Vind witgoed reparateurs in Den Haag

Op zoek naar witgoed reparateurs in Den Haag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed reparateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed reparateurs in Den Haag

 • Alves Repairs

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Het aantal positieve reviews was doorslaggevend bij de keuze voor Alves Repair. Bij deze een extra goede review. Alves Repairs was snel en professioneel voor een hele goede prijs. De oven was binnen een week gerepareerd, inclusief de bestelling van nieuwe onderdelen. Het advies over verstandig gebruik was zeer welkom.
 • 2nd-Life witgoed

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 4.7 van 54.75125 reviews

  Reparatie van alle Merken huishoudelijke apparaten Zoals U Wasmachine, Droger en Vaatwasser aan huis. Een goede reparatie hoeft niet duur te zijn!. Service zoals u die verwacht. 2nd-life witgoed Theemsweg 99 3201 LT Spijkenisse

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Achteraf was de klus best wel snel gefixt dus dan kost het relatief meer geld. Maar verder betrouwbaar, goede vakman, zeker aan te raden!
 • Desa Installatie

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Laatste review:

  Ik ben heel vakkundig en professioneel geholpen. Goede uitleg en adviezen. Ben zeer tevreden en zal meneer Desa zeker aanraden aan kennissen en familie. Top!! Bedankt
 • Boris de Bouwer

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews

  Wij zijn een kleine familie bedrijf , vader en zoon, en wij bieden: Overige reparaties Onderhoud van houten vloeren Schilderen Tuin aanleg Plafonds Renovatie Laminaat Tegels Sanitair Hulp met verhuizing Van kleine dagelijkse klusjes tot grote werkzaamheden! Lagere Prijzen! Bel nu voor overige vragen of een afspraak!

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Aardige man. Vriendelijk, niet duur. Komt betrouwbaar over.
 • ZSS Bouw

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Nieuw op Werkspot
 • Aannemersbedrijf 1e Hulp

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews

  Aannemersbedrijf 1e Hulp verzorgt uw schilderwerk binnen en buiten, stuc- en tegelwerk, renovatie en onderhoud, professioneel, snel en goedkoop. Wij kunnen al uw werkzaamheden perfect uitvoeren voor een zeer scherpe prijs.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Op zeer korte termijn heeft dit bedrijf ons geholpen met ons toilet. Ze hebben mozaïek tegels geplaatst, gevoegd, wc en hoekfontijn gemonteerd. Het werk is zeer professioneel gedaan en alles is netjes en schoon achter gelaten. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat!!!
 • Focus Netwerk

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Nieuw op Werkspot

  Mijn bedrijf heet Focus Netwerk en bestaat nu ruim zes jaar en ben namelijk gespecialiseerd in de elektrotechniek maar ik ben officieel een allround monteur ik ben van alle markten thuis, ik ben zeer technisch ingesteld en heb gevoel voor verantwoordelijkheid en perfectie. Ik ben actief in de regio Zuid-Halland Ik heb een aansprakelijkheidsverzekering En werk met goed gekeurde gereedschappen Mijn motto is doe t goed of doe t helemaal niet

 • CCG Klus & Onderhoud

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 3.9 van 53.9518 reviews

  Wij zijn een verbouwings-, reparatie- en onderhoudsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in diverse landen (Nederland, Luxemburg, Spanje en Chili). Onze kracht is dat wij de werkzaamheden compleet kunnen uitvoeren op alle gebieden en niet slechts één specialisme hebben.. Wij doen dus bouw, renovatie, schilderen, maar ook timmerwerk, alles met electriciteit en gas, het leggen van vloeren en het plaatsen of renoveren van badkamers en keukens. Tuinwerkzaamheden voeren wij graag voor u uit (bijv. het plaatsen van schuttingen e.a.). Ook voor kleine klussen komen wij graag bij u langs (denk aan het ophangen van lampen, plaatsen van apparatuur, het in elkaar zetten van kasten etc.). We denken graag met de klant mee, kunnen ook 3D ontwerpen laten zien (indien gewenst). Wij voelen ons verantwoordelijk en betrokken bij de wensen van de klant. Servicegerichtheid, hoge kwaliteit en professionaliteit staan in ons vaandel. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Communicatie ging best moeizaam, eerder met dochter dan met mij (opdrachtgever), kwaliteit van werk kon beter o.a. veel te grote en qua maat ongelijke voegen in tegelwerk. Ook een dorpel in plaats van beschikbare twee dorpels gelegd. Glazen douchewand veranderd zonder te overleggen. Kortom, met iets betere communicatie en overleg had deze klus voor dezelfde moeite beduidend beter kunnen zijn.
 • Haagland Onderhoudsbedrijf

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  HAAGLAND ONDERHOUD is een alround (zzp) electra en montagebedrijf met een ruime ervaring is HAAGLAND ONDERHOUD gespecialiceerd in nieuwbouw en renovatie van woningen en kantoren voor zowel particulier als bedrijf wij leveren en monteren : - electrotechnische installatie volgens nen 1010 en nen 3140 - het vervangen/uitbreiden van de electrische intsallatie - het vervangen van de groepenkast - het aanleggen van tuin verlichting - intercominstallaties - electrisch aansluiten van zonnepannelen - tegelwerk - systeemplafonds en (scheidings)wanden - en alle voorkomende onderhoudswerken een greep uit de referenties: - basro electrotechniek bv - noodverlichtig vervangen in div vestigingen van de GAMMA - electrische en brandmeld installatie aanleggen in diverse vestigingen van ADAMS MENWEAR en NEWYORKER - nieuwe electrische installatie aanleggen bij PROMO DE LEAU te rijswijk - van ginderen electrotechniek bv - electrische installatie aanleggen/aanpassen voor VESTIA en HAAGWONEN - veiligheidsinspecties volgens NTA 8025 uitvoeren in koop en huurwoningen - defra tuintechniek bv - het aanleggen van electra in diverse tuinen - defra bouwkundig onderhoud bv - wanden plaatsen in diverse kantoren - (systeem)plafonds monteren in diverse kantoren - toet wanden en plafonds bv - het plaatsen van wanden in diverse kantoren - het monteren/herstellen van systeem plafonds - bouwlas bv - het landelijk monteren van kabelbaan systemen tbv infrastructuur voor KPN - ulc groep bv - het aanleggen van een nieuwe electrische en brandmeld installatie in kantoor de HAAGSCHE ZWAAN te den haag - electrische installatie aanpassen in het HOLLAND CASINO te scheveningen - het aanleggen van een nieuwe electrische installatie in het MINT/HILTON HOTEL te amsterdam - breijer techniek almere - het aanpassen van de electrische installatie in het bedrijfsrestaurant van PPG COATINGS te uithoorn - het aanpassen van de electrische installatie in het bedrijfsrestaurant van PPG COATINGS te amsterdam - het installeren van een CO2/LPG installatie in een parkeergarage te amsterdam - het aanpassen van de electrische installatie in een voormalig pand van de V O c - het vervangen van 728 stuks groepenkastenvoor woningbouwvereniging DE KOMBINATIE te zeist - het vervangen van 728 stuks comelit intercom (binnenpost) voor woningbouwvereniging DE kombinatie te zeist - het vervangen van 8 stuks comelit intercom (buitenpost) voor woningbouwvereniging DE KOMBINATIE te zeist voor meer info neemt u gerust contact op: HAAGLAND ONDERHOUD NICO ZWIER T 070 8877629 F 070 8877629 I info@haaglandonderhoud.nl

  Laatste review:

  Overige klussen -

  De firma Haagland heeft een perfecte job gedaan met het afzetten van mijn balkon en ramen. Ze hebben meegedacht over het vinden van de beste oplossing en deze vervolgens op een snelle en vakkundige manier uitgevoerd.
 • Onderhoudsbedrijf LIER

  Witgoed reparateur in Den Haag

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Allereerst wil ik me even voor stellen, Jamie Lier 29 jaar en woonachtig in Den Haag. Sinds mijn 14e jaar is de interesse gewekt voor de bouw/verbouw. In bezit van timmerdiploma s en VCA. Vanaf 2016 een eenmanszaak gestart en een team van ZZP'ers vormgegeven, waarmee totaal verbouwingen kunnen worden opgepakt. Denk hierbij aan sloopwerk, loodgieter- en elektrawerk, ruwbouw- en afbouw timmerwerk, stucadoor- en schilderwerk. Graag hoop ik via deze weg in contact te komen voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Met vriendelijke groet, Ondehoudsbedrijf Lier KVK 66787688

  Laatste review:

  Jamie heeft bij ons het leidingwerk verricht. Dit is perfect gedaan door hem, ik ben zeer tevreden over het werk en ook dat alles naar behoren functioneert. Hij neemt goed de tijd ervoor en levert vakwerk.

Populaire lokale witgoed reparateurs in Den Haag

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur