Vind dakdekkers in Breda

Op zoek naar dakdekkers in Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Breda

 • Gold dakonderhoud bv
  Gold dakonderhoud bv
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Dakdekker in Breda

  Gold dakonderhoud bv is een professioneel bedrijf met oog voor detail. Met jarenlange ervaring gaan onze professionals de daken op door heel Nederland, zo kunnen we garant staan voor onze service. Wij werken met uitsluitend kwaliteitsproducten en vakmensen om de kwaliteit van uw dak te garanderen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Uitstekend werk geleverd door Jeffrey en collega. Zeer bekwaam en vakkundig onze dakkapel en bijkeuken van een nieuwe bitumen laag voorzien. Uitstekend werk geleverd. Goede communicatie. Heel tevreden over zijn werk.
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Dakdekker in Breda

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo, is een hele goede en dakspecialist. Hij heeft mijn daklekkage snel en zeer vakkundig gerepareerd en het probleem verlopen. Hartelijk dank Carlo.
 • Albox.nl
  Albox.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Breda

  Albox is een jong dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring met het aanbrengen en herstellen van veel verschillende methodieken op dakgebied. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Tevens zetten wij ons in voor duurzame dakprojecten voor verschillende gemeentes in Nederland. Albox is een erkend leerbedrijf op dakgebied en heeft de juiste kennis in huis om uw project op de juiste wijzen af te ronden. Mijn bedrijfsmotto; doe het goed of doe het niet!

  Laatste review:
  Goede en duidelijke informatie en offerte ontvangen. Vriendelijke en behulpzame mensen . Werken snel en netjes.
 • IMGMM
  IMGMM
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Breda

  Bij IMGMM Dakdekkers bent u verzekerd van een kwalitatievere you aanpak gericht op uw wensen. Mijn vakkundige met jarenlange ervaring hebt beschikking tot de juiste kennis en materialen om elke klus tot een goed einde te brengen. Hierbij staat transparantie voorop. Ik vind het belangrijk dat de klant weet waar hij of zij aan toe is. Duidelijke communicatie en gesprekken met de klant zorgen voor een kwalitatieve en klantgerichte aanpak met het beste resultaat voor de scherpste prijs. Nieuwe Bouw. Renovatie. Lekkage/reparatie. Goten reinigen . Dakpannen reinigen. Onderhoud. Garantie 100% Heeft u een interessante opdracht voor me ? Laat het me weten en neem contact met me op! Ik help u graag. Mvg Imad IMGMM

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Very quick, quite effective
 • Dakengeveltechniekholland
  Dakengeveltechniekholland
  Beoordeling: 3 van 5354 reviews
  Dakdekker in Breda

  De keuze voor onze experts is een logische als u zou weten dat wij de hoogste kwaliteit leveren, een betaalbaar tarief hanteren en onze afspraken altijd netjes naleven. Wij zijn zeer ervaren in het opsporen van lekkages en dit zo snel mogelijk te verhelpen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Opgelicht, bedrijf bestaat niet en de zogenaamde werknemer werkt er niet meer. Het baasje speelt plots als ex-werknemer, nadat ik hem appte verwijderde hij zijn foto. Nu niet eens 10 maanden later lekkage. Het dak wat geen lekkage had is gaan lekken. Het dak waar het om ging andere zit ook plaklood daar wilden ze 600€ voor hebben. En mijn god als je ziet wat voor werk er is geleverd. De reviews geloof ik voor geen meter. Ook als je de site bezoekt bestaat deze niet meer. KvK nummer zo nep als het maar kan. Deze lui zijn oplichters, het waren twee jongens de andere jongen leek eerlijker te zijn. Maar schijn bedriegt. Ze gaan nu dus onder een andere naam verder. Heb foto's en video's van dat baasje. Dit zijn de gegevens waar de betaling op werd gedaan : rekeningnummer NL22 RABO 0353 4542 73 t.n.v. G.M.H.P. Rooijackers
 • Van der Westen dak en onderhoud
  Van der Westen dak en onderhoud
  Beoordeling: 2.4 van 52.451 review
  Dakdekker in Breda

  Goede dag, Welkom bij Van der Westen dak en onderhoud. Wij kunnen u helpen met uw uitdagende klussen in Breda en omgeving. Wij staan klaar om al uw vragen over Dakrenovatie of -vervanging, plat Dak, pannendaken , dakgoot of onderhoud te beantwoorden met onze ruime ervaring van 15 jaar. Neem direct contact op met Van der Westen dak en onderhoud om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Mvg Ramon van der westen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Onze eerste indruk was positief. Vriendelijke man, de offerte op korte tijd ontvangen en redelijk snel een afspraak gemaakt. De werkzaamheden waren binnen een dag klaar en alles leek in orde te zijn. Echter een paar dagen laten ben ik zelf het dak opgegaan om de plaatsing van de zonnepanelen voor te bereiden. Na het weghalen van een gedeelte van de grind achter gekomen dat niet het hele dak opnieuw was bedekt met de nieuwe laag, maar 5 van de 6 meter was bedekt. Uiteraard contact daarover gehad, maar helaas................... Aan de andere kant ook onze eigen schuld. te veel vertrouwen in de mensen die je niet kent. Leerschool voor de volgende keer, eerst controleren en dan pas betalen. Erg jammer!
 • Nami Dakwerken & Klusbedrijf
  Nami Dakwerken & Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in Breda

  Nami Dakwerken is een ambitieus dakdekkersbedrijf waar kwaliteit boven kwantiteit staat. De daken van Nami zijn van hoge kwaliteit door de benodigde kennis van de te gebruiken toepassingsmaterialen. Materialen voor een perfecte afwerking van het nieuwe dak die tevens bijdragen aan een lange levensduur.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  5 sterren en niet zonder reden! Na het plaatsen van de opdracht een keurig en duidelijk voorstel. Kwam zelf met extra aanbeveling voor de opdracht, waarbij de prijs tov anderen zeer goed was! Keurig volgens afspraak en naar volle tevredenheid. Nathan en collega, bedankt!
 • Jouw Onderhoud C.V.
  Jouw Onderhoud C.V.

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Breda

  Jouw onderhoud cv gespecialiseerd schoorsteen techniek zoals installeren van haarden en kanalen. Ook gecertificeerd onderhoud laten plegen is mogelijk, tevens gediplomeerd personeel voor daktechniek en onderhoud zoals lekkages en vervangingen aan bitum of pannendaken maar ook complete isolatie met subsidie advies op maat. Jouw Vuur Onderhoud staat voor u klaar schoorsteen vegen, techniek en onderhoud in huis, kantoor of zakelijk vastgoed! U bent bij ons in juiste adres want we zijn vakman met jaren ervaring en werkzaam door heel Nederland vraag nu vrijblijvende een offerte aan. U kunt bij ons terecht ook voor uw dak klussen, denk hier bij aan dak renovaties, dak pannen, dak onderhoud, zink en lood werk, schoorsteen renovatie, en ook voor dak lekkages.

 • Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.
  Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Breda

  Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Gevel reparatie of behandeling, Kitten te beantwoorden. Neem direct contact op met Lider kozijnen en bouwbedrijf B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Harde werkers, tikkie chaotisch, maar ze krijgen de job done. Fijn in de omgang en denken/werken graag mee aan oplossingen en andere mogelijkheden.
 • Tas klussen&montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Dakdekker in Breda

  AR klussen & montage is pas tevreden als de klant tevreden is. Dat is het motto van AR klussen & montage In april 2019 ben ik AR klussen en montage gestart. Ik heb in de loop der jaren heel veel klussen gedaan; zoals laminaat vloeren leggen ,elektra bedrading trekken, radiatoren plaatsen, sloopwerkzaamheden ( bijvoorbeeld oude keukens weghalen en voor nieuw voorbereiden), schuttingen plaatsen en tuinen . AR klussen & montage staat voor garantie, kwaliteit en dienstverlening. Wij leveren het totale installatie pakket met het juiste advies, ook het leveren van materiaal is mogelijk. Voor kwaliteit en advies bent u bij AR klussen & montage aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  De heren kwamen keurig op tijd. Deden wat ze moesten doen en dachten goed mee. Bij een volgend klusje ben ik de eerste die ze belt.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 776 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Breda

Informatie over dakdekkers in Breda

Ben je op zoek naar een professionele vakman uit Breda die je dak kan repareren, renoveren of zelfs vervangen? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met dakdekkers die vakkundig en nauwkeurig werken. Ze hebben oog voor detail en houden het lange termijn effect altijd in het achterhoofd. Ben je dus opzoek naar een dakspecialist die effectief én efficiënt te werk gaat, dan zit je met een dakdekker via Werkspot goed. Bij ons vind je een selectie dakwerkers uit de regio Breda, stuk voor stuk Noord-Brabantse dakspecialisten die hun vak verstaan. Kies voor zo’n regionale professional via Werkspot en het manco aan je dak wordt snel verholpen.

Enkele Bredase dakdekkers

We koppelen je bij Werkspot graag aan een dakdekker uit Breda die je dak kan repareren, renoveren of misschien zelfs vervangen. Ook wanneer je op zoek bent naar een dakspecialist voor een service contract zit je bij ons goed. Wanneer je een dakdekker inschakelt om je dak op te knappen, reken je hoogstwaarschijnlijk op een vakman die je werk uit handen neemt, iemand die ontzorgt. Je bent in dat geval op zoek naar een dakspecialist die ervoor zorgt dat je voorlopig geen omkijken meer hebt naar je dak. Werkspot helpt je graag aan exact zo’n vakman. De dakdekkers waarmee we werken, sporen dan ook op korte termijn het lek of ander soort beschadiging op. Onze professionals werken op hoog tempo, zijn snel ter plaatse en verhelpen het mankement in of op je dak op duurzame wijze. Onze dakdekkersbedrijven uit de regio Breda zijn in jouw geval bovendien extra snel ter plekke en aangezien ze minder kilometers af hoeven te leggen, rekenen ze doorgaans ook minder voorrijkosten. Kies dus voor een Werkspot dakdekker uit Breda en je klus wordt snel, vakkundig en relatief voordelig geklaard.

Dakdekkers uit Breda leveren kwaliteit

Kies voor een dakwerker uit Breda wanneer je je lekkage snel én professioneel wil laten oplossen. Onze dakdekkers staan stuk voor stuk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze bezitten allemaal de juiste papieren. Wanneer je een dakspecialist via Werkspot inhuurt, kun je rekenen op een vakman die zijn dakprojecten op hoog niveau uitvoert. Vanwege die papieren dus, maar ook vanwege ons transparante reviewsysteem. Is een klant namelijk niet tevreden over een Werkspot dakdekker, dan kan deze dit in de beoordeling aangeven. Deze beoordeling is voor iedereen zichtbaar, dus ook voor ons. We houden de reviews goed in de gaten en pakken negatieve reviews onmiddellijk aan. Op deze manier kun je ervan uitgaan dat elke Werkspot vakman zijn uiterste best doet en een goed resultaat levert.

Laat je opdracht uitvoeren door een dakdekker uit Breda

Zet een dakdekker uit Breda en omgeving in wanneer je een lekkage hebt, wanneer je dak beschadigd is of wanneer je dak aan vervanging toe is. Ook kun je er eens over denken om een servicecontract aan te gaan met één van onze dakdekkersbedrijven. Zo’n contract houdt in dat eens in de zoveel tijd een vakkundige dakwerker je totale dak controleert en indien nodig repareert. Door beginnende mankementen direct te verhelpen, voorkom je grote ongemakken in de toekomst. Bovendien scheelt het op de lange termijn ook nog eens in de portemonnee. Wil je een lekkage dus voor zijn? Ook in dat geval zit je bij Werkspot goed.

Je opdracht in Breda via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Breda, kun je op zoek naar een dakdekker die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakrenovatie of dakvervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt