Vind aannemers uit Nijmegen

Op zoek naar aannemers uit Nijmegen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 321 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Nijmegen

 • B.d.R. Koerier

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65386 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Communicatie was super, alle afspraken en prijzen steeds duidelijk bevestigd. Snelle reactie. Blij met het werk dat gedaan is en ook nog door een stel vriendelijke mannen! Bedankt Bennie.
 • LD Totaalonderhoud

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo. LD Totaalonderhoud staat klaar voor al uw: Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie en Onderhoud. Tot snel! Met vriendelijke groet roy claus LD totaalonderhoud.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Perfecte ervaring. Precies wat ik wilde. Snel, mooi en alles netjes en opgeruimd. Ik ga ze voor meer klussen vragen.
 • Mano Klussenbedrijf

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Ik ben Adison, ben 47 jaar en heb in 2000 mijn bedrijf Mano Klussenbedrijf opgericht. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de bouw in nijmegen en heb daar alle benodigde certificaten behaald.Ik geef ook garantie, maar het ligt ook aan het werk dus dat word nog besproken. Met voorbeelden over het werken, we nemen meestal het hele huis, bijv: complete badkamers, stukadoren, dekoraties, enz.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Adison en zijn collega's zijn erg ervaren en goed in wat zij doen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer!
 • Klussen en Bussen

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews

  Welkom op de profielpagina van Klussen & Bussen. Mijn naam is Bernard, ik vervaardig campers en ben breed inzetbaar als Allround Handyman. Sinds april 2018 sta ik ingeschreven bij werkspot. Ik heb ruime ervaring met timmerwerken, nieuwbouw, verbouw en allerlei soorten klussen in en rondom het huis. Heeft u een vakkundige en betrouwbare vakman nodig? Dan sta ik voor u klaar. Ik werk netjes en veilig omdat de klanttevredenheid en kwaliteit bij mij hoog staan. Ik maak graag heldere en duidelijke afspraken, ben accuraat en kan goed adviseren. Klussen zijn uitgevoerd met garantie. Als het nodig is, kom ik bij u langs voor vrijblijvende offerte. Kortom; ik ga graag bij u aan de slag. Vriendelijke groet, Bernard

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Bernard is niet de klusser die om 8 uur op de stoep staat om te beginnen en dat vonden wij heerlijk. Hij komt en doet zijn ding; hij werkt netjes en snel. Werktijden e.d. gingen in goed overleg. Soms twijfelde hij aan onze keuzes, dat was weleens jammer, maar hij geeft in elk geval eerlijk zijn mening. En als wij iets anders wilden was hij flexibel. Bijna elke dag was er even een moment om samen e.e.a. af te stemmen: ook prettig. Klus werd op ons verzoek ook in kleinere stappen geklaard en bij elk deel kregen we een redelijk duidelijke offerte en afrekening. Wij zijn tevreden en heel erg blij met het resultaat. Mijn vriendin gaat vaak even naar zolder om te kijken hoe mooi het geworden is. Voor een volgende klus zouden wij weer Bernard vragen.
 • Sander Turlings Projectbegeleiding

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6541 reviews

  Beste opdrachtgever , Voor grote of kleine verbouwingen in uw huis, aan- op bouw, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden kunt u beroep doen op ons bedrijf. Onze zelfstandig uitvoerende mannen spreken Engels of Duits maar worden dagelijks ondersteund door mij als eindverantwoordelijke. Door deze werkwijze kunt u profiteren van onze voordeligere prijzen waardoor uw project tegen een acceptabele prijs uitgevoerd wordt, dit in samenhang met een hoog afwerkingsniveau met een goede degelijke ondersteuning in alle werkprocessen. Lees ook de reviews van onze klanten waarin dit gegeven nadrukkelijk naar voren komt. Wij kunnen u desgewenst voorafgaande de opdracht u een bezichtiging aan bieden op een van onze werk locaties, ook met een van onze samenwerkende projectontwikkelaars. Aangezien ik als eindverantwoordelijke boven alle projecten sta, zijn wij in staat onze opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren en dat tegen een gangbare lagere marktprijs maar vaak nog met een betere ondersteuning/begeleiding/samenspraak. Ik voer met u het contact en ben vaak aanwezig op de werkvloer om daar waar nodig de zelfstandig werkende vakmannen aan te sturen en uw belangen te dienen. Duidelijke offertes op maat, Algemene voorwaarden, CAR verzekering en garantie bepalingen. Een (ver)bouwproject dat onder die omstandigheden tot stand kan komen, heeft niet alleen alles in zich om prettig te kunnen verlopen. U zult ook de voordelen gaan zien van het feit dat u voor meer onderdelen van uw opdracht maar één aanspreekpunt heeft. Als wij afscheid van elkaar nemen, blijft u daarom achter met het gevoel dat u prettig zaken heeft gedaan. Tijdens het project is er naar behoefte snel en duidelijk overleg. Dat kan niet alleen via de traditionele manieren, maar werkt tevens optimaal via WhatsApp op de tijden dat het u en mij goed uitkomt. Indien uw belangstelling gewekt is, laat u uw gegevens achter op Werkspot. Wij plannen dan een afspraak in om de opdracht nader met elkaar te bespreken. Uw wensen worden daarna goed in een offerte met Algemene Voorwaarden omgezet, zodat er voor beider partijen duidelijkheid wordt verschaft over alle onderdelen van het werkproces. Met vriendelijke groet.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  We hebben ons hele huis laten verbouwen door Sander en zijn team. De samenwerking met Sander en zijn werklui hebben we als zeer prettig ervaren. Sander kwam altijd de afspraken na en er werd duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden. De werklui waren echte vakmannen en dachten met je mee in oplossingen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen nu genieten van een prachtig huis.
 • TORCHSEAL ROOFING SERVICES

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Sinds 1986 gespecialiseerd in nieuwbouw, vernieuwing en herstel van bitumineuze/kunststof dakbedekking Ook 15 jaar ervaring met dakwerkzaamheden binnen de unitbouw. Nieuwbouw en renovatie van bouwketen en woonunits. - Dakisolatie - Dakbeschot - Trespa boeiborden Wij bieden een vrijblijvende dakinspectie en 10 jaar garantie op nieuw werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Wij zijn zeer te spreken over Nick van Torchseal Roofing Services. Zeer vriendelijk, kundig en precies. Keurig werk geleverd en netjes gewerkt. Mooi resultaat. Wij kunnen weer een tijd genieten van ons nieuwe dak.
 • WG Bouwonderhoud

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Ik ben Wahan Militonian, oprichter en eigenaar van WG Bouwonderhoud. WG Bouwonderhoud is opgericht in 2010 als een allround bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. WG Bouwonderhoud is gespecialiseerd in: -schilderen -stuc- en pleisterwerk -timmerwerk -houtrotreparatie -badkamerrenovatie -betegelen -vloer leggen -(isolatie)glas zetten etc. In de loop van het jaren zijn verschillende opleidingen gedaan en natuurlijk heb ik paar certificaten(aantoonbaar) gehaald o.a. onderhoud en advies, kleur en kennis, houtrotrenovatie, sierlijsten monteren. We bieden verschillende garanties afhankelijk de soort van het opdracht en de huidige stand. Het verstreken van de garantie is erg afhankelijk van meerder factoren welke geven we van tevoren door. De materialen waarmee wordt gewerkt worden uitsluitend aangeschaft in groothandels zoals Sigma Coatings, Bouwmaat, Jongeneel, Pont Meyer etc. Opdrachten worden zorgvuldig uitgevoerd met eigen specialisten. WG Bouwonderhoud heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is slogan van WG Bouwonderhoud Passie voor perfectie. Daarom bent u bij WG Bouwonderhoud verzekerd voor de hoge kwaliteit en de professionele aanpak.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Alles volgens afspraak, prima uitgevoerd en goed overleg mogelijk. Kortom, een aanrader.
 • Minkhorst Onderhoud

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5580 reviews

  Minkhorstonderhoud: Voor al uw Tegelwerk Metselwerk en Stucadoorswerk. Specialist in badkamers. Minkhorstonderhoud is na 30 jaar ervaring in het vak in 2006 een eigen onderneming gestart. Voor loodgieterswerk en werkzaamheden aan elektra schakelen wij gespecialiseerde mensen in. Wat bieden wij u: Onze specialiteit bestaat uit het maken van badkamers, toiletten en tegelvloeren. Maar ook voor stucwerk, sierpleister en metselwerk kunt u bij ons terecht. Inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals stuclijsten plaatsen en aanleggen van vloerverwarming. Tarieven: Wij hanteren geen vaste tarieven maar maken nadat wij de lokatie van de klus bezocht hebben, een vrijblijvende offerte. Dit kan zijn in de vorm van uurloon maar ook dat de klus voor een vast bedrag wordt aangenomen. Wij maken daar met u duidelijke afspraken over. Voorwaarde: Wij leveren standaard het klein materiaal hierbij te denken aan lijm-, voegsel en dergelijke. Het is ook mogelijk dat wij het totaal pakket van de materialen leveren. Natuurlijk krijgt u op al onze werkzaamheden garantie !

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Dick heeft de renovatie van onze badkamer, wc en bijkeuken snel en kundig uitgevoerd. Zeer betrouwbaar, vriendelijk, flexibel en snel.
 • Webuco B.V.

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij zijn gespecialiseerd in verbouw van oudere woningen en het restaureren en plaatsen van houten balken en sierspanten. Wij realiseren aanbouw- opbouw en verbouwwerkzaamheden van a-z. Ons deskundige team bestaat uit, timmerlieden, elektramonteurs, loodgieters en stukadoors. Wij werken nauw samen met architecten en gemeenten. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, met een straal van 15 km. Tevens zijn wij producent van aluminium en kunststof ramen, deuren en schuifpuien.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Meer dan tevreden over het geleverde werk. Punctueel en prettig in de communicatie. We merkten gelijk dat Ferdinand verstand heeft van wat hij doet. De liefde voor hout sprong eruit en hij zag direct voor zich hoe hij onze oude houten balken nieuw leven in ging blazen. Dit is gelukt en is dé eyecatcher van onze hal geworden. Echt vakwerk!
 • Montens Bouw & Renovatie

  Aannemer in Nijmegen

  Beoordeling: 4.4 van 54.45111 reviews

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom het huis! Gespecialiseerd in opzoeken en repareren van lekkage’s incl tegelwerk. Maar ook woning renovaties enz

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Vlotte reactie en snel langs gekomen om het werk te bekijken. Helaas geen offerte. Desondanks in zee gegaan. Keurig werk afgeleverd. Ook nog eens teruggekomen om nog extra stang aan te brengen. Kortom betrouwbaar, snel en goed werk afgeleverd. Ik kan ze ieder ander aanbevelen.

Populaire lokale aannemers in Nijmegen

Informatie over aannemers uit Nijmegen

Het is heerlijk om je huis in Nijmegen één keer in de zoveel tijd eens goed op te knappen. Doe het in gedeeltes, eerst de badkamer, dan een uitbouw, of pak in één keer door. Wat je ook doet, zorg dat je sowieso met een vakman werkt. Een aannemer met kennis van zaken. Bij Werkspot vind je aannemers uit de omgeving Nijmegen en zij zorgen ervoor dat jouw woningrenovatie zo efficiënt mogelijk en op hoog niveau voltooid wordt.

De aannemersbedrijven uit Nijmegen

Een badkamerrenovatie kan een pittige klus zijn, laat staan dat je je complete woning eens goed op de schop wil nemen. Via Werkspot vind je snel een Nijmeegse vakmannen die jouw met al zijn ervaring graag op zich neemt. Met een verbouwing kun je weer jaren vooruit. Bovendien is een woningrenovatie voor jouw woning in Nijmegen, hoe groot of klein ook, op de lange termijn een mooie investering. En wanneer je perfecte afwerking en duurzaam resultaat erg belangrijk vindt, is het goed om een aannemer uit de regio in de arm te nemen. Zo’n Nijmeegse vakman weet vaak veel en veel meer dan jijzelf. Daardoor kan hij of zij alle kleine en grote dingen die fout gaan, snel en vakkundig opvangen. Je wordt dus voor een heel groot gedeelte door zo’n aannemer uit Nijmegen ontzorgt. En dat is ontzettend waardevol.

Verbouw je woning in Nijmegen met een Nijmeegse aannemer

Ben je op zoek naar een aannemer uit de regio Nijmegen? We werken bij Werkspot al jaren met een selectie professionele aannemers uit Nijmegen en omstreken. Gecertificeerde mannen waarmee je zeker bent van een kwalitatieve verbouwing. Onze ervaren Nijmeegse aannemers voldoen aan een hele rits strenge kwaliteitseisen en we houden ook via de reviews een oogje in het zijl. Zo blijft het werk van onze vakmensen op niveau. Huur een vakman via Werkspot in en je kunt vertrouwen op een verbouwing in Nijmegen van het hoogste niveau.

Zet onze aannemers Nijmegen voor het volgende in

Onze vakmannen staan voor je klaar. Het maakt niet uit of je je totale woning op de St. Annastraat wil renoveren of dat je je huis op de Campusbaan van een nieuwe badkamer wil voorzien; Via Werkspot kun je een vakkundige aannemer inzetten die jouw woning weer laat stralen. Ook als je alleen een advies wil over de verbouwing kun je een Nijmeegse aannemer inschakelen voor het schrijven van een adviesrapport. Loop samen door het huis en bepaal waar je wat wil aanpakken. De aannemer maakt vervolgens op jouw verzoek een offerte en plan van aanpak voor jouw woning in Nijmegen. Zo wordt je huis efficiënt en vakkundig verbouwd.

Laat je woning in Nijmegen renoveren via Werkspot

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Nijmegen, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Nijmegen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nijmegen

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur