Vind aannemers in Groesbeek

Op zoek naar aannemers in Groesbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Groesbeek

 • klusbedrijf daktü
  klusbedrijf daktü
  Beoordeling: 4.7 van 54.75273 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Wij zijn te bescheiden om het van de daken te schreeuwen: maar als u toe bent aan een nieuw dak voor uw woning of bedrijf, voor een waterdicht advies. daktu !Een gedreven ondernemer en dakenspecialist met een jarenlange ervaring. Met Daktü richtte hij een klein maar flexibel bedrijf op dat snel, betrouwbaar en vakkundig te werk gaat. gr william

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele pannendak (uit 1940) vernieuwd door dakplaten en panlatten te vervangen. Ook een ‘overstek’ getimmerd aan de voor- en achterkant van het huis. Zinken dakgoot vervangen. Netjes gewerkt, alles opgeruimd, en veel moeite genomen om het dak netjes en recht op het oude huis te krijgen.
 • Klussenbedrijf Kuras
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Groesbeek

  mijn bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan activiteiten aangezien ik een klusjesman ben)))

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Totaaloordeel erg positief. De klussers stonden binnen enkele uren na plaatsen opdracht al binnen om te bekijken en bespreken. Goede afspraak over tijd en geld kunnen maken waar ze zich netjes aan gehouden hebben. Tijdens het werk in overleg wat meerwerk geconstateerd en afgesproken. Uitgevoerd werk: plaatsen voorzetwand met raamwerk, isolatie, hout, gipsplaten en wandbekleding. Leggen zwevende vloer (akoestische isolatie) en afwerking tapijttegels op maat. Behangen hele huis. Het waren nette, vriendelijke en eerlijke mannen. Ze komen op tijd en werken goed door, nemen weinig pauzes. Taal was soms wel lastig, ze spreken geen Nederlands en weinig Engels, maar met een vertaal app en wat creativiteit kun je ver komen. De taalbarriere zat mij niet in de weg. Wat wel scheelt is dat ik zelf ook wel kluservaring en kijk erop heb. Eindresultaat was erg netjes. Ik zou ze weer bellen voor een volgende klus.
 • FvE Dak- en Timmerwerken
  FvE Dak- en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Beste Klant, Mijn naam is Ferdinand van Embden. Eigenaar van bedrijven: FvE Dak/Gevel - en Timmerwerken. Gespecialiseerd in: - Renovatie/Nieuwbouw, Schoonmaak/Ontmossen , hellende daken. - Betummen/ EPDM daken - Schoorsteen reinigen/restauratie - Lood vervangen schoorsteen/ Schoorsteen renovatie - Gevel renovatie/ restauratie - Gevel impregneren - Gevel reinigen - Timmerwerk - Laminaat/ PVC vloeren En nog veel meer! Hulp nodig? Vraag om vrijblijvend advies! en u krijgt een vrijblijvende offerte! Alvast bedankt.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Komen afspraken na. Vooralsnog ziet alles er netjes uit. Vakkundig te werk (geeft duidelijk aan waarom sommige werkzaamheden beter nog even kunnen wachten, bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden). Aanrader.
 • ReviBouw
  ReviBouw
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Allround renovatie-, timmerwerk-, interieurbouw en installatiebedrijf

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Revibouw heeft bij ons een badkamer gemaakt in een deel van de garage, kozijnen en deuren geplaatst, metselwerk en alle installatiewerk gedaan. Maarten werkt secuur en netjes. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is helder. Wij zijn erg blij met het resultaat!
 • metsel en Klusbedrijf van Hal
  metsel en Klusbedrijf van Hal
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Voor al uw maatwerk klussen. Kwaliteit en betrouwbaarheid vind ik zeer belangrijk, welke u ook terug zult zien in het geleverde werk. Ik ben werkzaam in regio Nijmegen en omstreken. Een kleine greep uit mijn werkzaamheden: - Renovatie en nieuwbouw metselklussen - Het maken van terrasoverkappingen - Tegelwerkzaamheden - Badkamers plaatsen - Keukens plaatsen - Sloopwerkzaamheden - Stucen (kleinere oppervlakten) - Timmerwerkzaamheden - Bestrating - Voegen - En nog veel meer....

  Laatste review:
  Metsel en klusbedrijf van Hal kon op korte termijn aan de werkzaamheden beginnen. Alles van te voren goed op papier gezet, zodat het voor iedereen duidelijk is, en weten waar we aan toe zijn. het bedrijf werkt netjes en secuur, denkt mee wij zijn er zeer tevreden over
 • Klusbedrijf Kokke
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Klusbedrijf Kokke is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker nodig hebt in Malden en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Meneer werkt zeer nauwkeurig en netjes, is beleefd in de omgang. Denkt mee en probeert het voor de klant zo betaalbaar mogelijk te houden.
 • ANP BOUW
  ANP BOUW
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Heb je een Aannemer nodig in Cuijk of omgeving? ANP BOUW kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Zeer tevreden over resultaat. Ze werken secuur en netjes. Goede vaklui en heel aardig
 • SJENOL Klusbedrijf
  SJENOL Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Mijn naam is zema sjenol Lastikci. Ik ben de trotse eigenaar van Diamond home Klusbedrijf. In het verleden heb ik al eens een eigen onderneming gehad. Sinds oktober 2018 ben ik weer voor mezelf begonnen. Inmiddels heb ik al ruim 35 jaar ervaring. In deze 35jaar heb ik echt al van alles gedaan. Vanaf een stopcontact vervangen tot een renovatie van een complete woning. Doordat ik veel verschillende klussen heb uitgevoerd heb ik veel ervaringen opgedaan. Dit vind ik erg belangrijk. Op deze manier kan ik namelijk veel opdrachten zelf uitvoeren en de kwaliteit van mijn werk hoog houden. Wilt u dat uw opdracht ook door een echte professional wordt opgepakt? Neem dan gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Sjenol is een topper net als zijn collega. Langsgekomen voor opnemen werkzaamheden en gelijk een vaste prijs bepaald, inclusief materiaal en werkuren. Keurig netjes uitgelegd wat hij ging doen en kwam met nieuwe oplossingen. Echt een aanrader voor allerlei grote en kleine klussen. Binnenkort bespreken we de volgende klus.
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne mensen, vriendelijk. Dak ziet er goed uit. Eerlijke prijs
 • BelloBouw
  BelloBouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Groesbeek

  BelloBouw is een regionale aannemer met als hoofdspecialisatie; aan - en uitbouw van bestaande woningen. Daarnaast verzorgen wij ook veel stuc- en schilder/spuitwerkzaamheden. Dit doen wij met een leuk en gedreven groep bouwkanjers. Wij zijn nieuw op Werkspot, maar hebben een rijke ervaring in de bouw.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Wij zijn zeer tevreden met het werk van BelloBouw. Zij hebben hard gewerkt en er een prachtig resultaat van gemaakt. Communicatie was duidelijk en we waren altijd op de hoogte van wat er ging komen. De aanbouw moest in samenwerking met onze eigen elektricien en vloerverwarming-installateur. Ook dat ging prima, waardoor we nu kunnen genieten van de heerlijk toegevoegde ruimte. Zelfs naar de "geïnteresseerde" (lees: moeilijke) buurvrouw die ook nog eisen stelde, was de communicatie duidelijk en effectief. Wij zijn echt heel blij met het resultaat en wensen alle harde werkers van BelloBouw fijne dagen en alvast een gelukkig nieuw jaar!

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Groesbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1370 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Groesbeek

Andere vakmensen in Groesbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt