Vind dakdekkers in Groesbeek

Met zoveel bossen, heuvels en ander natuurschoon is het heerlijk om te wandelen in het Gelderse Groesbeek. Maar na een fikse wandeling, of een vermoeiende werkdag is het ook fijn om bij te komen in je eigen huis. Een huis dat eens in de zoveel jaar onderhoud nodig heeft om prettig in te blijven wonen. Wil je de zekerheid van een droog dak boven je hoofd? Schakel de dakdekker uit Groesbeek in.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Groesbeek

 • JT Dak
  JT Dak
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Ervaren dakdekker werkzaam in heel Nederland. Jong ondernemerschap met meer dan 10 jaar ervaring heeft in het dak-vakgebied. Onze werkzaamheden: Hellende daken Platte daken Nieuwbouw Renovatie Dakvensters Zink-maatwerk

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  We hebben een goede ervaring met JT dak. De communicatie verliep heel vlot via whatsapp en de offertes kregen we via de mail. Hij is erg behulpzaam en duidelijk. Hij heeft voor ons een VELUX dakraam besteld en bij ons laten bezorgen. Vervolgens hadden we een datum afgesproken voor de plaatsing van het dakraam op onze zolder. De dag vóór en op de dag zelf was er code geel voorspelt en waaide het dus ook enorm hard. Waarop wij er vanuit gingen dat het dakraam niet geplaatst kon worden. Toch kwam hij langs en heeft hij ongeveer 5 min naar de zolder gekeken en een nieuwe dag ingepland omdat het natuurlijk niet mogelijk was. Vervolgens ging hij door naar een andere klus. Een week later. Op de nieuwe geplande dag heeft hij het dakraam super snel en netjes geplaatst. Aangezien wij nog moeten isoleren plannen wij later een nieuwe afspraak in voor de aftimmering. We zullen JT dak dus opnieuw inhuren voor toekomstige klussen. Dankjewel! *De pur op de foto hebben we zelf gedaan.
 • FvE Dak- en Timmerwerken
  FvE Dak- en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Beste Klant, Mijn naam is Ferdinand van Embden. Eigenaar van bedrijven: FvE Dak/Gevel - en Timmerwerken. Gespecialiseerd in: - Renovatie/Nieuwbouw, Schoonmaak/Ontmossen , hellende daken. - Betummen/ EPDM daken - Schoorsteen reinigen/restauratie - Lood vervangen schoorsteen/ Schoorsteen renovatie - Gevel renovatie/ restauratie - Gevel impregneren - Gevel reinigen - Timmerwerk - Laminaat/ PVC vloeren En nog veel meer! Hulp nodig? Vraag om vrijblijvend advies! en u krijgt een vrijblijvende offerte! Alvast bedankt.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Komen afspraken na. Vooralsnog ziet alles er netjes uit. Vakkundig te werk (geeft duidelijk aan waarom sommige werkzaamheden beter nog even kunnen wachten, bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden). Aanrader.
 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55584 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Erg aardige en goede vakman , aanrader dit bedrijf !
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne mensen, vriendelijk. Dak ziet er goed uit. Eerlijke prijs
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.75152 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in bitumendaken, pannendaken, renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en het nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Zeer netjes gedaan en ook snel. Zeker aanrader
 • Sinjeur Service
  Sinjeur Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Eerst zal ik beginnen met het voorstellen van mij zelf en mijn bedrijf. Mijn naam is Ron Derks en ben de eigenaar van Sinjeur Service. De naam Sinjeur is onstaan door de namen van de kinderen van mij en mijn partner. Ik ben zelf afkomstig uit de bouwwereld en heb in verschillende beroepen mijn ervaringen opgedaan. ik heb ruim 35 jaar ervaring als dakdekker, zinkwerk heb ik de laatste jaren in geïnvesteerd om het onder de knie te krijgen. en heb daar inmiddels een leuke ervaring mee opgedaan, waardoor ik ook hier in ben gespecialiseerd. Sinjeur Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte bitumen daken en zinkwerk, denk hierbij aan zinken dakgoten zinken regenpijpen en erkers van zink enz enz.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede service en goed werk geleverd!
 • Gerrits Bouw Groesbeek
  Gerrits Bouw Groesbeek

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Groesbeek

  GERRITS BOUW GROESBEEK Gerrits Bouw is een familiebouwbedrijf uit Groesbeek. Goed bouwen of verbouwen is alleen mogelijk met gespecialiseerde vaklui. Onze ploeg bestaat uit timmerlieden, metselaars, dakdekkers , elektriciens en tegelzetters. Daarnaast werken we nauw samen met gespecialiseerde bouwbedrijven, die ons waar nodig ondersteunen. We bieden onze diensten aan voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het plaatsen van een dakkapel/nieuw dak of badkamer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Kortom Gerrits Bouw heeft een breed scala aan bouwactiviteiten. We maken graag een vrijblijvende offerte!

 • van Eck Dak en Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Groesbeek

  Gespecialiseerd in dakwerk.

 • Kersten Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Dakdekker in Groesbeek

  Wij zijn een bedrijf waar kwaliteit telt 42 jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie. We geven garantie op al onze werkzaamheden . Garantie worden binnen 24 uur hersteld. De werkzaamheden bestaan uit van fundering tot aan het dak. Badkamers , dakkapellen, aanbouw en opbouw enz.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Leo is erg makkelijk in de omgang en heeft fantastisch vakwerk geleverd. Het was een relatief kleine klus (Tegelvloer leggen in een douche) maar Leo was er snel en ging de week daarna al aan de slag. Zijn offerte was erg redelijk en een punt dat ik erg belangrijk vond was dat hij mee dacht en zijn eigen voorstellen had. Al met al een erg plezierige ervaring en absoluut vakwerk. Een aanrader!
 • Dilra

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Groesbeek

  Dilra Dakwerken zelfstandige jongen werkt omgeving Nijmegen. 4 jaar ervaring als dakdekker. 2 jaar ervaring als voorman monteur zonnenpanelen vca, rijbewijs b, eigen vervoer aanwezig. bekend met bijna alle zonnenpanelen installaties, mijn voorkeur gaat dan ook uit naar werk in de zonnenpanelen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Groesbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1042 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Groesbeek

Gemiddelde prijzen van Dakdekkers in Groesbeek

Blijkt uit het bouwkundig rapport van jouw nieuwe woning in De Horst, Breedeweg of Stekkenberg dat het dak van jouw pareltje zijn beste tijd heeft gehad? Dan ben je vast nieuwsgierig hoeveel budget je moet reserveren. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op. Zo is een dakrenovatie een stuk duurder dan een dakreparatie. En ook het soort dakbedekking in Groesbeek speelt een grote rol. Hieronder zie je het prijsverschil tussen de verschillende soorten dakbedekking:

 • Dakpannen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Riet: € 90,- tot € 110,- per vierkante meter
 • Zink: € 75,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Bitumen: € 25,- tot € 50,- per vierkante meter
 • PVC: € 35,- tot € 70,- per vierkante meter
 • Groendak: € 55,- tot € 120,- per vierkante meter

Hoeveel je precies betaalt voor de dakdekker uit Groesbeek is dus lastig te zeggen. Neem daarom contact op met de professional voor een prijsvoorstel op maat.

Besparen op dakdekker in Groesbeek?

Het leven is al duur genoeg. Het is dan ook niet vreemd dat je benieuwd bent op welke manier je kunt besparen op een dakdekker. De eerste tip is om regelmatig een dakinspectie in Groesbeek te laten uitvoeren. Zo weet je in no-time wat de kwaliteit is van het dak en of een reparatie op korte termijn nodig is. Ook voorkom je zo lekkages of dat het dak rot is zonder dat je dit weet. Is er toch een volledige dakrenovatie nodig, bijvoorbeeld omdat je dak al tientallen jaren meegaat? Kijk dan eens naar de subsidies van de Rijksoverheid.

Dakdekkersbedrijf uit Groesbeek nodig?

Op Werkspot kom je in contact met de beste dakdekkers uit Groesbeek. Plaats gratis en vrijblijvend je klus online en ontvang prijsvoorstellen van vakmensen uit jouw regio. Weet je niet precies voor welke professional je moet kiezen? Op het profiel van de dakdekker uit Groesbeek vind je reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed idee hoe de dakdekker werkt.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Groesbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt