Vind aannemers uit Breda

Op zoek naar aannemers uit Breda? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Breda

 • Van der Lee Vloerenbedrijf B.V.
  Van der Lee Vloerenbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.85191 reviews
  Aannemer in Breda

  Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van - Cementdekvloeren, vezel versterkt. incl het vlinderen van de vloer - Beton storten en afwerken (vlinderen) - 2 componenten coating vloeren - Egaliseren 50 jaar ervaring wij bieden ook totaal pakketten aan. vloer isoleren ( schuimbeton) - vloerverwarming - cementdekvloer incl. kunststofvezels

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Zeeg goede ervaring met van der Lee, 60m2 zandcement vloer van 3cm aangebracht. Werkt vakkundig, denkt mee en heeft mooi eind resultaat opgeleverd.
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews
  Aannemer in Breda

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Er is op korte termijn een stalen portaal van 4,3 bij 3 meter geplaatst, daarvoor moest een draagmuur met schoorsteenmantel gesloopt worden. Mertens totaalbouw heeft de klus deskundig uitgevoerd en voor een goeie prijs.
 • Hakimi Construction
  Hakimi Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Aannemer in Breda

  Hakimi constructions is de specialist voor uw gevelrenovatie. Met meer dan 15 jaren ervaring bij een erkend gevelrenovatie bedrijf, bieden wij nu zelfstandig hakwerk en voegwerk, maar ook reiniging en impregneren van uw gevel behoren tot onze kwaliteiten.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Prima communicatie. Goede werk geleverd. Voegen verwijderen, cleanen, opnieuw voegen, lood vernieuwd en geïmpregneerd. Hakimi heeft een goed stel goede vakmensen en hij houdt de voortgang en afstemming in de gaten als meewerkend voorman.
 • FA Montage
  FA Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Aannemer in Breda

  we zijn een jong dynamisch klus bedrijf, wij bieden hulp voor een breed scala aan klussen, o.a. bad en wc renovatie , tegelwerk , timmerwerk ,sanitair, etc. wij bieden garantie op al onze werkzaamheden. wij werken uitsluitend met bosch professioneel gereedschap.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Fantastische kerel en een betrouwbare vakman. Denkt mee in oplossingen, is rustig en houdt zich aan de afspraken. Faizal voelde meteen vertrouwd aan en heeft samen met zijn ‘uncle’ Dew mijn toilet en badkamer gerenoveerd. Ben zeer tevreden over het resultaat en over de samenwerking. Aanrader!
 • Ab klus en bouw
  Ab klus en bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Aannemer in Breda

  Ab klus en bouw is al vele jaren gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, van sloop tot oplevering. Wij verzorgen deskundig advies en volledige montage van uw badkamer. Dit doen we volledig naar uw wensen. Er wordt samengewerkt met een vaste team van mensen van verschillende disciplines, waardoor we alles goed in kunnen plannen, en waardoor U sneller gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer. Na oplevering van uw badkamer profiteert U natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Helemaal top
 • MPTS
  MPTS
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Aannemer in Breda

  MPTS is een allround montagebedrijf en installatie bedrijf Al tientallen jaren verlenen wij technische diensten aan particulieren en bedrijven. We denk graag met de klant mee, werk netjes en schoon en afspraak is afspraak. Als particulier kunt u denken aan: -Het plaatsen van een nieuwe keuken, of aanpassing eraan, of alleen een nieuwe kraan -Badkamer of toilet -Verbouwingen en isolerende wanden. - Het aanpassen van elektra, zoals groepenkast, buitenverlichting of een storing in de installatie Maar ook als uw werkzaamheden (groot of klein) niet onder deze opsomming vallen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij houden van uitdagingen. MPTS aannemersbedrijf Breda

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Goeie communicatie, komt afspraak na. Zeer tevreden
 • Makers van goede Huizen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Breda

  Makers van goede Huizen kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenhuis ontwerp, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Buitenmuur plaatsen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Bint plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Makers van goede Huizen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Maarten kwam met goede ideeën, werk is naar tevredenheid uitgevoerd en communicatie verliep perfect.
 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4593 reviews
  Aannemer in Breda

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Reageerde snel op m'n klus, was duidelijk met datgene wat hij kon aanbieden. Ook goede oplossing geboden om probleem op te lossen.
 • Wouters Bouw en advies
  Wouters Bouw en advies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Breda

  Wouters - Bouw en advies kan je helpen met je project in Breda, Tilburg, Dordrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Zwembad plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Buitenmuur plaatsen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Serre (ver)bouwen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Wouters - Bouw en advies om je project te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Fijne en snelle communicatie en heel betrokken bij de wensen van de opdracht. Hebben heel netjes gewerkt met een super mooi resultaat. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden tijdens de klus. Alles heel netjes achtergelaten en zelfs aangeveegd. Ik zou ze zeker aan anderen aanbevelen.
 • Maatwerk in Timmerwerk
  Maatwerk in Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Aannemer in Breda

  Hallo mijn naam is Rutger Kok. Ik heb 15 jaar bij een renovatie / bouwbedrijf gewerkt en heb in 2014 besloten om voor mijzelf te beginnen. Als zelfstandige ben ik me gaan concentreren op interieurbouw; het maken van kasten en meubels (meestal van Mdf v313 grondeerfolie) als basis, maar ik pak in principe alles aan dat op me pad komt. Daarnaast heb ik veel ervaring met kozijnen/deuren vervangen en het verbouwen van huizen. Ik ben iemand die precies werkt en voor het mooiste resultaat gaat; maatwerk. Tot nu toe heb ik nog nooit een ontevreden klant gehad en de bedoeling is om dat zo te houden. Mijn werkgebied is Breda en omgeving maar als de klus leuk genoeg is ben ik bereid om er voor te rijden. Daarnaast heb ik nog geen reviews hier omdat ik de laatste 5 jaar mond op mond reclame aan werk ben gekomen nu mijn planning wat tijd bied probeer ik via deze weg te verkomen dat ik thuis kom te zitten

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Geen woorden nodig betere zijn er niet Gewoon topvakman Denkt goed mee naar oplossingen

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 511 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Breda

Informatie over aannemers uit Breda

Op zoek naar een aannemer in Breda die jouw huis groter, luxer of mooier kan maken? Werkspot werkt met een mooie selectie betrouwbare aannemers uit Noord-Brabant en brengt je graag in contact met een passende, Bredase vakman. Wanneer je op zoek bent naar iemand die je werk uit handen neemt, iemand die het hele project in Breda kan coördineren, dan ben je aan het goede adres bij Werkspot.

De aannemersbedrijven uit Breda

Voor zowel een keukenrenovatie als het bouwen van een zolder, kun je een aannemer uit Breda inschakelen via Werkspot. Een huis dat voelt als nieuw en dat jaren meegaat, dat is het idee wanneer je een verbouwing in gang zet. Om precies dit resultaat te creëren, is het een goed idee om te werken met een aannemer uit de regio. Zo’n aannemer uit Breda heeft namelijk ervaring met verbouwingen of ze nou van groot formaat zijn of heel bescheiden, deze vakmannen weten van het reilen en zeilen. Hierdoor brengen ze jouw project tot een goed einde en zorgen ze voor een keurig verbouwde woning in het fijne Breda.

Je woning renoveren met een aannemer uit Breda

Ben je op zoek naar een gecertificeerde aannemer met verstand van zaken? Via Werkspot vind je professionele vakmannen die graag een verbouwing voor je verzorgen. Deze aannemers uit Noord-Brabant zijn getest op onze strenge kwaliteitseisen en we houden alle reviews die we binnenkrijgen goed in de gaten. Werk van topniveau staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Huur dus gerust een Bredase aannemer in via Werkspot. Deze vakman zorgt er graag voor dat jouw huis met kennis en kunde verbouwd wordt.

Aannemers uit Breda kun je inzetten voor het volgende

De aannemers uit Breda zijn voor verschillende projecten inzetbaar. Van keuken tot badkamer en van zolder tot complete huisrenovatie; een aannemer uit Breda verzorgt voor jou de coördinatie, zorgt dat de materialen op tijd binnen zijn, stuurt de timmermannen, elektriciens en loodgieters aan en houdt daarbij de kosten en timings nauwlettend in de gaten. Voor je aan de slag gaat eerst even rustig een plan de campagne optekenen? Onze Bredase aannemers schrijven ook graag een adviesrapport voor je. Van alle markten thuis dus.

Het renoveren van je huis in Breda via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Breda, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Breda? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt