Vind dakdekkers in Amsterdam

Op zoek naar dakdekkers in Amsterdam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 363 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Amsterdam

 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7596 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Mannen kwamen kijken, zijn het dak opgeweest en hebben alles goed bekeken. de offerte hadden we binnen een paar uur. De mannen werken echt hard en laten alles wat ze gedaan hebben zien door er een foto van te maken. de mannen zijn trots op hun werk. wij raden ze iedereen aan. nogmaals bedankt. Fam. van den Engh
 • Amorf Diensten

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews

  In mijn werk als dakdekker ben ik strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk dat vind ik als dakdekker noodzakelijk. Al ruim 3 jaar heb ik ervaring in dak renovatie. Ik werk als dakdekker met ploegendienst, maar naast mijn werk werk ik ook zelfstandig.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Een gooie dakdekker !!!
 • Coolwijk Onderhoud

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  We are very happy with their work. A couple of tiles on the highest point of our ceiling fell of during a storm and needed to be replaced. We called them and setup the appointment quickly. They arrived on time, did the job quickly and so far it looks good (no complaints after several orange code mini-storms). They also repaired some other tiles around the missing ones. We'd definitely recommend their services.
 • KW dakdekking

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Volledig Dakwerk met Garantie Wij doen ondermeer: Dakbedekking Platte daken leggen, vervangen of repareren Dakpannen leggen, vervangen of repareren Dakgoten plaatsen, vervangen of repareren Schoorstenen onderhouden of repareren.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Thank you!
 • Dakdekkersbedrijf MB Amsterdam

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Mijn bijnaam is Gilles en die komt mooi voor in mijn levens motto Gas IsaLLES !!! Amsterdammer en jongen van de wereld altijd vrolijk en gedreven. Werk gebied is voornamelijk Amsterdam en randstad Altijd garantie op het werk en verzekerd. Brandveilig werken NEN 6050

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Michiel is een harde werker en komt afspraken na. Heeft dak perfect voorzien van nieuwe dakbedekking. Prettig in omgang en is alle afspraken na gekomen. Zeer content vanaf begin contact tot aflevering.
 • Klusbedrijf Netjes

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85138 reviews

  Hallo Wij zijn Klusbedrijf “Netjes”. Binnenhuis Specialist met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken Netjes en denken met u mee, Wij geven garantie zodat onze klanten altijd tevreden zijn. Klussen die wij o.a. uitvoeren : -totaal renovatie -plafonds - wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - loodgieters werk - electra werk - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -totaal zolderbouwing - vliering plaatsen - timmerwerken Graag komen wij met u in contact!! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Klusbedrijf Netjes heeft de zolder bij ons geïsoleerd, knieschotten en spotjes geplaatst. De jongens werken hard en zijn bijzonder aardig! Ook zijn ze erg lief naar de kinderen toe. Bij een volgende klus bel ik Mohammed weer
 • Verheij Freelance

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Verheij Freelance biedt verschillende dakdiensten aan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en vakkundige dakdekkers. Lekkage's verhelpen, dakisolatie, dakrenovaties, schoorsteenrenovaties en lood- en zinkwerk vallen allemaal onder ons vakgebied. - 24/7 bereikbaar - Alle materialen worden geleverd door de Zinkunie - Alle producten bevatten een fabrieksgarantie van 10 jaar - Alle materialen worden afgevoerd - Er wordt verzekerd gewerkt - Extra werkzaamheden worden van te voren besproken Communicatie en transparantie is voor ons heel belangrijk, dus mochten er vragen zijn kunt u ons 24/7 bereiken!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  De heer Verheij heeft een afgewaaide dakpan op ons dak vervangen. Hij kon al op dezelfde dag komen en heeft het snel en vlekkeloos opgelost, absolute aanrader!
 • Clean+

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews

  Al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in Schoonmaak en Dakreparatie.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Top service, ik ben helemaal tevreden en bevel Clean + zeker aan.
 • rsallroundtimmer&montage

