Vind witgoed reparateurs in Amsterdam

Op zoek naar witgoed reparateurs in Amsterdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed reparateurs zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen witgoed reparateurs

Onze witgoed reparateurs in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed reparateurs in Amsterdam

 • Witgoedreparatie Service Tirana

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.95139 reviews

  Bent u op zoek naar een witgoedmonteur in uw regio? Dan bent u bij Tirana aan het juiste adres. Wij repareren elk merk apparaat. Met Tirana vindt u een professionele witgoed monteur in uw regio. Vaak wordt u binnen één dag al geholpen. Werkwijze van Tirana Onze monteur komt bij u langs en inspecteert het apparaat grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? Wij geven eerst een indicatie van de kosten. De beslissing is dan aan u. Soms is een nieuw apparaat goedkoper dan repareren . In de meeste gevallen is reparatie echter voordeliger. Afhankelijk van of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben gaan we direct aan de slag met repareren. Wij repareren alle merken Of het nu gaat om een wasmachine, wasdroger koelkast of vaatwasser van AEG, Bosch, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Tirana is uw partner. Het maakt dus niet uit wat voor merk apparaat u heeft, wij repareren het. Werkwijze Tirana 1. Diagnose Wij zullen eerst door middel van een nauwkeurige diagnose het exacte probleem vaststellen. 2. Voorstel Wij zorgen voor een passend en transparant voorstel. 3. Reparatie Nadat u akkoord bent gegaan met het voorstel zullen wij overgaan tot een snelle en vakkundige reparatie Tirana werkt op basis van all-in tarief: €49,- (inclusief voorrijkosten, diagnose kosten en eerste kwartier).

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Snelle reactie op vraag om reparatie vaatwasser. Goed en duidelijk advies
 • Sitatronics

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.5599 reviews

  Ervaring: Ondernemer Sitatronics april 2010. Te Diemen Zelfstandige ondernemer Sitatronics Reparaties en onderhoud van Wasmachine,wasdroger,vaatwasser,oven.magnetron,kookplaat.koelkast lcd,plasma,versterker,dvd,speaker,stereo,elektronica,elektro,printen. Technicus PSI-Apeldoorn juli 2010 – maart 2012 (1 jaar 9 maanden)Nederland Gewerkt aan ontruiming en geluidinstallatie installeren en programmeren van camera's. Manager technishe dienst Vitel Internationaal Kampen september 2009 – juni 2010 (10 maanden)Kampen Reparaties van lcd en plasma ook print reparatie lcd en plasma panel vervangen. audio wasmachine,vaatwasser,koelkast,wasdroger elektronica reparatie Ondernemer Expe Service Centrum maart 1991 – juli 2009 (18 jaar 5 maanden)Amsterdam Inkoop verkoop en service binnen en buitendienst reparaties onderhoud van tv,lcd,audio,elektronica,wasmachine,vaatwasser reparatie voor extern bedrijven:Vitel Internationaal en Expert winkels Leiding en aansturing van monteurs planning maken en overleg met importeurs. Manager technische dienst Expert Diemen februari 1989 – februari 1991 (2 jaar 1 maand)Diemen leiding en aansturing geven aan monteurs binnen en buitendienst reparaties van witgoed en bruingoed bezorgen van consumenten apparaten Planning inkoop contact met importeurs Technicus IBM augustus 1984 – januari 1989 (4 jaar 6 maanden)Amsterdam Reparaties van computers,metingen storing zoeken componenten vervangen . Elektronicus Philips juli 1980 – juli 1984 (4 jaar 1 maand)Enschede Testen en modificaties ,solderen meten van oscilloscoop . Snelle en vakkundig reparaties Reparatie alle merken vaatwasser,wamachines,wasdrogers,gasfornuis,ovens. Reparaties op locaties Garantie op de uitgevoerde reparaties Tarieven : voor een diagnose en voorrijden betaalt u slechts €64 .Is de reparatie mogelijk dan betaalt u €15,00 per kwartier (exclusief onderdelen)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Wat een vrolijke, aardige maar vooral ook bekwame man! Vaatwasser was binnen no time gerepareerd, ik raad Harry zeker aan voor alle witgoed reparaties!
 • Allround Witgoed specialist.

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews

  Mijn naam O.Moussi, ik heb ruim 25 jaar ervaring als witgoedmonteur opgedaan bij expert bv. Naast mijn ervaringen heb ik genoeg cursesen en training bij verschillende grote bedrijven zoals miele bv en electorlux bv, bosch bv ,whirlpool bv hierdoor heb ik veel kennisen ervaring opgedaan omtrent de stand van techniek. Mijn specialiteiten zijn reparatie van alle witgoed zoals; wasmachine's , vaatwassers, ovens en inbouw appratuur compleet installatie en koelkasten ...etc. bij ons bedrijf heeft elke klant recht op drie maanden garantie bij plaatsing van nieuw onderdelen en prima service en advies. Als persoon ben ik betrouwbaar en vriendelijk wat resulteert in een representatief en dienstverlenende houding naar klanten..

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Vriendelijk, deskundig en snel! De overfunctie was kapot in de combimagnetron. Binnen een week gerepareerd en hij werkt weer als vanouds.
 • Global Witgoed

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Global Witgoed 7 jaar werkervaring. Vooral uw witgoed apparaten kunt u bij ons terecht. Binnen 24 uur monteur aan de deur

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Goed! Nam snel contact op om een afspraak te maken. Kon snel langskomen. Kwam uiteindelijk iets later maar nam hierover netjes contact op. We hebben de vaatwasser niet laten repareren omdat hij op leeftijd was en er te veel moest gebeuren
 • Top Care Witgoed Reparatie

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.2 van 54.2560 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Wasmachines , Vaatwassers , Wasdrogers en Koelkasten Wij zijn gespecialiseerd in het aansluiten van inbouwapparaten

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Ontzettend botte reparateur die drie maal langskwam om ons uit te kafferen dat we nooit zelf aan de wasmachine hadden moeten sleutelen (inderdaad niet handig, maar je mag desalniettemin je klanten gewoon respectvol behandelen). De tweede keer liep hij weg zonder iets te zeggen en moest ik hem staande houden in het trappenhuis om te vragen wat er gaande was. Uiteindelijk niet gerepareerd.
 • StangaStar's Klusjes

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Een éénmans klussen bedrijf dat zich bezig houd met; - Het installeren van witgoed apparatuur - In elkaar zetten van b.v. Ikea kasten en andere Ikea meubels. Ook voor andere merk kasten en meubels die in elkaar gezet moeten worden kunt u een beroep doen op StangaStar's klusjes Eventueel kunnen de spullen ook voor u opgehaald worden en naar uw plaats van bestemming worden gebracht. - Laminaatvloer leggen. (+ ondervloer en plinten) - Kleine schilderklusjes die voor een ander bedrijf weer te klein zijn. - Stanga Star's kunt u ook contacteren voor kleine klusjes in het huis zoals; lampen en schilderijen ophangen, contact dozen verwisselen en/of aanbrengen. Kortom allerlei kleine klusjes in het huis die u zelf niet kan of wil doen. U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Stanley heeft bij ons een vaatwasser geplaatst in de bestaande keuken. Aanvankelijk leek dit een eenvoudige klus, maar doordat de vaatwasser kleiner was dan de vorige, werd het toch een hele klus om het passend te krijgen. Stanley blijft rustig en zoekt naar oplossingen en gaat pas weg als iedereen tevreden is!
 • G.K. Electrical projects

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Geachte heer mevrouw Ik wil graag mijn bedrijf G.K. Electrical projects introduceren. Wij hebben vijftien jaar ervaring in elektrische installaties. En we werken volgens de nationale normen, conform alle veiligheidsvoorschriften en -voorschriften van de elektrische installaties. Ons streven is om onze klanten de beste diensten te bieden en gebruiken daarbij hoogwaardige materialen. We werken zowel voor particulieren en bedrijven. Diensten die we bieden zijn o.a. : - Nieuwe Complete elektrische installatie. - Elektrotechnische installatie voor nieuwbouw, verbouw, renovatie and onderhoud. - Bedrading vernieuwen. - Domotica. - Intercom. - Storingen, problemen oplossen. - Nieuwe groepenkast plaatsen aanleg - Vervangen, uitbreden en aanpassen van groepenkasten. - Aarding in orde maken. - Verlichting/noodverlichting. - Stopcontacten/schakelaars aanleg - Tuinverlichting. - Data/netwerk/telefonie aanleg - Coax installaties. - Brandalarm/rookmelder system aanleg. - Geluidssysteem aanleg. Neem gerust vandaag nog contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar. G.K. Electrical Projects

  Laatste review:

  George levert prima werk af, is op tijd. Ik ben zeer tevreden en beveel hem aan
 • De Gaskoning

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews

  De Gaskoning 'Sinds 1957' Expert in grote en kleine klussen in en rondom uw huis Gespecialiseerd in Gas-Water-Electra Loodgieter- Handyman - Timmerman - Elektricien Keuken - Sanitair - Gas- Leidingen We geven garantie!

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Alhoewel ik akkoord ben gegaan met het te betalen bedrag, vind ik het achteraf te veel voor de verrichtte werkzaamheden. Was voor mij lastig in te schatten. Wel netjes gewerkt en goed resultaat.
 • B.V. Elektra Amsterdam

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review

  B.V. Elektra Amsterdam, beter bekend als Elektra B.V. is sinds 1973 een begrip in de elektrotechniek voor Amsterdam en wijde omgeving. Op het gebied van bouw, onderhoud en renovatie zijn wij innovatief en klantgericht bezig. Zowel in de woningbouw als in de utiliteit. Omdat wij willen meedenken en adviseren kunnen wij een belangrijke rol spelen in het gehele bouwproces. In samenspraak met u, als klant, kunnen wij met ondersteuning van diverse vaste leveranciers tot een totaal pakket komen dat binnen uw budget en alle wettelijke voorschriften past. Hierbij nodigen wij u uit om uw project met onze hulp te realiseren. Maak een afspraak met een van onze projectleiders en ontdek wat wij ook voor u kunnen betekenen. B.V. Elektra Amsterdam, groots in bouw, verbouw en renovatie. Wij zijn een door UNETO-VNI erkend elektrotechnisch en beveiligings installateur. M. de Groot

  Laatste review:

  Elektra overige -

  Kundig, stipt en rekening precies volgens offerte.
 • I.R.I Services

  Witgoed reparateur in Amsterdam

  Beoordeling: 4.4 van 54.4566 reviews

  Welkom bij IRI SERVICES Wij zijn u graag van dienst op het gebied van tal van werkzaamheden zo als: Het Adviseren , Plaatsen , Onderhouden, Vervangen, Aanpassen, Storing en inspecties van uw: Cv-ketel -- CV installatie -- Vloerverwarming -- Geiser -- Boiler -- Kachel -- Waterinstallaties -- Gas installaties -- Riolering leiding -- Sanitair -- Luchtsystemen -- Ventilatieboxen -- D - indirect luchtheaters -- Luchtbehandeling kasten -- Elektrotechniek -- Verlichting -- Meterkasten -- Meet en regeltechniek IRI Services Installatietechniek

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  IRI services benaderd voor het installeren van een CV ketel, en bij het helpen van het aanleggen van het leidingwerk voor de radiatoren. Na overleg heeft IRI services ook een groot deel van het materiaal geleverd. Voor het leidingwerk gevraagd of ze samen met een familielid wilden werken, dat was geen probleem. Er werd goed overlegt en meegedacht over wat de handigste oplossingen zouden zijn. Al met al fantastisch dat de samenwerking zo goed verliep dat de klus helemaal af werd gemaakt! Conclusie: zeer positief, zeker een aanrader!

Populaire lokale witgoed reparateurs in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur