Vind aannemers uit Nijmegen

Op zoek naar aannemers uit Nijmegen? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Nijmegen

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75460 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  De eerste helft van de klus is geklaard. Zeer tevreden met Bennie en zijn mederwerkers. Zeer vakkundig slooopwerk gedaan in de keuken en perfect nieuw leidingwerk (elektra, water en afvoer) aangelegd. Morgen komt zijn stucadoor voor de finishing touch. Update 1-3-2024 Ook het stukwerk is perfect gedaan. Complimenten!
 • Webuco B.V.
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Wij zijn gespecialiseerd in het keuken gereed maken voor plaatsing nieuwe keuken en de volledige verbouw van oudere woningen en het restaureren en plaatsen van houten balken en sierspanten. Wij realiseren aanbouw- opbouw en verbouwwerkzaamheden van a-z. Ons deskundige team bestaat uit, timmerlieden, elektramonteurs, loodgieters en stukadoors. Wij werken nauw samen met architecten en gemeenten. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, met een straal van 25 km. Wij zijn een officieel gecertificeerd bedrijf voor Betoncire wanden en vloeren, badkamers, keukens, toilet van Stuccomeister. Tevens zijn wij producent van aluminium en kunststof ramen, deuren en schuifpuien.

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Ferdinand is heel vriendelijk en denkt goed met je mee. Het werk verliep heel vlot en het ziet er keurig uit. Ook fijn dat de mannen de vloer even hebben geveegd. Goede prijs/kwaliteit. Ik kan Webuco van harte aanbevelen!
 • WG Bouwonderhoud
  WG Bouwonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Ik ben Wahan Militonian, oprichter en eigenaar van WG Bouwonderhoud. WG Bouwonderhoud is opgericht in 2010 als een allround bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. WG Bouwonderhoud is gespecialiseerd in: -schilderen -stuc- en pleisterwerk -timmerwerk -houtrotreparatie -badkamerrenovatie -betegelen -vloer leggen -(isolatie)glas zetten etc. In de loop van het jaren zijn verschillende opleidingen gedaan en natuurlijk heb ik paar certificaten(aantoonbaar) gehaald o.a. onderhoud en advies, kleur en kennis, houtrotrenovatie, sierlijsten monteren. We bieden verschillende garanties afhankelijk de soort van het opdracht en de huidige stand. Het verstreken van de garantie is erg afhankelijk van meerder factoren welke geven we van tevoren door. De materialen waarmee wordt gewerkt worden uitsluitend aangeschaft in groothandels zoals Sigma Coatings, Bouwmaat, Jongeneel, Pont Meyer etc. Opdrachten worden zorgvuldig uitgevoerd met eigen specialisten. WG Bouwonderhoud heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is slogan van WG Bouwonderhoud Passie voor perfectie. Daarom bent u bij WG Bouwonderhoud verzekerd voor de hoge kwaliteit en de professionele aanpak.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Hebben met veel flexibiliteit in korte termijn goed werk geleverd in de voorbereidingen voor de plaatsing van onze keuken. Zijn open geweest over uitdagingen en kosten en zijn afspraken nagekomen. Zeer tevreden.
 • Bouwbedrijf Lucian
  Bouwbedrijf Lucian
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Ons team van ervaren, allround bouwvakkers helpt u graag bij het realiseren van uw plannen voor woning, bedrijf en interieur. Ons brede spectrum aan specialisaties maakt ons de beste aannemer voor zeer diverse soorten installatie- en constructiewerk. Van badkamer tot complete renovatie van uw woning. Onze specialisten verzorgen: - Beton Cire - Stucwerk - Metselwerk - Timmerwerk - Tegelwerk - Levering en plaatsing kozijnen - Plafonds, wanden en (giet)vloeren Voor een offerte of meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen. KvK – 61141496 Nijmegen

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Lucian en zijn team hebben geweldig werk geleverd. Alles is op een hoog kwaliteitsniveau gedaan en we zijn erg blij met het resultaat.
 • Sander Turlings Projectbegeleiding
  Sander Turlings Projectbegeleiding
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Beste opdrachtgever , Voor grote of kleine verbouwingen in uw huis, aan- op bouw, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden kunt u beroep doen op ons bedrijf. Onze zelfstandig uitvoerende mannen spreken Engels of Duits maar worden dagelijks ondersteund door mij als eindverantwoordelijke. Door deze werkwijze kunt u profiteren van onze voordeligere prijzen waardoor uw project tegen een acceptabele prijs uitgevoerd wordt, dit in samenhang met een hoog afwerkingsniveau met een goede degelijke ondersteuning in alle werkprocessen. Lees ook de reviews van onze klanten waarin dit gegeven nadrukkelijk naar voren komt. Wij kunnen u desgewenst voorafgaande de opdracht u een bezichtiging aan bieden op een van onze werk locaties, ook met een van onze samenwerkende projectontwikkelaars. Aangezien ik als eindverantwoordelijke boven alle projecten sta, zijn wij in staat onze opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren en dat tegen een gangbare lagere marktprijs maar vaak nog met een betere ondersteuning/begeleiding/samenspraak. Ik voer met u het contact en ben vaak aanwezig op de werkvloer om daar waar nodig de zelfstandig werkende vakmannen aan te sturen en uw belangen te dienen. Duidelijke offertes op maat, Algemene voorwaarden, CAR verzekering en garantie bepalingen. Een (ver)bouwproject dat onder die omstandigheden tot stand kan komen, heeft niet alleen alles in zich om prettig te kunnen verlopen. U zult ook de voordelen gaan zien van het feit dat u voor meer onderdelen van uw opdracht maar één aanspreekpunt heeft. Als wij afscheid van elkaar nemen, blijft u daarom achter met het gevoel dat u prettig zaken heeft gedaan. Tijdens het project is er naar behoefte snel en duidelijk overleg. Dat kan niet alleen via de traditionele manieren, maar werkt tevens optimaal via WhatsApp op de tijden dat het u en mij goed uitkomt. Indien uw belangstelling gewekt is, laat u uw gegevens achter op Werkspot. Wij plannen dan een afspraak in om de opdracht nader met elkaar te bespreken. Uw wensen worden daarna goed in een offerte met Algemene Voorwaarden omgezet, zodat er voor beider partijen duidelijkheid wordt verschaft over alle onderdelen van het werkproces. Met vriendelijke groet.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Review in voorbereiding(!)- nog niet plaatsen Snelle reactie en gedetailleerde offerte
 • Van de Wall Montage B.V.
  Van de Wall Montage B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Lent bij Van de Wall Montage B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renoveren, Isoleren of herindelen van hun zolderruimtes. U kunt vanzelfsprekend ook bij ons het bekleden van uw nieuwe dakkapel. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  De jongens hebben goed werk afgeleverd! Richard, reageert snel en is duidelijk in zijn communicatie.
 • S. Sielcken
  S. Sielcken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Goedendag, Heeft u een lekkage of wilt u een badkamer renoveren, of op een nieuwe plaats in huis, bijvoorbeeld op zolder of slaapkamer, daarmee kan ik u van dienst zijn. Samen kijken we naar een logische indeling. Hoe het best toilet en afvoer, verlichting, schakelaars wandcontactdozen, ruimtelijke afzuiging eventueel puntafzuiging in de toiletpot, douchecel of een inloop douche, badmeubel en bad kunnen plaatsen. evt vv vloerverwarming Een nieuw plafond voorzien van dimbare spotjes. vloer en muren getegeld. U kunt referenties van oud klanten lezen op deze site. Ik werk als zelfstandige, sta dan ook ingeschreven bij kvk en ben ruim 15 jaar werkzaam in de binnenhuis verbouwing met name badkamers. Graag kom ik bij u langs om het werk te bekijken en kennis te maken. Mocht u mij willen vragen voor werkzaamheden het volgende: Mijn werkgebied is grote delen vab nijmegen, wijchen, beuningen, elst en molenhoek, buiten dit gebied vraagt extra kosten. Ik hoor graag van u, Gr syb sielcken

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Een super mooie badkamer gerealiseerd! Op een nieuwe locatie in huis waarbij leidingen en stroom niet aanwezig was een badkamer gerealiseerd. Met Syb veel besproken en wensen lijst was best pittig dit heeft hij nauwgezet getoetst en ook kunnen maken. De ruimte was eerst een overloopkast en omgetoverd tot badkamer. (Vooraf hier een dakkapel opgezet). Het was een project waarbij veel en fijn overleg was en bij tegengekomen obstakels dit ook mooi weten op te lossen. Ik raad een ieder Syb aan. Een rustig persoon wie graag duidelijkheid verschaft, netjes en schoon werkt, waar nodig met je meedenkt. Bedankt Syb!
 • AVG Projecten en Service B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Wij als AVG Projecten en Service zijn een jong bouwbedrijf dat alle soorten klussen uitvoert , die zich vooral heeft gespecialiseerd in het transformeren van vastgoedprojecten voor beleggers. Wij bieden verschillende bouwservices aan en kunnen door de omvang van onze team meerdere projecten tegelijk aan. Onze team bestaat uit slopers, timmermannen, loodgieters, schilders en stukadoors.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer gerenoveerd (badkamermeubel/spiegel geplaatst, tegels en kitranden vervangen. Prima werk verricht. Badkamer ziet er weer netjes uit!
 • Michel Wouters Bouw
  Michel Wouters Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Mijn naam is Michel Wouters een 39 jarige gedreven ondernemer, met inmiddels 25 jaar ervaring op het gebied van verbouwingen, tegelwerk, renovaties en loodgieterswerk, kortom voor al uw verbouwingen in en om het huis ben u bij Michel Wouters bouw aan het juiste adres. Ik werk met het beste materiaal en gereedschap, Mijn werk stem ik af op de wensen van de klant. Voor advies kom ik graag vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Goed contact, duidelijke afspraken en toen er per ongeluk iets kapot ging werd dat keurig netjes opgelost.
 • Montens Bouw & Renovatie
  Montens Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.55126 reviews
  Aannemer in Nijmegen

  Beschikbaar voor al uw klussen in en rondom het huis! Gespecialiseerd in opzoeken en repareren van lekkage’s incl tegelwerk. Maar ook woning renovaties enz

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Strak en vakkundig Balkon Renovatie door Paul en zijn team, wij zijn er heel blij mee met het resultaat.

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Nijmegen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 357 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Nijmegen

Informatie over aannemers uit Nijmegen

Het is heerlijk om je huis in Nijmegen één keer in de zoveel tijd eens goed op te knappen. Doe het in gedeeltes, eerst de badkamer, dan een uitbouw, of pak in één keer door. Wat je ook doet, zorg dat je sowieso met een vakman werkt. Een aannemer met kennis van zaken. Bij Werkspot vind je aannemers uit de omgeving Nijmegen en zij zorgen ervoor dat jouw woningrenovatie zo efficiënt mogelijk en op hoog niveau voltooid wordt.

De aannemersbedrijven uit Nijmegen

Een badkamerrenovatie kan een pittige klus zijn, laat staan dat je je complete woning eens goed op de schop wil nemen. Via Werkspot vind je snel een Nijmeegse vakmannen die jouw met al zijn ervaring graag op zich neemt. Met een verbouwing kun je weer jaren vooruit. Bovendien is een woningrenovatie voor jouw woning in Nijmegen, hoe groot of klein ook, op de lange termijn een mooie investering. En wanneer je perfecte afwerking en duurzaam resultaat erg belangrijk vindt, is het goed om een aannemer uit de regio in de arm te nemen. Zo’n Nijmeegse vakman weet vaak veel en veel meer dan jijzelf. Daardoor kan hij of zij alle kleine en grote dingen die fout gaan, snel en vakkundig opvangen. Je wordt dus voor een heel groot gedeelte door zo’n aannemer uit Nijmegen ontzorgt. En dat is ontzettend waardevol.

Verbouw je woning in Nijmegen met een Nijmeegse aannemer

Ben je op zoek naar een aannemer uit de regio Nijmegen? We werken bij Werkspot al jaren met een selectie professionele aannemers uit Nijmegen en omstreken. Gecertificeerde mannen waarmee je zeker bent van een kwalitatieve verbouwing. Onze ervaren Nijmeegse aannemers voldoen aan een hele rits strenge kwaliteitseisen en we houden ook via de reviews een oogje in het zijl. Zo blijft het werk van onze vakmensen op niveau. Huur een vakman via Werkspot in en je kunt vertrouwen op een verbouwing in Nijmegen van het hoogste niveau.

Zet onze aannemers Nijmegen voor het volgende in

Onze vakmannen staan voor je klaar. Het maakt niet uit of je je totale woning op de St. Annastraat wil renoveren of dat je je huis op de Campusbaan van een nieuwe badkamer wil voorzien; Via Werkspot kun je een vakkundige aannemer inzetten die jouw woning weer laat stralen. Ook als je alleen een advies wil over de verbouwing kun je een Nijmeegse aannemer inschakelen voor het schrijven van een adviesrapport. Loop samen door het huis en bepaal waar je wat wil aanpakken. De aannemer maakt vervolgens op jouw verzoek een offerte en plan van aanpak voor jouw woning in Nijmegen. Zo wordt je huis efficiënt en vakkundig verbouwd.

Laat je woning in Nijmegen renoveren via Werkspot

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Nijmegen, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Nijmegen? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Nijmegen

Vind vakmensen bij jou in de buurt