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews

  Allround timmerman -montage Renovatie, onderhoud , verbouw Timmerwerken , afbouw. dak werken . Wanden .kozijnen. deuren . Dakkapellen. Opbouw. Zolderverbouwing. Ook montage werken . Ook sloopwerken.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Na het lezen van de positieve recenties heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor dit bedrijf. En de recenties liegen er niet om! Duidelijke En heldere Afspraken die worden nagekomen. Hij verstaat zijn vak en dat is terug te zien in het geleverd werk. Nogmaals bedankt voor de snelle en vakkundige verzorging van ons dakraam.
 • Polly Moes dak en zinkwerken

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Voor al het dakwerk, zinkwerk, koperwerk, plattedaken, loodwerk, bitumen, epdm, leien, dakgoten en pannedaken. We kunnen altijd komen kijken voor een prijsopgave en om u te informeren over de mogelijkheden. Op alle werkzaamheden krijgt u 10 jaar garantie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede vakman en aardige gast!

Populaire lokale dakspecialisten in Amsterdam

Informatie over dakdekkers uit Amsterdam

Bij Werkspot werken we met regionale dakdekkersbedrijven die de nodige kennis en kunde bezitten. We werken met vakmannen die het dakdekken als geen ander onder de knie hebben. Dus heb je te maken met een lekkage, verstopping of is je dak versleten en ben je toe aan een compleet nieuw exemplaar? Schakel een dakdekker uit de omgeving Amsterdam in via Werkspot en je kunt straks weer even vooruit.

Verschillende dakdekkers uit Amsterdam

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; Werkspot heeft de juiste dakspecialist voor je. Het is fijn om met een professionele vakman in zee te gaan wanneer je dak lekt of om een andere reden vervangen moet worden. Kies dus een Amsterdamse dakspecialist die ervaring heeft, netjes werkt en helder communiceert. Onze Werkspot-dakdekkers uit Amsterdam staan garant voor duurzaam resultaat. Ze zorgen er daarnaast voor dat het complete project in goede banen wordt geleid. Huur een vakman uit de regio in en je bespaart enkele Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien is een regionale vakman spoedig ter plekke en heeft deze vaak een reputatie hoog te houden in de regio Amsterdam. En dat komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Grote kans dat die regionale dakdekker een stapje extra zet.

Dakdekkers uit Amsterdam werken effectief en efficiënt

Ben je op zoek naar een dakdekker die zijn vak verstaat, een regionale vakman die je dak binnen afzienbare tijd weer helemaal opknapt? We werken bij Werkspot met verschillende dakspecialisten uit de regio Amsterdam. Deze dakwerkers staan allen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over een goede verzekering en de meesten hebben ook nog eens certificaten of keurmerken die ze je kunnen tonen. Hoe dan ook zorgt een Werkspot dakdekker uit Amsterdam voor snel werk en goed resultaat. Hoe we de kwaliteit van onze vakmannen waarborgen? Allereerst door bovenstaande goed in de gaten te houden en ten tweede door de beoordelingen die klanten achterlaten in ons reviewsysteem nauwkeurig te lezen. Bij negatieve reacties grijpen we in, zodat jij verzekerd bent van een Amsterdamse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Amsterdam in voor verschillende klussen

Of het lek in je dak nou gerepareerd moet worden of je complete dak is aan vervanging toe, bij Werkspot ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker uit Amsterdam en omstreken. Ook wanneer je het prettig vindt dat iemand eens in de zoveel tijd je dak controleert, zit je bij dakdekkersbedrijven via Werkspot goed. Onze vakmannen voorkomen liever dan dat ze ‘genezen’ en dus kun je bij de meeste dakdekkers een servicecontract afsluiten. De dakwerker in kwestie bezoekt dan eens in de zoveel tijd je woning in Amsterdam, controleert het dak en repareert indien nodig kleine, beginnende beschadigingen. Dit scheelt je op de lange termijn ongemak én kosten. Helemaal niet zo’n slecht idee, zo’n service contract.

Wil je je dak in Amsterdam via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amsterdam, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur