk op onze site voor meer informatie!! Tunisbetonherstel. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Waterdichte isolatie -

  Gemakkelijk in de communicatie, snel en netjes uitgevoerd. Ons balkonnetje is weer waterdicht en ziet er netjes uit.
 • SZS Klussenbedrijf

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  SZS verricht complete afbouw werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw. Als het gaat om kwaliteit en vakmanschap dan is SZS de juiste keuze.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Reageren snel en zijn pragmatisch. Binnen een week was de klus afgesproken en voltooid volgens afspraken zodat we nog voor de kerst een goed geïsoleerde vloer hadden. Werken zeer snel en netjes, erg tevreden over het resultaat. Bij een volgende (isolatie) klus weet ik ze te vinden.
 • RRBBS Onderhoud

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews

  mijn naam is jan en heb 15 jaar in kruipruimte gewerkt om het riool te vernieuwen ,vocht of watervrij maken , schoon maken van kelders , isoleren , daar na doe ik al17 jaar de onderhoud van de zorg ongeveer 300 kamers ,schilderen vliesbehang sauzen ,MVG jan v Velzen rrbbs onderhoud

  Laatste review:

  Waterdichte isolatie -

  Ik heb mijn kruipkelder laten vullen met belbeton. Goed werk geleverd, duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Kwam een dag later ook terug met een elektricien omdat een draadje uit een zeer gedateerde verdeeldoos in mijn kruipkelder los was geraakt. Uitstekende service !
 • id-Specialist

  Isolatiebedrijf in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews

  Bent u op zoek naar een aannemer? Uw klus of complete verbouwing is bij ons in goede handen! Uw 5 meeste belangerijke voordelen + 1tot 3 jaar garantie op al onze diensten + besparing tot wel 50% opbouw-en verbouwingskosten +indien gewenst start van de werkzaamheden altijd binnen 1-2weken + een groter team met groote ervaring in nl id-specialist bied u volgende diensten + aan en uitbouw + sloopwerk +stukadoor + schilderwerk + loodgieter + vloerbedekking + tegelwerk + timmerwerk + meubel montage + Ikea meubel + badkamer renovatie + tuin renovatie + en nog veel meer Vraag gerust een vrijblijvende en gratis offerte aan

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Slecht werk geleverd, veel lijmresten achtergelaten. Moest er zelf nog twee dagen op krabben. Stoffeerder wil geen garantie op lijmwerk geven.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur