Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Amsterdam

Op zoek naar dakdekkers in Amsterdam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Amsterdam

 • Loodbouw

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews

  Loodbouw klusbedrijf sinds 2019, met veel ervaring in : Allround Loodgieters werk Allround Dak werk Diversen Timmer werk Diversen Elektrisch werk Complete tuin aanleg en renovatie Voor al u klussen binnen en buitenshuis, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Barry is heel vriendelijk en duidelijk. Komt op tijd en is een prettig persoon om over de vloer - of op je dak ;-) - te hebben.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Ze kwamen dezelfde dag en gaven een betrouwbare analyse. Uiteindelijk lag het probleem van de lekkage onder de zonnepanelen. Een eerlijk advies dus en daardoor oplosbaar via de garantie van de zonnepanelen.
 • Klusbedrijf Netjes

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews

  Hallo ik ben Klusbedrijf “Netjes”. Een Binnenhuis Specialist met meer dan 12 jaar ervaring. Ik werk Netjes en denk met u mee en geef garantie zodat mijn klanten altijd tevreden zijn. Klussen die ik o.a. voor u kan uitvoeren zijn: -verlaagd plafond plaatsen - plaatsen van wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - maken van een tv-wand - maken van inbouwkasten - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -renovatie - reparatie -onderhoud - aftimmeren -plinten plaatsen - dingen maken waar andere niet op kunnen komen. - mee denken -eerlijkheid -creatief -betrouwbaar - afspraak is afspraak En nog veeel meer om op te noemen. Graag kom ik met u in contact! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes👌

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Klusbedrijf Netjes heeft in opdracht van PXA Isobooster een zolder geïsoleerd met het Isobooster Hellend Dak Systeem (HDS). Deze klus is goed uitgevoerd en de bewoner was zeer tevreden met het eindresultaat. Klus Netjes werkt vakkundig en met oog voor de juiste afwerking, tot tevredenheid van de eigenaar van de woning. Door de zolder te isoleren met Isobooster is het een zeer comfortabele leefruimte geworden, die geschikt is als extra slaapkamer.
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews

  Welkom op de pagina van Dak en Vastgoed Onderhoud GMK! Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak en vastgoed onderhoud GKM uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Prima jongens. Werken netjes, zijn vriendelijk. Nog even de dakgoot schoongeveegd, service gericht.
 • Dak maximaal

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews

  Team DAK MAXIMAAL bestaat uit gekwalificeerde medewerkers wat zich vooral bezig houd op pannen en platte daken. Mocht je problemen hebben met uw dak of bent u op zoek naar een dakdekker…? Dan bent u op de juiste adres! Onze monteurs staan u graag van dienst met tijdelijk een GRATIS dak inspectie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Aardige gasten die hun werk goed hebben gedaan. Alles goed op foto en video gezet. Komen betrouwbaar over. Prijs is niet verkeerd. Kan nog niks over de kwaliteit zeggen. Maar mss met een volgende klus word dat wel duidelijker. En het heeft ook nog niet geregend.
 • Koornstra dakbedekking

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Koornstra dakbedekking is een bedrijf wat werkzaam is door heel Nederland in de bitumineuze dakbedekking met eerlijke prijzen en vriendelijke werknemers Ik ben nu ook te vinden op marktplaats

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Mr. Koornstra was an earnest, hardworking fellow who said what he'd do and did what he said. The quality of the roof work was good and it took the amount of time he said it was. I'd work with him again. Thanks, Michiel!
 • Roofing Center

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6551 reviews

  Wij doen alles wat te maken heeft met uw dak. Soorten dakbedekkingen waarmee wij vooral meewerken zijn tpo, pvc , epdm , bitumen -dakbedekkingen . Voor lekkages proberen wij zo snel mogelijk bij u te zijn en het probleem te verhelpen. Wij komen ook langs voor een gratis offerte .

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel beschikbaar en komt afspraken na. Zover ik kan beoordelen lekkage goed verholpen
 • A. Vd worp Dak- en zinkwerken

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ben sinds 1 okt 2020 voor mezelf na 16jaar veel ervaring opgedaan. Heb mijn papieren voor dakdekker . Gespecialiseerd in lood zink , en dakwerken zoals pannen werken en platte en hellende daken.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Aaron denkt met je mee en je ziet dat hij met liefde voor het vak werkt. Prima overzichtelijke en volledig gespecificeerde offerte en factuur, dus geen verrassingen. Het is ook nog eens een leuke gozer. Dus al met al: een aanrader.
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8564 reviews

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Perfect!
 • Boyd Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  Ik ben werkzaam als dakdekker en heb voor dit beroep dan ook niveau 3. behaald dus als uw uw dak volgens de norm wilt laten uitvoeren dan bent uw bij mij bij het goede adres ik kan alles uitvoeren op en rond het dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Toppers!

Populaire lokale dakspecialisten in Amsterdam

Informatie over dakdekkers uit Amsterdam

Verschillende dakdekkers uit Amsterdam

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; Werkspot heeft de juiste dakspecialist voor je. Het is fijn om met een professionele vakman in zee te gaan wanneer je dak lekt of om een andere reden vervangen moet worden. Kies dus een Amsterdamse dakspecialist die ervaring heeft, netjes werkt en helder communiceert. Onze Werkspot-dakdekkers uit Amsterdam staan garant voor duurzaam resultaat. Ze zorgen er daarnaast voor dat het complete project in goede banen wordt geleid. Huur een vakman uit de regio in en je bespaart enkele Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien is een regionale vakman spoedig ter plekke en heeft deze vaak een reputatie hoog te houden in de regio Amsterdam. En dat komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Grote kans dat die regionale dakdekker een stapje extra zet.

Dakdekkers uit Amsterdam werken effectief en efficiënt

Ben je op zoek naar een dakdekker die zijn vak verstaat, een regionale vakman die je dak binnen afzienbare tijd weer helemaal opknapt? We werken bij Werkspot met verschillende dakspecialisten uit de regio Amsterdam. Deze dakwerkers staan allen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over een goede verzekering en de meesten hebben ook nog eens certificaten of keurmerken die ze je kunnen tonen. Hoe dan ook zorgt een Werkspot dakdekker uit Amsterdam voor snel werk en goed resultaat. Hoe we de kwaliteit van onze vakmannen waarborgen? Allereerst door bovenstaande goed in de gaten te houden en ten tweede door de beoordelingen die klanten achterlaten in ons reviewsysteem nauwkeurig te lezen. Bij negatieve reacties grijpen we in, zodat jij verzekerd bent van een Amsterdamse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Amsterdam in voor verschillende klussen

Of het lek in je dak nou gerepareerd moet worden of je complete dak is aan vervanging toe, bij Werkspot ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker uit Amsterdam en omstreken. Ook wanneer je het prettig vindt dat iemand eens in de zoveel tijd je dak controleert, zit je bij dakdekkersbedrijven via Werkspot goed. Onze vakmannen voorkomen liever dan dat ze ‘genezen’ en dus kun je bij de meeste dakdekkers een servicecontract afsluiten. De dakwerker in kwestie bezoekt dan eens in de zoveel tijd je woning in Amsterdam, controleert het dak en repareert indien nodig kleine, beginnende beschadigingen. Dit scheelt je op de lange termijn ongemak én kosten. Helemaal niet zo’n slecht idee, zo’n service contract.

Wil je je dak in Amsterdam via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amsterdam, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur