Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Amsterdam

Op zoek naar dakdekkers in Amsterdam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Amsterdam

 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Very Nice !! Quality , timely finishing ,nice communication and very Fridley
 • Klusbedrijf Netjes

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews

  Hallo ik ben Klusbedrijf “Netjes”. Een Binnenhuis Specialist met meer dan 12 jaar ervaring. Ik werk Netjes en denk met u mee en geef garantie zodat mijn klanten altijd tevreden zijn. Klussen die ik o.a. voor u kan uitvoeren zijn: -verlaagd plafond plaatsen - plaatsen van wanden - Netjes stucen -Netjes schilderen /sauzen - maken van een tv-wand - maken van inbouwkasten - vloer isoleren - wand isoleren - dak isoleren -renovatie - reparatie -onderhoud - aftimmeren -plinten plaatsen - dingen maken waar andere niet op kunnen komen. - mee denken -eerlijkheid -creatief -betrouwbaar - afspraak is afspraak En nog veeel meer om op te noemen. Graag kom ik met u in contact! Met vriendelijke groet, M. Lalouchi Klusbedrijf Netjes👌

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  De klus bestond uit het isoleren van de zolder. Klusbesrijf Netjes regelde alle werkzaamheden. Van slopen, isoleren tot stucen en verven De klus nam ongeveer 3 weken in beslag. Afspraken werden goed nagekomen en bij een volgende klus zullen we mo en zijn team zeker weer inschakelen .
 • rsallroundtimmer&montage

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews

  Allround timmerman -montage Renovatie, onderhoud , verbouw Timmerwerken , afbouw. dak werken . Wanden .kozijnen. deuren . Dakkapellen. Opbouw. Zolderverbouwing. Ook montage werken . Ook sloopwerken.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Drie-en-een-halve dag na het opnemen van contact via Werkspot zitter de twee dakramen erin! Keurig gewerkt; overduidelijk vaklui. Aanrader!
 • Dak en vastgoed onderhoud GMK

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Welkom op de pagina van Dak en Vastgoed Onderhoud GMK! Wij zijn gespecialiseerd in dakreparatie's, renovaties en nieuwbouw Projecten. Lekkage? Spoedaanvragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24 uursservice zorgt ervoor dat wij u altijd op korte termijn een oplossing kunnen bieden. Wij brengen de verwachtingen van onze klanten in kaart en geven een duurzame passende oplossing voor uw klus. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen die jarenlang ervaring hebben. De specialisaties zijn o.a. het leveren en aanbrengen van Bitumen, Epdm en Pannen daken. Maar ook het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten; Het materiaal dat wij gebruiken behoort tot de A klasse producten, dit zorgt voor een perfect eindresultaat. Daarnaast geven wij een garantie van minimaal 10 jaar op al onze projecten. Het doel is u zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij leggen de lat hoog en streven naar het beste eindresultaat. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig; transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u verder te helpen. Dak en vastgoed onderhoud GKM uw specialist voor alle klussen in en rondom uw huis.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Eerste contact was heel snel en bevredigend, dientengevolge het werk ietsje uitgebreid. Alles was de volgende dag tot volle tevredenheid gedaan en klaar! Zeer tevreden.
 • Excellent Roofing B.V.

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 1 van 5151 review

  ‘We are roofers: we don’t stop when we are tired, we stop when we are done!’ Dit is het motte van Excellent Roofing en deze werkwijze kun je bij iedere type klus van ons verwachten. Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te leveren zodat jij tevreden bent over je dak. Immers, onder je dak vindt jouw dagelijkse leven plaats en alleen het beste is goed genoeg volgens ons! Bij Excellent Roofing heb je garantie op de meest efficiënte werk en dit begint al bij onze vrijblijvende offerte. Bij het opstellen van de offerte luisteren we graag naar jouw advies en suggesties, om uiteindelijk een compleet overzicht te verschaffen van de te verwachten werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Na akkoord streven wij er naar om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met je dak. Als de klus naar tevredenheid is afgerond en je weer tevreden bent met jouw dak, ontvang je van ons een rapport waarin we uitgebreid beschrijven wat we precies met jouw dak hebben gedaan. In onze werkwijze vinden wij het namelijk erg belangrijk dat er volledige transparantie en heldere communicatie bestaat tussen ons en de opdrachtgever. Naast de reguliere dakreparaties kun je bij Excellent Roofing ook terecht voor andere werkzaamheden aan het dak. Wij doen bijvoorbeeld inspecties om te controleren hoe het er voor staat met je dak en we verrichten dakonderhoud om jouw dak optimaal te laten functioneren. Onze specialistische monteurs werken o.a. met bitumen, EPDM en pannendaken. Wij hebben ervaring met alle mogelijke daken en kunnen hierbij verschillende soorten diensten verlenen. Wist je bijvoorbeeld dat een groendak in sommige steden gesubsidieerd wordt? Wij kunnen jou hierbij begeleiden! Communicatie staat namelijk op #1 bij ons en deze communicatie omvat meer dan enkel offertebesprekingen. Graag beantwoorden wij al jouw vragen en hopelijk mogen wij binnenkort jouw dak optimaliseren zodat je weer volop kunt genieten van je woning!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zelf interesse getoond en afspraak gemaakt om de situatie te bekijken. Hij kwam niet opdagen en ook niet gebeld.
 • Boyd Klussenbedrijf

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Ik ben werkzaam als dakdekker en heb voor dit beroep dan ook niveau 3. behaald dus als uw uw dak volgens de norm wilt laten uitvoeren dan bent uw bij mij bij het goede adres ik kan alles uitvoeren op en rond het dak.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Toppers!
 • Klusbedrijf Klooster

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Klussenbedrijf Klooster is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare klussen. Klussenbedrijf Klooster is een bedrijf waar service, kwaliteit en echt ambachtswerk nog hoog in het vaandel staat. Ook toe aan een nieuwe klus? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. We komen graag langs om een passende offerte te maken. Gratis en vrijblijvend. 100% tevredenheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Uitstekend, werkzaamheden bleken niet nodig: William heeft uitstekend advies gegeven!
 • A Gol

  Dakspecialist in Amsterdam

  Nog geen reviews

  is onze

 • Leah Project Management

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews

  Amsterdam based full service contractor for both business and private clients. Established in 2010. Full renovation work, Project Management, Interior styling and much more. Giving you the whole package. From start to finish. Fully registered and fully insured. Priding ourselves in our work we take great care and attention in what we do, believing clear communication is absolutely key to a good working relationship. Working with flexible timings and schedules and ensuring a quality product that you can be truly happy with. Client satisfaction is what we really strive for. Breathing new life into your space!

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Toby and his men were a pleasure to work with. Communication was great and very relaxed. THe initial idea was a bathroom renovation, but the guys ended up renovating the entire appartement, which I am very happy with. Work was done swiftly and well. During the project, Toby, Jao and Raphael advised me on some choices in the house which made the final result better than I had hoped for. Thanks a lot guys!
 • Dakdekkersbedrijf Déka Dak

  Dakspecialist in Amsterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8566 reviews

  Dakdekkersbedrijf Dékadak, is gespecialiseerd in alle dakwerkzaamheden o.a bitumendaken,shinglesdaken,zinkwerk,goten e.t.c. loodwerk,pannendaken,alle voorkomende dakwerkzaamheden. bel voor een vrijblijvende offerte,ik kom graag langs voor gratis advies. 10 jaar garantie op al u dakwerkzaamheden,geen voorrijkosten. ruim 35 jaar ervaring. Elders een offerte? vergelijken is zeker de moeite waard.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Gewoon top, hij reageerde snel met een nette prijs. Een dag later belde hij of hij even kon langskomen. Nog geen week later hadden wij een nieuw dak met 10 jaar garantie! Super!

Populaire lokale dakspecialisten in Amsterdam

Informatie over dakdekkers uit Amsterdam

Verschillende dakdekkers uit Amsterdam

Of je dak nou gerepareerd moet worden of je bent toe aan een compleet nieuw dak; Werkspot heeft de juiste dakspecialist voor je. Het is fijn om met een professionele vakman in zee te gaan wanneer je dak lekt of om een andere reden vervangen moet worden. Kies dus een Amsterdamse dakspecialist die ervaring heeft, netjes werkt en helder communiceert. Onze Werkspot-dakdekkers uit Amsterdam staan garant voor duurzaam resultaat. Ze zorgen er daarnaast voor dat het complete project in goede banen wordt geleid. Huur een vakman uit de regio in en je bespaart enkele Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien is een regionale vakman spoedig ter plekke en heeft deze vaak een reputatie hoog te houden in de regio Amsterdam. En dat komt het uiteindelijke resultaat ten goede. Grote kans dat die regionale dakdekker een stapje extra zet.

Dakdekkers uit Amsterdam werken effectief en efficiënt

Ben je op zoek naar een dakdekker die zijn vak verstaat, een regionale vakman die je dak binnen afzienbare tijd weer helemaal opknapt? We werken bij Werkspot met verschillende dakspecialisten uit de regio Amsterdam. Deze dakwerkers staan allen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beschikken over een goede verzekering en de meesten hebben ook nog eens certificaten of keurmerken die ze je kunnen tonen. Hoe dan ook zorgt een Werkspot dakdekker uit Amsterdam voor snel werk en goed resultaat. Hoe we de kwaliteit van onze vakmannen waarborgen? Allereerst door bovenstaande goed in de gaten te houden en ten tweede door de beoordelingen die klanten achterlaten in ons reviewsysteem nauwkeurig te lezen. Bij negatieve reacties grijpen we in, zodat jij verzekerd bent van een Amsterdamse dakdekker die goed werk aflevert.

Schakel dakdekkers uit Amsterdam in voor verschillende klussen

Of het lek in je dak nou gerepareerd moet worden of je complete dak is aan vervanging toe, bij Werkspot ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker uit Amsterdam en omstreken. Ook wanneer je het prettig vindt dat iemand eens in de zoveel tijd je dak controleert, zit je bij dakdekkersbedrijven via Werkspot goed. Onze vakmannen voorkomen liever dan dat ze ‘genezen’ en dus kun je bij de meeste dakdekkers een servicecontract afsluiten. De dakwerker in kwestie bezoekt dan eens in de zoveel tijd je woning in Amsterdam, controleert het dak en repareert indien nodig kleine, beginnende beschadigingen. Dit scheelt je op de lange termijn ongemak én kosten. Helemaal niet zo’n slecht idee, zo’n service contract.

Wil je je dak in Amsterdam via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Amsterdam, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur