Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Breda

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95177 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een heel goede keuze. Vooraf alles duidelijk. Veel kwaliteit, denkt mee over alternatieven en is prijsbewust. Zonder meer een vakman. Ik weet wie ee de volgende keer weer vragen voor een klus! Dank je Jay!
  Kom in contact
 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Beste klus ooit, kwaliteit, werkt netjes, komt afspraak na etc
  Kom in contact
 • Ronald Smeekens Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8554 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Voor al u timmerwerken en diverse klussen o.a repareren rolluiken, bent u bij mij aan het goede adres

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Ronald kon op korte termijn, goede realistische prijs. Werkt netjes en professioneel. Alle 3 de banden en opwinders zijn vervangen. Ronald is inmiddels zelfs nogmaals geweest om veren van 1 rolluik te vervangen. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Infinity Bouw
  Infinity Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Nadat ik in 2017 mijn boerderij uit 1900 volledig heb gerenoveerd werd ik steeds vaker om hulp gevraagd bij kleine klussen of verbouwingen van vrienden en kennissen. Het beviel zo goed om mensen blij te maken dat ik 1,5 jaar heb samengewerkt met een ervaren aannemer. In al die tijd heb ik in bijna alle disciplines veel ervaring opgedaan en met veel enthousiasme gewerkt. En dat beviel zo goed dat ik begin 2020 volledig voor mezelf ben gaan werken als all-round klusbedrijf! Omdat ik uit mijn eigen ervaring weet dat alles mogelijk is zal je van mij niet snel "nee" te horen krijgen en zie ik zelfs de ingewikkelde klussen juist als een uitdaging om ook die netjes af te ronden!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heldere duidelijke communicatie, korte termijn beschikbaar. Vriendelijke man die zijn afspraken na komt. Goed en netjes werk afgeleverd voor het aanpassen van waterleiding en afvoer in een bestaande badkamer voor het plaatsen van een vrijstaande badkraan en bad. Tegels zijn netjes terug gelegd.
  Kom in contact
 • Den Ouden Kozijnen
  Den Ouden Kozijnen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Mijn naam is Marc den Ouden van den Ouden kozijnen/Garant Bouw. Sinds 1982 ben ik al werkzaam in de bouw en heb zodoende veel ervaring opgedaan in het plaatsen van kozijnen uitgevoerd in hardhout/aluminium of kunststof. Waarvan ruim 30 jaar eigen productie tevens voor vele andere werkzaamheden in en rond uw woning. Sinds Januari 2005 ben ik bezig als zelfstandig aannemer.( kvk.nr. 20117549)

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Het begon met de fijne communicatie - hij maakte gelijk een afspraak om te komen kijken en onze wensen te bespreken. Daarna moesten we natuurlijk even wachten voor de levering maar toen die eenmaal binnen was ook weer gelijk een afspraak voor het (de-) monteren. Stellage in de tuin en binnen een halve dag stond het nieuwe kozijn inclusief rolluik erin. Nog een ochtendje afwerken! Het heeft inmiddels geregend dus we weten inmiddels ook - er komt geen water naar binnen. Top!
  Kom in contact
 • De Haas Interieur
  De Haas Interieur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Met mijn bedrijf "De Haas Interieur" ben ik actief met : -het maken van meubelen -het maken van interieurstukken -het maken van overkappingen, veranda's en bijvoorbeeld tuinhuizen. -glazen schuifwanden plaatsen -als allround klusser(bijvoorbeeld kitwerk, elektra etc.) -met het maken van maatwerk keukens -metaal frame werk op maat gemaakt -algemeen laswerk Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en mijn website www.dehaasinterieur.n heeft u vragen? Stuur een bericht! Bedrijfsnaam : de haas interieur Stad: Breda noord-Brabant Kvk:78135885

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Deskundigheid ten top door ook steeds eerst de goede vragen te stellen voordat hij aan de slag gaat. Als projectleider van een bouwbedrijf kan ik zeggen dat Joep de Haas ons uitstekend is bevallen en raad ik u echt aan!
  Kom in contact
 • Albox.nl
  Albox.nl
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Albox is een jong dynamisch bedrijf met 25 jaar ervaring met het aanbrengen en herstellen van veel verschillende methodieken op dakgebied. Wij zijn werkzaam in de particuliere sector, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Tevens zetten wij ons in voor duurzame dakprojecten voor verschillende gemeentes in Nederland. Albox is een erkend leerbedrijf op dakgebied en heeft de juiste kennis in huis om uw project op de juiste wijzen af te ronden. Mijn bedrijfsmotto; doe het goed of doe het niet!

  Laatste review:
  Goede en duidelijke informatie en offerte ontvangen. Vriendelijke en behulpzame mensen . Werken snel en netjes.
  Kom in contact
 • Jorg Smeets Creaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Mijn naam is Jorg Smeets. Een zelfstandig werkende jongeman van 46 jaar. Ik ben een vriendelijke, welbespraakte en creatieve duizendpoot. Ik houd van afwisseling in mijn leven en pak dan ook van alles aan; ik maak muziek, werk graag met hout in mijn werkplaatsje, geniet van de natuur en ik neem allerlei klussen aan. Werken met hout heeft mijn voorkeur, maar ik kan met veel meer materialen uit de voeten. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met allerlei werkzaamheden. Variërend van timmerwerk, tuinaanleg en -onderhoud, houtrot reparatie en schilderwerk, renovatie, interieurafwerking, houtbouw, etc. Graag denk ik met u mee over de aanpak en invulling van uw opdracht. Mijn creativiteit en snelle denken zorgen geregeld voor verrassende ingevingen. Duurzaamheid en zorg voor onze mooie aarde staan bij mij hoog in het vaandel en mijn manier van werken is hier ten zeerste op gericht. Dit kan zich uiten in materiaal gebruik (gerecycled, materialen met keurmerk, etc.) en ik richt me erop om projecten dusdanig te realiseren, dat ze voor lange tijd meegaan. Graag zet ik mijn kwaliteiten voor u in om uw project naar volledige tevredenheid uit te voeren. Met vriendelijk groet, Jorg Smeets.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jorg heeft goed werk afgeleverd. De afspraken en communicatie verliepen ook zeer gemakkelijk via whatsapp. Dus we zijn zeer tevreden over zijn werk.
  Kom in contact
 • SIBA Kozijnen
  SIBA Kozijnen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  SIBA Kozijnen is een bedrijf met jaren ervaring op het gebied van levering en plaatsing van kozijnen. Als leverancier en uitvoerder onderscheiden we ons door gepersonaliseerd advies en vakmanschap te bieden aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons aanbod omvat raamkozijnen, schuifpuien, dakramen, harmonicadeuren en binnenkort ook voor- en achterdeuren. We helpen onze klanten bij het maken van de beste keuzes voor hun woning of project en zijn betrokken bij de installatie van onze producten. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om in contact te komen met een van onze deskundige medewerkers. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten en bieden een transparante prijsopgave. Laat het ons gerust weten als u elders dezelfde producten goedkoper vindt, mogelijk kunnen we u toch van dienst zijn. Ons advies is vrijblijvend en we staan altijd voor u klaar om te helpen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Het eerste contact verliep zeer prettig en professioneel en ook de vervolgafspraken volgden snel. Definitieve inmeten is gedaan en de benodigde materialen zijn besteld. Nu wachten op de levering en dan natuurlijk de plaatsing.
  Kom in contact
 • RD Timmerwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3557 reviews
  Kozijnspecialist in Breda

  Wij zijn een timmerbedrijf die staat voor kwaliteit maar ook rekening houdt met het budget van de mensen! Wij zijn van alle markten thuis zoals het plaatsen van een aanbouw, het plaatsen van een dakkapel of een totale renovatie. Noem het maar op wij zijn u graag van dienst.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Roland/RD Timmerwerken heeft bij ons houtrot verwijderd, nieuwe neuslatten geplaatst en een nieuw afdakje boven de voordeur gemaakt. Erg vriendelijk en zeer professioneel. Kijken en denken met je mee en geven je goed advies. Resultaat ziet er goed uit! Zal ze zeker opnieuw vragen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 691 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Breda

Populaire diensten

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt