Vind dakdekkers in Amsterdam

Op zoek naar dakdekkers in Amsterdam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Amsterdam

 • Huijnen dakwerken
  Huijnen dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4525 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  DE JUISTE PARTNER VOOR UW DAK Huijnen dakwerken voor het verduurzamen van uw woning de juiste partner. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van platte en pannendaken . Ook verzorgen wij uw zink en loodwerk Wij helpen u met uw subsidie aanvraag u kan tussen de €20,- en €30,- per m2 terug krijgen dmv subsidie. Op jaarbasis bespaart u tussen €800,- en €1000,- op uw energie kosten. Onze vakmensen voorzien u van een goed en onderbouwd advies. Het advies is maatwerk en verschilt per object. Wij werken volgens de daartoe geldende norm en u krijgt bij ons altijd garantie op arbeid en materialen. Bouwbesluit 2012 & NEN normering wij werken alleen met A-merken . Ook zijn wij gecertifeerd KEDGE safety systems installateur. UW DAK !! ONZE ZORG

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Oplossing snel gevonden en geplaatst.Ben er blij mee
 • dak- en woningonderhoud oranje
  dak- en woningonderhoud oranje
  Beoordeling: 4.2 van 54.2538 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  We hebben ons eigen website kunt u via google vinden. dakenwoningonderhoudoranje .com Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie. -Dak-en woningonderhoud Oranje bestaat uit een sterk team hard werkende mensen die altijd hard willen werken voor uw dak - We zijn voornamelijk gespecialiseerd in pannen- en platte daken, schoorstenen en goten. Complete renovaties. -Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan, we zijn het bedrijf dat een lach van de klant wilt zien. - We zijn erg flexibel en kunnen een spoed klus altijd verwerken in onze agenda. - Al ons personeel is intern opgeleid en heeft daarbij een brand certificaat. - Bij Dak- en woningonderhoud Oranje is uw dak altijd in goede handen. + garantie altijd in overleg Indien u na akkoord gaan afzegt kost het u 20% van de gehele offerte

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Dak is mooi waterdicht. Zeker een aanrader!! Vriendelijk gozer met lachende team.
 • DLR Vastgoedonderhoud
  DLR Vastgoedonderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6588 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  DLR Vastgoedonderhoud is een kleinschalig bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Pure vakmanschap en maatwerk zonder overbodige kosten. Met meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende projecten voor particulieren en bedrijven. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Onze lekkage is goed opgelost en daarbij konden ze ook de muur schilderen. Aardige jongens!
 • Maya Sales
  Maya Sales
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Maya Sales is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf die je snel en voor een betaalbare prijs kan helpen met jouw in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over dakrenovatie en/of vervanging te beantwoorden. Neem direct contact op met Maya Sales om de opdracht te bespreken en een goede prijsopgave aan te vragen, tot straks 😉mayasalesdakdekken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Vlotte en duidelijke communicatie. Kwamen de klus vrijblijvend beoordelen en hebben meerdere opties gegeven. Konden de klus snel oppakken en hebben netjes werk verricht. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Dakdekkersbedrijf Le Ruet
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Dakdekkersbedrijf Le Ruet kan je helpen met je Timmerman, Dakspecialist klus in Rosmalen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Schoorsteen metselen of repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Dakdekkersbedrijf Le Ruet om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  duidelijke afspraken, goed advies, snel en netjes
 • RJG dakbeheer
  RJG dakbeheer
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Welkom op de pagina van RJG Dakbeheer Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Heeft u Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig: transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. RJG Dakbeheer uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Vriendelijk en goed geholpen, al op een eerdere datum dan van te voren afgesproken. Dat was heel fijn.
 • Amorf Diensten
  Amorf Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Geweldig werk afgeleverd! Een voorbeeldig vakman. Zo netjes en professioneel.
 • rsallroundtimmer&montage
  rsallroundtimmer&montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8569 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Allround timmerman -montage Renovatie, onderhoud , verbouw Timmerwerken , afbouw. dak werken . Wanden .kozijnen. deuren . Dakkapellen. Opbouw. Zolderverbouwing. Ook montage werken . Ook sloopwerken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Uitstekend werk geleverd door Pito en Floris! Vriendelijk, vlot en denkt goed mee. Aanrader!
 • Multiservices mokum
  Multiservices mokum
  Beoordeling: 4.6 van 54.65140 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Multiservices mokum is een ervaren loodgieters en daktechniek bedrijf voor het aanleggen van leidingwerk en dakrenovatie’s maar ook voor ongemakken in uw huis zoals een lekkage en een verstopping in een afvoer of het riool. Spoed of geen spoed, we helpen u graag en snel naar de gewenste oplossing in Amsterdam, en omgeving. Loodgieter voor Lekkage, Leidingwerk en Dakrenovatie in Amsterdam & omgeving Dak techniek Wij kunnen u perfect van dienst zijn wanneer u een dakdekker in amsterdam of omgeving nodig heeft. Of het nu gaat om het verhelpen van schade, zoals een lekkage, of het volledig vernieuwen van een dak. Aanleggen leidingen Multiservices mokum amsterdam is bekwaam in het vervangen en installeren van nieuwe van gas- en waterleidingen. Wij kunnen nieuwe leidingen aanleggen en bestaande leidingen repareren of vervangen. Verstoppingen Heeft u last van een verstopte afvoer of riool? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij werken met de nieuwste technieken, zodat u snel van uw probleem af bent. Wij zorgen ervoor dat uw leidingen weer zonder problemen goed doorlopen. Lekkages Een lekkage komt nooit op het juiste moment en kan veel schade veroorzaken aan uw interieur. Wij zorgen er daarom voor dat de lekkage snel wordt opgespoord, zodat de schade beperkt blijft. Multiservices mokum werkt met de nieuwste technieken, zodat hak- en breekwerk vaak niet eens nodig is. Loodgieterswerk Snel, efficiënt en eerlijk: Multiservices mokum heeft een goede naam als Loodgietersdienst. wij zijn ervaren in het aanleggen van leidingwerk in uw badkamer, toilet, en keuken , maar ook ongemakken in uw huis zoals een lekkage en een verstopping in een afvoer of riool. Waarom een Vakman van Multiservices Mokum? Werk op Maat Binnen 24 uur reactie Service en kwaliteit Meer dan 15 jaar ervaring Eerlijke prijs Gratis advies Garantie op het werk

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Verstopte wasmachine afvoer binnen 2 dagen na aanvraag en in 30 minuten vakkundig verholpen. Ook direct gekeken naar andere probleempjes die we hadden en advies gegeven hoe dit op te lossen. Top!
 • MC Timmerwerken
  MC Timmerwerken
  Beoordeling: 3.2 van 53.257 reviews
  Dakdekker in Amsterdam

  Wij hebben diverse projecten gerealiseerd en zijn actief in alle sectoren van de bouwnijverheid. Onze diensten bestaan uit aanbouw, verbouwing, renovatie, overkappingen, serre’s, veranda’s, vlonders, dakkapellen, lichtstraten, binnenwanden, plafonds, voor zowel particulieren en zakelijke klanten. Aparte maatvoering of unieke wensen gaan wij zeker niet uit de weg. Ook zijn wij gespecialiseerd in alle soorten dakwerk die de meest uiteenlopende dakwerken tot in detail uitwerkt en realiseert. Mocht u interesse hebben in de diensten van MC Timmerwerken of wilt u vrijblijvend een offerte op laten maken, neemt u dan contact op met Max Cortvriend. Hij staat u graag te woord en zal proberen al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer snelle service!

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 436 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Amsterdam

Informatie over dakdekkers uit Amsterdam

Bij Werkspot werken we met regionale dakdekkersbedrijven die de nodige kennis en kunde bezitten. We werken met vakmannen die het dakdekken als geen ander onder de knie hebben. Dus heb je te maken met een lekkage, verstopping of is je dak versleten en ben je toe aan een compleet nieuw exemplaar? Schakel een dakdekker uit de omgeving Amsterdam in via Werkspot en je kunt straks weer even vooruit.

Verschillende dakdekkers uit Amsterdam

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; Werkspot heeft de juiste dakspecialist voor je. Het is fijn om met een professionele vakman in zee te gaan wanneer je dak lekt of om een andere reden vervangen moet worden. Kies dus een Amsterdamse dakspecialist die ervaring heeft, netjes werkt en helder communiceert. Onze Werkspot-dakdekkers uit Amsterdam staan garant voor duurzaam resultaat. Ze zorgen er daarnaast voor dat het complete project in goede banen wordt geleid. Huur een vakman uit de regio in en je bespaart enkele Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien is een regionale vakman spoedig ter plekke en heeft deze vaak een reputatie hoog te houden in de regio Amsterdam. En dat komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Grote kans dat die regionale dakdekker een stapje extra zet.

Dakdekkers uit Amsterdam werken effectief en efficiënt

Ben je op zoek naar een dakdekker die zijn vak verstaat, een regionale vakman die je dak binnen afzienbare tijd weer helemaal opknapt? We werken bij Werkspot met verschillende dakspecialisten uit de regio Amsterdam. Deze dakwerkers staan allen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over een goede verzekering en de meesten hebben ook nog eens certificaten of keurmerken die ze je kunnen tonen. Hoe dan ook zorgt een Werkspot dakdekker uit Amsterdam voor snel werk en goed resultaat. Hoe we de kwaliteit van onze vakmannen waarborgen? Allereerst door bovenstaande goed in de gaten te houden en ten tweede door de beoordelingen die klanten achterlaten in ons reviewsysteem nauwkeurig te lezen. Bij negatieve reacties grijpen we in, zodat jij verzekerd bent van een Amsterdamse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Amsterdam in voor verschillende klussen

Of het lek in je dak nou gerepareerd moet worden of je complete dak is aan vervanging toe, bij Werkspot ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker uit Amsterdam en omstreken. Ook wanneer je het prettig vindt dat iemand eens in de zoveel tijd je dak controleert, zit je bij dakdekkersbedrijven via Werkspot goed. Onze vakmannen voorkomen liever dan dat ze ‘genezen’ en dus kun je bij de meeste dakdekkers een servicecontract afsluiten. De dakwerker in kwestie bezoekt dan eens in de zoveel tijd je woning in Amsterdam, controleert het dak en repareert indien nodig kleine, beginnende beschadigingen. Dit scheelt je op de lange termijn ongemak én kosten. Helemaal niet zo’n slecht idee, zo’n service contract.

Wil je je dak in Amsterdam via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amsterdam, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt