Vind voertuig monteurs in Den Haag

Op zoek naar voertuig monteurs in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Den Haag

 • RAMA Carhifi
  RAMA Carhifi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Voertuig monteur in Den Haag

  Mijn bedrijf Rama Car Hifi is opgericht in januari 2006 en is gevestigd te Den Haag. Ik heb een werkplaats in Capelle aan de IJssel. Hiervoor heb ik als hobbyist Car Hifi inbouwer al 15 jaar ervaring. In totaal heb ik ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Ik heb zelf een elektrotechnische opleiding genoten op HBO niveau. Mijn bedrijf is vanaf januari 2009 een SCM gecertificeerd inbouwstation. Alarmsystemen van klasse 1 t/m 3 kunnen ingebouwd worden. Mijn bedrijf is naast Car Hifi & Car Security inbouwstation ook leverancier van aftermarket produkten zoals: - autoradio - dvd/navi systemen - parkeersensoren - carkits - Centrale deurvergrendeling Mijn werkzaamheden zijn: - Inbouwen van autoradio's, versterkers. - Audio upgrade van de OEM speakers. - Inbouwen van auto alarmsystemen. - Inbouwen van centrale deurvergrendeling - inbouwen van andere elektrische aftermarket accessoires. Ik werk alleen maar met Nederlandse distribiteurs en importeurs. Hierdoor is de kwaliteit en service van de producten ook door hun gegarandeerd. Op mijn werkzaamheden zitten altijd een garantie van 1 jaar. Op producten geldt de garantie van de fabrikanten. Er kan ook op locatie gewerkt worden, onder voorbehoud van de omstandigheden. Ik denk graag mee met de klant en geef ook adviezen en tips. Dit kunt u ook terug lezen in de reviews. Er wordt alleen op afspraak de inbouwwerkzaamheden uitgevoerd en ben bereikbaar zowel op de dag als in de avond via mijn mobiele nummer/WhatsApp. Ik kan ook uw voertuig ophalen en terugbrengen tegen een meerprijs. Ik hoop dat u na het lezen van mijn profiel, reviews een professionele en passionele vakman in mij ziet om een inbouwopdracht te laten uitvoeren. Met vriendelijke groeten, Rajesh Ramnath Rama Car Hifi

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Vreselijk aardige man. Komt afspraken na. Werkt heel netjes. Een echte aanrader
 • Van Nus Truck, Bus en auto service.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Voertuig monteur in Den Haag

  Van Nus Truck, Bus en auto service. kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Wateringen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Boot reparatie of onderhoud, Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Nus Truck, Bus en auto service. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Klus verlies goed ik zelf kreeg de verkeerde startmotor binnen daar kwam hij achter toen een groot deel van de motor gedemonteerd was ik het onderdeel terug gestuurd en de volgende dag kwam monteur Raymond netjes terug om het werk af te ronden ik geef Raymond een dikke 10 aardige jongen met verstand van zaken en de prijs was prima Raymond bedankt
 • Bollies Onderhoudsbedrijf
  Bollies Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Voertuig monteur in Den Haag

  Mijn naam is Ron Bol en ik ben de eigenaar van het Ron's auto- motorservice. Ik ben een flexibel en veelzijdig bedrijf. Ik verleen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven voertuig werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Vervangen van koppelingen - Versnellingsbak revisie en reparatie - Motoronderhoud - Motor revisie - Auto's repareren - motorfiets reparatie Met vriendelijke groet, Ron Bol

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Na het 1e contact hadden wij gelijk door dat Ron precies wist wat er moest gebeuren. Tijdens de klus heeft Ron ons keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles is volgens afspraak verlopen tegen een zeeeeeer schappelijke prijs. De auto loopt weer als een zonnetje dus een volgende keer gaan we zeker weer naar Ron.
 • BART Maintenance & Services
  BART Maintenance & Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Voertuig monteur in Den Haag

  Ervaren in onderhoud van gebouwen fabrieken daarnaast ruim ervaring in bootonderhoud survey aankoopkeuring diktemeting Installatie werkzaamheden reinigen schilderwerk en transport Winterklaar maken op locatie Kortom veelzijdig accuraat en korrekt

  Laatste review:
  Boot reparatie of onderhoud-
  Diverse reparaties uitgevoerd aan de boot. Oud bootje dus geen standaard werk maar toch goed uitgevoerd.
 • MK motoren
  MK motoren
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Voertuig monteur in Den Haag

  Bij MK Motoren bent u welkom voor onderhoud, reparatie, banden en diagnose aan motorfietsen. Wij zijn gevestigd in Delft, en tot nu toe alleen op afspraak geopend. Heeft u een probleem of wilt u onderhoud aan uw motor laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een offerte. Door ons uitgebreide netwerk aan leveranciers, is geen product of merk ons vreemd en kunnen wij uw motor weer snel en veilig de weg op helpen.

  Laatste review:
  Motor reparatie of onderhoud-
  Top gozer! Blijf door hem mijn onderhoud/reparaties uitvoeren. Aanrader
 • DW-Welding
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Voertuig monteur in Den Haag

  Bij DW-Welding zijn we gespecialiseerd op het gebied van lassen en motorvoertuigen techniek.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Fijne jonge gasten die weten wat ze doen tegen een nette prijs. Ben blij dat er nog eens jeugd is die zo weten van aanpakken!
 • 070 Performance
  070 Performance
  Beoordeling: 3.2 van 53.251 review
  Voertuig monteur in Den Haag

  Diagnose/Afstellen en repareren van personenautos op locatie

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Aardige kerel. Echter we hadden afgesproken dat hij voor een bepaald bedrag de fuseekogel zou vervangen. Het is hem echter niet goed gelukt waardoor de draagarm plus nieuwe fuseekogel compleet vervangen moest worden. Hiervoor wilde hij de extra uren gaan doorrekenen. Hier was ik het niet mee eens. Dus qua communicatie kan het wel beter. Of ik betaal voor een klus of ik betaal per uur (wat ik nooit zou doen).
 • Tintero

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Haag

  Bij ons kan je op afspraak, zéér snel geholpen worden. Direct contact opnemen via telefoon of whatsapp is het makkelijkst! Wij hanteren een persoonlijke aanpak voor elk van onze projecten, de klant is echt koning bij ons! Al onze diensten zijn uiterst betaalbaar en wij werken met de gerenommeerde materialen van Suntek!

 • ARA Techniek

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Haag

  Na 5 jaar in de automotive wereld. Heb ik dan toch de switch gemaakt naar bouwkunde waar ik nu al zeker 8 jaar actief in ben. Nieuwbouw en bestaandebouw. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit Timmerman elektrotechniek datatechniek

 • Scootershop den haag

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Haag

  Scootershop den haag kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Scootershop den haag om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt