Vind dakdekkers in Breda

Op zoek naar dakdekkers in Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 641 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Breda

 • Dakkersland.

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews

  Dakkersland .nl gespecialiseerd in Bitumen daken. Wij zijn een jong dakdekkers bedrijf gespecialiseerd in platte dakken Werkzaamheden die wij onder andere dagelijks uitvoeren zijn. • Bitumen • EPDM • Resitrix • Lood vervangen • Dakgoten schoonmaken, reinigen en onderhoud. • Dakgootafvoer reinigen repareren • Dakinspectie en onderhoud Wees er op tijd bij om meer schade te voorkomen aan uw dak! Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Wat Dakkersland kan bieden - Advies op maat - Vrijblijvende offerte - Deskundig advies - Betrouwbaar - Flexibel en 24 uur bereikbaar - Werkzaam in heel Nederland - Voordelige tarieven Ook voor spoed reparaties en lekkages komen wij graag langs. Bel nu voor een afspraak of stuur een mail naar dakkersland of bezoek onze site.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zeer hard werkende, vakkundige mensen, vriendelijk bovendien, goede prijs. Aanrader!
 • Daklekkageoplossen.nl

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews

  Bij daklekkagoplossen zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties en -renovaties. Is er sprake van een schade, dan zijn we de aangewezen partij om dit op te lossen. Dankzij de vele jaren ervaring weten we ieder probleem snel op te sporen waarna we u direct van een vrijblijvend advies voorzien. Is uw dak niet kapot, maar wel aan renovatie toe? Ook daarvoor bent u bij ons in goede handen.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Snel en direct, super
 • BB dakonderhoud

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.5 van 54.5537 reviews

  BB dakonderhoud staat klaar om al uw dakwerkzaamheden te verrichten. Daarbij staat kwaliteit en services hoog in het vaandel. De dag is pas geslaagd als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Professionele mannen. Konden op korte termijn (in het weekend) een spoedklus doen. Fijne communicatie. Ook netjes foto's gemaakt van voor en na de klus voor de verzekering.
 • Fa-ya Montagebedrijf

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.6 van 54.65258 reviews

  Faya montagebedrijf is inmiddels een oud familiebedrijf. Wij mogen na al die jaren wel zeggen dat wij een ervaren bedrijf zijn met uitstekende vakmannen. Wij bieden voor al uw klussen en problemen een vakkundige oplossing. Wij gaan zorgvuldig en goed voorbereid te werk en een tevreden klant is dan ook onze motto. Wij hopen op een spoedige en fijne samenwerking met u. Met vriendelijke groet, Faya montagebedrijf

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijk en accuraat. Goed werk geleverd.
 • Dak en klusbedrijf de lelie

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.1 van 54.15155 reviews

  Welkom op het profiel van: Dak en klusbedrijf de lelie Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties . Diensten o.a: - Isolatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een offerte of dakinspectie.ook zijn wij te vinden op google mvg de lelie

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  The best work ever ! Very professional and fast work. Thank you! Robert Cimpoca
 • Nami Dakwerken & Klusbedrijf

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Nami Dakwerken is een ambitieus dakdekkersbedrijf waar kwaliteit boven kwantiteit staat. De daken van Nami zijn van hoge kwaliteit door de benodigde kennis van de te gebruiken toepassingsmaterialen. Materialen voor een perfecte afwerking van het nieuwe dak die tevens bijdragen aan een lange levensduur.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  5 sterren en niet zonder reden! Na het plaatsen van de opdracht een keurig en duidelijk voorstel. Kwam zelf met extra aanbeveling voor de opdracht, waarbij de prijs tov anderen zeer goed was! Keurig volgens afspraak en naar volle tevredenheid. Nathan en collega, bedankt!
 • Klusbedrijf Joost

  Dakspecialist in Breda

  Nog geen reviews

  Per direct beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten. Vakkundig in alle voorkomende werkzaamheden in en om het huis. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen, de werkzaamheden die ik verricht bestaan uit alle klussen in en om het huis. Behangen, schilderwerk, vloeren leggen plinten plaatsen, Ikea meubels monteren, ander soort meubels monteren, plaatsen van kattenluik en diversen uiteenlopende klussen. Ook kunt u bij mijn terecht voor de eind schoonmaak van u woning of voor een periodieke schoonmaak. Werkzaam tussen Rotterdam en Eindhoven. Buiten de regio eventueel ook mogelijk. Mijn visitekaartje naar u toe is kwaliteit en netheid. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Joost

 • Dakengeveltechniekholland

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  De keuze voor onze experts is een logische als u zou weten dat wij de hoogste kwaliteit leveren, een betaalbaar tarief hanteren en onze afspraken altijd netjes naleven. Wij zijn zeer ervaren in het opsporen van lekkages en dit zo snel mogelijk te verhelpen.

  Laatste review:

  Wij hebben ons pannendak laten renoveren door dak en geveltechniek holland. Ons dak ziet er weer prachtig uit.
 • van den Broek Breda

  Dakspecialist in Breda

  Nieuw op Werkspot

  van den Broek Breda

 • Matthijs Maakt Het

  Dakspecialist in Breda

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Sinds 1 mei 2018 is Matthijs Meuwese als zelfstandig klusbedrijf gestart. Hij heeft jarenlange ervaring in renovatie en allerhande klusopdrachten. Lukt het je door gebrek aan tijd en ervaring zelf niet om iets in je huis of buitenruimte te repareren, te upgraden of te herinrichten, Matthijs Maakt Het. Ook denkt hij graag met je mee in verband met de planning en kosten van jouw project. Stuur gerust vrijblijvend een bericht en we gaan samen aan de slag.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Nadat ik de klus, het vervangen van vloerbedekking in de woonkamer door laminaat (incl. verwijderen/afvoeren oude vloerbedekking en verplaatsen meubels) had uitgeschreven, meldde Matthijs zich vrij snel. Hij kwam betrouwbaar en kundig over. Na overleg zijn we tot een afspraak gekomen. Hij hield zich duidelijk aan zijn afspraak en was in de tusseninliggende communatie prettig en correct. Jl. vrijdag heeft hij de klus tot mijn grote tevredenheid perfect uitgevoerd. Niets was hem te veel. Eigenhandig verplaatste hij wat meubels en verwijderde hij de oude vloerbedekking, die hij ongevraagd, ook nog afvoerde. Hij werkte goed door, betrok me bij het leggen patroon en dacht ook nog mee toen hij de verplaatste meubels netjes op de verpakking van het laminaat op het nieuwe reeds gelegde vloergedeelte zette. Het werk heeft hij prima afgeleverd. Ik hoefde bijna niks meer op te ruimen na afloop. Kortom: een aanrader!

Populaire lokale dakspecialisten in Breda

Informatie over dakdekkers in Breda

Ben je op zoek naar een professionele vakman uit Breda die je dak kan repareren, renoveren of zelfs vervangen? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met dakdekkers die vakkundig en nauwkeurig werken. Ze hebben oog voor detail en houden het lange termijn effect altijd in het achterhoofd. Ben je dus opzoek naar een dakspecialist die effectief én efficiënt te werk gaat, dan zit je met een dakdekker via Werkspot goed. Bij ons vind je een selectie dakwerkers uit de regio Breda, stuk voor stuk Noord-Brabantse dakspecialisten die hun vak verstaan. Kies voor zo’n regionale professional via Werkspot en het manco aan je dak wordt snel verholpen.

Enkele Bredase dakdekkers

We koppelen je bij Werkspot graag aan een dakdekker uit Breda die je dak kan repareren, renoveren of misschien zelfs vervangen. Ook wanneer je op zoek bent naar een dakspecialist voor een service contract zit je bij ons goed. Wanneer je een dakdekker inschakelt om je dak op te knappen, reken je hoogstwaarschijnlijk op een vakman die je werk uit handen neemt, iemand die ontzorgt. Je bent in dat geval op zoek naar een dakspecialist die ervoor zorgt dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar je dak. Werkspot helpt je graag aan exact zo’n vakman. De dakdekkers waarmee we werken, sporen dan ook op korte termijn het lek of ander soort beschadiging op. Onze professionals werken op hoog tempo, zijn snel ter plaatse en verhelpen het mankement in of op je dak op duurzame wijze. Onze dakdekkersbedrijven uit de regio Breda zijn in jouw geval bovendien extra snel ter plekke en aangezien ze minder kilometers af hoeven te leggen, rekenen ze doorgaans ook minder voorrijkosten. Kies dus voor een Werkspot dakdekker uit Breda en je klus wordt snel, vakkundig en relatief voordelig geklaard.

Dakdekkers uit Breda leveren kwaliteit

Kies voor een dakwerker uit Breda wanneer je je lekkage snel én professioneel wil laten oplossen. Onze dakdekkers staan stuk voor stuk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze bezitten allemaal de juiste papieren. Wanneer je een dakspecialist via Werkspot inhuurt, kun je rekenen op een vakman die zijn dakprojecten op hoog niveau uitvoert. Vanwege die papieren dus, maar ook vanwege ons transparante reviewsysteem. Is een klant namelijk niet tevreden over een Werkspot dakdekker, dan kan deze dit in de beoordeling aangeven. Deze beoordeling is voor iedereen zichtbaar, dus ook voor ons. We houden de reviews goed in de gaten en pakken negatieve reviews onmiddellijk aan. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat elke Werkspot vakman zijn uiterste best doet en een goed resultaat levert.

Laat je opdracht uitvoeren door een dakdekker uit Breda

Zet een dakdekker uit Breda en omgeving in wanneer je een lekkage hebt, wanneer je dak beschadigd is of wanneer je dak aan vervanging toe is. Ook kun je er eens over denken om een servicecontract aan te gaan met één van onze dakdekkersbedrijven. Zo’n contract houdt in dat eens in de zoveel tijd een vakkundige dakwerker je totale dak controleert en indien nodig repareert. Door beginnende mankementen direct te verhelpen, voorkom je grote ongemakken in de toekomst. Bovendien scheelt het op de lange termijn ook nog eens in de portemonnee. Wil je een lekkage dus voor zijn? Ook in dat geval zit je bij Werkspot goed.

Je opdracht in Breda via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Breda, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur